|
... »»» (( ... راجع به اندازه مهریه چه نظری دارید .... )) »»» ...
|
|
۲:۱۳, ۲۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۲:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز کاربران و مهمانان گرامی مدتی هست مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده ... به نظر شما چرا با افزایش روز به روز مهریه دختران سرزمین ما ، آمار جدایی در حال افزایش است ؟! نظریه عموم مردم این هست که اندازه مهریه ، به استحکام زندگی ، کمک می کند ولی چرا در حقیقت این اتفاق در حال وقوع نیست !؟ آیا 1000 سکه مهریه ، کلاس دارد؟! پس چرا کاربرد ندارد ؟! اصلا مگر می خواهیم انسان خرید و فروش کنیم !؟ مهریه هدیه بوده ولی الان با دیه مقایسه می شود !!!!!!!!!!چرا چرا چرا!؟! حالا نظر خود شما برای مهریه روی چه مقداری هست ؟ خانمها چرا مهریه زیاد طلب می کنند ؟!! آقایون چرا قبول می کنند !؟! تاپیک خوبی راجع به مهر السنه هم در تالار داریم ولی نظرم روی گفتگو در این باره هست ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۲, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۱ ۲:۳۳)فاطمه خانم نوشته است: یک مسئله هست ما باید ببینیم به اسلام اعتقاد داریم یا نه .یعنی وقتی می گوییم ما معتقد به اسلام هستیم یعنی قوانین آن برای ما حجت و ملاک محسوب می شود . ببخشید دوستان که اینو میگم.... ولی حق با فاطمه خانم هست. عزیزان مسلمان که به این احکام نمیتونن ایراد بگیرن.... چون گفته ی خدا و دین خودشون هست. در واقع وقتی خلاف اونها عمل میکنن به حرفها و گفته های دین خودشون و خداشون توجه نمیکنن. حالا اونوقت چطوری میگن بنده ی خداییم؟؟ مگه یه بنده نباید گوش به حرف اربابش بده؟؟ به دید من اینطوری میشه که بنده هایی که طرف خدان به حرف خداشون گوش نمیدن و نتیجش میشه وضعی که دارن و بعد دنبال چاره تو راههای دیگه میگردن. ببخشید ولی کسی که یه خورده فقط تفکر داشته باشه اینکارو نمیکنه. مشکل رو از راه راستیه به وجود میاره دنبال چارش تو راه چپیه میگرده!! |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
فشار روحی و عصبی نمیدونید چیه ، وگرنه میدونستید که چطوری یه نفر میمیره
|
|||
|
|
۰:۰۶, ۲۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۰:۱۱ توسط R3Z4.)
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۱ ۳:۵۶)ایرانی نوشته است:نقل قول:مرد قتل نکرده که ازدواج کرده. حالا من نمی دونم شما چی از مردا دیدی که بخونشون تشنه ای.نقل قول:ازدواج راه رسیدن به آرزو ها و وسیله دست یافتن به نداشته ها نیست.جنابعالی بهتره وقتی تو بحث با من کم میاری به ... گفتن متوسل نشی!!!! این همه حرف حق زدم شما فقط همینو گذاشتی؟ (۱۸/دی/۹۱ ۲۳:۵۳)R3Z4 نوشته است: ازدواج بر خلاف اونچه که شما فکر می کنید بر اساس تفاهم بنا شده. آدم ها ازدواج نمی کنن که همدیگرو آزار بدن. اگه قرار بر گرو کشی و لجبازی باشه که اصلا ازدواج می کنن چکار؟! خدا بخیر کنه اون خونه ای رو که افکار شما توش حاکمه. من کی گفتم"ازدواج راه رسیدن به هزاران زن و کام گرفتن و طلاق دادن" هست؟ وقتی گفتم "ازدواج راه رسیدن به آرزو ها و وسیله دست یافتن به نداشته ها نیست." منظورم هم مرد و هم زن بود. چرا جاخالیاتو پر نمی کنی؟ این جواب حرف منطقیه؟! ازدواج برای رسیدن به رشد و تعالی هست نه لج و لج بازی. ازدواج بر اساس تفاهم و دوست داشتنه نه اندازه مهریه و جهاز و ... . همسر شریک زندگی هست. یعنی کسی که زندگی تو باهاش قسمت کردی. بد بینی و انبار کردن تسلیحات برای گروکشی توی زندگی شراکتی معنایی نداره. زن و مرد هر دو به یک اندازه از طلاق آسیب می بینند. توی این دوره زمونه زن ها همشون می رن سر کار. پس دیگه دریافت مهریه برای گزران زندگی بعد از طلاق معنایی نداره. در ضمن در قانون عدم تمکین و اجازه از شوهر تنها به قطع نفقه منجر می شه. ولی مرد اگه مهریه رو نپردازه میره زندان. اگه مرد نتونه مسکن و امنیت خاطر و سایر نیاز های همسرشو فراهم کنه، زن حق طلاق پیدا می کنه. |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۲۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۳:۴۳ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم
آرامش خودتونو حظ کنید! ![]() من این چند روزی که نبودم ( به جای درس خوندن و فکر امتحانا بود!) کلی رو این موضوع فکر کردم! به این نتیجه رسیدم که بزرگترین و اصلی ترین مشکل فرهنگ و عرف ماست! ( حالا میگید خودتو کشتی با این فکر کردنت! )وقتی تو رسانه ی ما مثلاً برن تو راهرو های دادگستری گزارش تهیه کنن در مورد مشکلات مهریه بعد با آقایی مصاحبه کنند و اون آقا هم بگه من نمیدونم چرا زنم مهریشو اجرا گذاشته؟! ما با هم مشکلی نداشتیم! حالا منم میخوام طلاقش بدم! بعد تلوزیون هم این چیزا رو نشون بده یعنی واقعاً فرهنگمون مشکل داره! نمیدونم چرا آقایون فکر میکنند مهریه واسه زمان طلاقه!!!! اصلاً مهر و طلاق چه ربطی به هم دارن؟! وقتی تلوزیون تبلیغ بانک .... رو نشون میده که توش یه دختر پنج ساله از بانک میاد بیرون میگه حساب نمیدونم چی! واسه جهزیه باز کردم!!!!!!!! خوب این یعنی فرهنگمون مشکل داره! وقتی بعضی از آقایون واعظ ( که البته میدونم قصد و غرضی ندارن) بحث انفاق و کمک به نیازمند که پیش میاد هی میگن به دخترهایی که جهیزیه ندارن کمک کنید! یعنی فرهنگمون مشکل داره... من ا این مسئله مخالفم که بیشتر مشکل از چشم و هم چشمی نشات میگیره!!! مشکل اینه که تا بیست، سی سال پیش ( و دوره ی مادرهای خودمون به قبل) رسم و عرف لباس عروس و کفن سفید بوده! مرد هر چی هم ظالم بود زن حق آوردن اسم طلاق رو نداشت چون از طرف خانواده ی خودش هم پذیرفته نمیشد... آقایون هم کاملاً مقصر نبودند چون اونها هم در خانواده های رشد کرده بودن که مرد سالاری حاکم بوده... مردسالاری که در اون مرد هر چقدر هم نامطلوب بود، زن باید همیشه تابع امر مرد میبود و شستن و رفتن و پختن و کلی بچه های قد و نیم قد نگه داشتم وظیفه ی زن بود و حق اعتراضی هم نداشت چون هم جنس های خودش هم ( از جمله مادر شوهر و خواهر شوهر و ...) میگفتن وظیفته و ما هم این کارا رو کردیم و ..... بعد یکدفعه خانم های ما متوجه حق و حقوق خودشون شدند و دچار کلی ضد و نقیض شدند! از اون طرف آقایون نتونستند خودشون رو با شرایط جدید خانمها وفق بدند... حالا فرهنگ غلط اون دوران و چیزهای غلطی که در ما نهادینه شده، رو در روی دنیای جدید قرار گرفته! اسلام اونقدر هوای خانها رو داره که میگه زن میتونه در قبال کاری که در خونه ی شوهرش انجام میده از شوهر مطالبه ی حقوق بکنه! شیری که خانم به بچه اش میده ، پولش باید از طرف آقا به خانم پرداخت بشه! و تنها وظیفه ای زن در خونه ی شوهرش داره تمکینه ولاغیر! اما آقایون این محبت ها و لطف ها رو هنوز وظیفه ی زن میدونند! و اگر زنی یکی از لطف ها رو نکنه یا حقش رو بخواد میگن به وظیفه ش نمیرسه و اصطلاحاً زن زندگی نیست! تا زمانی که فرهنگ ما و کارهای غلط رواج یافته بین مردم که اونارو به اسم عرف میشناسیم ،درست نشن، این مسئله حل نشده باقی خواهد موند! این فرهنگ سازی هم باید از آقایون شروع بشه آقایون درست بشن،خانم ها خود به خود درست میشن! آقایون فکر میکنند فقط خانمه که باید به خودش برسه و هر روز یک مدل باشه تا حس تنوع طلبیشون ارضا بشه! در کل منظورم اینه که در عرف ما بیشتر حقوق مال آقایونه و وظایف مربوط به خانمها! (آقایون ناراحت نشن، باورهای جامعه رو بیان میکنم) وقتی زندگی هایی که سالم و پر از محبت هستن، روابطی که در اونها آقا به اخلاق و رفتار و ظاهرش میرسه، مرد و زن وظیفه هاشون رو در قبال همدیگه میدونن و توقع بیجا از همدیگه ندارن رواج پیدا کنه و عرف ما و نگاه به ازدواج و وظایف و حقوق زن و مرد اسلامی بشه، خانمها و آقایون با رغبت بیشتری سراغ ازدواج و حفظ زندگی میرن، دختر خانمها دیگه از ترس وقایع بعد از ازدواج مهریه بالا نمیخوان و .... اکثر چیزهایی که در عرف ما هست، غلطه! مردم هی میگن شرعاً و عرفاً ! این عرف هم اونقدر مهمه که حاضرن شرع رو عوض کنن اما عرف عوض نشه! ![]() (۱۹/دی/۹۱ ۲۰:۰۱)Mohammad Trust نوشته است: فشار روحی و عصبی نمیدونید چیه ، وگرنه میدونستید که چطوری یه نفر میمیره چرا، همه میدونن فشار عصبی چیه! این آقا یک نفر بوده که از قضای روزگار تو زندان فوت کردن... اعلامیه ی این بنده خدا هم پر از همون فرهنگ غلطیه که گفتم! من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد! ( یعنی خانم نباید حقش رو میخواست دیگه! ) حالا بماند که اکثر خانمها تا به آخر نرسن راضی به زندان رفتن شوهرشون نمیشن!) تو کدوم اعلامیه ای علت فوت رو مینویسن آخه؟! شما یه سر برید جنوب و غرب کشور ببینید چه خبره! خدا میدونه از ظلم و جوی که در حق زنها میشه... مطمئن باشین تا فشار عصبی و روحی به خانم وارد نشه حاضر به وارد کردن فشار به همسرش نیست! Mohammad Trust عزیز امیدوارم ناراحت نشین، نظر شما هم مثل بیقه ی کاربران کاملاً محترمه وقتی حرف شما رو نقل قول میکنم جواب میدم، مخاطبم فقط شما نیستی... همیشه کل رو در نظر میگیرم. |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
من که ناراحت نمیشم. ولی جوون از دست ندادید بدونید چه دردی داره که به خاطر مهریه جوونتون فوت کنه !
|
|||
|
۱۴:۵۷, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
نقل قول: جوون از دست ندادید بدونید چه دردی داره که به خاطر مهریه جوونتون فوت کنه ! شما هم زن نیستید تا بفهمید کشتن زن یا دختر به بهانه های احمقانه از سوی پدر و شوهر و برادر یعنی چه. زن نیستید تا بفهمید یک دختر 14 ساله را به زور به یک مرد 60 ساله شوهر دادن یعنی چه زن نیستید تا بفهمید خودکشی یک دختر برای فرار از ازدواج تحمیلی با یک پیرمرد یعنی چه زن نیستید تا علاوه بر خشونت جسمی، مرتب از سوی خانواده و جامعه و قانون و ... مورد خشونت روحی قرار گرفتن یعنی چه! زن نیستید تا خیلی چیزها را بفهمید!
|
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
درسته، ولی آمار خانم هایی که در اثر خشونت شوهراشون میمیرند خیلی خیلی خیلی بیشتر از آقاهایی هست که به خاطر مهریه میمیرند!
فکر کنم آمارش یک در چندهزار باشه!!!! اینو مادر من دیده که مردی ( البته نامردی!) نفت روی خانمش ریخته و آتیشش زده! اونم به خاطر توهماتی که در اثر مصرف مواد داشته! خودم هم اینو دیدم که خانمی در اثر ضرب و شتم توسط شوهرش مرگ مغزی شده بود! تو اعلامیه ی هیچ کدوم هم دلیل مرگ رو ننوشتن! اگر کل رو در نظر بگیریم فشار عصبی آقایون به خاطر مهریه در مقابل فشار عصبی خانم ها به خاطر ضرب و شتم و بی احترامی و بی ارزش دونسته شدن و پایمال شدن حقوق و چند برار در نظر گرفتن وظایف توسط شوهر ، مثل قطره در مقابل اقیانوسه... |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
بحث درباره ی مهریه بودا...
نه اینکه فشارهای روحی وارده به زن بیشتره یا مرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهریه ی محمدی(مهرالسنة) | meshkat | 15 | 8,299 |
۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۸ آخرین ارسال: مرهم |
|
| !!!!!!!!مهریه رو کی داده ،کی گرفته!!!!!!!!!{{گفتگو محور}} | ترنم | 122 | 53,360 |
۳۰/مهر/۹۲ ۰:۳۱ آخرین ارسال: ترنم |
|

![[تصویر: 9qktuo39abn3gdhum.jpg]](http://www.up.persianv.com/images2/9qktuo39abn3gdhum.jpg)

)