|
اردوهای جهادی
|
|
۲۱:۵۷, ۱۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان گرامی من سعی دارم معرفی اجمالی از اردوهای جهادی ، اهداف این اردوها ، اسطوره و پایه گذار اردوهای جهادی و سایر مطالبی که بتواند برای شما کاربران عزیز سودمند باشد.ان شالله قسمت اول : از قول پیامبر اکرم داریم که بهترین سخنان کوتاه ترین ، فصیح ترین و سودمند ترین آنها است ، پس بنده بدون اتلاف وقت و کش دادن مطب یک توضیح اجمالی میدم. به تمامی حرکت های خودجوش و سازمان یافته که در مناطق محروم و دور افتاده کشور انجام میشود و در مدت مشخصی به فعالیت های عمرانی ، فرهنگی و اشتغال زایی می پردازند اردو جهادی میگویند. اعم فعالیت های گروه های جهادی تحت نظارت بسیج سازندگی کشور صورت میگیرد.گروه های جهادی خود به چند بخش ؛ - دانشجویی ، - دانش آموزی ، - طلاب ، - پزشکان و محله محور تقسیم میشود. اهداف عمده اردوهای جهادی به 3 بخش تقسیم میشود(البته لازم به ذکر هست که بنده حقیر توفیق حضور در گروه جهادی نافع را دارم ، پس مطالبی که عرض میکنم عقیده ، روش و اهداف ما در این گروه می باشد و ممکن است که دیگر گروهها نظرات دیگری داشته باشند) 1- بحث عمرانی در منطقه ( در این بخش اعم فعالیت های گروه ما بیشتر به فعالیت های عام المنفعه مانند ؛مسجد ،حسینیه ، مدرسه و ... اختصاص دارد) 2- بحث فعالیت فرهنگی در منطقه ( گروه جهادی ما که از سال 1387 فعالیت خود را آغاز کرده در این حوزه به کمک خواهران طلبه و برادران روحانی به انجام فعالیت هایی همچون کلاس های احکام ویژه پسران و دختران ، کلاس آموزش قرائت قران و مفاهیم و ...) 3- تزکیه نفس و خودسازی افراد شرکت کننده در اردو ( در این بخش مجال برای صحبت طولانی نیست اما شما در همین حد بدانید که افرادی هستند که از رزمندگان 8سال دفاع مقدس بوده اند وهمراه ما به اردو میان و در پایان اردو مگین جوی که بر اردو حاکم هست آدم رو یاد شب های عملیات میندازه)ان شالله در فرصت مناسب در خصوص این موضوع بیشتر برایتان تعریف میکنم ادامه دارد ... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۵, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
راه عشق است، اگر همسفری، بسمالله
اگر از غربت ما باخبری، بسمالله عشق، صاحبدل بینام و نشان میخواهد تو اگر پیرو صاحبنظری، بسمالله جبلالنور به اعجاز تو دل خوش كردهست راه طور است، اگر شعلهوری، بسمالله شهر از قصه بتهای دغل، پر شده است هر كه در قافله دارد تبری، بسمالله «كاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش» ای كه از قافله جاماندهتری! بسمالله _____________________________________ آجر های بهشتی _____________________________________ بزودی در باره آجر های بهشتی توضیح خواهم داد تا شاید شما هم جهادی کرده باشید دلم خدایی برای اردو جهادی تنگ شده ان شائ الله قسمت همتون بشه برای منم دعا کنید باز بتونم برم هر سال برم هر زمان نزدیک اردو میشه استرس پیدا میکنم نتونم برم دعا کنید بتونیم خدمتی کنیم |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۲ ۱۲:۲۰ توسط سونامی.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
قبل محرم میگفتم:
ما را که " یا مجیر " و " اجرنا " عوض نکرد ، دلتنگ گریه های محرم شده دلم ! حالا باید بگویم: ما را که گریه های محرم عوض نکرد! دلتنگ یک سفر اربعین شدم! . . وصله ناجور بودن این ماجراها را هم دارد...! |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
چقدر اینجا سکوت حکم فرماست
................................. |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
این شعر هم باشد یادگاری ما
دوستان برای این بنده حقیر دعا کنید دیگه نمی تونم بیام ...... شاید فقط بتونم پست های شما عزیزان و بخونم التماس دعا فراوان فکر جهادی زندگی جهادی سعی کنید همیشه در زندگیتان در هر مکان و مسئولیتی هستیدو .... داشته باشید خودتون آماده کنید. کوتاه کن کلام ... بماند بقیه اش مرده است احترام ... بماند بقیه اش از تیرهای حرمله یک تیر مانده بود آن هم نشد حرام ... بماند بقیه اش هر کس که زخمی از علی و ذوالفقار داشت آمد به انتقام ... بماند بقیه اش شمشیرها تمام شد و نیزه ها تمام شد سنگ ها تمام... بماند بقیه اش گویا هنوز باور زینب نمی شود بر سینه ی امام؟ ... بماند بقیه اش پیراهنی که فاطمه با گریه دوخته در بین ازدحام... بماند بقیه اش راحت شد از حسین همین که خیالشان شد نوبت خیام....بماند بقیه اش رو کرد در مدینه که یا ایهاالرسول یافاطمه! سلام ... بماند بقیه اش از قتلگاه آمده شمر و ز دامنش خون علی الدوام ... بماند بقیه اش سر رفت آه، بعد هم انگشت رفت، کاش از پیکر امام ... بماند بقیه اش بر خاک خفته ای و مرا میبرد عدو من میروم به شام ...بماند بقیه اش دلواپسم برای سرت روی نیزه ها از سنگ پشت بام ...بماند بقیه اش دلواپسی برای من و بهر دخترت در مجلس حرام ...بماند بقیه اش حالا قرار هست کجاها رود سرش از کوفه تا به شام ... بماند بقیه اش تنها اشاره ای کنم و رد شوم از آن از روی پشت بام ... بماند بقیه اش قصه به "سر" رسید و تازه شروع شد شعرم نشد تمام ... بماند بقیه اش (محمد رسولي) |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام به یاری خداند رحمان و با نظر لطف مادر سادات اولین جلسه هم اندیشی و تصمیم گیری اردوی جهادی93 در اوج شور و طراوت برگزار شد و به فضل خدا خروجی های خوبی داشت. نظر لطف مادر سادات اینجاست که ما ان شالله فاطمیه اول تهران هستیم و ره توشه ای از فاطمیه اول برمیداریم و ان شاالله با قوت و جدیت تمام میریم برای جهادی و فاطمیه دوم تو منطقه،خیلی دلچسب و شیرین میشه که صبح با اشک برمادر سادات شروع کنی و شب رو هم با ناله اون تموم کنی(یعنی میشه خدا همه گناه های من رو ندیده بگیره و این توفیق رو نصیبم کنه و برم جهادی امسال؟؟!!) خیلی وقت هست از کتاب "اسطوره خدمت"چیزی نگفتم،یه تیکه بگم. وظیفه داریم فقر و محرومیت را در کشور از بین ببریم و به زندگی این قشر بیشتر رسیدگی کنیم.این وظیفه ما و وصیت امام است. امام خامنه ای(مدظله العالی) شکست طلسم بشاگرد حاج عبدا... با همتی الهی و جهادی جوانمردانه ، راه دشوارخدمتگزاری در آن منطقه محروم را پیمود . ایشان در بشاگرد زیر چادر زندگی می کرد وبا حداقل امکانات امور عمرانی و انسانی آنجا رادنبال می نمود . بعد از مراجعت از بشاگرد وقتی به والی گفتم شما چه نیازی دارید ؟ گفت : اگر یک بولدزر به ما بدهید ، آن رابه یک هلی کوپتر میبندم و با آن به آخر بشاگرد می روم و از همان جا ، جاده ای برای مردم این منطقه درست می کنم . آنچنان این کلمات را با شور و احساس بیان می کرد که واقعاً هرشنونده ای را تحت تأ ثیر قرار می داد . به هر حال بعد از مدتی از برکات این سفر ،هیأتی به نام هیأت خدمتگزاران بشاگرد از افراد متدین ، خیر و تاجر تشکیل شد و هرکدام تعهداتی را تقبل کردند که از جمله آن تعهدات ، تهیه یک دستگاه لودر ، یکدستگاه گریدر و یک دستگاه بولدزر بود که خوشبختانه تماماً تهیه و ارسال شد .جالبا ست بدانید این شو ر و حرکت حاج عبدا... والی در زمانی بود که بعضی از مسئولین منطقه ای معتقد بودند «طلسم بشاگرد » بایک هجوم تجهیزات و امکانات همانند جنگ شکسته خواهد شد و تا این حرکت عظیم نباشد کاری در بشاگرد انجام نخواهد شد . اماحاج عبدا... والی یقین داشت که در این حرکت مقدس خدا به او کمک می کند و همینطورهم بود و خدا ، هم از نظر معنوی و هم از بعد مادی کمک کرد
|
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۱۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
سلام
یه چند لحظه میخواستم در مورد یکی از اهداف اردوهای جهادی برای دوستان مطلب بگم،چیزی از خودم نمیگم،هرچی هست از تجارب و مطالب پسشکسوتان این اردوها هستش. ببنید عزیزان بنده خودم در ابتدای ایجاد این تاپیک و دراولین ارسالم نوشتم "اهداف برگزاری اردوهای جهادی 3دسته هست:1-کار عمرانی در منطقه،2-کار فرهنگی در منطقه،3-خودسازی شرکت کنندگان در اردو....اما با کمک یکی از عزیزان به یه هدف بسیار بالاتر و مهمتر و مقدس تر دست یافتیم(البته این مطالبی که میگم از نظر شخص حقیر درست هست،شاید یه نفر دیگه قبول نداشته باشه اما من حاضرم سر این موضوع بحث کنم،جدل نه...) به قول این رفیق ما(این دوست عزیز و گرامی ما هم طلبه هستند هم دانشجوی دکترا،ایشون وقتی وارد حوزه علمیه شدند وقتی امتحان دادند یه راست رفتن پایه ششم حوزه نشستند،الانم دانشجوی دانشگاه شریف هستند،در آینده بسیار از ایشون خواهید شنید،اینا رو گفتم که بدونید حرفهایی که میزنم از یه آدم حسابی اومده بیرون،نه یکی مثل من)ما باید هدف جهادی ها رو ببنیدم روی "تربیت نیرو برای نظام مقس جمهوری اسلامی ایران" خیلی این حرفشون رو من اثر داشت،چرا؟؟چون من خودم تو بازدید هایی که از مناطق محروم داشتیم دیدم که یه مسئول استان چقدر نسبت به خدمت به مردم بی تفاوت وهست و فقط دنبال گزارش دهی از کارای خودش هست. شما فرض کنید ما بتونیم از داخل این نیروهایی که میبریم اردو جهادی یه آدمی بسازیم(یدونه،ده تا هم لازم نیست)که وقتی به پست یا مقامی رسید دلش برای مردم بسوزه،به فکر مردم باشه،درد مردم رو بفهمه،جمهوری اسلامی که فقط تهران نیست که بچسبیم به تهران،یکی دیگه از رفقا حرف قشنگی میزد،میگفت"آقاجان ما نیرو تربیت کنیم که حتی اگر هم به پست و مقام نرسید اما اگر شد مسئول آبدرخونه یه اداره بدونه که باید کارش رو درست انجام بده" این حرف یکی دیگه از دوستان بود،میگفت"اگر کشور ایران یه وزیر کشاورزی درست و حسابی داشت و واقعاً قدر جایگاهش رو میدونست میتونست با یه برنامه ریزی درست و منطقی کل کشورهایی که دارن از گرسنگی همدیگر رو میکشند رو نجات بده"حالا بنده میگم کل کشورها رو نه،اما دیگه لازم نبود سالی چند میلیارد دلار بدیم گندم و برنج واردات کنیم. ببنید بحث مسئولیت سازی برای نظام خیلی بحث جدی و مهمی هستش،من داشتم چند وقت پیش به یکی از دوستان میگفتم،گفتم"مگه میشه استاندار یا فرماندار یا شهردار یه شهر نتونه کاری انجام بده؟؟؟آخه ما هر وقت پیش استاندار،فرماندار و شهردار شهرها میریم و میگیم "آقا مثلاً یه اتوبوس برای ما جور کنید تا ما رو از مشهد ببره تا کاشمر(یکی از بخش های مشهد که فاصله اش حدود3ساعت هست)میگن ما منطقه محروم حساب میشیم و هیچی نداریم(به نظر شهرستان های دیگه فقط تهران شهر محروم نیست،یقیه باید کمکشون کرد) شما فرض کنید ما رفتیم به مسئول سپاه استان...(اسم نبرم)گفتیم آقا یه مینی بوس میخوایم ما رو از تهران ببره قزوین(تهران-قزوین رو مثال زدم که فاصله اش رو بفهمید)بعد از 2روز سرکار گذاشتن میگه "شرمنده،الان مینی بوس نداریم،باید از3ماه قبل هماهنگ میکردید،مگه میشه سپاه یه استان مینی بوس نداشته باشه؟؟؟ خلاصه حرف زیاده در این زمینه که واقعاً اگر ما به اندازه انگشتان هر دو دست مسئول دلسوز برای نظام داشتیم الان اقا اینقدر حرص نمیخوردند. شما باور کنید اگر مسئولین نظام بخوان ما هیچ بدبخت و بیچاره ای نداریم تو مملکت،هیچ بیکاری نمیمونه،هیچ جوونی بخاطر خونه نداشتن بی همسر نمیمونه و .... ما باید دیدگاه مون رو نسبت به مسئولیت هایی که داریم عوض کنیم،خیلی از ماها میتونیم کاری بکنیم اما نمیخوایم آبرو خرج کنیم،باید یه فکری کرد،اینطوری نسبت به اردوهای جهادی بیخیال نباشید،میشه به کمک همین اردوهای جهادی کم کاری مسئولین بی وجدان و پست فطرت رو جبران کرد،باید به اردوهای جهادی به دید یه "جهاد"نگاه کنید،نه به دید اردو... منتظر کمک شما دوستان در هر زمینه ای در مورد اردوهای مقدس جهادی هستیم... آقایون عزیزی هم که علاقه دارند در این اردوها شرکت کنند میتونند با بنده حقیر در تماس باشند و کمکشون کنم(اگر لایق دونستند) خیلی دوست دارم این اردوها رو در سراسر ایران اسلامی گسترش بدیم و ببینیم که برکاتش چیه و چطوری بعداز اون باران رحمت و مغفرت الهی و نظر لطف آقامون و مولامون حضرت صاحب الامر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)شامل حالمون میشه... خواهشاً این جمله رو بخونید،حفظ کنید،چاپش کنید،پخشش کنید و خلاصه به قول روضه خون ها"حقش رو ادا"کنید:حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) بسیج سازندگی و این اردوهای هجرت را قدر بدانید.شما که خودتان محورهای اصلی این حرکت عظیم هستید ، این را قدر بدانید.از خدای متعال شاکر باشید.مسئولین ، مدیران و دیگران هم که دست اندرکار امور هستند ، آنها نیز قدر این حرکت عظیم را بدانند.سال تحصیلی را خوب درس بخوانید ، با تحقیق بخوانید وقصد رسیدن به قلّه های علمی را پیدا کنید.در دوره فراغت هم ساعات را ، شب و روز را با این حرکت زیبا و باشکوهِ خدمت به مردم غنی کنید. |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۱۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۲ ۲۲:۳۷ توسط سونامی.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
من دوباره برگشتم .....
