کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سطرهائی از یک کــتــــاب !
۲۲:۵۱, ۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

بارها پیش آمده هنگام مطالعه یک کتاب غیر درسی، به سطر یا سطرهائی برخوردیم که تأمّل برانگیز بوده اند و این قسمت ها را یا در ذهن و یا در همان کتاب، هایلایت و برجسته کرده ایم.
این تاپیک، فرصتی است که این سطرها را با هم در میان بگذاریم تا اگر نکته ای، یا موضوعی آموزنده در پس ِ این سطر یا سطور نهفته است، آن را متذّکر شویم و از این آموزه ها بهره مند شویم.
این بخش ها و سطرهای انتخابی، از هر کتابی با هر زمینه ای (به استثنای کتب ضدّ دینی و ضدّ اخلاقی) می توانند باشند.

لطفاً Smile:
1- حداکثر 6 سطر در هر ارسال قرار دهید.

2-حتماً نام نویسنده و نام کتاب را ذکر بفرمائید.

3-از کپی/ پیست های طویل و کم ارزش خودداری بفرمائید.

4-
فقط قسمت های تأمّل برانگیز را انتخاب و ارسال بفرمائید.

پیشاپیش از حُسن همکاری و مشارکت شما در این تاپیک، تشکر می کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، MAHDI59 ، paradise ، ANTI satan ، N.Mahdavian ، مجید املشی ، mohamad ، Agha sayyed ، black ، میلاد.م ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، خاک ، من انقلابی ام ، heaven ، ali.khm ، mahdy30na ، وحید110 ، یاوران مهدی ، ندا دهنده ، Night moans ، fiftynine ، faateme-313 ، azade ، سدرة المنتهی ، Admirer ، نسیم ، حوریه سادات ، s-r ، m.hossein ، السا ، *مهاجر* ، آفتاب ، مرتاح ، help me ، ضحی ، simorghsimorgh ، Tolou ، fafa* ، رضوانه ، Nmm ، Anti gods ، آیدا77 ، Hadiss313 ، hajiali.m

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۵۵, ۱۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

...دیگر به غربت چشم هایت خو کرده ام و به دردهای بادکرده روحم
که از قاب تنم بیرون زده اند
با توام بی حضور تو
بی منی با حضور من
می بینی تا کجا به انتحار وفادار ماندم تا دل نازک پروانه نشکند.
همه سهم من از خود دلی بود که به تو دادم و هر شب بغض گلویت را در تابوت سیاهی که برایم ساخته بودی گریستم
و تو هرگز ندانستی که زخمهایت زخمهایِ مکررم بودند...

بخشی از مقدمه نمایشنامه کوتاه و بسیار زیبای " دو مرغابی در مه " نوشته زنده یاد حسین پناهی

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Hadith ، Admirer ، N.Mahdavian ، Bahar ، mahramaneh ، آیدا77 ، nafas
۱۱:۳۲, ۱۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

...آن "من"ی که در من است، ای دوست، در خاموشی ساکن است و تا ابد همانجا می ماند، ناشناس و در نیافتنی.

...هنگامی که تو می گویی باد به مشرق می وزد من هم میگویم آری باد به مشرق می وزد، زیرا نمی خواهم تو بدانی که اندیشۀ من در بند باد نیست، بلکه در بندِ دریاست. تو نمی توانی اندیشه هایِ دریایی مرا دریابی و من هم نمی خواهم که تو دریابی.....می خواهم در دریا تنها باشم...!

"پیامبر و دیوانه" جبران خلیل جبران

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، N.Mahdavian ، Hadith ، Bahar ، mahramaneh ، آیدا77 ، Anti gods
۱۱:۴۰, ۱۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار

نهایت سیر هر موجودی فنای در موجود برتر و بالاتر از خود است. یعنی فنای هر ظهوری در مُظهر خود و هر معلومی در علت خود. نهایت سیر انسان کامل که همه قوا و استعدادهای خود را به فعلیت رسانیده است فنای در ذات احدیت است و فنای در ذات هُوَاست و فنای "مَا لَااسمَ لَهُ و لَا رَسمَ لَه" می باشد.
اینست غایت سیر هر موجدی و غایت سیر متصّور در انسان کامل و غایت سیر انبیاء و مرسلین و ائمه طیبین صلوت الله و سلام علیهم اجمعین؛ منظور و مراد صحیح از معرفت و نتیجه سلوک و سیر بسوی مقام مقدس او جَلَّ شأنُه و سیر عملی عرفا بِاالله عَلت اسماؤهُم؛ نه چیز دیگر.
روح مجرد سید محمد حسین حسینی طهرانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، Hadith ، Night moans ، Bahar ، Islam
۱۶:۰۷, ۱۷/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #34
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ــ تا اونجا که خاطرم میاد نُه سال پیش رشته فلسفه رو فقط به این دلیل انتخاب کردی که به قول خودت از حریمِ دین، دفاع فلسفی کنی.
ــ ...کلیدها به همان راحتی که در رو باز می کنند قفل هم می کنند. مثل اینکه فلسفه بدجوری در رو بسته.

