| نظرسنجی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 11 رأی | 100% | |
|
تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
|
|
۱۲:۵۱, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا مردا هرکاری دلشون بخواد میکنن ؟! هرچندتا زن ِ دائم و موقت که بخوان میتونن بگیرن ... حق حضانت ِ بچه و حق طلاق هم که ماله مرده ...... حتی اگه شوهرامون هم اجازه ندن ما نمیتونیم خونه ی مامانمون بریم ! حالا هم که جدیدا" یه قانونی تصویب کردن که زنی که ازدواج نکرده تا 40 سالگی اگه از کشور نمیتونه خارج بشه مگه اینکه پدرش اجازه بده !!!! حق کار کردن و درس خوندن هم که نداریم ..... باید جیره خور ِ شوهرمون باشیم و تو سری خور ، آخه شما که نمیدونید ، زنی که استقلال ِ مالی نداشته باشه باید با همه چیز ِ شوهرش بسوزه و بسازه .... به خدا انصاف نیست ، نه یه استادیوم ، نه یه فضای ِ درست حسابی و آزاد ... تو خونه بشور بساب بپز ِ ، 2 دقیقه هم که میریم بیرون این گشتای ارشاد همه جا هستن ، به سر و صورت و لباس ماها گیر میدن ... آخه من نمیدونم این مملکت همه چیزش سر ِ جاش ِ فقط این لباس ِ من ایراد داره !! شاید باورتون نشه ، ولی اون وقت که باردار بودم با همسرم رفته بویدم بیرون ، گشت ارشاد بهمون گیر داد که این آقا چه نسبتی با شما دارن و از این حرفها !! آخر سر هم الکی گیر داد که چرا مانتوت کوتاه ! آخه شکمم برآمده شده بود یکم مانتو رفته بود بالا ....
به خدا آسایش نداریم ما تو این مملکت ... شوهرامون هر کاری دلشون بخواد میکنن ، ولی ما نباید نتقمون در بیاد ! همسایمون خانوم ِ خیلی خوبو نجیبیه ، ولی مثل ِ من کار نمیکنه و خانه داره ... بارها خودم تو داد و بیداد و توی دعواهاشون شنیدم که شوهرش تهدیدش کرده که طلاقش میده و یا اینکه سرش هوو میاره ! اگه هم مهریه بخواد بچه رو ازش میگیره !! شما که دخترش رو ندیدید ، یه دختر نــــاز و خوشگل و مامانی ! تازه شده 6 سالش ، اصلا" فکر ِ اینکه بدون ِ دخترش بخواد زندگی کنه واسش کشندست ، واسه ی همین بیچاره آخر سر مجبور میشه کوتاه بیاد و هر دفعه هم مرد پر رو تر و وقیح تر میشه .... هِِـِـِـِـِـِـــــییی .... چه میشه کرد ... باید سوخت و ساخت دیگه ... تا بوده همین بوده ... فقط کاش نسل ِ بچه ها و نوه های ما از این تبعیضا به خودش نبینه .... *********************************************** آقا این چه وضعشه ! بری از صبح تا شب کار کنی خسته و کوفته بیای خونه زنت هم باهات نسازه ... به خدا اصرار ِ خانواده بود ، وگرنه کی تو این دوره زمونه زن میگیره ! بری این همه جون بکنی و کار کنی واسه زن و بچت ، آخر سر 100 جور سر کوفت و غر بشنوی که فلانی اون چیزو داره ما نداریم ، خواهرم فلان جا رفته ما نرفتیم ! آقا زندگی خرج داره ، با این گرونی و هزینه ها که نمیشه به راحتی کنار اومد ... بلا نسبت شما روزی اندازه 3 تا قاطر کار میکنم تا شکم زن و بچم رو سیر کنم ، آخرشم ته برج کمیتمون لنگ میزنه ..... با این اوضاع آدم ازدواج نکنه سنگین تره ! به خدا ! شما ببین یه مرد چقدر مشکل داره ... حالا جدا از درس و دانشگاه ، اول از همه سربازی ... 2 سال میری خدمت که چی ؟! هیچی ... 2 سال از بهترین سالهای عمرت رو حروم میکنن الکی الکی ... بعد از سربازی تازه اول بدبختیه ! بیای کار پیدا کنی و خونه بگیری و ماشین و اینها ، زندگیمون خوب بود ، تا ننه گفت پسرم ، وقت ِ زنته ، واست دختر نشون کردم .... حالا خاستگاری و برو بیا، شیرینی بیار ، گل بگیر ، نشون ِ نامزدی و اینها به کنار ... مــــــــهـــــــریـــــــــــه!!!!!!!!!!!!! مادر ِ عروس اول میگفت عدد ِ سال ِ تولد ! آخه این چه رسمیه که باب شده !! تازه به قول یکی از دوستام اگه خانومت دکتر یا مهندس بود و سر ِ کار میرفت که خرجت خیلی بیشتر میشد ! انگار ما رفتیم زن رو بخریم و مهریه هم قیمت ِ پیشنهادی خانواده ی عروس به عنوان ِ معاملست ! باز میگن مهریه رو کی داده کی گرفته ، ولی خرج عقد و عروسی و حنا بندون و کادوی عروس رو چرا همش رو من ( داماد ) باید بدم ؟!؟!؟! آخه این انصاف ِ مایی که میخوایم یه عمر باهم باشیم از همین اول همه ی فشار اقتصادی روی ِ دوش ِ من باشه ... دیگه دلم برات بگه ، از خونه و ماشین و خرج خورد و خوراک و اینها هم که بگیم میبینی که همه ی فشار روی ِ مرده ... یه بار هم که مجردی با دوستای قدیممون میریم جایی خانومم 1000تا غر میزنه و بهونه میگیره و میگه تو من رو دوست نداری که میری با دوستات ! آخه عزیز ِ من ، آدم تفریح هم نیاز داره ... خودش روزی 24 ساعت پای تلفون ِ با دوستاش و آبجیش و مادرش حرف میزنن ، یا هفته ای نیست که خونه ی مادرش سر نزنیم ، بعد ماهی 1 با هم که میریم تفریح این قشقرق رو سر ِ ما در میاره ... به خدا جرات ندارم بهش چیزی بگم ، تا میگم بالا چشت ابرو ِ میگه مهریم رو میذارم اجرا ! آخه این چه قانونیه که زن این همه بتونه باهاش مهریه بگیره ، اون هم هروقت دلش خواست و اگه ندی هم که باید بری زندان ... تو اجتماع هم که میریم همه چیز به نفع ِ زنه . از نوبت تو صف ِ نونوایی تا ادارات و حتی تاکسی ! بارها دیدم وقتی یه خانوم هست تاکسی واسش وایمسه ، ولی من که هستم یا همه دربستن یا محل نمیدن و میرن ... واقعا" نمیدونم این تبعیض باید تا کی تو جامعه ی ما باشه ... دوستان ، این چیزهایی که بیان شد حقایقی هستن که در جامعه ی ما وجود داره و ما هر روز و هر روز شاهدشون هستیم . راستش تا اونجایی که به ذهنم رسید نوشتم و اگه چیزی هم به ذهن ِ شما رسید بیان کنید ، ممنون میشم . از خانوم ها هم پیشاپیش بابت ِ کم کاری احتمالی در متن پوزش میطلبم ، آخه من یه مردم و چیزه بیشتری از مشکلات ِ خانوم ها نمیدونم که بیان کنم ، خواهشا" اگه موردی بود خودتون اضافه کنید . راستش میخواستم نظر شما رو درباره اینکه : در جامعه ی ما در مورد ِ کدوم جنسیت بیشتر تبعیض میشه کدوم جنسیت فشار بیشتری رو تحمل میکنه کدوم جنس آسیب پذیر تر هست و در کل از خلاهای قانونی تا هنجارهای اجتماعی ، کدوم به نفع زن و کدوم به نفع مرد هستش ... |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۲۱, ۲۳/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۱ ۹:۲۸ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
نقل قول: من این جملهای که نوشتم رو درک میکنم، چون با عقل مسلماً غیرکامل خودم، این آیه قرآن، نعوذبالله، مخالف عدالت است!!! من به اندازه کافی درباره قرآن و تفاسیر شخصی و تفسیر به رای های صورت گرفته از آن در تاپیکهای دیگر صحبت کردم و تعجب می کنم بدون اینکه پاسخ قانع کننده ای بشنوم باز این جملات را تکرار می کنید. صیغه هم در قرآن نیامده. چرا اینقدر برایش تبلیغ می شود؟ اگر با تفسیر و بنا به روایات و احادیث این مسئله ثابت شده بقیه موارد هم باید با تفسیرهای صحیح امروزی شود. برده هم در قرآن آمده. چرا مسکوت نگه داشته شده و طوری رفتار میشود که انگار وجود ندارد؟ هیچکس نمیتواند ادعا کند فلان مسئله مشخص و واضح است و احتیاجی به تفسیر ندارد و فلان مسئله محتاج تفسیر است.