یکی از مهم ترین دغدغه ها میتونه همین مسئول سازی باشه من یه مدت باید کاری انجام میدادم که با ادارات دولتی و نظامی سر و کار داشتم واقعا اون جا ست که ادم درک میکنه دوست عزیزم یا امام رضا چی میگه تازه ایشون به ریز جزییات نپرداخته و فقط یه ذره از این قضیه رو گفت ببخشید طوری جواب میدن که انگار ارث پدرشون خوردی طرف میره اردو جهادی تا یاد بگیره مسوول پذیر باشه اگر سفره پهنه جمع کنه یا اگ ظرفی نشسته هست بشوره فردا تو خونه خودش ظرف بشوره جارو بزنه یا هر کاره دیگه ای بکنه چه اشکالی داره اگر مسووول یه قسمتی شد بدونه وظیفه داره درست کار کنه مسوولیتش به خوبی انجام بده بدون پرخاشی پ پولی که میبره حلال باشه یعنی دل من شخصا خیلی پره از این قضیه شما میتونی با خود سازی و احساس مسوولیت روی خیلی ها تاثیر بزاری وفقط اکتفا به 10 روز اردو جهادی نکنی تو زندگیت هم جهادی داشته باشی تو هر لحظه و هر زمان و یادت باشه هر جا هستی کمک به مردم به خلق خدا یادت نره ________________________________________________ دوستانی که تمایل به کمک دارند از لحاظ مالی ، پوشاک، کتب فرهنگی و .... با بنده حقیر تماس بگیرند __________________________________________________ اردو جهادی لزوما رفتن به منطقه محروم نیست بلکه هر کاری که باعث رضای خدا باشه هست مخصوصا گوش کردن حرف پدر و مادر __________________________________ گروه جهادی نافع برای بازدید منطقه و شناسایی عازم سفر هست بزودی پس از سفر عکس رو برای شما قرار خواهیم داد ...... دعا برای بدرقه بچه های نافع یادتون نره |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان دلیل غیبت یه مقدار بیش از حد ما(بنده و اقای سونامی)این بود که برای بازدید و شناسایی نقاط محروم شهر کرمانشاه برای اردوی جهادی عید رفته بودیم اونجا و چند روزی اونجا بودیم.ان شاالله اگر شد عکس هایی گرفتیم رو براتون میذارم. برخی دوستان میگفتن اینجایی که ما رفتیم منطقه محروم نیست اما به نظر من همون سرمای زیر صفر اونجا خودش یکی از دلایل محرومیتش هست،خیلی سرد بود،جاتون خالی،به قولی گفتنی "چائیدیم"اونجا. یک روز بخاطر اینکه برف سنگین اومده بود مجبور شدیم بیشتر وایستیم،چون جاده بسته شده بود.جاتون خالی بود اما سرماش واقعاً سرما بود.اتفاقاً یکی از دستان گفت یه انتقادی به جهادی های شما وارده اونم اینکه تو فصل سرما میرید جای سرد و تو فصل گرما میرید جای گرم،آخه 2سال پیش اردو رفته بودیم سمت جنوب استان خراسان رضوی(منطقه کاشمر)آقا بدجور سرد بود،صبح ها که میرفتیم سرکار با یه تپه آجر یخ زده و بشکه یخ زده اب مواجه میشدیم،امسال هم عید رفته بودیم کرمان اونجا هم به نسبت خیلی گرم بود،نصف هزینه اردو رفت پای شربت آبلیمو بچه ها(مزاح بود) حالا ان شالله اگر خدا قسمت کنه میخوایم ی سر بریم سمت استان کهگلویه و بویراحمد و ببنیم اونجا چطوره؟؟حالا باید ببنیم خدا چی میخواد،هرجا قسمت شد میریم همون جا. شما هم دعا کنید بریم جایی که بتونیم بیشترین خدمت رو بکنیم. |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۲۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
برای سلامتی و توفیقات روزافزون تمام جهادیها و همینطور گروه جهادی نافع صلواتی بفرستید
این روزها مشغول جلسات و بازدید از مناطق محروم و هماهنگیهای سفر هستند.. . . خدا پشت و پناه همشون ان شاءالله هر لحظه مشمول عنایات ویژه صاحب الزمان(ارواحنافداه) باشند.. ان شاءالله اواخراسفند عازمند و ان شاءالله 2 تا پسر گلم هم همراه گروه هستند..شور و شوق زیادی دارند ![]() برای همشون دعا کنید برای 2تا گل منم دعا کنید.... یار و یاور آقا باشند و هم تو این سفرهای جهادی ، هم جهاد با نفس پیروز و موفق باشند مامانشون هم خیلی دعا کنید که... . . "اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر واجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه" به یقین خدمت وسیله است و هدف رضایت حضرت حق.. . . خوشا به حال آنانکه "...رضي الله عنهم ورضوا عنه..." |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |