کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 1.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خسته ام از دعاهای بی اجابت
۱۷:۳۲, ۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۱ ۱۷:۵۱ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 3_70.jpg?1358249663]

دیگر از دعاهای بی اجابت خسته ام ،تا کی باید دعا کرد و جوابی نشنید،حتی دلم نمی خواهد نام یکی از اهل بیت علیهم السلام را بیاورم از بس که صدایشان زدم و جوابی نشنیدم. مگر خداوند نفرموده است که «بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را » کدام اجابت؟

احساس می کنم کاسه ی صبرم لبریز شده است و دیگر توان یک لحظه دلخوشی دادن به خودم را ندارم .

نمی خواهم بشنوم که حتما مصلحتی در کار بوده و حکمتی، هر روز این روزگار بازی دیگری در آستین دارد برای آزردن من. نمی دانم چه کار باید کرد وقتی که حتی ناامید شدن از کسی که جوابت را نمی دهد گناه است و باز دارای عقوبت !

چه باید کرد با این همه درد و سختی و مشکلات؟!

به یقین برای هر کدام از ما بارها چنین حالاتی رخ داده است که احساس یأس به رحمت خدا بر وجود ما مستولی شود و چوب مشکلات لای چرخ زندگیمان رود و از حرکت بازمان دارد .

یکی از ساز وکارهای حیات و زندگی امیدواری است. از نظر جهان بینی توحیدی ، امید تحفه الهی است که چرخ زندگی را به گردش وامی دارد و موتور تلاش و انگیزه را پر شتاب می کند. اگر روزی امید از انسان گرفته شود،دوران خمودگی و ایستایی او فرا می رسد.

ما برای غلبه بر مشکلات و سختی باید امید داشته باشیم ، اگر سرگذشت تمام افراد موفق و بزرگ را در طول تاریخ مورد مطالعه قرار دهیم خواهیم دید که هر کدام از آن ها دوران سخت و پر تلاطمی را پشت سر گذاشته اند و در نتیجه همین سختی ها و ناامید نشدن و به تلاش خود ادامه دادن موفقیت های مافوق تصوری را نصیب خود کرده اند .

راهکارهای برای ایجاد امید و انگیزه :

اول گام این است که بدانیم نا امیدی دامی شیطانی است ؛ و گناه کبیره است و باید از خدا بخواهیم که از آن نجات یابیم.

بعد باید دید ناامیدی و شکایت آیا ذره ای آرامش برای ما به دنبال دارد یا آنکه فقط باعث اضطراب خود شده ایم در حالی که اگر همان حرفها را در قالب دعا با خدا در میان می گذاشتیم اثر آرامش بخشی آن را حتما در درون خود مشاهده می کردیم.

- در این مواقع باید بسیار به خود تذکر داد که خدا محکم ترین و مطمئن ترین تکیه گاه است
«و ای سبب بینک وبین الله ان انت اخذت به؛ چه وسیله ای مطمئن تر از رابطه تو با خداست؟اگر سررشته آن را در دست گیری»1

- بدانید و باور کنید که کلید آسمان ها و زمین در دست اوست « لَهُ مَقَالِیدُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ »2

-باور کنید که خدا مهربانترین فرد نسبت به شما است « إِنَّ اللّهَ بِالنَّاسِ لَرَؤُوفٌ رَّحِیمٌ »3
پس اگر گرهی گشوده نمی شود جای شکایت نیست آنجا یا جایگاه صبر است یا جایگاه استغفار.

- نومیدی و عدم توکل بر خدا یعنی پشت کردن به او.

- باخود بسیار بخوانید «لو علم المدبرون کیف اشتیاقی بهم لماتوا شوقا» مابسیار به روی آوردن به خدا محتاجیم و او به ما مشتاق تر.!!

بدان خدایی که گنج های آسمان و زمین در دست اوست، به تو اجازه ی درخواست داده و اجابت آن را به عهده گرفته است. تو را فرمان داده که از او بخواهی تا عطا کند، در خواست رحمت کنی تا ببخشاید

- اغلب اوقات ناامیدی های ما به جهت عدم آگاهی ما از سنت های الهی و کمبود معارف دینی است ، اگر افزایش یابد حتما متوجه خواهیم شد که چه بسیار تلخی هایی را که بی جهت به خود تحمیل کرده ایم.
- باید در جهت اصلاح بینش توحیدی تلاش کرد، آن پروردگار مهربانی که خالق ماست وکالت تمام امور ما به دست اوست
« اللَّهُ خَالِقُ كُلِّ شَیْءٍ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَیْءٍ وَكِیلٌ »4
آیا با داشتن چنین خدای قادری جای ناامیدی است!؟

-زندگی دنیا همواره با ناملایمات و سختی ها همراه است« لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِی كَبَدٍ » 5
چرا که اینجا محل آزمایش است نه آسایش. باید در آزمایشات پله های کمال را طی کنیم و مطمئن باشیم اگر قدری استقامت داشته باشیم خدای متعال ما را به صورت ویژه یاری خواهد کرد.
« وَالَّذِینَ جَاهَدُوا فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِینَ »6
بنابراین در سختی های زندگی نباید از خالق مهربانمان ناامید شویم.

- برگزیدن هدفی والا: انسانی که در زندگی هدفی متعالی داشته باشد هرگز ناامید نمیشود وتمام ناملایمات را تا رسیدن به هدف تحمل می کند.

- تقویت محبت نسبت به پروردگار متعال: اگر انسان زمانی که در کوران حوادث قرار می گیرد با خود بیندیشد که الان در آغوش خدای سبحان است و او برای ارتقای درجات بنده اش این امتحان را در جلو راهش قرار داده، هرگز ناامید نمی شود، بلکه با عشق به تلاش و کوشش ادامه میدهد.

-دعا از مهم ترین سلاح هایی است که خدای غنی در اختیار ما قرار داده است «واعلم ان الذی بیده خزائن السموات والارض قد اذن لک فی الدعاء و تکفل لک بالاجابه و امرک ان تسأله لیعطیک...؛ بدان خدایی که گنج های آسمان و زمین در دست اوست، به تو اجازه ی درخواست داده و اجابت آن را به عهده گرفته است. تو را فرمان داده که از او بخواهی تا عطا کند، در خواست رحمت کنی تا ببخشاید...» 7

-باید توجه داشته باشیم: همیشه آنچه که ما تشخیص می دهیم درست نیست :
« وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ» ؛ چه بسا شما چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است ویا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می داند و شما نمی دانید.»8

از این امور در تقویت امید غافل نباشیم :

1. سعى در درک صحیح از فلسفه زندگى و حیات ؛
این مقوله کمک خواهد کرد تا انسان، جایگاه خود را در هستى بشناسد و در پرتو آن، راه درست زندگى را بیابد. دسترسى به این نکته، بخش مهمى از نگرانى‏ها را برطرف خواهد ساخت. فراموش نکنید که [b]زندگی فرصت خدایی شدن انسان است و خدای متعال تمام وسایل خدایی شدن را در اختیار بندگان قرار داده است و ایشان را به سوی آن هدایت کرده و اگر کمبودی مشاهده می شود،ناشی از ناآگاهی ما است وگرنه بساط انس با خدا گسترده است.

2. اعتقاد به قضا و قدر الهى ‏،
امیدوراری را در شما تقویت خواهد کرد.« وَمَن یَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ » ؛ هر كس بر خدا اعتماد كند او براى وى بس است.9

3. در روز، جایی هر چند اندک، برای ورزش و دیدار با فامیل، باز کنید.

کار شناسان معتقدند افرادی که در معرض نگرانی قرار دارند باید به قدم زدن و بازی با بچه ها پردازند تا هورمون شادی در بدنشان بیشتر ترشح شود. همچنین معتقدند که تمرینات ورزشی با حالات روانی رابطه دارد؛ زیرا این تمرینات باعث کم شدن سطح کورتیزول می شود وسروتونین را که از آن به هورمون شادی تعبیر می شود افزایش می دهد.

چه بسا شما چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است ویا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می داند و شما نمی دانید

4.گناه و معصیت و نافرمانى خداوند متعال از عوامل اصلى عدم موفقیت و استرس های روحی مومنین است .
گناه یعنى خارج شدن از مسیر خداوند و خدایی شدن انسان. گناه به معناى برآشفتن و تیره ساختن درون و باطن است. روح آدمى با رسیدن به ساحل پاکى و اجتناب از گناهان، به قرار و آرامش مى‏رسد؛ چون روح با طهارت، سنخیت دارد و با گناه ناسازگار است. از این رو، گناه قرار را از انسان مى‏گیرد.

شرایط ذهنى گنهکار عبارت است: از داشتن روح تمرّد، طغیان، قانون‏شکنى و عدم اهتمام به حقوق خدا و خلق. چنین روحى جز با ترک گناه به آرامش دست نخواهد یافت.

5. همواره به آرمان‏هاى دست نیافتنى نیندیشید بلکه موفقیت‏هاى خود را نیز در نظر گیرید.

6. خواست‏ها و تمایلات خود را در سطح توانایى ‏ها و «امکانات»، تنزل دهید.

7. نشاط خود را همواره حفظ کنید و هرگز خود را ضعیف به حساب نیاورید . با افراد شاد، خوش بین و امیدوار مجالست داشته باشید و از روحیه آنان الهام بگیرید.

8.به شدت از منفى گرایى و ناامیدی برحذر باشید و افراد منفی گرا و افکار منفى را از خود دور کنید. مثبت اندیشی را تمرین کنید و سعی کنید بیشتر نیمه پر لیوان را ببینید.

9. کتاب‏هایى را که در زمینه شادکامى، رمز موفقیت، راز موفقیت مردان بزرگ و... نوشته شده، با دقت بخوانید و به دستورات آنها عمل کنید و بدانید که ریشه شادکامی انسان خدا و نیرویی است که انسان از خدا می گیرد. مومن هرگز ناامید و تلخ کام و خشک و سخت نیست. شاد و لطیف و امیدوار است.

10- مشکلات را عادى بدانید و به همان اندازه آنها را بپذیرید که کامیابى‏ها را پذیرا هستید.

11. برای رشد معنوی خود برنامه‏ریزى کنید. البته برنامه سنگین نریزید بلکه اندک ولى در اجراى آن مداومت و جدیت داشته باشید.

12. در مقام مقایسه باید خود را با کسانی مقایسه کنیم که امکانات ما را ندارند سلامتی و فرصت های ما را ندارند.

13.همواره از خداوند در همه امور مدد جویید و نسبت به آنچه او مقدر مى‏فرماید راضى باشید.«واکثر الستعانه بالله یکفک ما اهمک یعنک علا ما ینزل بک ان شاء الله؛ از خداوند فراوان یاری خواه که تو را در مشکلات کفایت می کند ودر سختی هایی که بر تو فرود می آید یاریت می دهد.» 10

با خدا انس بیشترى داشته باشید و با او درد دل کنید. شما می توانید این ارتباط با خدا را حتی در حین راه رفتن، محیط کار و... داشته باشید.

پیشنهاد مى ‏شود که در اوقات فراغت، به تفصیل نعمت‏ها و الطاف الهى از قبیل اصل وجود، سلامتى، توفیق تحصیل و... هم‏چنین بلایایى را که خدا از شما دور کرده است، یادآور شوید و ضمن سپاسگزارى از او، قلب خویش را مالامال از محبت و عشق الهى کنید.

نتیجه :
زندگی میدان آزمایش بندگان خدا است. فقر، دارایی، پست و مقام، بیماری و سلامتی، همه و همه برای ابتلاء و امتحان مؤمن است؛ برای اینکه معلوم شود چقدر خودش را به خدا وابسته می انگارد و به قدرت و حکمت و مصلحت خداوند باور دارد و حاضر است بنده خدا باشد و خود را در سایه یاد خدا فراموش کند و غرق در خدا شود.

دنیا محل کشت است، نه دار راحتی و آسایش! و آخرت محل برداشت است، نه جای کشت! مشکلات دنیوی هر قدر هم زیاد باشد بالاخره تمام می شود چون دنیا محل گذر است خواه ناخواه مسائل دگرگون می شوند .

-=-=-=-=-=-=-=-

پی نوشت ها :
1. نهج البلاغه، نامه 31، بند9
2. سوره زمر، آیه 63
3.سوره بقره، آیه 143
4. سوره زمر، آیه 62
5. سوره بلد، آیه4
6. سوره عنکبوت، آیه 69
7.نهج البلاغه، نامه 31
8.سوره بقره، آیه 216
9. سوره طلاق، آیه3
10. نهج البلاغه، نامه 34، بند5

نقل از منتظران مهدی بخشایش
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، مفقود الاثر ، mohammad reza ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، fatemeh ، paramida.ir ، Farzaneh ، El-Yasin ، شهیدطیبه واعظی ، مجنون الحسین ، من انقلابی ام
۱۲:۴۶, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
نقل قول:باید توجه داشته باشیم: همیشه آنچه که ما تشخیص می دهیم درست نیست :
« وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ» ؛ چه بسا شما چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است ویا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می داند و شما نمی دانید.»8
این مورد شخصا برای من پیش اومده که حاجتی رو ملتمسانه و با اصرار از خدا خواستم ولی به اجابت نرسیده بعد ازمدتی اوضاع طوری شده که خدا رو شکر کردم که دعام مستجاب نشده
کاش یه کم فکر کنیم خدایی که مارو آفریده صلاح مارو بهتر از همه میدونه و خدای نکرده با ای ن علم ناقصمون برای خدا تعیین تکلیف نکنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، Farzaneh ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، میثاق ، مجنون الحسین ، حفیظ
۱۵:۵۲, ۲/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۷ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #3

از قول یکی از دوستان

خدایا گناهانم را نادیده بگیر

همان گونه که دعاهایم را نادیده گرفتی
۱۸:۵۹, ۲/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۱ ۱۹:۳۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۲)DRiVeR نوشته است:  از قول یکی از دوستان

اگر کسی بخواهد بزرگترین توهین هارا به ساحت ربوبی پروردگار کند میتواند این کلام بسیار بسیار گستاخانه را که ناشی از جهل محض نسبت به اوصاف خداوند و نفس خودش است را بر زبانش جاری سازد

اگر خداوند بخواهد یک درصد از گناهان را در نظر بگیرد و لحظه ای عادلانه برخورد کند به جای معامله ی با توجه به رحمت و فضلش با بندگانش که احدی باقی نمی ماند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حتی همانجایی هم که انسان دارد نتیجه ی اعمال خودش را می بیند خداوند چه فرموده است؟

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُم بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ ﴿۴۱-روم﴾

به سبب آنچه دستهاى مردم فراهم آورده فساد در خشكى و دريا نمودار شده است تا [سزاى] بعضى از آنچه را كه كرده‏اند به آنان بچشاند باشد كه بازگردند (۴۱)

تازه خداوند نتیجه ی تنها بعضی از گناهان و اعمالی را که انسان آگاهانه از روی عصیان انجام میدهد را می بیند و نه همه ی آن را!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وَمَا أَصَابَكُم مِّن مُّصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَيَعْفُو عَن كَثِيرٍ ﴿۳۰-شوری﴾

و هر [گونه] مصيبتى به شما برسد به سبب دستاورد خود شماست و [خدا] از بسيارى درمى‏گذرد و عفو می کند (۳۰)

تازه خداوند از بسیاری از اعمال نادرست ما در میگذرد و عفو میکند و به قول آن دوست شما نادیده میگیرد

آخر حیا و ادب در محضر پروردگار هم خوب چیزی است!!!!!!!!!!!

عوض اینکه مانند امام خود امیرالمومنین در مقابل خداوند شروع به اقرار کنیم

با چه عظمتی در جهل نسبت به نفس گناهکار خود و خدای رحیم آن دوست شما جرأت کرده این چنین کلام گستاخانه ای به زبان آورد

مولای ما امیرالمومنین اینچنین به شیعیانش طریق استغفار را آموخته اند:

مراجعه بفرماید تا بیاموزید:

بند 42: بار خدایا !

از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که با پای خود به سوی آن گام برداشتم،

یا دستم را به سوی آن دراز کردم،

یا چشمم با دقت آن را نظاره کرد،

یا گوشم را به سوی آن باز نمودم،

یا زبانم به آن گویا شد،

یا آنچه را به من عطا کردی در آن خرج کردم،

سپس با وجود عصیان از تو روزی خواستم و تو به من دادی.

آنگاه از رزق تو در راه معصیت کمک گرفتم و تو آن را پوشاندی،

سپس از تو بیشتر خواستم باز ناامیدم نکردی

و آشکارا آن را مرتکب شدم، رسوایم ننمودی

و پیوسته بر معصیتت اصرار می ورزم، ولی همواره توبه ام را میپذیری و با حلم مغفرتت گذشت میکنی

ای کریمترین کریمان! ؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

وقتی که میخوانم با جرز دیوار یکی میشوم!

می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم هر هفتاد بند استغفار مولا علی)

ضمن تشکر از مباحث مطرح شده در این تاپیک

برای مباحث تکمیلی میتونید به این تاپیک هم مراجعه بفرماید:

چرامن هرچی خداروصدا میکنم دعا میکنم و...جواب نمیگیرم؟؟؟

(۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۲)DRiVeR نوشته است:  

امیرالمومنین پاسخ دوست شما را می دهند:
فرازهایی از نامه ی 31 امیرالمومنین در نهج البلاغه ی شریف:
توجه داشته باش كه آنكس كه گنيجه هاى آسمانها و زمين را در دست دارد به تو سفارش كرد. حاجتهاى خود را از او بخواهى و خودش هم متعهد شده كه حاجتت را برآورد.
او دستور داده از وى بخواهى تا به تو عطا كند، از او محبت بخواهى تا به تو رحم كند.
... اگر گناه كردى از تو به ممنوعت نساخته و در كيفر تو عجله نكرده است و آنجا كه در معرض افتضاح شدن هستى خدا آبرويت را حفظ كرده است.
خدا در قبول توبه سختگير نيست،
نسبت به جريمه فشار نمى آورد،
از رحمت خود كسى را مايوس نمى گرداند.
خدا كناره گيرى تو را از گناه، ثواب به حساب مى آورد.
گناه را يك برابر مى نويسد و ثواب را ده برابر.
خدا راه بازگشت از گناه و درخواست رضايت او خود را براى تو باز گذاشته است.

...خدا كليدهاى گنجهاى خود را از طريق اجازه دادن به درخواست از وى در اختيار تو گذاشته است.
پس هرگاه بخواهى، با دعا مى توانى درهاى نعمت او را باز كنى و باران رحمتش را درخواست نمائى.
فرزند اگر خدا حاجتت را بتاخير انداخت مايوس نباش،
زيرا عطاى خدا به مقدار نيت است
و چه بسا اجابت دعا را بتاخير مى اندازد تا پاداش درخواست كننده بزرگتر گردد و براى آرزومند جالبتر باشد.
چه بسا از خدا حاجتى مى خواهى و به تو نمى دهد، بلكه بهتر از آنرا زود و يا دير مى دهد
و يا حاجتت را در مورد چيزى كه براى تو بهتر است برمى آورد.
خيلى از اوقات از خدا درخواستى دارى كه اگر آن حاجت را خدا برآورد، دين تو از بين مى رود. بنابراين بايد از خدا خواهشى كنى كه آبروى تو را نگاه دارد و كيفرى براى تو نداشته باشد

همانطور که مفصل هم خدمت دوستان عرض شده است در تاپیک: چرامن هرچی خداروصدا میکنم دعا میکنم و...جواب نمیگیرم؟؟؟

خدا کریم و جواد است و محال است کسی به درگاهش دعا کند و دست خالی برگردد
پس در هر دعا چه میشود برای دعا کننده؟
بر طبق روایات یکی از این 3 حالت برایش اتفاق می افتد
یا همان را خدا به او عنایت میکند و حاجتش روا میشود
یا خدا میداند که این به خیر او نیست پس بهترش را برایش رقم میزند و به او عنایت میکند
یا این دعا ذخیره میشود برای سختترین روزی که از هر زمان دیگری دست انسان از همه چیز کوتاه است و از هر زمان دیگری محتاجتر به رفع حاجاتش میباشد ، یعنی روز قیامت و در آن گرفتاری عظیم گرفتاریش را خدا بر طرف میکند و حاجاتش را به واسطه ی آن دعا برآورده میکند

نکته ی دیگه هم هست
گاهی ما یه کارا (گناهانی) مرتکب میشیم که مثل قفسی میشه که پرنده ی دعای ما رو نمیذاره به مقصد برسه
به اصطلاح باعث زندانی شدن دعاهامون میشه
از بدترین نوع گناهان اون گناهانی هست که مطمئن هستیم که گناه هست و عمداً صرفاً از روی شهوات و نفسانیات تن به اونها میدیم
کلید گشایش کارها در امر دعا ، استغفار زیاد به درگاه خداست و اعترف به گناه فقط و فقط به پیشگاه خدا

مطالب در این زمینه بسیار بسیار بسیار است اما همین مقدار به نظر حقیر کفایت می کند
به لینکها هم مراجعه بفرماید برای مباحث تکمیلی....

خداوند هادی و نگهدار همه ی ما باشد إن شاء الله...

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، شهیدطیبه واعظی ، میثاق ، مجنون الحسین ، Farzaneh ، عبدالرحیم ، شیدا ، عباس محمدی ، من انقلابی ام ، ZaHrA110M
۲۰:۰۹, ۲/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۱ ۲۰:۱۷ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #5
آواتار
"وَلَوْ يُؤَاخِذُ اللّهُ النَّاسَ بِظُلْمِهِم مَّا تَرَكَ عَلَيْهَا مِن دَآبَّةٍ ..."
"و اگر خداوند مردم را بخاطر ظلمشان مجازات مى‏كرد، هیچ جنبنده‏اى را بر روی زمين باقى نمى‏گذارد..."

سوره مبارکه نحل.61

«لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Farzaneh ، من انقلابی ام
۲۱:۵۲, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #6

سلام
ببخشید خانم میثاق الان شما یک چیزی را مطرح کردید که تقریبا 99 درصد ماها به ان گرفتاریم من بلا استثنا از همه این حرفها را شندیم و حتی خودمم گرفتارم. بعد شما امدید جوابهای دادید که خدا میداند اصلا بنده جوابم را نگرفتم که اخر چه شد؟ بالاخره چرا خدا هیچ کدام از دعاهایمان را براورده نمیکنید؟ علی 110 هم که هر چه گفت بنده متوجه نشدم ربطش با این مساله چیست . چون حرفهای ایشان جنبه نصیحت داشت .(البته از دید بنده) الان جواب این سوال چی شد که چرا هیچ وقت دعاها مستجاب نمیشه. چند سال پیش یکی از سخنرانان معروف کشور روی منبر دستش را می کوبید به منبر و قسم میخورد که هرکس حدیث کسا را فلا بار بخواند و حاجت نگرفت بیاید در صورت من اب دهان پرت کند. ما هم خواندیم و نشد. مکرر میگویند دعا کنید خدا حتما اجابت میکند. بعد وقتی ما دعا میکنیم و براورده نشد میگویند حتما مصلحتی در کاره بود؟ الان برای بند سوال شده در واقع یه جورای برام مسخره شده که اخه یعنی چی؟ یعنی هر چی ما میخواهیم به مصلحت ما نیست؟ اخه نیمشه فقط یک مورد از اون هزاران دعای بنده و امثال بنده به مصلحت ما باشه؟ بنابراین واقعا این جواب به شدت مزحک هست که بر میگردند به طرف میگن مصلحت نیست. اخه یکی مصلحت نیست ، دو تا نیست ، 10 نیست ، 50 تا نیست ، نه این که دیگه هیچ کدوم نباشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 بعد میگن اقا خدا نگه داشته برای اون دنیا اخه بابا یعنی خدا یکیشو هم برای این دنیا نزاشته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 اصلا این حرف معقول نیست به والله. حالا فقط من اینجوری نیستم هر کس میبینم همینو میگه واقعا هرکس را دیدم دقیقا همینو میگه.
الان خلاصه بنده جواب رو نفهمیدم که چرا دعاهای ما براورده نمیشه.نه از جواب شما نه علی 110
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR
۲۲:۳۰, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #7

(۲/اسفند/۹۱ ۲۱:۵۲)رنجستان نوشته است:  سلام
ببخشید خانم میثاق الان شما یک چیزی را مطرح کردید که تقریبا 99 درصد ماها به ان گرفتاریم من بلا استثنا از همه این حرفها را شندیم و حتی خودمم گرفتارم. بعد شما امدید جوابهای دادید که خدا میداند اصلا بنده جوابم را نگرفتم که اخر چه شد؟ بالاخره چرا خدا هیچ کدام از دعاهایمان را براورده نمیکنید؟ علی 110 هم که هر چه گفت بنده متوجه نشدم ربطش با این مساله چیست . چون حرفهای ایشان جنبه نصیحت داشت .(البته از دید بنده) الان جواب این سوال چی شد که چرا هیچ وقت دعاها مستجاب نمیشه. چند سال پیش یکی از سخنرانان معروف کشور روی منبر دستش را می کوبید به منبر و قسم میخورد که هرکس حدیث کسا را فلا بار بخواند و حاجت نگرفت بیاید در صورت من اب دهان پرت کند. ما هم خواندیم و نشد. مکرر میگویند دعا کنید خدا حتما اجابت میکند. بعد وقتی ما دعا میکنیم و براورده نشد میگویند حتما مصلحتی در کاره بود؟ الان برای بند سوال شده در واقع یه جورای برام مسخره شده که اخه یعنی چی؟ یعنی هر چی ما میخواهیم به مصلحت ما نیست؟ اخه نیمشه فقط یک مورد از اون هزاران دعای بنده و امثال بنده به مصلحت ما باشه؟ بنابراین واقعا این جواب به شدت مزحک هست که بر میگردند به طرف میگن مصلحت نیست. اخه یکی مصلحت نیست ، دو تا نیست ، 10 نیست ، 50 تا نیست ، نه این که دیگه هیچ کدوم نباشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 بعد میگن اقا خدا نگه داشته برای اون دنیا اخه بابا یعنی خدا یکیشو هم برای این دنیا نزاشته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 اصلا این حرف معقول نیست به والله. حالا فقط من اینجوری نیستم هر کس میبینم همینو میگه واقعا هرکس را دیدم دقیقا همینو میگه.
الان خلاصه بنده جواب رو نفهمیدم که چرا دعاهای ما براورده نمیشه.نه از جواب شما نه علی 110
مشکل از سلسه مراتبه
یعنی اگر شما قبول داشته باشید که
1.این دنیا آفریدگاری دارد(توحید)
2.این آفریدگار راه و روش درست زندگی را از طریق فرستادگانی برای مردم فرستاده(نبوت)
3...
4...
5...
حالا اگر این فرستاده بگوید که
این آفریدگار عادل و مهربان و حکیم
اگر شما درخواستی از او داشته باشید اگر از تمام جهات بر اساس اصول و قواعد کل هستی باشد (به نوعی سعادت شما در آن باشد) جواب شما را به صورت که شما می خواهید لبیک می گوید و در غیر این صورت به صورت دیگر پاسخ شما را می دهد..
بنابراین به توحید و نبوت باز گردید برای جواب این سوال که
چرا دعاهایتان را برآورده نمی کند؟
۲۲:۳۵, ۲/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۱ ۲۲:۳۶ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #8

سلام برادر میشه ساده جواب بدید؟ الان من جواب میخوام حالا من حوصله ندارم برم از اول فلسفه نبوت و بعد عدل و بعد.... را بخونم این را هم میدانم که خدا عادل هست. من یه سوال ساده دارم واقعا چرا هم بنده و هم هرکسی را که اطرافم میبینم بلا اسثنا میگن دعاهای ما براورده نمیشه. دقیقا همه شبیه هم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR
۲۳:۰۱, ۲/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۱ ۲۳:۳۴ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #9

چشم برادر[تصویر: biggrin.png][تصویر: basiji.png]!!!؟
(من در حدی نیستم که پاسخگو باشم در واقع کوری عصا کش کور دگر شود)
(۲/اسفند/۹۱ ۲۱:۵۲)رنجستان نوشته است:  بالاخره چرا خدا هیچ کدام از دعاهایمان را براورده نمیکنید؟
« وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ» ؛ چه بسا شما چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است ویا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می داند و شما نمی دانید.»

چرا هیچ وقت دعاها مستجاب نمیشه.

گاهی ما یه کارا (گناهانی) مرتکب میشیم که مثل قفسی میشه که پرنده ی دعای ما رو نمیذاره به مقصد برسه

مکرر میگویند دعا کنید خدا حتما اجابت میکند. بعد وقتی ما دعا میکنیم و براورده نشد میگویند حتما مصلحتی در کاره بود؟ الان برای بند سوال شده در واقع یه جورای برام مسخره شده که اخه یعنی چی؟ یعنی هر چی ما میخواهیم به مصلحت ما نیست؟ اخه نیمشه فقط یک مورد از اون هزاران دعای بنده و امثال بنده به مصلحت ما باشه؟
نابراین واقعا این جواب به شدت مزحک هست که بر میگردند به طرف میگن مصلحت نیست. اخه یکی مصلحت نیست ، دو تا نیست ، 10 نیست ، 50 تا نیست ، نه این که دیگه هیچ کدوم نباشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 بعد میگن اقا خدا نگه داشته برای اون دنیا اخه بابا یعنی خدا یکیشو هم برای این دنیا نزاشته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 اصلا این حرف معقول نیست

خوب شما اگر قبول دارید که خدا حکیم است(چرا این گفته که دلیل این بعضی از دعاها برآورده نمی شود به دلیل مصلحت شماست را قبول ندارید؟؟)
بنابراین خدا بر اساس حکمت خودش مصلحت شما و اطرافیان شما(اون آمار 99% را از کدام منبع به دست آوردید؟!) را در این می بیند که دعاهایتان آن گونه که شما می خواهید برآورده نکند؟
شما که فرستادگان آفریننده را هم قبول دارید، بنابراین این پیامبران و ائمه فرمودند دلایلی را که دوستان اشاره کردند
آیا شما بیشتر از آفریننده خودتان مصلحت خود را می دانید؟؟؟
این که شما اعتراض می کنید که چرا دعاهایمان برآورده نمی شود در این است که اعتقاد شما به حکیم بودن خداوند ضعیف (شاید هم ...) است بنابراین برگردید به اصول دین از ابتدا

