کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
((گذشته)) فرهادی ((ویلای من)) مدیری و سقوط فرهنگی
۰:۱۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سریال ویلای من را قسمت یک و دوش را دیدم و باید بگویم با کمال تاسف در همین دو قسمت به اوجه ابتذال موجود در این سریال پی بردم و عجیب است که مردم ما برای همچین آثار سطح پایینی پول خود را داخل جوی میریزند.

واقعا مهران مدیری بعد از اشتباهاتی که سر سریال قهوه تلخ بالا آورد چگونه همچین سریال سخیفی را عرضه میکند و چرا باز هم مردم گول ادا و اصولهای او را میخورند که در ابتدای همین قسمت اول شروع به گول زدن مردم با حرکات نمایشی و استفاده از جمله ((حق باشماست)) بارها و بارها, میکند, پس چرا حالا که حق با مردم است سریالی سخیفتر از قهوه تلخ عرضه میکند.

البته از گوشه و کنار خبر میرسد که آن اندک افرادی هم که این سریال سطح پایین را میخرند به سطحی بودن آن پی برده اند و فقط بخاطر جوایز آن این سری را تهیه میکنند و نکته جالب اینکه بنده اصلا قصد خرید این سریال را نداشتم

چون میدانستم یک اثر سطح پایین مانند قهوه تلخ است اما نکته جالب اینجاست که یک مجله ((ایده آل)) خریدم و با بهت و حیرت متوجه شدم یک نسخه از سریال ویلای من و یک نسخه از سریال بسیار سطح پایینتر ((ساخت ایران)) به صورت رایگان با این مجله عرضه میشود

و جالب اینکه حجم مجله نصف شده بود و در کنارش این دو سریال عرضه شده بود که به نوعی سر خریدار کلاه بگذارند, که اعتراضی به نصف شدن حجم مجله و بالا رفتن قیمت آن نکند و حواس خریدار با دیدن این دو دی وی دی از اصل ماجرا پرت شود.

به هر حال از روی کنجکاوی این سریالها را دیدم و باید بگویم که فقط گریه داره فقط گریه داره که فرهنگ این مملکت به کجا رفته که اکثر مردم ما به دنبال همچین فیلمهایی میروند. این از سریالها آن هم از سینما.

فیلمهایی مانند برف روی کاجها که باز هم درباره خیانت است و یک اثر بسیار بد از همه نظر میباشد حالا شده بهترین فیلمه شبه روشنفکرا و دایم از این فیلم تعریف میکنند و متاسفانه متاسفانه این فیلم بعد از رسوائی بالاترین میزان فروشه روز اول را دارد.

باید فکری کرد به حال مردم, به حال وضع فرهنگ, به حال وضع سینما , به حال وضع هنرمندان. چرا جامعه اسلامی به سمتی رفته که هرچیزی که در مورد خیانت زن به شوهر یا برعکس است, حالا هرچقدر هم که تابوشکنانه‌تر, طرفدار بیشتری دارد.

چرا اینها ادعای روشنفکری دارند. چرا شخصی مانند پیمان معادی را ناگهان انقدر بالا میبرند یا اصغر فرهادی که چند فیلم کاملا معمولی و در بهترین حالت متوسط رو به خوب ساخته را طوری بت میکنند با اهدای جوائز گوناگون که انسان عاقل بیشتر فکر میکند این برنامه ها و برنده شدن اسکار, خودش یک فیلمه تخیلی میباشد.

شما به سیر کارهای همین فرهادی نگاه کنید از رقصی در غبار تا چهارشنبه سوری و از درباره الی تا فیلم فرانسویه (( گذشته )). شما دوستانی که اهل سینما و فرهنگ هستید واقعا از فیلمهای فرهادی چه برداشت میکنید. به جز سیاهی به جز خیانت به جز مخالفت با مذهب به جز آرمان شهر دانستن کشورهای خبیثه غربی. و باز هم نکته

بسیار تاسف آور تر وجود برنامه برای به شهرت جهانی رساندن این افراد در دنیا میباشد شما به تیزر فیلم ((گذشته )) اثر جدید فرهادی دقت کنید. باز هم خیانت و باز هم خیانت و باز هم خیانت و اینبار خیانته زنی که فرزند دارد و از شوهرش جدا هم نشده به شکل شدید.

شما چه نظری راجب داستان این فیلم دارید Sad( مرد ایرانی به خاطر مشکلاتی از فرانسه به ایران برمیگردد و همسر فرانسوی او به راحتی در غیابش مرد غریبه را به خانه خود راه میدهد و با او رابطه برقرار میکند)) قبول, این ماجراها به هر حال کم یا زیاد وجود دارد ولی چرا هنرمندان مثلا روشنفکر ما انقدر روی این قضیه خیانت مانور میدهند آیا به جز این است که میخواهند قبح خیانت را بشکنند.

آیا ردپای شیطان و فراماسونها را در صنعت سینما و موزیک و حتی گیم و ورزش میتوان منکر شد؟؟؟؟؟ چرا انقدر بر تابوشکنی و شیطان پرستی و تاکید برنمادهای شیطانی تاکید میشود. و بدتر از همه چرا هر چه یک فیلم یا هنر به قول معروف کثیف تر باشد طرفدار بیشتری دارد.

یک مثال دیگر میزنم برای نشان دادن جنگ فرهنگی ماسونها و گفتار را به پایان میبرم: مردم کره جنوبی تا همین چند سال پیش جزو مردم بسیار نجیب و معتقد به سنت و رسوم خود و حجب و حیا بودند که میشد اینرا از رفتارشان و سریالهایشان و اخلاقشان متوجه شد

ولی به ناگاه از حدود هفت هشت سال پیش با نفوذ پیاده نظامهای فرهنگی هالیوود و در واقع فراماسونها همه چیز عوض شد کم کم آن حجب و حیای خانومها جای خود را به لباسهای کاملا باز و جنسی داد و این مسئله تا آنجا پیش رفت که شخصی مانند psy را به بتی در جهان تبدیل کردند که دو کلیپی که از او در یوتیوب منتشر شده به معنای دقیق کلمه مستهجن میباشد

و متاسفانه پر بیننده ترین ویدوئوهای یوتیوب هم میباشد و در رده شاید بیست کلیپه ساخته شده مستهجن در سالهای اخیر است و کاملا آن طرز فکری که راجب به کره ایهای نجیب داشتم را برهم زد

و عینه این ماجرا برای هند هم اتفاق افتاد بطوریکه فیلمهای این روزهای بالیوود, بویی از نجابت فیلمهای گذشته را ندارد که هیچ دسته فیلمهای سکسی هالیوودی را هم از پشت بسته و نتیجه این شده که هر روز خبر تجاوز گروهی در هند شنیده میشود و حال این نسخه را برای ایران به نوع دیگری پیچیده اند.

یعنی از طریق یکسری افراد که نام خودرا گذاشته اند روشنفکر و همزمان با شروع انتخابات سال هشتاد و هشت, فعالیت آنها که از سالها قبل و زمان ماجرای کوی دانشگاه کمابیش شروع شده بود,

ناگهان شدت بیشتری در این سالها گرفت و در امسال با گرفتن اسکار و حالا ساخت فیلمه ((گذشته)) این جریان آماده به دست آوردن نخل طلای جشنواره کن است تا به قولی دیگر جایزه ای باقی نماند که شخص فرهادی که وابسته به این جریان است نگرفته باشد.

کلاه خود را قاضی کنید این همه فیلم شاهکار هنری در جهان وجود دارد, چرا فیلمی مثل جدایی نادر از سیمین که هرچقدر این فیلم را میبینم باز باعثه تعجب من میشود که چرا شصت و پنج جایزه سینمایی معتبر دنیا را به این فیلم داده اند

و بعد متوجه میشوم که فقط به خاطر یک هدف و آنهم همزمانی اکران این فیلم با حوادث هشتاد و هشت و حمایت مخالفان نظام اسلامی از این فیلم.

دوستان باید با روشنگری تا جای ممکن مردم را آگاه کرد بله خیلیها قبول نمیکنند و تمسخر میکنند ولی تا جای ممکن باید تلاش کرد شاید اثر گذار باشد که مردم بیش از این در ورطه سقوط نیافتند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غفران غ ، emj ، مهدی2012 ، mia'd ، Justice Bringer ، یاســین ، black ، m.hossein ، صبا شريفي ، hessam ، rahgozar.f ، مصطفي مازح7610

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۸, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۲۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #11

(۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۷)عدالت نوشته است:  دوست عزیز فکر کنم در مورد بستن چشم روی واقعیت جای بنده وشما اشتباه شده Big Grin

من کلا دو تا پیام تو ارسالم داشتم :

1- نگاه متعصبانه شما و اینکه به دلیل اینکه از فرهادی خوشت نمی یاد سطح هنری بالای فیلم رو کتمان می کنید و فیلم هاش رو کاملا معمولی جلوه می دید!! در حالی که واقعیت اینه که فیلم های فرهادی جزء بهترین فیلم های تاریخ سینمای ایران هست.

2- مباحث رو باهم قاطی نکنید ، اینکه جریانی در سینما شکل گرفته که هیچ قید و بندی نداره، درش شکی نیست اما چیزایی که شما می گید آدم شاخ در میاره و فقط می تونم بگم که توهم توطئه در شما باعث چنین تفکراتی شده! حتی نادیده فیلمی رو می کوبید! و خیلی راحت بعضی از فیلمساز ها رو منتصب به جریان فراماسونری و ... می دونید.

3- اینکه شما 65 جایزه بین المللی از سراسر دنیا رو توطئه می دونید واقعا آدم خندش می گیره!!! واقعا شما اینطوری فکر می کنید یا ما رو سرکار گذاشتید!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: L.H
۱۲:۲۵, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۵/مرداد/۹۲ ۱۱:۴۴)Tishtar نوشته است:  ببخشید فقط خواستم مخالفت خودم رو با جو حاکم اعلام کنم،میدونم اگه از مهران مدیری و پیمان قاسم خانی دفاع کنم چیزی جز سردرد عایدم نمیشه،ولی خیلی بده،واسه یه انجمن مذهبی که اینقدر راحت تهمت میزنن به افرادUndecided

راستی میدونستین مهران مدیری سیده؟دلیل نیست ها،نمیخوام بگم چون سیده خوبه،فقط گفتم در جریان باشید.
پیمان قاسم خانی هم توی فیلمنامه نویسی یه عقیده ای داره که دین رو تو فیلم نمیاره،سبک کارشه دیگه،اعتقادشه که دین از طنز جداست.نظر من هم همینه،توی طنز آدم میخواد بخنده و خندیدن به دین درست نیست!
تا حالا از این منظر نگاه کرده بودین بهش؟

به نام خدا

بله دین از طنز جداست ولی نکته جالب اینه که در خیلی از فیلمها و فیلمنامه ها چه طنز چه درام، به همین دین و مذهب توهین میشود و در لایه های زیرین آن بسیاری مسائل شیطانی و مفسده انگیز به ذهن مخاطب القاء میوشد ولی در ظاهر هیچ مشکلی ندارد و آن باطن و روح آن اثر هنریست که به ذهن مخاطب ضربه میزند و مشکل ما هم باهمین قسمت کار است وگرنه اگر شخصی فیلم طنزی بسیازد و طعنه ای هم به مذهب نزند، مشکلی وجود ندارد.

(۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۸)110 نوشته است:  من کلا دو تا پیام تو ارسالم داشتم :

1- نگاه متعصبانه شما و اینکه به دلیل اینکه از فرهادی خوشت نمی یاد سطح هنری بالای فیلم رو کتمان می کنید و فیلم هاش رو کاملا معمولی جلوه می دید!! در حالی که واقعیت اینه که فیلم های فرهادی جزء بهترین فیلم های تاریخ سینمای ایران هست.

2- مباحث رو باهم قاطی نکنید ، اینکه جریانی در سینما شکل گرفته که هیچ قید و بندی نداره، درش شکی نیست اما چیزایی که شما می گید آدم شاخ در میاره و فقط می تونم بگم که توهم توطئه در شما باعث چنین تفکراتی شده! حتی نادیده فیلمی رو می کوبید! و خیلی راحت بعضی از فیلمساز ها رو منتصب به جریان فراماسونری و ... می دونید.

3- اینکه شما 65 جایزه بین المللی از سراسر دنیا رو توطئه می دونید واقعا آدم خندش می گیره!!! واقعا شما اینطوری فکر می کنید یا ما رو سرکار گذاشتید!!!

به نام خدا

1- بنده نگاه متعصبانه ندارم و این نظر شماست، سطح هنری سینمای فرهادی بله در درباره الی و جدایی، بالا بود ولی مشکل ما با مفهوم آثار اوست نه با تکنیک و فن بیان تصویری او.

2- شما در مورد نفوذ صهیونیسم یا همان فراماسونی در دنیای رسانه ها چه تا حدی داخلی و چه طور تقریبا عام خارجی، شک دارید؟؟؟؟؟؟ اگر واقعا شک دارید باید کمی مطالعات خود را بیشتر کنید تا به یقین برسید.

