|
... »»» (( ... راجع به اندازه مهریه چه نظری دارید .... )) »»» ...
|
|
۲:۱۳, ۲۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۲:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز کاربران و مهمانان گرامی مدتی هست مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده ... به نظر شما چرا با افزایش روز به روز مهریه دختران سرزمین ما ، آمار جدایی در حال افزایش است ؟! نظریه عموم مردم این هست که اندازه مهریه ، به استحکام زندگی ، کمک می کند ولی چرا در حقیقت این اتفاق در حال وقوع نیست !؟ آیا 1000 سکه مهریه ، کلاس دارد؟! پس چرا کاربرد ندارد ؟! اصلا مگر می خواهیم انسان خرید و فروش کنیم !؟ مهریه هدیه بوده ولی الان با دیه مقایسه می شود !!!!!!!!!!چرا چرا چرا!؟! حالا نظر خود شما برای مهریه روی چه مقداری هست ؟ خانمها چرا مهریه زیاد طلب می کنند ؟!! آقایون چرا قبول می کنند !؟! تاپیک خوبی راجع به مهر السنه هم در تالار داریم ولی نظرم روی گفتگو در این باره هست ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۲۹, ۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۱ ۳:۳۱ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:در ایران را عرض کردم. خرید و فروش برده داریم؟برده داری امری جایز هستش نه واجب!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول:مهریه زمانی هدیه بود که رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه اطهار ساده زیستی و درست زیستی را با زندگی خود به دیگران آموزش می دادند و الگو بودند. ولی مردی که با داشتن چندین فرزند و به بهانه واهی و گاهی نفس پرستی بخواهد زنی را که شاید جا و مکانی نداشته باشد طلاق دهد و او را به امان خدا رها کند دارد ظلمی بزرگ را مرتکب می شود و باید بهای آن را بپردازد.باشه س اگر ممکنه مهریه رو فقط برای طلاقش کنید یعنی اگر مردی خواست زنش رو طلاق بده مهریه بده و درموارد دییگه زن نتونه مهریه بگیره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:دوستان یک سوال برای من پیش آمده و آن اینکه چرا با وجود اینکه تمامی قوانین ازدواج و غیر ازدواج به نفع مردان است و فقط مهریه کمی به نفع زنان است اینقدر علیه مهریه موضع گرفته می شود؟اهان این زن هست که باید بره سر کار و نفقه بده این زن هست که باید بره جنگ و جهاد کنه یک عمر رفتن به سر کار و نفقه دادن و یکمهریه که اگر سبک باشه مثلا 200 سکه میشه 250 میلیون واقعا همه قوانین به ضرر زنهاست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۳:۴۹, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول: باشه س اگر ممکنه مهریه رو فقط برای طلاقش کنید یعنی اگر مردی خواست زنش رو طلاق بده مهریه بده و درموارد دییگه زن نتونه مهریه بگیرهطبق این نظر شما پس عکس العمل در برابر هر گونه سوءرفتار و خشونت جسمی و روانی مرد به زن چه می شود؟ اگر آقا علی رغم میل زن همسر یا همسران دیگری اختیار کرد و رعایت عدالت را ننمود چه؟ نقل قول: اهان این زن هست که باید بره سر کار و نفقه بده این زن هست که باید بره جنگ و جهاد کنه یک عمر رفتن به سر کار و نفقه دادن و یکمهریه که اگر سبک باشه مثلا 200 سکه میشه 250 میلیون واقعا همه قوانین به ضرر زنهاستمنطقی نیستید و برایم جالب نیست پاسختان را بدهم اما در موارد غیر ازدواج که قوانین به نفع مرد است کدام قانون به نفع زن است؟؟؟؟؟؟؟ شما در ازدواج نه ماه بارداری و تحمل درد زایمان و شیردهی و ... را مثل اینکه فراموش کردید! اگر مرد نفقه می دهد زن هم خانه داری می کند آشپزی می کند و به همان اندازه زحمت می کشد.
|
|||
|
|
۱۰:۲۱, ۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۱ ۱۰:۲۸ توسط mohammadhadi.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام
نگاهی به لفظ مهریه و صداق بیندازید ببینید چیزی از خشم و غضب و گروکشی و تضمین زندگی توی اون مشاهده می کنید: مهریه: مشتق از مهر صداق مشتق از صدق و راستی نگاهی به اصل مهریه در قران و احادیث بیندازیم : و اتو النسائ صدقاتهن نحله: صدقه به فتح صاد و به ضم دال :مهریه و مشتق از صدق و وجه تسمیه ان اینست که اعطای ان دلیل صدق الفت و عشق مرد به زن است و اطلاق نحله یعنی عطیه بدون عوض و ثمن بر ان موقعیت مهر را در اسلام مشخص می کند. قران می گوید مهریه را با مهربانی و بخشش به زنان بدهید پس قرار بر این است که مهریه را مرد خودش با خوشرویی پرداخت کند. پیامبر اکرم:با ارزش ترین زنان امت من ان است که از لحاظ سیما خوشرو ترین و از حیث مهریه کمتر از زنان دیگر باشد. از لحاظ سیما خوشروترین منظور خوشرویی و حسن خلق است نه زیبایی و مهریه پایین هم که مشخص است از برکت زن کمی مهریه اوست و از بی خیری او بسیاری ان خانه را از پای بست ویران کردیم: مهریه را کی داده کی گرفته : غلط ترین ضرب المثلی که به عمرم دیده ام که کاملا بر خلاف قران و احادیث هست:از همین جا کار خراب شد .مهریه ای که از ابتدا بایستی به زن پرداخت شود را گرو زندگی او قرار داده ایم.زن باید تا اخر عمر بدون دریافت مهریه زندگی کند و مرد هم دلهره داشته باشد که اگر مشکلی سر مهریه پیش امد چه کار کند. حالا با ارزشترین زنانمان خوشکلترین و پرمهرترین شده اند. حالا ما میگوییم هر چی مهریه بالاتر زندگی با برکت تر ,با پشتوانه تر و محکم تر و الی اخر من بعد از 19 سال کار مستقل کل داراییم 60 میلیون نمیشه و عمرا بتونم مهریه همسرم را بدهم.نه فقط من که مابقی مردها هم همین طور و در نتیجه مابقی زن ها هم کماکان بایستی منتظر دریافت چنین مهریه های سنگینی نباشند |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۱ ۱۳:۰۹ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول: نگاهی به لفظ مهریه و صداق بیندازید ببینید چیزی از خشم و غضب و گروکشی و تضمین زندگی توی اون مشاهده می کنید: گرو کشی یعنی چه؟ مهریه یک پشتوانه مالی برای زن است تا بعد از طلاق گرسنه نماند و همچنین تضمینی است تا آقا از اختیارات فراوان قانونی که دارد سوءاستفاده نکرده و به همسرش ظلم نکند. اگر فرض کنیم این گروکشی است پس مرد می تواند حق 4 همسری را هم مانند یک شمشیر بالای سر همسر نگه دارد و تهدیدش کند در صورتی که با همه رفتارهای او نساخت همسر دیگری می گیرد! یعنی 4 همسری هم نوعی گروکشی می شود! از طرف دیگر مهریه تا اندازه ای دربرابر حق طلاق مردان است که مردان به طور مطلق مالک آنند! اگر مردان مخالف مهریه اند بهتر است حق طلاق،حق حضانت کودک، حق داشتن نیمی از اموال شوهر ، حق کار با اجازه خود و ... به زن داده شود و 4 همسری ممنوع شود بعد مهریه به این شکل برداشته شود/ مشکل آقایان این است که همه چیز را به نفع خود می خواهند. در حالی که تمام قوانین به نفع آنان است و همین یک مهریه ناچیز را هم بر نمی تابند! ![]() نقل قول: قران می گوید مهریه را با مهربانی و بخشش به زنان بدهید پس قرار بر این است که مهریه را مرد خودش با خوشرویی پرداخت کند. در قرآن آمده در صورتی 4 همسر اختیار کنید که رعایت عدالت را بنمایید. چند درصد از آقایان با همسر قدیمی خود همان رفتار را دارند که با همسر جدید؟ بهتر است خود را فریب ندهیم. متاسفانه این آیه اصلا اجرا نمی شود چون هیچگونه ضمانت اجرایی ندارد و در قانون درباره مصداقهای رعایت عدالت بین همسران و مجازاتهای مربوطه در صورت عدم اجرای آن هیچگونه پیشبینی صورت نگرفته است.
