کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آری یا خیر؟
آری
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سربازی اجباری،آری یا خیر؟
۰:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان موافقید با سربازی اجباری؟دوستانی که خدمت رفته باشند میتونن شرایط رو درک کنن و نظرشون رو بهتر در مورد این موضوع مطرح کنن،در ادامه مطلب هم میشه به بحث و تبادل نظر در مورد این موضوع پرداخت

پ.ن:من وابسته به ستاد انتخاباتی اون بنده خدا که گفته سربازی رو بر میداره نیستم هاSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ترنم ، Fatemeee ، مهدی2012 ، sarallah ، سرباز سید علی ، بچه شیعه ، دل خسته ، sadegh-a ، جویای حقیقت ، تفکر ، سجاد313 ، شهرام ، hesam110 ، SAViOR ، blue.blood ، السا ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۵۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۵:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #11

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۰)سرباز سید علی نوشته است:  من با سربازی مخالفم چون سن ازدواج رو بیشتر از دو سال بالا میبره
مثلا کسی که داره درس میخونه اگر بخواد ازدواج کنه با خودش میگه بعد درس تازه دو سال علافم پس ازدواج در بهترین حالت میوفته بعد از سربازی و درس اما اگه نباشه همون موقع درس خوندن خیلی راحت تر این کارو میکنه
البته تا جایی که من میدونم اگر ازدواج کرده باشه خیلی بهش راحت‌تر میگیرن و مرخصی‌هاش هم خیلی بیشتره، فقط می‌ماند اینکه از اونهایی که ازدواج کرده بودند بپرسیم با توجه به حقوق سربازهای متأهل(که فکر می‌کنم خیلی هم از سربازهای عادی زیادتر نیست) هزینه زندگی رو چکار می‌کردند.Huh شاید از این مدلها بوده که در یک اتاق در خونه‌ی پدر و مادر یکی از طرفین(یا با حمایت مالی اونها) یک زندگی ساده‌ای می‌کرده‌اند.

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۰)سرباز سید علی نوشته است:  حالا 2 سال از بهترین سالهی عمر یه جوونو دارن میندازن دور دیگه داستانش جداس
خب اینجا باید گفت که به این جوانان مهارت آموخته بشه. مثلاً دکتر عباسی میگفت که بجای اینکه خانمها اینقدر توانمندسازی بشن، برنامه‌هایی ریخته بشه که آقایون توانمندسازی بشن.

خانمها سربازی نمیرن و فرصت بیشتری دارن، و برای چرخوندن خانواده هم سرکار نمیرن و بنابراین به حقوق کمتری هم رضایت میدن(که رضایت به یه نوع استثمار هم هست) و بدین صورت بسیاری از فرصتهای کار آقایون رو اشغال میکنن، وضع مالی‌شون هم تا حدودی خوب میشه، و زمانی که یک پسر به خواستگاری‌شون میره فکر میکنن در حدشون نیست.

البته فکر کنم منظور دکتر عباسی بیرون از سربازی بود و میگفت زمان سربازی کم بشه. حتی می‌گفت بنابر وضعیت فعلی نظام(2-3 سال پیش)، و یک دسته قضایای داخلی که ایشون ازشون خبرداره، اگر نظام برای دو سال سربازی رو برداره، هیچ مشکلی برای امنیت کشور پیش نمیاد(البته باید دید منظورش اینه که یه عده کلاً نرن، یا فعلاً نرن).

به هر حال به نظر خوب میاد که اگر زمانش هم کم نشد، لااقل مهارتهای خوب و بدرد بخوری آموزش داده بشه، و به نظر عملی شدنش دور از ذهن هم نیست.

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۰)سرباز سید علی نوشته است:  ولی بازم به نظر من باز هم مملکتی که یه سپاه داره یه ارتش یه بسیج دیگه خدمت سربازی همچین درس نیس تازه اونم به این ضایعی که هیچکی رو نمیندازن شهر خودش یا حداقل نزدیک محل سکونت اونم با این مدت طولانی با این وضع درب و داغون
اگر سربازی رو بردارن همون سپاه و ارتش از کجا سرباز میارن؟Smile
البته در مورد محل سربازی هم باید در نظر داشت که نحوه توزیع پادگانها در کشور با توجه به نیازهای نظامی هست، و میتونه با نحوه توزیع جمعیت خیلی متفاوت باشه. من خیلی‌ها رو دیده‌ام که بعد از آزمایشی برگشته‌اند و دارن تو شهر خودشون خدمت میکنن، ولی مسلماً در مورد تمام سربازان ممکن نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: warior ، فاطمه خانم ، جویای حقیقت
۸:۴۲, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام خدمت دوستان گلم در تالار بیداری اندیشه
خدمت سربازی یک نیاز مهم برای تامین امنیت کشور محسوب میشه و برای هر کشوری لازمه به طوری که از سربازان در جهت حفظ و حراست از تهدیدات خارجی وداخلی استفاده میکنند حالا اگر کشور بیاد جوونهایی که بدنشون آمادگی پذیرش هر نوع آموزش عملی وتئوری رو داره ودر اوج آمادگی قرار داره به حال خودشون گذاشته تادر صورت نیاز به دفاع از آنها استفاده کنه قطعا تلفات بالایی میده این جنبه عمومی دوران سربازی به حساب میاد اما اگه بخواهیم از مزایا یا معایب خدمت برای خود افراد بگیم اینه که دوری از خانواده و نزدیکان انسان رو در مواجهه با مشکلات و سختی ها بالا میبره و با استقلال بیشتر و بدون کمک گرفتن از حامیانی که تا این سن تمام مشکلاتش را برطرف میکردن میتونه مشکل خودشو حل کنه و دیگه به مانند قبل از خدمت به خانواده و نزدیکانش وابسته نبوده توی سربازی یاد میگره از حق خودش دفاع کنه و بخاطر حضور در میان افراد مختلف و رابطه با آنها از یک فرد خجالتی و درون گرا به یک انسان موثر در جامعه تبدیل شده

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۳۸)ندا دهنده نوشته است:  سلام با توجه به مدت سربازی و آموزش ها و فعالیت هایی که در این مدت انجام میشه ،به نظر من این مدت زیاد هست ،زیرا از کل مدت سربازی فقط نزدیک دو ماه از آن به آموزش اختصاص دارد (مهم ترین و اساسی ترین بخش) و مابقی بیشتر برای فعایت های نیمه مهم اختصاص داده میشود ،که حتی بر روی سرباز های وظیفه تاثیر منفی میگذارد ،شاید بهتر بود این مدت دو ساله به 6 ماه کاهش می یافت و در عوض مدت آموزش به 5ماه افزایش پیدا میکرد و مابقی برای فعایت های دیگر در نظر گرفته می شد و در عوض به مانند برخی از کشور ها برای حفظ آمادگی مردم برای جنگ هر از چند سالی به مدت بیست الی سی روز افراد برای یاد آوری آموزش ها به خدمت فرا خوانده می شدند.

[b]ندا دهنده عزیز در جواب به شما باید بگم که دوره خدمت سربازی فقط برای آشنایی با جنگ افزار نیست آموزشی 60 روزه که اتفاقا همین 60 روز یا 2 ماه آموزش برای سربازها زیاد هم هست چون معمولا ظرف مدت 40 روز درسهای عقیدتی _ آشنایی با سلاح _ رژه رفتن _ادای احترامات نظامی به سربازها آموزش میدن و هرکدومشون هم چندین بار تمرین میشه این آموزشها صرفا برای این به سربازان و پرسنل نیروهای مسلح داده میشه که تا پایان خدمت دچار مشکل نشوند کارکنان استخدام در نیروهای مسلح به مدت 9 ماه تا 1 سال در دوره آموزشی عمومی و تخصصی شرکت میکنند و سربازان وظیفه در 2 ماه این دوره را به پایان میرسانند که اگر آموزشهارو خوب یاد بگیرن در طول خدمت دچار مشکل نمیشن

نقل قول: نکته :بسیاری از جوان ها پس از فارغ تحصیل شدن به مدت یک الی دو سال مهلت استخدام دارند تا سنشون زیاد بالا نرفته باشه اما خدمت باعث میشه این موعد بگذره و سن افراد از بیست و سه سال رد بشه .)

در قوانین استخدامی کشور قید شده که مدت خدمت ضرروت سربازی برای کسانی که قصد استخدام را دارند به حداکثر سن داوطلبین افزوده خواهد شد یعنی اگر شما توی سن 20 سالگی به خدمت رفته و بخاطر مشکلات حین خدمت با اضافه خدمت تو سن 23 سالگی خدمت خودتون رو تموم کنید مدت 3سال خدمت شما میاد روی حداکثر سن داوطلب و میشه 26 سال خوبی دیگه خدمت سربازی هم اینه که مزایای بیمه سربازی رو به عنوان سابقه بیمه برای شما در نظر میگیرن که باعث میشه به همون مقدار زودتر بازنشسته بشید

نقل قول:
پ.ن:من وابسته به ستاد انتخاباتی اون بنده خدا که گفته سربازی رو بر میداره نیستم ها

با عرض معذرت نمیخوام کسی رو نا امید کنم یا بیام چهره یک نامزد انتخاباتی رو خراب کنم اما باید بگم که رئیس جمهور کشور هرکسی که باشه حق تصمیمگیری و دخالت در نیروهای مسلح رو نداره اینو من نمیگم سلسله مراتب نیروهای مسلح میگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، فاطمه خانم ، ghost
۱۴:۰۰, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #13

من رفتم سربازی !!!بقیه هم برند حالشون گرفته شه
خیلی مزخرفه !!!افتضاح افتضاحه !!!ایشالله نسل هر پادگانی ورافته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، Yaser_h2011
۱۶:۱۴, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۰۰)سپیدار نوشته است:  من رفتم سربازی !!!بقیه هم برند حالشون گرفته شه
خیلی مزخرفه !!!افتضاح افتضاحه !!!ایشالله نسل هر پادگانی ورافته
آدمی چون از یک لحظه بعد خودش خبر نداره پس بهتره از لحظه لحظه زندگیش نهایت استفاده رو ببره اما با درنظر گرفتن اینکه یکسی هست که همه لحظات ناظره بر اعمالمون توی زندگی باید از خودمون در برابر مشکلات نرمش نشون بدیم وگرنه آدم توی خونه باباشم باشه و همه چی طبق میلش انجام بگیره بازهم بهش سخت میگذره

اتفاقا من هم سرباز هستم امشب هم قراره برگردم سر خدمت قطعا آخرین مرخصی هستش که میام به امید خدا 1 تیر هم تسویه حساب میکنم برمیگردم سر خونه زندگیم
( نبود 30 روز )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، ترنم ، فاطمه خانم ، وحید110 ، شیدا ، ghost
۱۷:۱۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
از نظر من سریازی جز تلف کردن وقت چیزه دیگه ای نداره !!!
من خدا کنه بتونم معافی بگیرم !!

راستی یه خبری دیدم که نوشته میشه با اهدای عضو از سربازی معاف شد !! از فردا همه میرن اهدا :|
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، anti
۲۱:۱۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
سربازی یعنی زور، یعنی تحقیر، یعنی عقب ماندگی یعنی ...Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، Yaser_h2011 ، anti
۲۱:۲۵, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
تو كجايي سهراب؟ آب را گل كردند، چشمها را بستند وچه با دل كردن؛
صبر كن سهراب! گفته بودي قايقي خواهي ساخت، قايقت جا دارد؟ منم از اهل زمين دلگيرم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad ، sadegh-a
۲۳:۱۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام
من هم خدمت رفتم ، اما واقعا ملت گناه دارن ، دو سال برن خدمت کنند ، این قدر رایگان؟
چرا باید این طوری باشه آخه؟چرا این قدر مبانی نظام ما ضد دینی شده؟
تشویق برای یکی تنبیه برای همه؟ والله تا اینجاش من هر چی شنیدم برخلاف این مسئله بوده ، این چه تفکریه؟بعضب فرمانده ها هم که عقده ای هستند ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، جویای حقیقت ، مهدی2012 ، anti ، shervin6623
۱۰:۱۵, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
سربازی حقیقت یکی از اون ظلم های بزرگی هست که داره در حق جوون های مملکت میشه و من موندم مسئولین امر فردا چه جوری جواب خدا رو می خوان بدن !!

خوب جالبه هر چی میگذره سخت گیر تر هم میشن ، دلیلش هم که واضحه وقتی کار وجود نداره باید دلیلی براش تراشیده بشه دیگه Wink باید جوون ها رو همونجوری نگه دارن به بهونه های مختلف دیگه Wink

هــــــی ، اسم سربازی میاد جیگرم خون میشه از عمری که قراره تلف کنم .
اعصابمون ریخت بهم ، نگو آقا Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، sadegh-a ، دل خسته ، anti ، shervin6623
۱۰:۲۸, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
رفیقم میگفت تو سربازی به یک بنده خدا نتونسته تحمل کنه انگشتش رو گذاشته داخله لوله ی تفنگ و شلیک کرده و انگشتش قطع شدهConfusedConfused تا اینکه معاف بشه. بعد وقتی فرمانده یا همون مسولشون فهمیده گفتم چون خودش اینکارو کرده معافش نمیکنمSadSad. رفیقم میگفت بعد مارو فرستاده دنبال انگشت پسره بگردیم پیدا کنیم!!Huh

همون رفیقم میگفت یکی دیگه هم تو سربازی نتونسته تحمل کنه خودکشی کردهConfused!!!
از اینای که خودکشی کردن خیلی زیاده ما خبر نداریمConfused!!!
میگن این سربازای بیچاره میشینن اینقدر گریه میکننSadSadSad!!!
داداشم میگفت یه سربازی تو مرز داشته نگهبانی میداده قاچاقچیا کشتنش. آیا شهید شده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، دل خسته ، anti
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]