کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تالار دوستت داریم...
۱۵:۳۹, ۲۶/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۰:۰۱ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
صبح روز 24 فروردین با حالت نگرانی از خواب بیدارشدم. خواب تالار و دیده بودم! با عجله رفتم سراغ مادرم . گفتم مامان دیشب خواب تالار و دیدم. گفتم میخوام یه تاپیک ایجاد کنم با این عنوان:اگه یه روز بیدار شید ببینید هیچ اثری از تالار نیست چیکار میکنید!؟" مامانم گفت بد به دلت راه نده.این دیگه چه موضوعیه؟ نمیدونم چرا اون روز خیلی نگران بودم. به حرف مادرم گوش دادم و این تاپیک رو ایجاد نکردم. نزدیکای ساعت 14:30 توی تالار بودم که یه هو این پیامو دیدم:FORBIDEN!
قلبم اومد تو دهنم. تو این مدتی که با تالار آشنا شده بودم تا حالا همچین پیامی ندیده بودم.با یکی از بچه های تالار تماس گرفتم گفت عادیه حل میشه. خیالم راحت شد.
تواین چند روز یه بار کاملا اتفاقی به تالار بار یافتم! دیدم بچه ها انتقاد کردن از تالار .
تو دلم گفتم خدارو شکر که تالاری هست که ازش انتقاد کنیم...
حالا واقعا اگه یه روز پاشید ببینید این تالار و بچه هاش یه خواب بوده چه حالی میشید؟
البته این در مدح تالار نبود ، که در مدح خیمه گاه منتطران بود که، نام مستعارش تالار گفتگوی بیداری اندیشه ی اسلامیست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مجید املشی ، Hadith ، Havbb 110 ، fiftynine ، وحید110 ، جویای حقیقت ، مهدی2012 ، heaven ، N.Mahdavian ، Mohammad Trust ، ترنم ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، sarallah ، نسیم ، reyhaneh.sh ، آرین (الهه.ع) ، حسن.س. ، حوریه سادات ، مفقود الاثر ، شیدا ، omidman ، یا صاحب الزمان ، Agha sayyed ، سدرة المنتهی ، mahdy30na ، علی امینی ، maryam 135 ، میثاق ، عبداللهی ، nasimesaba ، sadin-999 ، MohammadMeraj ، سها ، soshiant ، arman mohseny ، DRiVeR ، Mitsonary ، 313flowers ، m.hossein ، Tolou ، علمدار133 ، عبدالرحمن ، nilufar7676 ، شاهد ، Justice Bringer ، حسن عزتي ، لبخند خدا ، ali0077 ، medad.sefid ، mofa ، AS53 ، مجنون العباس ، مجنون الحسین ، صهبا ، Bahar ، help me ، رهگذر. ، انتصـار ، حضرت عشق ، صبا ، یاســین ، Just God ، Banoo ، zahra11 ، أین المنتظر ، آفتاب ، azade ، نرگس مهدوی ، springly ، MohammadSadra ، AMINI ، Maysam-1st
۱۵:۴۶, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
درسته خوب نیست تالار نباشه، ولی خوب اگر هم نباشه ماها که این تالار رو تشکیل میدیم که هستیم، دوباره یه تالار دیگه درست میکنیم.Blush
مثل کلاسی که یه شب زلزله بیادو خرابش کنه! اونوقت چون اجزای اصلیه کلاس (معلم و دانش‌آموزا) هنوز هستن، پس دوباره کلاس پا بر جاست.Dodgy
شاید واسه تالار هم بشه این توصیف رو آوردو واسش بعد مکان قائل نبودو مکانش رو تو قلب تک تک بچه‌های تالار ساخت.Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، fiftynine ، وحید110 ، heaven ، N.Mahdavian ، Mohammad Trust ، ترنم ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، sarallah ، نسیم ، حوریه سادات ، omidman ، Agha sayyed ، maryam 135 ، nasimesaba ، مهدی2012 ، arman mohseny ، آ-313 ، 313flowers ، مجنون العباس ، صبا
۱۵:۵۸, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
ممنون،ولی منظورم این بود که یه روز پاشی ببینی تالار و بچه هاش خواب بوده..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ترنم ، بیداری اندیشه ، maryam 135 ، nasimesaba ، مهدی2012 ، arman mohseny ، medad.sefid ، صبا ، M03TAFA
۱۶:۱۱, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بازم اشکالی نداره، چون ازشون چیزایی یاد گرفتی که میتونی باهاشون راهتو بشناسیو بعدشم کلی قلب پیدا کنیو باهاشون یه تالار قشنگ بسازی به وسعت قلبهاCoolHeartHeartHeartHeartHeartHeart..................................... .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، مجید املشی ، fiftynine ، وحید110 ، heaven ، fazel ، ترنم ، بیداری اندیشه ، حوریه سادات ، omidman ، maryam 135 ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، مهدی2012 ، arman mohseny ، Tolou ، medad.sefid ، صبا
۱۶:۱۶, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
