کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج)
۱۹:۱۶, ۲۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۲۶ توسط boghz.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یه راست میرم سر اصل مطلب
توی کتابا و سایت ها مطالب زیادی درمورد هدف و انگیزه ی ازدواج هست که خیلی هاشون همدیگر رو نقض میکنن.....
مطالبی که درمورد ازدواج هست:
بعضی هاشون با "واقعیت جامعه ی ما" سازگار نیستند
و بعضی های دیگشون" با دینمون"سازگار نیستند
من به نمایندگی از یه تعداد مجرد میگم شکست هایی که اطرافمون میبینیم و میبینیم یه کسایی با همین انگیزه ها ازدواج کردن و شاید هم قبل از ازدواج حسابی تحقیق کردن و موقع ازدواج از انتخابشون راضی بودن اما در حال حاضر به نظر میرسه با مشکلات خیلی زیادی رو به رو هستند و حتی به طلاق هم قکر میکنن....این موضوعها باعث میشن فکر کنیم شاید نمی ارزه و مجرد بودن بهتر باشه.....
مطالب زیادی رو توی سایتهای مختلف خوندم اما هیچ کدوم راه به جایی نمیبرن
خلاصه ی کلام....از بزرگواران تالار به ویژه متاهلین تقاضا دارم که بگن:
1. هدف و انگیزه قبل از ازدواجشون چی بوده
2.الان بعد از ازدواج آیا به اون اهداف رسیدن
3.درست ترین هدف و انگیزه برای ازدواج چی میتونه باشه
و همچنین:
(۲۹/بهمن/۹۰ ۰:۲۹)shafagh_mah نوشته است:  دو عدد سوال کلی :
1- ازدواج کردن سخته؟
2- مجردی بهتره یا متاهلی؟

این اولین پست من تو تالاره
Blush
به خاطر اینکه این مساله خیلی مهمه و به خصوص برای مجردهای بیداری اندیشه که دنبال ازدواج خدا پسندو موفق هستند امیدوارم این پست به جاهای خوبی برسه و میخوام بگم دنبال نظرات واقع بینانه هستم نه آرمان گرایانه
منتظر راهنمایی های همه ی بزرگواران هستم......یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، تازه مسلمان ، shafagh_mah ، اکبر.ع ، AllahoAkbar ، navid-313 ، آرین (الهه.ع) ، nasimesaba ، MohammadSadra ، yektaparast ، meshkat ، soldier ، محمدصالح ، jkb ، sahel ، najmeh ، گل مرداب ، tiyam ، سرباز سید علی ، Cavalier ، ONLY66 ، andishe ، Tolou ، Hadith ، help me

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۷, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
[/quote]

سخن اصلی اینکه عدم تاهل خصوصا در دختر خانم ها مانندگذشته
حکم تخلف از آموزه های اسلامی را ندارد و اکنون حکمش متفاوت است ...
[/quote]
یعنی به نظر شما الان مجردی ایرادی نداره چون دختر وپسر خوب کم پیدا میشه!؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۴۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #42

سلام
الان هم مثل گذشته دختر و پسر خوب زياده...
مجرد بودن حس خوبي داره اما به نظر من ارامش كمتري داري...
ازدواج آرامش به همراه مياره..به خصوص اگر انتخابت درست باشه و تفاهم نسبي داشته باشي...
در كل گرچه مسئوليت هاي متاهل ها زياد ميشه اما بهترين و زيبا ترين نوع زندگي..
زندگي مشترك هست.
اميدوارم همه متاهل و متعهد باشيد.
Big Grin
وحاضرم شاهرگمو بدم اگر غير ازين باشه ...مهمترين اصل زندگي اعتماد وداشتن صداقته..قبل از اون حتي تمام مراسم خواستگاري بايد بر اساس اين اصل بره جلو...
ازدواج اصلا سخت نيست..سختيش در احترام گذاشتن به خواسته هاي طرف مقابله..چون گاهي مطابق ميلت نيست.
اهداف ازدواج خيلي متنوع هست..بايد ببينيد براي شما چي از همه مهمتره..مثلا بعضي ها مثل من دنبال آرامش بودن...اينكه احساس ميكني ميتوني حس عشق و مهربوني تو براي كسي خرج كني..كنارش اروم بگيري..دغدغه هاتو بفهمه..نگاهت رو درك كنه..وتو هم همينطور..
خيلي از مردها به خاطر تنهايي ميرن زن ميگيرن كه اين به نظر من درست نيست..بايد برسي به اون لحظه كه حس كني حالا ميتوني از پس يه زندگي بر بياي
Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: andishe ، یاران مهدی ، Tolou ، محمود ، somayeh
۲۰:۳۴, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #43

با سلام به دوستان گرامی
انسان وقتی که مجرده مثل پرنده ای میمونه که یک بال داره پس درنتیجه نمیتونه پرواز کنه و اوج بگیره نه اینکه نتونه هیچ کاری رو انجام بده و به هیچ جایی نتونه بره بلکه شاید بی هدف ودیر به مقصدش برسه
SadSadSadHeartHeartHeart
ولی وقتی انسان ازدواج میکنه یک بال دیگه بهش اضافه میشه و میتونه به راحتی اوج گرفته وخیلی زود با کمک خداوند به اهداف و ارمانهاش برسه
WinkWinkWinkHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نعیم ، somayeh ، یاســین
۱:۱۳, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
هدف و انگیزه قبل از ازدواجشون چی بوده

من به این نتیجه رسیدم که آدم قبل از ازدواج اول باید هدف خودش را تعیین کند و بداند که چه راهی را برای بقیه عمرش در نظر گرفته است.درواقع چشم انداز روشنی از زندگی و هدفش داشته باشد.پس از تعیین هدف,باید به دنبال همراهی باشد که وی را در این راه و برای رسیدن به هدفش همراهی کند.هدف که یکی باشد,خیلی بحث ها کم میشود.جهت گیری افراد درست میشود.بر اساس هدف زندگیشان چیده میشود.
2.الان بعد از ازدواج آیا به اون اهداف رسیدن

میتونم بگم که کاملا دارند من را در هدفم همراهی میکنند و در خیلی چیزها به من کمک میکنند.راهنماییهای ایشان کاملا در پیمودن سریعتر راهم موثر بوده است.
3.درست ترین هدف و انگیزه برای ازدواج چی میتونه باشه

درست ترین هدف برای ازدواج,متکامل شدن و پیدا کردن همراهی است برای بندگی کردن بهتر خدا.
شاید آرمانی به نظر برسد,اما من واقعا هدفم این بود...

دو عدد سوال کلی :
1- ازدواج کردن سخته؟

هرکاری که آدم آن را تجربه نکرده باشد,سخت به نظر میرسد,اما من وهمسر متفق القول,به دلیل توکل به خدا,این پروسه خیلی برایمان راحت گذشت و خودمان باورمان نمیشد...
2- مجردی بهتره یا متاهلی؟

مجردی تا زمانی خوب است که آدم بی تجربه است و نیاز دارد که تجربه کسب کند ورشد کند,اما هیچ دوره ای مثل متاهلی آدم را کامل نمیکند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع) ، Mohammad Trust ، یاســین ، rastin ، meshkat ، Farzaneh ، boghz ، شیدا ، help me ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]