کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(A)جرعه های حکمت&
۱۳:۰۰, ۲۷/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان و رفقای گرامی
در این بخش سعی می شود به مرور ناب ترین حکمت های روح افزا و هدایت گر اهل بیت علیهم السلام را تقدیم شیعیان و محبین و طالبان حق و حقیقت نماییم . باشد که خدا به برکت عمل به تعالیم اهل بیت ما را به سرمنزل مقصود برساند.

حکمت -1- : چهار چيز دل را مى‏ميراند: گناه پى‏درپى، گفتگوى زياد با زنان، مجادله با احمق- او بگويد و تو بگويى به جايى هم نرسد- و همنشينى مردگان؛ پرسيدند: اى رسول اللّه! مردگان كيانند؟ فرمود: ثروتمندان عياش.
نصايح، ص: 176

حکمت -2- : رسول خدا صلوات الله علیه به علی علیه السلام فرمودند :
اى على! چهار چيز كيفرش از هر گناهى زودتر مى‏رسد: بدى در مقابل نيكى، ظلم به بى‏گناه، خيانت به شخص وفادار، و قطع رحم با خويشاوندان خوشرفتار
نصايح، فصل اول ص : 173

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: The Arrival ، فرهاد ، بیداری اندیشه ، احیاء ، Ramin_Ghn ، MAHDI59 ، parisan ، جوینده حق ، hamed ، پرنده بهشتی ، mohammad790 ، 812312007 ، mahdidost ، rastin ، معلم313 ، fazel ، 7parsa4 ، bahar2006 ، ارتش1نفره ، ALPHA ، aliakbar ، MohammadMeraj ، وحید الف ، یکدوست ، zarati313 ، مجنون الحسین ، نسیم ، بیداری12 ، montazer_rm ، ترنم وحیدی ، فدایی امام حسین ، Agha sayyed ، محیصا ، saloomeh ، خادمة الزهرا ، najmeh ، Saghi ، یاســین ، vahid1878 ، m.hossein ، ali.khm ، ترنم ، حسن عزتي ، aref13 ، jkb ، fandogh ، shafagh_mah ، nasimesaba ، یا صاحب الزمان ، mohammad reza ، abas_341 ، taleb ، said_siraj ، asire entezar ، يك منتظر ، MESSENGER ، vahrakan ، Farzaneh ، ساقی ، zahra.shakiba ، behzad-jn ، شیدا ، mhklord ، ztb ، netlog36 ، fatemeh zahra ، ضحی ، AFG Shia ، farzad313 ، R3Z4 ، مجید املشی ، Negahi digar ، مفقود الاثر ، قلب ، laanbar1-2-3 ، منادی حق ، وحید110 ، ZaHrA110M ، میثاق ، Hadith ، paramida.ir ، monazzah.51 ، Night moans ، اولولالباب ، یا زهرا ، مصباح ، شاهد ، عبدالرحمن ، menrabb ، سیمرغ ، help me

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۳, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #211
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم
منظور از زن در این حدیث زنان ناپاک است نه هر زنی که البته آیه ی قرآن هم در این رابطه داریم که تقوای الهی ملاک است نه زن و مرد بودن
فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، said_siraj
۱۷:۴۶, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #212

به نام خدا

زاهد در دنيا كسي است كه حرام برصبرش غلبه نكند و حلال از شكرش باز ندارد.
امام علي (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، ali.khm ، fatemehsadat ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، said_siraj ، یا ثارالله ، Farzaneh
۲۲:۳۶, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #213
آواتار
آثار گفتن بسم الله
تاثیر گفتن بسم الله

عبدالله بن یحیی که از دوستان امیرمومنان علی (علیه السلام) بود به خدمتش آمد و بدون گفتن بسم الله بر تختی که در آنجا بود نشست، ناگهان بدن وی منحرف شد و بر زمین افتاد و سرش شکست علی (علیه السلام) دست بر سر او کشید و زخم او التیام یافت بعد فرمود: آیا نمی دانی که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از سوی خدا برای من حدیثی نقل کرد که هر کار بدون نام خدا شروع شود بی سرانجام می ماند.

گفتم: پدر و مادرم به فدایت باد می دانم و بعد از این ترک نمی کنم امام علی (علیه السلام) فرمود: در این حال بهره مند و سعادتمند خواهی شد.

امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: بسیاری اتفاق می افتد که بعضی از شیعیان ما بسم الله را در آغاز کارشان ترک می گویند و خداوند آنها را با ناراحتی مواجه می سازد تا بیدار شوند و ضمنا این خطا از نامه ی اعمالشان شسته شود
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، yamin ، said_siraj ، یا ثارالله ، Farzaneh
۹:۴۲, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #214
آواتار
حضرت امام جواد (علیه السلام)

قالَ الإمام الجواد - عليه السلام - :
الْمُؤمِنُ يَحْتاجُ إلي ثَلاثِ خِصال:
تَوْفيق مِنَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ، وَ واعِظ مِنْ نَفْسِهِ، وَ قَبُول مِمَّنْ يَنْصَحُهُ.
مؤمن در هر حال نيازمند به سه خصلت است:
توفيق از طرف خداوند متعال،
واعظي از درون خود،
قبول و پذيرش نصيحت كسي كه او را نصيحت نمايد.

«بحارالأنوار، ج 72، ص 65، ح 3»

إيّاكَ وَ مُصاحَبَةُ الشَّريرِ، فَإنَّهُ كَالسَّيْفِ الْمَسْلُولِ، يَحْسُنُ مَنْظَرُهُ وَ يَقْبَحُ أثَرُهُ.
مواظب باش از مصاحبت و دوستي با افراد شرور، چون كه او همانند شمشيري زهرآلود، برّاق است كه ظاهرش زيبا و اثراتش زشت و خطرناك خواهد بود.