3- بله خیلی عجیبه به فیلمی که راه زیادی دارد تا فیلمهای کلاسیک تاریخ سینما و حتی مدرن، دادن شصت و پنج جایزه بسیار عجیب است. به هر حال همانطور که شما فیلم زیاد دیده اید و نقد کرده اید، بنده هم اگر بیشتر از شما ندیده باشم کمتر ندیده ام و فیلمهایی مانند جدایی و گذشته را در حد فیلمهای متوسط رو به بالا میدانم و باور کنید که اگر شرایط جامعه مانند شرایط سال هشتاد و هشت نبود و این فیلم اکران میشد، انقدر سر و صدا به پا نمیکرد و انقدر از آن توسط جناح مخالف، حمایت نمیشد. شما کارگردانهای مستعدی را مانند مخملباف و قبادی را ببینید. بله آنها هم فیلمهایی ساختند که در حد خودشان خوب بود ( البته بنده اصلا با این مدل تفکر در سینما مشکل دارم و کلا اینگونه فیلمها را نمیپسندم ) و به نوعی از نظر ((شما)) شاهکار بود البته از نظر تفکر همفکران شما، ولی سرانجام آنها چه شد. مخملباف الان در فیلم جدیدش برای چه فرقه ای، فیلم ساخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به هر حال باید با دید وسیعتری به آثار هنری نگاه کرد و فقط ظاهر آن و تبلیغات گسترده برای آنرا ندید که غرب و سیستم پروپاگاندای شدید آن باعث میشود که حقایق معکوس جلوه داده شوند و به نوعی انسانها مسخ شوند و هرچه آنها بگویند خوب است را خیلی انسانها دربست قبول کنند که خوب است و برعکس.

به هر حال چه بخواهیم چه نخواهیم باز هم میگویم در آثار فرهادی و مدیری و قاسم خوانی و خیلیهای دیگر، رگه هایی از بی دینی و ضد مذهبی بودن و تفکرات اومانیستی و حتی پوچگرایانه دیده میشود. بنده نه این آقایان را از نزدیک میشناسم نه با شخصیت آنها آشنایی دارم بلکه با دیدن آثار آنها به نوع تفکر آنها تا حدودی پی میبرم و با این نوع تفکر مشکل دارم، حالا شما با این تفکر مشکلی ندارید دلیل نمیشود که دیگران را محکوم کنید. شما تفکر خودت را داشته باش ما هم تفکر خودمون رو داریم و در مورد این خداوند متعال قضاوت میکند که تفکر کدام یک درست است.
۱۲:۵۷, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #13

(۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۲۵)عدالت نوشته است:  به هر حال چه بخواهیم چه نخواهیم باز هم میگویم در آثار فرهادی و مدیری و قاسم خوانی و خیلیهای دیگر، رگه هایی از بی دینی و ضد مذهبی بودن و تفکرات اومانیستی و حتی پوچگرایانه دیده میشود. بنده نه این آقایان را از نزدیک میشناسم نه با شخصیت آنها آشنایی دارم بلکه با دیدن آثار آنها به نوع تفکر آنها تا حدودی پی میبرم و با این نوع تفکر مشکل دارم، حالا شما با این تفکر مشکلی ندارید دلیل نمیشود که دیگران را محکوم کنید. شما تفکر خودت را داشته باش ما هم تفکر خودمون رو داریم و در مورد این خداوند متعال قضاوت میکند که تفکر کدام یک درست است.

بنده نگفتم با تفکر فرهادی و مدیری و قاسم خانی موافقم، من می گم شما درست فیلم ها رو نقد نمی کنید! از یکطرف از نفوذ صهیونست ها در سینما گفتید و از یکطرف رسیدید به فیلم های فرهادی و مدیری و ... در صورتی که خودتون هم هیچ ارتباطی نتونستید بین این دو پیدا کنید. برادر من استفاده از کلمات ضد مذهبی، تفکرات اومانیستی و پوچگرایی بدون مصداق که نمی شه، اینا فقط مشتی حرف های بی اساسه. نهایت نقدی که بتونید از فیلم فرهادی بکنید نقد دکتر رائفی پور هست، بالاتر از اون که نمی تونید نقد کنید رائفی تو نقدش در لایه های زیرین به در و دیوار زد و کلا سند و مدرکی نداشت و کاملا نقد بی اساسی کرد.

مگه جامعه ی ما جامعه ای کاملا دینی هست؟ فرهادی هم تو فیلمهاش گوشه ای از واقعیت جامعه رو نشون داده و دروغ رو نکوهش کرده. از نظر من وقتی می تونیم به فیلمی شک کنیم و اون رو توطئه بدونیم که از واقعیت جامعه گذشته باشه و پا رو فرا تر از مسائل جامعه گذاشته باشه. مثلا اگر فیلم من یک مادر هستم 20 سال پیش ساخته می شد ما به فیلم شک می کردیم چون که 20 سال پیش مساله مشروب خوری و خیانت در جامعه بروز نکرده بود اما الان این مساله بروز کرده و به بحران تبدیل شده و واقعیت جامعست.

در مورد فرهادی هم باید بگم امثال من و شما ها و صدا و سیمای بی تدبیر ما اون رو به سمت اپوزسیون هل داد. اگه بخواید مصداقی اشتباهات استراتژیکمون را می گم. گناه فرهادی (از نظر شما) فقط طرفداری از میرحسین اونهم قبل از انتخابات و انتقاد به مساله روز جامعه بود. دولت حاکم و امثال شما بیشتر دلش می خواست فرهادی به سمت اپوزسیون بره تا اینکه واقعا خودش بخواد. در حالی که فرهادی با زیرکی همیشه از این دام فرار کرده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، L.H
۱۳:۱۱, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۵۷)110 نوشته است:  بنده نگفتم با تفکر فرهادی و مدیری و قاسم خانی موافقم، من می گم شما درست فیلم ها رو نقد نمی کنید! از یکطرف از نفوذ صهیونست ها در سینما گفتید و از یکطرف رسیدید به فیلم های فرهادی و مدیری و ... در صورتی که خودتون هم هیچ ارتباطی نتونستید بین این دو پیدا کنید. برادر من استفاده از کلمات ضد مذهبی، تفکرات اومانیستی و پوچگرایی بدون مصداق که نمی شه، اینا فقط مشتی حرف های بی اساسه. نهایت نقدی که بتونید از فیلم فرهادی بکنید نقد دکتر رائفی پور هست، بالاتر از اون که نمی تونید نقد کنید رائفی تو نقدش در لایه های زیرین به در و دیوار زد و کلا سند و مدرکی نداشت و کاملا نقد بی اساسی کرد.

مگه جامعه ی ما جامعه ای کاملا دینی هست؟ فرهادی هم تو فیلمهاش گوشه ای از واقعیت جامعه رو نشون داده و دروغ رو نکوهش کرده. از نظر من وقتی می تونیم به فیلمی شک کنیم و اون رو توطئه بدونیم که از واقعیت جامعه گذشته باشه و پا رو فرا تر از مسائل جامعه گذاشته باشه. مثلا اگر فیلم من یک مادر هستم 20 سال پیش ساخته می شد ما به فیلم شک می کردیم چون که 20 سال پیش مساله مشروب خوری و خیانت در جامعه بروز نکرده بود اما الان این مساله به بحران تبدیل شده.

به نام خدا

خوب به نظر شما چه دلیلی دارد که در فیلم گذشته، فردی مسلمان و ایرانی با زنی مسیحی و خیانت کار، ازدواج میکند؟؟؟؟؟؟ مگر ازدواج مسلمان و مسیحی مجاز شده ما خبر نداریم؟؟؟؟

یا در فیلم جدایی و چهارشنبه سوری، چه دلیلی دارد که خانوم چادری را همیشه از قشر پایین و دارای فرهنگ زیر متوسط نشان میدهد و آنها را به دور از علم و آگاهی و فقط به دنبال ذهنیت خودشان از دین نشان میدهد؟؟؟؟؟ مگر در همین فیلم جدایی ندیدید که مقصر اصلی در مشکلی که بر سر پیرمرد افتاد، همین خانوم مذهبی بود که در فیلم به نظر بویی از عقل نبرده بود.
۱۳:۲۳, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #15

(۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۱۱)عدالت نوشته است:  خوب به نظر شما چه دلیلی دارد که در فیلم گذشته، فردی مسلمان و ایرانی با زنی مسیحی و خیانت کار، ازدواج میکند؟؟؟؟؟؟ مگر ازدواج مسلمان و مسیحی مجاز شده ما خبر نداریم؟؟؟؟

مگه فرهادی فتوا داده که ازدواج مسلمان و مسیحی مجازه؟ مگه واقعیت نیست؟ مگه ازدواج نمی کنن؟ مگه همه به این اصول معتقدند؟ دوباره شما چشمتون رو به واقعیت بستید!

(۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۱۱)عدالت نوشته است:  یا در فیلم جدایی و چهارشنبه سوری، چه دلیلی دارد که خانوم چادری را همیشه از قشر پایین و دارای فرهنگ زیر متوسط نشان میدهد و آنها را به دور از علم و آگاهی و فقط به دنبال ذهنیت خودشان از دین نشان میدهد؟؟؟؟؟
حتما فرهادی فراماسونره و از انجمن های مخفی دستور گرفته !!!! Big Grin

با شما ها بحث کردن نداره! شما بدون توجه به جوابهای بنده فقط در هر پست دارید اتهامات جدید رو مطرح می کنید و منو مجبور می کنید وکیل مدافع کسی که خوشم نمیاد باشم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، L.H
۱۳:۴۰, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۳)110 نوشته است:  مگه فرهادی فتوا داده که ازدواج مسلمان و مسیحی مجازه؟ مگه واقعیت نیست؟ مگه ازدواج نمی کنن؟ مگه همه به این اصول معتقدند؟ دوباره شما چشمتون رو به واقعیت بستید!

حتما فرهادی فراماسونره و از انجمن های مخفی دستور گرفته !!!! Big Grin

با شما ها بحث کردن نداره! شما بدون توجه به جوابهای بنده فقط در هر پست دارید اتهامات جدید رو مطرح می کنید و منو مجبور می کنید وکیل مدافع کسی که خوشم نمیاد باشم!

به نام خدا

کاربر محترم بنده کجا گفتم که فرهادی فرماسونه، گفتم در کارهاش از تفکرات ضد دینی استفاده میکنه و درکنارش گفتم کنترل رسانه ها در دنیا تحت سلطه صهیونیستها یا همان ماسونهامیباشد و این یک حقیقت واضحه. شما یک جمله از بنده بیار که گفته باشم این آقا، ماسونه. بنده منظورم از صحبتهام اینه که چون تفکر حاکم بر رسانه ها در دنیا تفکری شیطانی و صهیونیستیه، بنابراین هنرمندان هم خواه ناخواه به آن سمت کشیده میشوند چون برای کسب شهرت به آن احتیاج دارند و هنرمندی که به اصول آنها بی احترامی کند هرچقدر هم مشهور باشد و هر چقدر هم هنرمند، خود به خود از سیستم حذفش میکنند. شما دقت کنید اینهمه فیلم در دنیا ساخته میشه در اکثر آنها اثری از خدا دیده نمیشود ولی در عوض تا دلتان بخواهد مفاهیم شیطانی در قالبهای گوناگون به خورد ملت داده میشود.

منظور بنده این بود یعنی خیلی از هنرمندان که اعتقاد درستی ندارند، ناچارند در جهت آبی شنا کنند که اربابان رسانه جهت آنرا تعیین میکنند. حالا شما خودتو توجیه کن که بحث کردن با ما فایده نداره.
۱۴:۳۳, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17

(۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۰)عدالت نوشته است:  به نام خدا

کاربر محترم بنده کجا گفتم که فرهادی فرماسونه، گفتم در کارهاش از تفکرات ضد دینی استفاده میکنه و درکنارش گفتم کنترل رسانه ها در دنیا تحت سلطه صهیونیستها یا همان ماسونهامیباشد و این یک حقیقت واضحه. شما یک جمله از بنده بیار که گفته باشم این آقا، ماسونه. بنده منظورم از صحبتهام اینه که چون تفکر حاکم بر رسانه ها در دنیا تفکری شیطانی و صهیونیستیه، بنابراین هنرمندان هم خواه ناخواه به آن سمت کشیده میشوند چون برای کسب شهرت به آن احتیاج دارند و هنرمندی که به اصول آنها بی احترامی کند هرچقدر هم مشهور باشد و هر چقدر هم هنرمند، خود به خود از سیستم حذفش میکنند. شما دقت کنید اینهمه فیلم در دنیا ساخته میشه در اکثر آنها اثری از خدا دیده نمیشود ولی در عوض تا دلتان بخواهد مفاهیم شیطانی در قالبهای گوناگون به خورد ملت داده میشود.

منظور بنده این بود یعنی خیلی از هنرمندان که اعتقاد درستی ندارند، ناچارند در جهت آبی شنا کنند که اربابان رسانه جهت آنرا تعیین میکنند. حالا شما خودتو توجیه کن که بحث کردن با ما فایده نداره.
اینهمه بنده بحث کردم شما چسبیدید به جمله " فرهادی فراماسونه" ـی من که مزاح کردم و آخرش هم شکلک گذاشتم. و باز هم حرفای خودتون رو می زنید!!! متاسفم برای خودم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]