برخی از موانع استجابت دعا عبارتند از:
1. تكذيب آيات الهی; (فرقان، 77); 2. نشناختن خداوند و ادا نكردن حق او; 3. ناسپاسی در برابر نعمت های الهی; 4. در نظر داشتن عيب های مردم; 5. دوست شدن با شيطان; 6. طلب نكردن از خدا; 7. معصيت الهی و..
اصول كافى، كلينى(رحمه الله)، ج 2، ص 479، دارالتعارف للمطبوعات.
http://www.meshkaat.com/index.php/component/content/article/10--91/25-1391-03-27-03-20-12.html

با توجه به اعتراض شدید که شما دارید می توان تقریبا این نتیجه را گرفت که بعضی از این موارد درست اشاره شده

مثنوی مولانا داستانی بدین مضمون نقل کرده است
مردی بسیار دعا و گریه می کرد، شبانگاهی شیطان به او گفت: این همه «یا الله یا الله» گفتی، آیا خداوند حتی یک لبیک به تو گفت؟ مرد از این پیام دل آزرده شد و آن را باور کرد و دست از دعا و نیایش برداشت، چرا که می دید این اعمال سودی ندارد و خداوند به او اقبال نکرده است. یک شب ندای آسمانی او را متوجه اشتباهش کرد و به او گفت: همین که توفیق پیدا می کنی و «یا الله یا الله» می گویی این نتیجه لبیک گفتن ما است اگر ما لبیک نگوییم هرگز تو این حال معنوی را پیدا نمی کنی زیرا هر «یا الله» تو لبیک ماست و خود دعا کردن، یک ذخیره ای معنوی برای آخرت می باشد.
[b]
و در روایات داریم که گاهی خداوند چون بنده ای را خوش نمی دارد می گوید فوری دعایش را مستجاب کنند و گاهی چون بنده ای را بسیار دوست دارد می خواهد که بیشتر زاری و دعا و نیایش داشته باشد و استجابت او را به تأخیر می اندازد

این لینک مشکات را بخوانید جالب است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: من انقلابی ام
۰:۵۲, ۳/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۱ ۰:۵۴ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #10

سلام برادر اول که تشکر کنم همین که لطف میکنی و جواب میدی. اما ناراحت نشی اگر میگم جوابمو نگرفتم. ببین من همه اینارو که گفتی میدونم و قبول دارم. اگر شما بگید خدا بعضی از دعاهای شما رو براورده نمیکنه با این حرف مشکلی ندارم. اما مساله این هست که بنده هر کس را که میبینم همین را میگوید یعنی هیچ کدام از دعای طرف براورده نمیشود. خدا گواه است حتی شخص واقعا متدینی را هم سراغ دارم که حقیقتا بسیار پرهیزگار است اما ایشان هم همین را میگوید. خب من اگر گناه میکنم حالا از هر نوعش کار خوب هم میکنم ولی دعاها براورده نمیشود. توسلات بسیار زیاد بنده به اهل بیت هرگز جواب نمیدهد. و هرکس را هم در اقوام و در همسایگی ماست و دوست و غریبه میبینم همین را میگوید. شما به ایه استناد کردید که چه بسا چیزی ب نفع من باشد خوشم نیاید یا باشد و بدم بیاد. من هم این ایه را خیلی دوست دارم. اما این ماله وقتی است که برخی مواقع دعاهای بنده براورده شود. اصلا اگر هم به این ایه نگاه کنیم باز سوال بنده این است مگر میشود همیشه ان چیزهای که از خدا میخواهم جزو اموراتی است که به صلاح من نیست؟ حالا نمیشود از این هزارن چیز یکبار هم بنده شانسی چیزی از خدا بخواهم که به صلاح من باشد.؟ من واقعا گاهی از خودم سوال میکنم اصلا یعنی چی مکرر به اهل بیت در هر زمینه ای توسل میکنم هیچ خبری نیست؟این برای قابل قبول نیست که هیچ کدام از خواسته هایم به مصلحت من نیست یا گناه مانع می شود چون همانطور که گناه میکنم کار خوب هم میکنم مثلا همین حرم رفتن خودش کار نیکی است. من به جرات میگویم 99 درصد این مردم گرفتارند این امار را هم از تجربه ام میگویم. خیلی ها ا ز خودم پرسیده اند اما واقعا نمیدانم چه جوابی باید داد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ويانا مبين نژاد ، DRiVeR
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]