" روی ماه خداوند راببوس / مصطفی مستور "
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، مجید املشی ، zryy ، اولولالباب ، آ-313 ، N.Mahdavian ، mahramaneh ، azade ، آیدا77 ، hajiali.m
۲۲:۴۹, ۳۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۹ توسط آ-313.)
شماره ارسال: #35
آواتار
به نام خدا
فرشته نبود بال هم نداشت انسان بود با همین وسوسه ها با همین دردها و رنج ها با همین تنهایی ها و غربت ها با همین تردیدها و تلخی ها انسان بود ساده مردی امی نه تاجی و نه تختی نه سربازانی تا بن دندان مسلح و نه قصر و نه بارویی سر به فلک کشیده. فرشته نبود بال هم نداشت و معجزه اش این نبود که ماه راشکافت معجزه اش این نبود که به آسمان رفت مجزه اش این بود که از آسمان به زمین برگشت او که با معراجش تا ته ته آسمان رفته بود میتوانست برنگردد ،میتوانست، اما برگشت باز هم روی همین خاک و میان همین مردم...
کتاب پیامبری از کنار خانه ما رد شد از عرفان نظرآهاری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، N.Mahdavian ، مجید املشی ، Night moans
۰:۱۲, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
نقل قول:.... با همین وسوسه ها.....
؟!Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
۸:۲۵, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
دوست عزیز تا اونجایی که من فهمیدم به طور کلی منظور ایشون از این جملات اینه که پیامبر هم انسان بودند نه یک موجود ماورائی یا یک اشرافزاده بی اطلاع از دیگر انسان ها اما این که دقیقا بخواین منظور از وسوسه شدن پیامبر رو در این متن بفهمین من نویسنده کتاب نیستم و نظری نمیتونم بدم شاید بهتر بشه در این مورد با خود خانم نظرآهاری بحث کنین
آدرس سایت:www.Nooronar.com
آدرس ایمیل ایشون:erfan_ahari@yahoo.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Islam
۲۰:۱۴, ۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۲ ۲۰:۱۵ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

هرگاه بندگان من،از تو درباره ی من بپرسند،بگو که من نزدیکم.بقره/186

خدایا ... مگر تو نگفتی من از رگ گردن به شما نزدیکترم. همه اش به این آیه فکر می کنم. این آیه مثل یک راز است.یک راز مهم که من نمی توانم آن را بفهمم.آخر رگ گردن نزدیک ما نیست،درون ماست.قسمتی از ماست.به این آیه فکر می کنم و دلم هری می ریزد.

انگار یک چیزی توی رگهایم راه می افتد.یک چیز دوست داشتنی و قشنگ.خدایا این چیزی که توی رگهای من می گردد،تویی؟!

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــ
آیا فکر می کنی خدا واقعا همین نزدیکیهاست،همین دور و برها؟از کجا این را می دانی؟هیچ وقت نزدیکی او را احساس کرده ای؟هیچ وقت فکر کرده ای چه وقتهایی بیشتر نزدیکت می آید؟
اما چرا.....چرا گاهی این قدر احساس فاصله می کنیم؟

نامه های خط خطی / عرفان نظرآهاری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، علی امینی ، آ-313 ، N.Mahdavian ، azade ، آیدا77
۲۰:۱۵, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #39

جمله زیر از کتاب "امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای" نوشتۀ دکتر حسن روحانی است که منشأ بی اخلاقی های سیاسی را به بهترین شکل ممکن توصیف میکند :

"به گفتگو و توافق عادت نداریم و در نتیجۀ چند بحث،جلسه به دعوا و تخاصم کشیده میشود و طرفها یکدیگر را به ساده لوحی،انفعال،مرعوب بودن و افراطی گرایی محکوم میکنند و مذاکره برچیده میشود."
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، آیلار ، آیدا77 ، Anti gods ، nafas
۰:۳۸, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
پک زدن به سیگار هیچ معنایی ندارد الا نوعی لجاجت با خود, و حتی لجاجت در تداوم نوعی عادت. عجیب ترین خوی آدمی اینست که می داند فعلی بد و آسیب رسان است, اما آن را انجام می دهد و به کرات هم. هر آدمی, دانسته و ندانسته, به نوعی در لجاجت با خود به سر می برد, و هیچ دیگری ویرانگر تر از خود آدمی نسبت به خودش نیست.

سلوک / محمود دولت آبادی

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، Night moans ، azade ، آیدا77 ، Anti gods ، hajiali.m ، nafas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا