کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بچه هائی که بچه نیستند
۱۴:۰۸, ۱۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

قاب اول:
در ميزنه و مي گه ميشه بيام تو؟!...ميگم بفرماييد! (مراجعه كننده كوچولو نداشتم تا بحال...) مي شينه...غمگينه و نگاه چرخانش و حركات مداومش اضطراب و سردرگمي شو نشون ميده شالشو با وسواس خاصي روي سرش گذاشته و موهاشو به شيوه امروزي ها بيرون ريخته!... مي گم ما در خدمتيم خانوم كوچولو...مي گه يعني اين قدر كوچولوئم؟!!

-نه...شوخي كردم حالا چند سالته؟ -كلاس چهارمم!
-پس خانومي و كوچولو هم نيستي...مي خنده... حس مي كنم كلي حرف داره براي گفتن اما نميدونه بايد چيكار كنه...
-چه خبر؟!! -هيچي!...(آه مي كشه) -عجب آه سوزناكي...دلم آتيش گرفت! ...(مي خنده)
-به نظر شما من چه جور دختري هستم؟! -اوممم....بذار فكر كنم...يه دختر خيلي احساساتي!
-از كجا فهميدين؟! -از صورتت از نگاهت از حرف زدنت -ديگه چي؟بازم بهم بگين!
-يه دختر خيلي حساس كه دوست داره خوشگل باشه همه بهش نگاه كنند و دوستش داشته باشند. هنري نكردم تو بيان اين جملات اما با هيجان ميگه دقيقا!...)
-خب بقيه شو خودت بگو... (سرشو ميندازه پايين):اين بده كه آدم كسي رو دوست داشته باشه؟!!
-اصلا...خيلي هم خوبه...اين كه بتوني كسي رو دوست داشته باشي يعني هنرمندي!
-واقعا؟!! حتي اگه پسر باشه؟!!...

(خشكم مي زنه...قدو قواره شو نگاه مي كنم هنوز خيلي بچه است اما نگاهش حركات صورتش و چرخش بدنش به وقت حرف زدن اون قدر جلوه گرانه است كه دلم براش مي سوزه!)...

-ميشه ماجرارو برام بگي؟!

(شروع مي كنه از عشقش به يه آقا پسر...از اين كه نميتونه بدون اون زندگي كنه از اين كه حالش اصلا خوب نيست!...وقت حرف زدن اشكاش مي ريزه!!...خداي من...اين بچه فقط ده سالشه... بايد سرشار از دنيايي كودكانه باشه ...اين همه بحران براي يه بچه...يه بغض ناخواسته اومده سراغم... ديگه نميتونم بهش بخندم،دلم ميخواد براي دنياي كودكانه اي كه نداره گريه كنم!

بهش ميگم حالا چي تو گوشته؟!!...هدفونو در مياره و ميگه يه آهنگ كه خيلي دوستش دارم... ميگم ميتونم گوش كنم؟...ميذاره دم گوشم...يه موسيقي عاشقانه ي خيلي غم انگيز! اين بچه هيچ چيزش شبيه بچه ها نيست)

قاب دوم:
همه شون با هم ميان تو اتاق...قدو نيم قد!...ميگم چه خبر شده دخترا؟! ميگن سوال داريم! ياد دخترك روز قبل مي افتم!...بفرماييد... هي به هم نگاه مي كنند و مي خندند...درگوشي حرف ميزنند و باز ريز ريز مي خندند!

-خب خنده ها كه تموم شد بگين...منتظرم! -ببخشيد ميشه از پسرا برامون بگين!
(آمادگي اين سوالو نداشتم) مثلا چي بگم؟!
-مثلا از رابطه ما با اونا!
(سعي مي كنم بحثو عوض كنم) خب اسماتونو بگين چند سالتونه؟ چيكارا ميكنين؟!