لطفا اول کامنتهای دیگر مرا بخوانید بعد نظر بدهید. کسی که چنین ادعایی کند: یعنی تفسیر به رای کرده! در ضمن این آیه ای که آورده اید: کجای آیه نوشته زن را میتوان به خاطر قتل مرد قصاص کرد که برخی می گویند مرد را نباید به خاطر قتل زن قصاص کرد مگر با ازای پرداخت نیمی از دیه؟
لطفا به من نشان بدهید!!! [b]از آن گذشته در قرآن آمده ( أَنَّ النَّفْسَ بِالنَّفْسِ وَالْعَيْنَ بِالْعَيْنِ) و قرار نیست این آیه خطاب به مثلا قوم یهود باشد و نفس در برابر نفس مشمول همه میشود. پس طبق این آیه یک مرد را (مانند یک زن) باید بتوان در ازای قتل یک زن بدون پرداخت دیه اعدام کرد.[/b]
اگر اینگونه باشد بنده هم می گویم ابتدای آیه گفته (يا ايها الذين آمنوا ) و آیه قصاص خطاب و برای مسلمین نازل شده بنابراین اگر یک مسیحی یک مسلمان را بکشد مشمول حکم قصاص نمیشود. این گفته برگرفته از عین آیه قرآن است و کاملا مشخص و واضح است پس تفسیر هم لازم ندارد. |
|||
|
|
۹:۱۴, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۱ ۲۲:۳۸)فاطمه خانم نوشته است: من یک سوال اساسی بپرسم ! بله خب ... شما وقتی هر نوع حق ِ کار کردن و مفید بودن در اجتماع رو از زن بگیری و اینها رو به مرد بدی ، مسلما" آسیب رسیدن به مرد خیلی هزینه ی بیشتری داره برای خانواده ... ولی وقتی شما زن رو عنصری فعال در نظر بگیرید که این زن منبع درآمد برای خانواده و یا سرپرست ِ خانواده هستش اینجاست که میفهمیم در حق ِ زن اجحاف و بی عدالتی شده ... البته این چنین مباحثی موضوع تاپیک ِ بعدیه من هست ! که به تفصیل خواهم پرداخت به این قضایا و مواردی این چنین . |
|||
|
|
۹:۴۹, ۲۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۱ ۹:۵۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند روز پیش اخبار نشون داد که دیه مساوی شد الحمدلله دیگه واسه این میتونیم بحث نکنیم در ضمن (۲۴/دی/۹۱ ۹:۱۴)blue.blood نوشته است: والا من تو خونه میخوابم ،همسر مهربانم از خوابش میزنه، تو سرما و گرما میره سر کار ، تو دود و الودگی با سر درد و خستگی میاد خونه، همه پول هاشم که میده به من منم از صبح هر کاری دوست دارم انجام میدم.... تازه اگرم من سر کار میرفتم همه پولش مال خودم بود،کارهای خونه رو انجام بدم میتونم از همسرم پول بگیرم، بچه خودم رو شیر بدم هم همینطور، میلیاردر هم باشم باز اگه همسرم به من نفقه نده اون بهم بدهکار و میشه شکایت کرد ... اون وقت در حق من اجحاف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا ادم میمونه شما ها چه جوری فکر میکنید موضوع اینه که بعله قبلا خانم ها وضعیت بدی داشتن، حالا خیلی بهتر شده الان من دلم واسه مرداها میسوزه |
|||
|
|
۱۲:۰۸, ۲۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۱ ۲۱:۴۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
خانوم ِ نینا
شما حق و حقوق رو فقط در ظاهر قضیه میبینی ، شما خیلی چیزا رو هم نمیبینی ! همین شوهر شما که میگی همه کار میکنه و نفقه میده ، میتونه 4تا زن ِ رسمی و nتا زن غیر ِ رسمی داشته باشه ، میتونه شما رو طلاق بده بدون ِ اینکه شما حقی ( به جز مهریه ) داشته باشی و حتی میتونه بچه ت رو هم بگیره ازت ... حالا اینها به کنار ، شما بدون اجازه ی همسرت حق تحصیل ، کار کردن ، خروج از کشور و خیلی چیزهای دیگه رو نخواهی داشت و جدا از اینها ، بدون ِ اجازه ی همسرت شما دیدن پدر مادرت هم نمیتونی بری ... من از قانون میگم ، ولی شما یه چیزهایی از زندگی شخصیت ... این هم که شما گفتی الان بهتر شده ، به خاطر افزایش ِ آگاهی ِ مردم هست که دیگه قوانین منسوخ رو نمیپذیرن و اونا رو تغییر میدن ... ممنون از همه بابت شرکت و نظر دهی . فکر میکنم تفکر ِ کلی و غالب و عموم ِ نظرات ِ موافق و مخالف معلوم شده و میشه فاز دوم مباحث رو شروع کرد ، به زودی . |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام افرین دقیقا منتظر بودم یک همچین حرفی بزنید (۲۴/دی/۹۱ ۱۲:۰۸)blue.blood نوشته است: خانوم ِ نینا من هیچ مشکلی با چند همسری همسرم ندارم،اگه خدا این اجازه رو داده سمعا و طاعتا، کسی هم که مشکل داره از خود خواهیشه، همانطور که من همسر دارم ،خیلی از خانم های دیگه هم دوست دارن که همسر داشته باشن پس قانون چند همسری از دید کلی نگر به نفع زن هم هست، اما نه یک زن خاص، بقیه همسر های اون اقا (۲۴/دی/۹۱ ۱۲:۰۸)blue.blood نوشته است: میتونه شما رو طلاق بده بدون ِ اینکه شما حقی ( به جز مهریه ) داشته باشی و حتی میتونه بچه ت رو هم بگیره ازت ...مردی که به من علاقه نداشته باشه بهتر که خودش داره طلاقم میده و سوهان روح نمیشه (۲۴/دی/۹۱ ۱۲:۰۸)blue.blood نوشته است: حالا اینها به کنار ، شما بدون اجازه ی همسرت حق تحصیل ، کار کردن ، خروج از کشور و خیلی چیزهای دیگه رو نخواهی داشت و جدا از اینها ، بدون ِ اجازه ی همسرت شما دیدن پدر مادرت هم نمیتونی بری ...عقد هم یک جور معامله و تعهد و پیمان است، پیش فرضی که خداوند براش در نظر گرفته همین مسائلیه که شما گفتید، اما این حق رو به زن داده که حق مسکن و تحصیل و اذن خروج و غیره رو به گزینه ای که میخواد تبدیل کنه، مثل هر معامله دیگه اگه به توافق نرسیدن میتونن ازدواج نکنن، نگید که قدیم بی اجازه دختر شوهر میدادن و غیره که منم قبول دارم قدیم خیلی چیزا رعایت نمیشد، بحث سر الانه من از چیزی که میبینم حرف میزنم و شما از چیزی که ندیدید و نه شنیدید حالا مثلا میگید بچه رو از وسط نصف کنن به پدر و مادر بدن؟خوب بالاخره به یکی باید برسه دیگه، و اینجا عواطف مادر و پدر مهم نیست، بچه اوابل زندگی به مادر نیاز داره بعدش هم پدر (۲۴/دی/۹۱ ۱۲:۰۸)blue.blood نوشته است: اینایی که شما میگید قوانین نیست، عرف است که معلومه عرف باید با گذشت زمان تغییر کنه قوانین از نظر من فقط احکام الهیه، البته منظورم در حیطه روابط زن و مرده، همون اندازه که زن ها ضربه خوردن مردها هم خوردن،تا حالا به این فکر کردید که وقتی در اسلام میگن وظیفه زن فقط تربیت بچه و همسرداریه(بدون کارهای منزل ) یعنی چی؟ وظیفه اصلی زن اوردن رزق معنوی به خونه،مرد هم رزق مادی، این خونه توحیدیه که بچه صالح ازش درمیاد بیرون مرسی از تاپیک هاتون اما ایکاش قبل از اینکه وارد یه بحث دیگه بشید یه نتیجه گیری هم میکردید،البته منصفانه |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۲۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۱ ۱۸:۲۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
جواب اون ارسال درباره تفسیر قرآن، در حال آماده شدن هست.
ولی قبل از اون، خیلی وقته با خوندن حرفهای کسانی که میگن شرایط تبعیضآمیز وجود داره، احساس میکنم چیزی که به کلی مورد غفلت واقع شده، تفاوت خانم بودن و آقا بودن است. اگر زنی خانم نباشد، چه مردی با دیدنش آرزو خواهد کرد بقیه عمر را کنارش باشد؟ یا اگر مردی آقا نباشد، چه زنی از اینکه مورد عشقش باشد خوشحال خواهد شد؟ منظور از خانم یا آقا بودن از نظر طرف مقابل است، هرچند در اکثر موارد نظرات افراد اشتراکات اساسی دارد، و واقعیت اینست که جاذبه ظاهری، جزء آخرین مسائلی است که باعث تمییز بین افراد میشود. شرمنده، ولی یه مطلبی هست، اینه که لطف کنید بعضی کتابهایی که در مورد روابط زن و شوهر وجود داره (مثل بعضی کتابهای خانم دی.آنجلیس، که چندان هم از انتقاد شدید منتقدین مذهبی دور و استقبال شدید روانشناسان سکولار دور نمونده) مطالعه کنید، تا ببینید "یک همسر خوب و پاک بودن"، یعنی "یک خانم خانه" بودن، یا یک "آقای زحمتکش بودن"، خودش تولید کننده بیشترین جاذبه(از هر نوع!) است. اگر دخترها همچنان دختربچه بمانند، یا تبدیل به زنانی شوند که در نظر پسرها شایسته زندگی مشترک نباشند، و اگر پسرها همچنان پسربچه بمانند، یا تبدیل به مردهایی شوند که به نظر دختر مورد علاقهشان محترم و باتربیت نیایند، آن وقت خانواده سختتر شکل خواهد گرفت، و در صورت شکل گرفتن، آن علاقهای که انتظار میرود، در بین آنها وجود نخواهد داشت. ما معتقدیم آن شرایط بهقولعدهای "تحمیلشده"، باعث میشوند تمامی عواملی که مزاحم "خانم یا آقا نمودن در نظر طرف مقابل" هستند به نحو خوبی تحت کنترل دربیایند. مسلم است که اگر کسی دنبال زندگی به عنوان یک جزء از یک زوج بامحبت نیست، مجبور به تحمل این شرایط نیست. از میان باقی افراد، آنهایی که این شرایط را رعایت میکنند(و "این شرایط" را، نه زندگی به عنوان ضعیفه نزد یک سبیلکلفت) به نظر راضی میآیند. نه از نظر جسمانی در سختی هستند و نه روحی، مگر اینکه بگویید جوری در فشار روحی هستند که خودشان هم متوجه آن فشار نیستند! ما معتقدیم که اگر کسی فکر میکند با راهی غیر از پیادهسازی این شرایط میتواند به یک زندگی مشترک خوشبحت دست پیدا کند، در اشتباه است. این را از راه دینمان فهمیدهایم، و در عمل نیز درستی آن را دیدهایم. کسانی که آنرا تجربه نکردهاند، یا نمونههای اجرای اشتباهش را شنیدهاند، یا خود با آن روبرو بودهاند، چطور میتوانند کل ماجرا را زیر سؤال ببرند؟ خیلی ساده میشود به کشورهایی که این شرایط را رعایت نمیکنند نگاه کرد و کمتر بودن ازدواج، دیرتر بودن ازدواج و بیشتر بودن طلاق را دید. از همه اینها مهمتر سردی غیرقابلتصور خانوادهها و روابط است. اثرات اجتماعی وسیع اینها را هم که همه میدانیم. |
|||
|
۱۸:۳۹, ۲۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۱ ۱۸:۵۶ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
نقل قول: خیلی از خانم های دیگه هم دوست دارن که همسر داشته باشن پس قانون چند همسری از دید کلی نگر به نفع زن هم هست، اما نه یک زن خاص، بقیه همسر های اون اقا .............(ویرایش شد) واقعا" قصد توهین ندارم ،ولی این حرف شما ، این منطق شما من رو وادار کرد اینطوری جواب بدم ... نقل قول:مردی که به من علاقه نداشته باشه بهتر که خودش داره طلاقم میده و سوهان روح نمیشهبعد شما اگه به اون مرد علاقه نداشته باشی تکلیفت چیه ...؟! فکر کنم عبارت ِ : مهرم حلال جونم آزاد رو همه شنیده باشید . نقل قول:عقد هم یک جور معامله و تعهد و پیمان است، پیش فرضی که خداوند براش در نظر گرفته همین مسائلیه که شما گفتید، اما این حق رو به زن داده که حق مسکن و تحصیل و اذن خروج و غیره رو به گزینه ای که میخواد تبدیل کنه، مثل هر معامله دیگه اگه به توافق نرسیدن میتونن ازدواج نکننبعد میشه شما بگید چه حق و حقوقی واسه ی زن وجود داره ؟! شروط ِ ضمن ِ عقد فکر نمیکنم وجه ی دینی داشته باشه و به نظرم بیشتر یه عرف هست که به وجود اومده تا از حقوق ِ زن دفاع کنه . نقل قول: اینایی که شما میگید قوانین نیست، عرف است که معلومه عرف باید با گذشت زمان تغییر کنهاینایی که من میگم قوانین هستن ، قوانینی که در همین کشور هم کمک کم دارن عوض میشن ، مثل همین به ظاهر یکسان شدن ِ دیه . مردم دیگه یه سری چیزها رو به سادگی قبول نمیکنن ، دنیا عوض شده . نقل قول:مرسی از تاپیک هاتون اما ایکاش قبل از اینکه وارد یه بحث دیگه بشید یه نتیجه گیری هم میکردید،البته منصفانه خواهش . من جمع بندی نمیکنم ، آقای بیداری اندیشه فکر کنم این کار رو انجام بده . البته جمع بندی و اتمام ِ این تاپیک هنوز زوده ، هنوز اینجا کار داریم . تاپیک جدید هم هنوز نزدم که مربوط به این بحث ها باشه ، هنوز اجازش صادر نشده
|
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
کاربران گرامی اگر یک بار دیگه توهینی در این تاپیک مشاهده بشه تاپیک بسته خواهد شد.
|
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۴/دی/۹۱ ۱۸:۵۳)meshkat نوشته است: کاربران گرامی اگر یک بار دیگه توهینی در این تاپیک مشاهده بشه تاپیک بسته خواهد شد.مرسی از خانم مشکات که مطالب توهین امیز رو حذف میکنن اقای blue blood شما که بلد نیستی با یه خانم چه طور حرف میزنن اومدی از حقوقشون دفاع هم میکنی من تو این دنیا واسه خوش گذرونی نیومدم، هر چه خدای متعال برای من قرار بده اون رو در مسیر رسیدن به کمالم میدونم، من تلاشم رو میکنم اما اگه همسرم هم من رو طلاق داد هیچ باکی نسیت مهم اینه که تو این دنیا خدا رو از دست ندی، همسر ،فرزند، مال جان و ...محل ابتلا و ازمایشن خدا بگه تک همسری اون درسته،فرداش بگه چند همسری بازهم اون درسته،چه من خوشم بیاد و چه نیاد هر کس تو هر لحظه از زندگیش میدونه داره بندگی کیو میکنه، نفس انسان بهش بصیره |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۲۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۱ ۲۰:۰۷ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
نقل قول: خدا بگه تک همسری اون درسته،فرداش بگه چند همسری بازهم اون درسته،چه من خوشم بیاد و چه نیاد خانم ninaعزیز آقای blue blood منظور بدی نداشتند اتفاقا ما داریم درباره تفسیر و قرآن و مباحث مرتبط صحبت میکنیم. انشاءالله بحث که کمی جلو برود (خصوصا اگر تاپیک ازدواج موقت را دنبال کنید) متوجه منظور ما از نحوه مواجه با احکام خداوند میشوید. این مباحث را شخصی برداشت نکنید. وقتی بحث احکام و .. به میان می آید کل جامعه آماری آن کشور مد نظر است نه چند نفر خاص. انشاءالله که از دخالت من آزرده نشده باشید.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |