|
ما را چه میشود؟ فقط لحظاتی به این عبارات بیاندیشیم!!!
|
|
۱:۳۶, ۱۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۱ ۲:۰۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خودم و شما را تنها به اندیشیدن به این سخنان دعوت میکنم حداقل اندکی صادقانه با خود بیاندیشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! استادِ استاد با خودشان در سن 22 سالگی گفته اند: نقل قول: 800x600 از مهمترین مصادیق ذکر و یاد خدا چیست؟؟؟ وَ أَقِمِ الصَّلاةَ لِذِكْري (14-طه) نماز اقامه کن برای ذکر و یاد من!!!! نشانه ی علم واقعی چیست؟ و نشانه ی عالمان واقعی چیست؟ َ إِنَّما يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماء(فاطر- 28) حقيقت چنين است: از ميان بندگان خدا، تنها علما از او مى ترسند (28) نشانه ی علم نافع و حقیقی ادراک واقعی عظمت خداست که نتیجه ی آن خشیت از مقام عظمت پروردگار است!!! همه شنیدیم که روایت داریم نماز معراج مومن است حالا خداوکیلی با نماز به معراج میریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر نه یا روایت غلط است نعوذاً بالله یا نماز ما نماز نیست و ایمان ما ایمان نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه ما چه قدر از عمرمون باقی مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا توفیق بده تا یکم راست بگیم خدا یکم محبتش رو حقیقتاً به دل ما بیاندازد تا او را حقیقتاً بخواهیم تا اندکی از آثار حقیقی ایمان در ما هم پیدا بشه به حق 14 معصوم استدعا دارم به این فرازها اندکی بیاندشید! علی 110 برای مدتی در تالار حضور ندارد دلیل عدم حضور: گفتند: امام زمان عالمِ ناقل نمی خواهند، عالمِ عامِِل می خواهند! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۲/آبان/۸۹ ۲۰:۲۸)استادِ استادِ نوشته است: *****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟! (۲۲/آبان/۸۹ ۲۰:۲۸)استادِ استادِ نوشته است: ***ص84:یکی از نشانه های ایمان صحیح و اعتقاد درست این است که اگر انسان بین دو امر مخیر شد که در یکی رضای خالق و سخط و خشم مخلوق و در دیگری عکس آن باشد، رضای خالق را بر رضای مخلوق ترجیه دهد. خواهران و برادران ایمانی حقیقتاً التماس دعا دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس از خواندن این اگر خواستیم تکانی بخوریم این دو تاپیک مفید است إن شاء الله... درست کردن ایمان و اصلاح قلبم را از کجا شروع کنم؟ (پست ویژه) راه اینکه خدا به ما حکمت بده چیه؟(مقاله ی فوق ویژه و کاربردی |
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۲:۳۲ توسط mohebALI.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول: چرا وقتى به نماز مى ايستم با اينكه يقينا خود را در مقابل حق - جل و علا - قرار مى دهم هيچ تأثيرى و تفاوتى و تغيير حالى در خود نمى يابم؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
استاد رائفی پور گفتن که فقط یک اتصال در نماز کافیه
بالاترین مرتبه ی نماز، نمازیه که به خاطر خدا خوانده بشه. نه به خاطر بهشت رفتن یا ترس از جهنم و ... کسی که خدا را شناخته و به خاطر خدا نماز می خونه (درصد خلوص هم فرق می کنه)، این اتصال، کِی اتفاق می افته؟ چه طوری؟ پیش نیازهاش چیا هستن؟ |
|||
|
۱۵:۰۶, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۵:۰۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
داستان زیبایی در بحارالانوار آمده است، یادم نیست دقیقا الان که کجای کتاب بود: اميرالمؤ منين عليه السلام به پا خواست و عرض كرد:يا رسول الله ! من مى توانم آن دو ركعت نماز را بخوانم . پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود:بسيار خوب بجاى آور! اميرالمؤ منين عليه السلام مشغول نماز شد، هنگامى كه سلام نماز را داد جبرئيل نازل شد، عرض كرد:خداوند مى فرمايد يكى از شترها را به على بده ! رسول خدا صلى الله عليه و آله لبخندی زدند و فرمودند:شرط من اين بود كه هنگام نماز انديشه اى از امور دنيا را به خود راه ندهد. على (علیه السلام) در تشهد كه نشسته بود فكر كرد كدام يك از شترها را بگيرد. جبرئيل گفت :خداوند مى فرمايد:هدف على(علیه السلام) اين بود كدام شتر چاقتر است او را بگيرد، بكشد و به فقرا بدهد، انديشه اش براى خدا بود. نه براى خودش بود و نه براى دنيا.[/b] [b]آنگاه پيامبر صلى الله عليه و آله به خاطر تشكر از على عليه السلام هر دو شتر را به او داد. خداوند نيز در ضمن آيه اى از آن حضرت قدردانى نموده و فرمود:((ان فى ذالك لذكرى لمن كان له قلب او القى السمع و هو شهيد))سپس رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود:هر كس دو ركعت نماز بخواند و در آن انديشه اى از امور دنيا به خود راه ندهد، خداوند از او خشنود شده و گناهانش را مى آمرزد. |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون دوست عزیز
لطفا ادامه بدید به امور دنیا فکر نکنیم،،، به چی فکر کنیم؟ من خودم به معنای کلمه های و جمله هایی که می گم فکر می کنم. منظورم همون سوره ها و قنوت و ... که در نماز می خوانم. اما من در حدی نیستم که اون اتصال بخواد ایجاد شه. می دونم من جز بنده هایی نیستم که فعلا فعلا ها این اتصال بخواد برام اتفاق بیفته. هر چند خودمو دست کم نمی گیرم. نه به خاطر این که خودمم، به خاطر این که بنده ی خدا هستم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "عمر انسان در چه لحظاتی محاسبه نمی شود؟" | سیمرغ | 5 | 2,877 |
۲۲/دی/۹۲ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: aboutorab |