(يكي يكي ميگن...ماكزيمم سنشون اول راهنماييه!...غالبشون چهارم دبستانند)
-بگين ديگه...از پسرا برامون بگين اشكالي داره باهاشون دوست باشيم اشكالي داره باهاشون بيرون بريم اشكالي داره عاشقشون بشيم؟!
(حال خوبي ندارم...اون قدر زيركند كه كوچكترين عكس العملمو ثبت و ضبط مي كنند)
-اول بايد به سوالاي من جواب بدين تا من به سوالاتتون جواب بدم...
(شروع مي كنم...از خواستن هاشون داشته هاشون نداشته هاشون كمبودهاشون علاقه هاشون و ...)
-ببخشيد خانوم پسرا خيلي بي تربيتند...(شروع ميكنه به بيان اونچه كه نبايد بگه)
-خب اگه بي تربيتند پس تكليفشون روشنه ديگه...چرا مي خواين باهاشون دوست بشين؟!
-آخه مارو خوب درك مي كنند!
(بهشون چندتا برگه ميدم وچندتا سوال...برين اينارو جواب بدين و بيارين...مي خوام بحثو از جاي ديگه اي براشون شروع كنم ميگم برين خوب فكر كنين و جوابارو برام بيارين ،هنوزيك ساعت نشده با جوابا برمي گردند!)

قاب سوم:
دارم گزارش يه برنامه رو مي نويسم كه چندنفري وارد ميشن!
فرصتم خيلي كمه بايد گزارشو تحويل بدم بهشون ميگم برين سركلاستون بعدا...ميگن ما كلاس نداريم بيكاريم!
ميگم اما من كار دارم باشه براي بعد...ميگن فقط يه سوال...ميشه بگين عاقبت ارتباط با پسرا چيه؟!!
ميگم نظر خودتون چيه؟ يكيشون ميگه بدبختي و بيچارگي(اين يكي كلاس سوم دبستانه!)
ميگم چرا بدبختي؟!! يكي ديگه ميگه آخه اونا با احساسات ما بازي مي كنند!...
براشون پنج دقيقه حرف مي زنم...بهشون وعده ميدم براشون جلسات بحث آزاد بذارم تا با هم حرف بزنيم!
ميرن...

قاب چهارم:
تو جمع برنامه سازان گروه كودكم...بي تعارف بهشون ميگم برين مخاطب شناسيتونو تقويت كنين،
شمارو به خدايي كه مي پرستيد براي بچه هاي امروز برنامه اي نسازيد كه بهشون ياد بده چطوري مسواك بزنند!!...... برين به داد اين نسلي برسين كه اون قدر رها شده كه بلوغ هاي زود رس داره از پا درش مياره!

فاطمه سادات حاجی وثوق

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، meshkat ، Reza2035 ، Reza71 ، دل خسته ، farzad313 ، mohamad ، mohammadhadi ، Farzaneh ، bagheri4 ، yashar_nice ، parisan ، خیبر110 ، aleerz ، AMINI ، یاســین ، جویای حقیقت ، shafagh_mah ، ZaHrA110M ، آوای انتظار ، مسعود.پاکرو ، فانوس *7* ، شیدا ، مفقود الاثر ، somayeh ، راحیل ، حقیر ، A L I ، Havbb 110 ، K-1 ، blue.blood ، بچه شیعه ، MohammadMeraj ، am_po ، pink_rose14666 ، Admirer ، فدک زهرا ، ضحی ، hesam110 ، N.Mahdavian ، حوریه سادات ، لیلا ، آریس ، L.H ، help me ، لبخند خدا ، سجاد313 ، مجنون الحسین ، azade ، yamin ، دونده آزاد ، fafa*

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۰, ۲۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #31

با سلام
وقتی مادرها و پدرها یه دختر بچه دو سه ساله رو لباسهای بدن نما میپوشونن و برای یه مهمونی عادی آرایشش میکنن یا وقتی که یه پسر بچه دوازده ساله رو با شورت ورکابی ورزشی بیرون میارن و تازه سرشون رون هم بالا میگیرن که ببیینید ما چقدر باکلاسیم که اینجوری میایم بیرون، وقتی که یه مادر بخواد بچه نوزادش رو ساکت کنه میگذارش جلو ماهواره تا با آهنگ و حرکات رقاصها صداش بخوابه،و........ دیگه چه توقعی میشه داشت. توجه داشته باشید که این افراد خیلی خودشون رو، رو به جلو و در حال پیشرفت میبینن و افرادی رو که به طبیعتشون رجوع کردن و ساده و راحت زندگی میکنند رو ادمهای امل و عقب مونده میدونن چه انتظار دیگه ای میشه داشت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، دل خسته ، میثاق ، فاطمه خانم ، zryy ، درست پسند ، L.H ، help me ، fafa* ، azade
۰:۰۵, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
به غیر از ماهواره متاسفانه چیزیکه خیلی رایج شده خریدن گوشی موبایل برا بچه ها از سن پایینه!
آخه من نمی دونم یه بچه دبستانی گوشی میخواد چیکار؟!Confused
حالا خریدن،طرز استفادشو یاد بچه هاشون بدن خواهشا!
تو فامیل ما یه دختره الان دوم راهنماییه،از اول ابتداییش تا حالا به اندازه موها سرش با پسرا دوست بوده!اول با زنگ و اس ام اس،بعدشم یه قرار و....!!
والا ما 4 سال پیش سن این بودیم،اصن فکرمون تو این چیزا نبود و الانم نیست خدا رو شکر!Mat
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، میثاق ، فاطمه خانم ، خیبر110 ، یاســین ، یوسف خان ، درست پسند ، help me ، fafa* ، azade
۱۴:۵۷, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #33

وای که تربیت بچه تو این دوره زمونه خیلی سخته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، یاســین ، میثاق ، حوریه سادات ، fafa* ، azade
۱۴:۱۱, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
عامل بلوغ زودرس، فقط ماهواره نیست، این همه مواد غذایی هورمونی که تمام بازار رو برداشته اند، از عوامل اصلی بلوغ زودرس اند. الان مرغ و تخم مرغ سالم، به ندرت یافت می شه، این همه افزودنی های مجازی که توی تمام محصولات کارخانه ای هست، چیزهایی که اصلاً نمی دونیم چی چی هستند، همین ها روی بدن تأثیر می گذارند و این میشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، help me ، fafa* ، azade
۱۵:۵۰, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
با سلام بر همه دوستان گرامی!
به نظر بنده این مشکل از خود خانواده ها نشأت میگیره.وقتی حرمت ها و حیا ها در خانواده ها کمرنگ شده انتظار کمتر از این هم نیس...
وقتی زوجین جدید و حتی بقیه؛آنقدر ها که باید،رعایت نمی کنند همین مسائل پیش میاد.من خودم شاهد چند صحنه بودم که بچه های امروزی خیلی ریز و دقیق به زن وشوهر ها و رفتاراشون نگاه میکنندConfused
وقتی که امروزه سن بچه های ممیز به4سالگی رسیده خودتون دیگه به این فکر کنید که اینا به سن های ما چی از آب در میان......!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، fafa*
۱۷:۴۶, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

فکر می کنم یکی ز مهم ترین دلایل این موضوع تک فرزند بودن بچه هاست.

من خودم این ها رو درک می کنم.

دقیقا همین که از بچه های هم سن و سال خودت بالاتر باشی چه دردی داره!!!

همین که تو بچگی نتونی بچگی کنی و بچه باشی و بیخیال و وقتی بزرگتر شدی دیگه رمقی برای ادامه ی زندگی تو جونت نمیمونه.

این ها واقعا درده!!!

روابط خطرناک عاطفی،خیلی از انسان ها رو به خودکشی وادار می کنه.

اصلا عاشق شدن یعنی چی؟؟؟

چه چیز مزخرفیه این عاشق شدن!!!

آدم ها باید یاد بگیرند هیچوقت به هیچکس دل نبندند به جز پدر و مادرشون.

هیچ پسر دختری صادق نیست.

صاف نیست.

وابستگی مشکل مهمیه که همیشه سراغ آدم های تنهایی مثل من میاد.

آدما برای اینکه تنهاییشون رو پر کنند سعی می کنند از یه نفر دیگه استفاده کنند.

بعضی ها مخاطب خاص انتخاب می کنند،بعضی ها هم مثل من به رفیقاشون وابسته میشن.

یادتونه تو بهار گفتم که ناراحتم که از دوستم جدا میشم؟؟؟

تو اون تاپیکی که حدودا 6ماه پیش زدم!!!

حالا اون دوستم خدارو شکر مشهد افتاده،اما به قول شاعر آنجا که هر آرزو میسر باشد ما را به سر آرزوی دیگر باشد.

الآن همون احساس رو به یکی از رفیقای دانشگام دارم.

شاید باورتون نشه اما این چهارمین باره که به یکی از دوستام اینطوری وابسته میشم.

و مشکل من شده اون!!!

و اگر اون نباشه باز یکی دیگه پیدا میشه که من همیشه عذاب بکشم.

انگار این درد درمون نداره!!!

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجتبی110 ، fafa* ، azade
۱۸:۰۹, ۱۳/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۳/آذر/۹۲ ۱۷:۴۶)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

فکر می کنم یکی ز مهم ترین دلایل این موضوع تک فرزند بودن بچه هاست.

من خودم این ها رو درک می کنم.

دقیقا همین که از بچه های هم سن و سال خودت بالاتر باشی چه دردی داره!!!

همین که تو بچگی نتونی بچگی کنی و بچه باشی و بیخیال و وقتی بزرگتر شدی دیگه رمقی برای ادامه ی زندگی تو جونت نمیمونه.

این ها واقعا درده!!!

روابط خطرناک عاطفی،خیلی از انسان ها رو به خودکشی وادار می کنه.

اصلا عاشق شدن یعنی چی؟؟؟

چه چیز مزخرفیه این عاشق شدن!!!

آدم ها باید یاد بگیرند هیچوقت به هیچکس دل نبندند به جز پدر و مادرشون.

هیچ پسر دختری صادق نیست.

صاف نیست.

وابستگی مشکل مهمیه که همیشه سراغ آدم های تنهایی مثل من میاد.

آدما برای اینکه تنهاییشون رو پر کنند سعی می کنند از یه نفر دیگه استفاده کنند.

بعضی ها مخاطب خاص انتخاب می کنند،بعضی ها هم مثل من به رفیقاشون وابسته میشن.

یادتونه تو بهار گفتم که ناراحتم که از دوستم جدا میشم؟؟؟

تو اون تاپیکی که حدودا 6ماه پیش زدم!!!

حالا اون دوستم خدارو شکر مشهد افتاده،اما به قول شاعر آنجا که هر آرزو میسر باشد ما را به سر آرزوی دیگر باشد.

الآن همون احساس رو به یکی از رفیقای دانشگام دارم.

شاید باورتون نشه اما این چهارمین باره که به یکی از دوستام اینطوری وابسته میشم.

و مشکل من شده اون!!!

و اگر اون نباشه باز یکی دیگه پیدا میشه که من همیشه عذاب بکشم.

انگار این درد درمون نداره!!!

فی امان الله

واقعون بهتون حق میدم
منم هر کدوم از دوستام که تنهان،اغلب تک بچه هستندو خیلی هاشون تک نوه
با ادم بزرگا بزرگ شدن،تو دنیای زشت اونا
قبول دارم واقعا معضلیه
بچه های الان که اغلب تک فرزند هستن
یه دوست داشتم بخاطر این مسئله و اختلاف سنی زیاد والدینش باهاش اون رو به سمتی کشوند که از 16 سالگی با یه اقایی دوست شد،ازدواج کردن و الان اون اقا مشروب هم میخوره و .... بازهم تنهاس چون اون اقا خیلی منفعله
دوستم میگه اگه اون زمانا تنها نبودم هیچ وقت تو اون سن واسه ازدواجم انتخاب نمیکردم
دوستای این مدلی زیاد دارم
کاش حداقل والدین امروز یا نیارن یا دو تا بچه بیارن
به قول ونه گات یکی از بحران های غرب اینه که خانواده های پر جمعیت ندارن
حالا این بحران داره به ما هم میرسه

یه دوست داشتم خود کشی کرد اما نجات یافت،سر همین مسائل عشقی بچه گانه

خدا به همه تنها ها کمک کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، L.H ، fafa* ، azade
۰:۲۴, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام
ببخشید من هنوز وقت نکردم یا اینکه حوصلم نکشید...تمام تاپیکا رو بخونم
اما تا اونجایی که نظرات دوستان رو خوندم با تجربیاتی که از زندگی حقیقی دارم کمی خب هیچی اصلا...
من فقط نظر خودم رو اعلام میکنم.

ببینید اینکه اصلا من خودم و اکثر دوستانی که الان دارم از تجربیات کودگیشون میگم موقع بچگیشون نه ماهواره داشتن نه فیلمای عشق و عاشقی میدیدیم ... و هم اینکه والدینمون کلی رعایت میکردن

اما بر کسی پوشیده نیست که عشق دختر بچه های نیم وجبی عروس شدنه...(بماند که این عشق عجیب بعدها هم از بین نمیره خودمونیم دیگه
Blush)

چه صد سال پیش چه الان...

یه خورده که این نیم وجبیه بزرگتر میشه فقط به لباس عروس و عروس شدن فکر نمیکنه که به اقا دامادشم فکر میکنه....
خب این دو وجبی خنگ نیست که !میبینه ادما با کیا ازدواج میکنن خب تو ذهنش برا خودش نقشه هایی هم میکشه
این جمله رو بارها از بچه های زیر شش سال شنیدید (بزرگ شدم میخوام با فلانی ازدواج کنم) فقطم گفتن این مربوط به بچه های این دوره نیست.بیست سال پیش هم همینطور بود. اون زمان که ماهواره به این شکل همه گیر نبود....

اصلا بچه ها عشق بزرگ شدن رو دارن....عشق تقلید از رفتارای بزرگترا رو دارن.دقیقا به همون دلیلی که من کفش تق تقی مامانمو همش میپوشیدم.و شما برادر من سبیل برا خودت میزاشتی....نگو یادت نیست

خب حالا رفتار قشر جوان ما چطوره؟غیر اینه که دختره ارایش کنه مانتو تنگ بپوشه غر بده کلاسور دستش بگیره با یه برادریCool تو خیابون....استغفر الله....

خب سن پایین هم عشق اینو دارن اینکار رو تقلید کنن و میکنن

شک نداشته باشیذ اگه منه بیست ساله چادر میزاشتم سرمو میگرفتم پایین (البته نه فقط من بلکه غالب ما بیست ساله ها)عشق تمام نه، ده ساله ها همین میشد...

نمیدونیم والا منم موندم میگم دانشجو ها بدن میگن از پایه باید درست بشن
میگن پایه ها بدن میگم دانشجو ها باید درست بشن....

بالاخره زیاد به این نی نی ها گیر ندید اونا فقط دوست دارن بزرگ بشن بزرگ باشن همه مثل بزرگترا باهاشون برخورد کنن.دوست دارن عین بزرگترا شکست عشقی بخورن .دوست دارن بعد شکست عشقی بشینن اهنگ غمگین گوش بدن.دوست دارن با سرعت دویستا گاز بدن.دوست دارن کف لژ دار بپوشن. اگه به گوششون برسه بعدش شاید دوست داشته باشن خود کشی هم کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa*
۰:۳۷, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱:۱۱ توسط L.H.)
شماره ارسال: #39
آواتار
دوستان، اغلب صحبت ها درسته. من فقط یک مشکلی دارم که هنوز که هنوزه برایم بی جوابه. ما همه مذهبی هستیم، ماهواره نداریم، اصلاً نمی دونیم کوزی گونی چی چیه (از یس تو اینترنت گفتند، من حفظ شدم)، روابطمون رو هم رعایت می کنیم، حتی خیلی هامون شب ها تلویزیون هم نمی بینیم، کل تلویزیون مون تو شبکه های کارتون و فوتبال خلاصه می شود (سریال نمی بینیم، فوقش اشینه). سن بلوغ مون هم به طور ژنتیکی بالا بوده، حالا یکی به من بگه چرا بچه های ما هم زود بالغ می شوند، یک چیزهای پنهانی ای هم هست که نمی دونیم چی کارش کنیم، مثلاً همین امواج پارازیت (من نمی دونم امثال من چه قدر باید از این ماهواره بکشیم)، امواج ماکروفر (حالا ماکروفر نمی خریم)، خوردنی ها و مواد غذایی هورمونی یا خیلی چیزهای احتمالی دیگه که بنده ازش خبر ندارم. گناه ما چیه؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]