«أعلام الدّين، ص 309»

كَيْفَ يُضَيَّعُ مَنِ اللهُ كافِلُهُ، وَكَيْفَ يَنْجُو مَنِ الله طالِبُهُ، وَ مَنِ انْقَطَعَ إلي غَيْرِاللهِ وَ كَّلَهُ اللهُ إلَيْهِ.
چگونه گمراه و درمانده خواهد شد كسي كه خداوند سَرپرست و متكفّل اوست. چطور نجات مي يابد كسي كه خداوند طالبش مي باشد.
هر كه از خدا قطع اميد كند و به غير او پناهنده شود، خداوند او را به همان شخص واگذار مي كند.

«بحارالأنوار، ح 68، ص 155، ح 69»

أفْضَلُ الْعِبادَةِ الاْخْلاصُ.
با فضيلت ترين و ارزشمندترين عبادت ها آن است كه خالص و بدون ريا باشد.

«بحارالأنوار، ج 67، ص 245، ح 19»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali.khm ، yamin ، said_siraj ، Ramin_Ghn ، یا ثارالله ، Farzaneh
۱۴:۲۲, ۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۴:۲۶ توسط said_siraj.)
شماره ارسال: #215
آواتار
بسم رب الشهداء و الصدیقین

[i]خدا: بنده ی من در دلت بگو یا الله ما نماز شب برایت حساب می کنیم
بنده اعتنایی نمی کند و می خوابد
خدا:ملائکه ی من! ببینید من آنقدر ساده گرفته ام اما او خوابیده است چیزی به اذان صبح نمانده
او را بیدار کنید دلم برایش تنگ شده است امشب با من حرف نزده
ملائکه: خداوندا! دوباره او را بیدار کردیم ،اما باز خوابید
خدا: ملائکه ی من در گوشش بگویید پروردگارت منتظر توست
ملائکه: پروردگارا! باز هم بیدار نمی شود!
خدا: اذان صبح را می گویند هنگام طلوع آفتاب است ای بنده ی من بیدار شو
نماز صبحت قضا می شود خورشید از مشرق سر بر می آورد
ملائکه:خداوندا نمی خواهی با او قهر کنی؟
خدا: او جز من کسی را ندارد…شاید توبه کرد…
بنده ی من تو به هنگامی که به نماز می ایستی من آنچنان گوش فرا میدهم
که انگار همین یک بنده را دارم و تو چنان غافلی که گویا صد ها خدا داری
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، ساقی ، سجاد313 ، یا صاحب الزمان ، ali.khm ، Ramin_Ghn ، یا ثارالله ، parisan ، Farzaneh ، 135
۱۳:۱۰, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #216

به نام يزدان دانا

هر مومني كه مريض شود ، ما به واسطه بيماريش مريض مي شويم . وقتي محزون است ، ما نيز از اندوه او محزون مي شويم . دعا نكند مگر اينكه دعايش را آمين گوييم و ساكت نشود مگر اينكه ما برايش دعا مي كنيم .

بحارالانوار جلد 26 "امام علي (علیه السلام)"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، ساقی ، zarati313 ، ali.khm ، Ramin_Ghn ، یا ثارالله ، meshkat ، said_siraj ، parisan ، Farzaneh
۲۲:۱۶, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #217
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دغدغه مومن

رسول اکرم (صلّی ‌‌الله‌ علیه‌ وآله) می فرمایند :

لِیَکُنْ أکْثَرُ هَمِّكَ الصَّلاةَ، فإنَّها رَأسُ الإسلامِ بعدَ الإقرارِ بِالدِّینِ.

باید بیشترین دغدغۀ تو نماز باشد؛ زیرا نماز، بعد از اقرار به دین، سرآمد اسلام است.

میزان الحکمه، ح 10529

--------------------------------------------------------------------------

رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:

به کسی که عاق والدین شده از جانب خدا گفته مى‏شود:

هر كارى مى‏خواهى انجام بده دیگر تو را نمى‏بخشم

بحار الانوار، ج 74، ص 80

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali.khm ، یا ثارالله ، meshkat ، ساقی ، said_siraj ، parisan ، saloomeh ، Farzaneh
۱۲:۰۴, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #218
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

از امام صادق عليه السلام روايت‏ شده است كه سه‏ چيز در قيامت از مردم شكايت می كنند :

اول- مسجد متروكى كه اهالى آنجا در آن نماز نمی ‏خوانند..

دوم- عالمى كه بين عده ‏اى جاهل قرار دارد و از او استفاده ‏نمی ‏كنند..

و سوم- قرآنى كه متروك مانده و غبار گرفته‏ است و آن را تلاوت نمی كنند .

العروة الوثقى،ج 1،فى مكان المصلى،ص 596،م 8
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، said_siraj ، یا صاحب الزمان ، parisan ، ساقی ، saloomeh ، yamin ، Farzaneh
۱۵:۲۴, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #219
آواتار
[تصویر: 22.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، yamin ، یا ثارالله
۲۲:۳۱, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #220

به نام خدا

امام صادق (علیه السلام) مي فرمايند :

دو خصلت است كه در هر كس نباشد از او دوري كن ، دوري كن ، دوري كن !
عرض شد : آن دو چيست ؟
فرمودند : نماز خواندن به وقت و مواظبت بر آن و همدردي و كمك مالي به برادران مومن .

ميزان الحكمه جلد 7
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، ساقی ، saloomeh ، Ramin_Ghn ، یا ثارالله ، said_siraj ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]