|
|||
|
۱۳:۲۱, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۱ ۲:۱۵)آتنا محمدی نوشته است: دوستان یک سوال برای من پیش آمده و آن اینکه چرا با وجود اینکه تمامی قوانین ازدواج و غیر ازدواج به نفع مردان است و فقط مهریه کمی به نفع زنان است اینقدر علیه مهریه موضع گرفته می شود؟ سلام این خیلی غیر منصفانه ست که قوانین اسلام رو به نفع مردان بدونیم. اگر اسلام چنین دین غیر عادلی باشه پس چرا اینقدر روی عدل و عدالت پافشاری می کنه و اصلی ترین وظیفه پیامبران رو قسط و عدل بیان میکنه؟ تمام مواردی که نوشتید درنهایت به نفع عدالت بین زنان و مردان جامعه تموم میشه. عدالت هم به معنای متناسب بودن حقوق و وظایف زن و مرد هست. البته به نظر من "عرف" غلط ما هست که خیلی به زن فشار میاره. من با دیدگاه بد جامعه نسبت به زنان مطلقه موافقم و همینطور بحث جهیزیه. اما برای تغییر عرف باید از خودمون شروع کنیم. من با مهریه بالا مخالفم. فرض کنیم خانمی برای تضمین آیندش مهریه بالا درخواست کنه. وقتی طرف مقابلش نداره که مهریه رو بپردازه حتی اگر عندالمطالبه هم باشه برای اون خانم چه فایده ای داره؟ اما اگر بیشتر از بحث مهریه رو بحث شناخت بیشتر سرمایه گذاری بشه، مهریه همون کارکرد اصلیشو پیدا میکنه. (۹/دی/۹۱ ۲:۱۵)آتنا محمدی نوشته است: در ایران را عرض کردم. خرید و فروش برده داریم؟زن مسلمان شرافتی داره که زن غیر مسلمان نداره ب همین دلیل نمیشه زن مسلمان رو به کنیزی گرفت. اگر ایران با یک کشور غیر مسلمان وارد جنگ میشد در انصورت میشد زنان اسیر اونها رو به کنیزی گرفت! |
|||
|
۱۳:۳۰, ۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۱ ۱۳:۳۸ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول: زن مسلمان شرافتی داره که زن غیر مسلمان نداره ب همین دلیل نمیشه زن مسلمان رو به کنیزی گرفت. اگر ایران با یک کشور غیر مسلمان وارد جنگ میشد در انصورت میشد زنان اسیر اونها رو به کنیزی گرفت! خیلی متاسفم که در قرن 21 چنین جمله ای می خوانم. جهانی سومی بودن ما با همین جمله مشخص می شود. این بجز معنای تبعیض نژادی معنای دیگری هم دارد؟ واقعا این جمله تان باعث شد حتی مایل نباشم به بقیه سخنانتان که صرفا کپی پیست جمله های منفعت طلبانه آقایان بود پاسخ بدهم واقعا متاسفم . پس اگر جلوی چشم شما به یک زن غیرمسلمان تجاوز شود اشکالی ندارد؟ بهتر است نظرات انسان دوستانه خود که مبتنی بر عدالت است برای خود نگه دارید! نقل قول: طرف مقابلش نداره که مهریه رو بپردازه مردان بهتر است از هم کفو و هم طبقه خود زن بگیرند. نه اینکه توقع داشته باشند با زنی بالاتر از خود از نظر مالی تحصیلی ظاهری ازدواج کنند و هیچ مهریه ای هم نپردازند. کسی که مهریه ندارد باید از طبقات پایینتر و کم توقع تر زن بگیرد. |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۱ ۱۳:۰۳)آتنا محمدی نوشته است: گرو کشی یعنی چه؟ فکر میکنم در اسلام برای پشتوانه مالی زن، نفقه تعیین شده و نه مهریه. در ضمن همه ما سراغ داریم خانمهایی رو که برای فرار از زندگی فلاکت بار خودشون حاضر شدن تمام مهریه و حقوق خودشون رو ببخشن. پس مهریه انچنان هم نمی تواند مانع مردان شود. حق مردان برای چند همسر داشتن= حق زنان دیگر برای شوهر داشتن. |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۱ ۱۳:۵۴ توسط mohammadhadi.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام
آتنا محمدی من به هیچ وجه مخالف حقوق زنان از جمله مهریه نیستم .حرفم این است که مهریه را باید متعادل نوشت و پرداخت کرد نه اینکه کلان بنویسیم و اصلا پرداخت نکنیم.خودم سالیانه مقداری از مهریه که در حد توانم باشد را به صورت طلا برای همسرم خریداری می کنم. تمامی حقوق و مواردی که گفتید در شروط ضمن عقد در قباله ازدواج درج شده و زن و شوهر هر دو امضائ می کنند.(خودم هم امضائ کرده ام) خیلی هم به 4 همسری گیر ندهید ان هم لحاظ شده.مواردی هم که ذکر نشده میتواند جزو سایر شرایط ذکر شود. نقل قول:شرایط ضمن عقد یا عقد خارج لازم نقل قول:مردان بهتر است از هم کفو و هم طبقه خود زن بگیرند. نه اینکه توقع داشته باشند با زنی بالاتر از خود از نظر مالی تحصیلی ظاهری ازدواج کنند و هیچ مهریه ای هم نپردازند. کسی که مهریه ندارد باید از طبقات پایینتر و کم توقع تر زن بگیرد. اکثر مردان از هم طبقه خود زن می گیرند ولی همین هم طبقه ها مهریه سنگین می خواهند. توی دوران مجردی خیلی از این شعارها دادم ولی وقتی قضیه زندگی خودم شد هیچ کدوم را نتونستم اجرا کنم. |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۱ ۱۳:۳۰)آتنا محمدی نوشته است: خیلی متاسفم که در قرن 21 چنین جمله ای می خوانم. جهانی سومی بودن ما با همین جمله مشخص می شود. اولا اسلام قرن 1 و 21 نمی شناسه و قوانین اسلام ابدی هستن. شرافتی که ایمان به انسان در نزد خدا میده تا حدی هست که انسان کافر نجس محسوب میشه. اگر در چارچوب قواعد اسلام صحبت می کنید، لطفا تمام آن را مد نظر داشته باشید. اگر هم سکولار هستید پس بحث از مهریه و... وجهی ندارد. در ضمن بهتر است راجع به برخی از مفاهیمی که مطرح می کنید بیشتر فکر کنید. داشتن کنیز یک بحث است و تجاوز و ... بحث دیگر. لطفا احساساتی نشوید. اینجا یک تالار گفتگو هست یعنی جایی برای بحث و تبادل نظر!! پس لطفا منطقی و بدور از احساسی شدن صحبت کنید. لازمه یک بحث مفید هم احترام گذاشتن به کسانیه که در اون بحث شرکت کردن. (۹/دی/۹۱ ۱۳:۳۰)آتنا محمدی نوشته است: مردان بهتر است از هم کفو و هم طبقه خود زن بگیرند. نه اینکه توقع داشته باشند با زنی بالاتر از خود از نظر مالی تحصیلی ظاهری ازدواج کنند و هیچ مهریه ای هم نپردازند. مهریه ندارد از طبقات پایینتر و کم توقع تر زن بگیرد.نظر اسلام هم هم کفو بودن دو طرف در ازدواج هست. ولی در سبک زندگی اسلامتی شرافت و بزرگی زن به پائین بودن مهریه هست نه بالا بودنش. |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول: فکر میکنم در اسلام برای پشتوانه مالی زن، نفقه تعیین شده و نه مهریه اشتباه می کنید. بعد از طلاق که دیگر زن نفقه نمی گیرد!!!!!!! نقل قول:آتنا محمدی خانم محمدی هستم. شما ابتدایی ترین وجوه بحث یعنی رعایت احترام را بفرمایید بعد نظر بدهید!!!!!! ![]() نقل قول: اینجا یک تالار گفتگو هست یعنی جایی برای بحث و تبادل نظر!! پس لطفا منطقی و بدور از احساسی شدن صحبت کنید. لازمه یک بحث مفید هم احترام گذاشتن به کسانیه که در اون بحث شرکت کردن. شما کلا روی نظرات بنده نقل قول نزنید!! بنده مسلمان شیعه هستم و برای تمام مردم جهان به یک نسبت احترام قائلم و حاضر نیستم کسی را بالاتر از شخص دیگری بدانم. این شما هستید که باید بیشتر فکر کنید بنده سکولار نیستم اما برخی افراد نظراتشان در این تالار بی شباهت به وهابیون نیست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهریه ی محمدی(مهرالسنة) | meshkat | 15 | 8,281 |
۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۸ آخرین ارسال: مرهم |
|
| !!!!!!!!مهریه رو کی داده ،کی گرفته!!!!!!!!!{{گفتگو محور}} | ترنم | 122 | 53,235 |
۳۰/مهر/۹۲ ۰:۳۱ آخرین ارسال: ترنم |
|

![[تصویر: 9qktuo39abn3gdhum.jpg]](http://www.up.persianv.com/images2/9qktuo39abn3gdhum.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
اما در موارد غیر ازدواج که قوانین به نفع مرد است کدام قانون به نفع زن است؟؟؟؟؟؟؟
شما در ازدواج نه ماه بارداری و تحمل درد زایمان و شیردهی و ... را مثل اینکه فراموش کردید! اگر مرد نفقه می دهد زن هم خانه داری می کند آشپزی می کند و به همان اندازه زحمت می کشد.

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)