آفرین به این امید. ولی من خیلی دلم تنگ میشه. نفس بچه های اینجا حق. ایشالله همیشه سالم و سلامت و مومن باشن.تو قنوتم میگم (البته تو دلم) خدا هوای بچه های تالار و داشته باش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مجید املشی ، fiftynine ، وحید110 ، جویای حقیقت ، heaven ، fazel ، ترنم ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، omidman ، N.Mahdavian ، ZaHrA110M ، maryam 135 ، nasimesaba ، مهدی2012 ، soshiant ، arman mohseny ، Tolou ، help me ، صبا
۱۶:۱۹, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
ممنووووون. انشااله خدا شما و همه‌ی بچه های تالارو در پناه خودش حفظ کنه.Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، fiftynine ، جویای حقیقت ، heaven ، ترنم ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، حوریه سادات ، وحید110 ، omidman ، N.Mahdavian ، maryam 135 ، nasimesaba ، مهدی2012 ، arman mohseny ، medad.sefid ، صبا
۱۷:۳۶, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
به نام خدا
متاسفانه در این چند رو بارها سایت با شکل مواجه شده و برخی اوقات حدس میزنم ممکنه کار هکرها باشه به هر حال امیدوارم موضوع هر چه هست زودتر حل بشه چون واقعا باعثه ناراحتیه دوستان و کاربران میشه و هر روز این سوال از خودم میکنم که آیا تالار امروز مشکل دارد یا نه . به هر حال این سایت و تالار حقایق بسیاری را روشن میکند و خیلی از مسائل در آن مطرح میشود و یکی از معدود مکانهایی در اینترنت هست که یک عده از دوستان و کاربران معتقد و با ایمان واقعی دور هم جمع میشیم و بحث میکنیم و نظر میدهیم و به نوعی اگر هرگونه مشکل براش پیش بیاد قطعا ناراحت میشیم به هر حال دعا میکنم که خداوندمتعال، این تالار و دوستان و کاربران محترم را در پناه خود حفظ کنند و مشکلات حل شود آمین. این هم بگم بار دومه این مطالب رو تایپ میکنم چون دفعه قبل به علت یکی از همین مشکلات تالار تمام مطالب پرید Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، جویای حقیقت ، ترنم ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، sarallah ، مهسا110 ، حسن.س. ، farzad313 ، حوریه سادات ، وحید110 ، N.Mahdavian ، enan ilghon ، maryam 135 ، fiftynine ، nasimesaba ، مهدی2012 ، arman mohseny ، medad.sefid
۲۲:۰۰, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:حالا واقعا اگه یه روز پاشید ببینید این تالار و بچه هاش یه خواب بوده چه حالی میشید؟
دوباره میخوابم بقیشو ببینمWink.

جدا از شوخی جای خیلی خوبیه.من که بیست روز دیگه اینترنتم تموم میشه خیلی ناراحتمSad.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، fazel ، ترنم ، مهسا110 ، بیداری اندیشه ، محب الزهرا ، Farzaneh ، حوریه سادات ، وحید110 ، N.Mahdavian ، maryam 135 ، nasimesaba ، arman mohseny ، نرگس مهدوی
۱۵:۵۷, ۲۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
نه! خیلی بد میشه اونطوری! حالم حسابی گرفته میشه!
من اینجا و دوست دارم!
البته به خاطر کسایی که اینجا هستند اینجا رو دوست دارم...
کلی خواهر و برادر گل اینجا پیدا کردم.... خودم باورم نمیشه اما چند روز پیش رفته بودم حرم حضرت معصومه...
به نیابت چند تا از بچه های اینجا زیارتنامه خوندم و سلام دادم!
( باورم نمیشه از اون لحاظ که تا حالا اینقدر به کسانی که ندیدمشون و کاملاً نمیشناسمشون احساس نزدیک بودن نکرده بودم!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، مجید املشی ، Farzaneh ، مهسا110 ، حوریه سادات ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، درست پسند ، ترنم ، maryam 135 ، fiftynine ، nasimesaba ، arman mohseny ، medad.sefid ، صبا
۲۱:۴۹, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
اگه خواب باشه اعتصاب میکنم دیگه نمیرم نت!چون جایی دیگه ندارم!
واااقعا محیط اینجا عالیه..
تنها جاییه که همه با دلشون حرف میزنن،نه از روی ریا و خودنمایی..
هر وقت دلم از دنیا و آدماش میگیره میام اینجا..
پست بچه ها رو میبینم،میبینم نه،انگار هنوزم کسایی با فکر و عقیده من پیدا میشن..
خدایا بخاطر وجودشون شکـــــــــــــــــــــــــــــــــرت..
مواظب خوبیای همشون باش..Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، مهدی2012 ، آرین (الهه.ع) ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، مجید املشی ، مهسا110 ، enan ilghon ، ترنم ، maryam 135 ، fiftynine ، nasimesaba ، arman mohseny ، sagheb ، medad.sefid ، صبا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا