|
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
|
|
۲۲:۱۳, ۴/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه الله الرحمن الرحیم سلام من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند. ممنون میشم شرکت کنید. من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست. والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه) الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست. سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟ (میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم ) (۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است: سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۱, ۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
نقل قول:سلیقه دخترها عوض شده و دیگه به پسر های ریش دار و مذهبی علاقه پیدا نمی کنن؟ بستگی داره... البته اگه شما (mahdi2012) دوست دارید یه تاپیک جدا درست کنید که خانمها شرکت کنند در مورد آقایون اظهارنظر بدن. ![]() یسری بله یسری خیر.یسری اصلأ واسشون ظاهر پسر مهم نیس،یسری بله. |
|||
|
|
۰:۱۲, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
نقل قول:مخالفممخالفم اینجوری نیست .نقل قول:نه اتفاقا برعکس! خیلی هم خوششون میادخوب بستگی به اعتقاداتشون داره! نقل قول:قل قول:سلیقه دخترها عوض شده و دیگه به پسر های ریش دار و مذهبی علاقه پیدا نمی کنن؟شوخی نمیکنم راست میگم!!! حداقلش تو این شهر ما که من کسی رو نمیشناسم اعتقاداتش مثل من باشه!!! به خودم میگم خدا مهربونه و خودش یکی رو که اعتقاداتش مثل من قسمتم میکنه ولی میگم اگه پیدا نشد چی؟ اگه یکی پیدا نشد که شرایطم رو قبول کنه چی؟ مثلا درمورد عروسی بدون گناه و یا مولودی؟ اون موقع باید مجرد بمونم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وااااااااای خدای من!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۲۰, ۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۲ ۰:۴۶ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام
خب برید یه شهر دیگه دنبالش... برادرم،ناراحت نباش. خدا واسه شما هم کسی که هم کفت باشه گذاشته،فقط باید دنبالش بگردی حتی یک شهر دیگه.از شما حرکت،از خدا برکت...البته الان ناظران محترم و یسری دوستان میاند و میگویند چرا بحث به جاهای دیگه کشیده شد و از مسیر اصلی دور شد. انشاا... ادامه صحبتتون در تاپیکه دیگه... با عرض پوزش دوست گرامی(mahdi2012)
![]() |
|||
|
|
۵:۲۱, ۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۲ ۱۱:۴۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
در این تاپیک به این موضوع پرداخته شد که آیا در جامعه، سلایق پسرها در انتخاب همسر، از ویژگی چادری بودن به مانتویی بودن شیفت کرده یا خیر.
در این مورد هرکدام از دوستان جوابهای خوبی به این موضوع رو دادن و در حال حاضر به نظر میتوان نتیجه گیزی لازم رو از این بحث نمود. برخی از دوستان به تغییر ذائقه ی افراد اشاره کردن و یا حضور کمتر زنان در اجتماع رو مدنظر قرار دادند. و برخی این مسئله رو از تبلیغات رسانه ای و ماهواره ای و مجلات و ... دیدن و جوی رو که علیه دختران چادری بود رو ازدلایل این تغییر سلیقه عنوان کردن. بعضی از دوستن هم اصلا چنین چیز رو دور از واقعیت دونستن و چنین ادعای رو ناشی از جامعه ی اماری نامناسب قلمداد کردن و جهانبینی افراد رو در چنین انتخابی دخیلی دونستن. برخی هم این مسئله رو به عنوان پارمتری برای غربی شدن افراد دونستن و یکی از اثرات مدرنتیه رو تاثیرگذار دیدن. دلیل دیگری که عنوان شد ضعف در عقاید بود که باعث سست شدن در عمل به اعتقادات دینی تاثیرگذار هست. برخی نیز به ضعف رسانه ی داخلی و صدا و سیما در تببین درست سبک زندگی اسلامی اشاره کردن. اما فکر نمی کنم هیچکدام از دوستان شکی در این مسئله داشته باشن که حیا و عفت نکته ای کلیدی باید در انتخابمان باشد. جامعه ای حیا را ازش بگیرن دیگر چیزی برای گفتن نخواهد داشت. دخترانی با حجاب مناسب به لحاظ ذهنی و روانی ، بسیار متعادل تر هست از یک خانم غیر محجب . نکته ی دیگه تاکیدات دین بر رعایت حجاب و عفاف زنان در اجتماع هست و این به این معنی نیست ایشان در زندگی شخصی خودشون هم همینطور هستن.؛ بلکه ان را به عنوان اهرمی برای مقابله با آفتهای موجود در جامعه بکار می بندند. (۵/خرداد/۹۲ ۸:۵۲)میثاق نوشته است:. |
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
عالی بود از جمع بندی و نتیجه گیریتون تشکر میکنم.پس دیگه جای بحثی نمیمونه. از میثاق عزیز هم بدلیل مطلب زیباشون تشکر میکنم.
|
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۴۶ توسط mary20.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت
اما چیزی که منو نگران کرده اینکه از خیلی های از جمله پدرم شنیدم که پسرا برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب نمی کنند!!!!!!! خوب واقعیت اینکه من تو سن ازدواج هستم و این نیازو درون خودم احساس می کنم . این موضوع به شدت منو نگران آیندم کرده . من از این میترسم که با انتخاب چادر موقعیت های ازدواجمو از دست بدم . چند باری تو همین تالار خوندم که دخترای چادری خواستگار کم دارند . من الان تو دو راهی گیر کردم از طرفی به چادر علاقه دارم و از طرف دیگه واقعا نگران ازدواجم هستم . از آقایون این تالار می پرسم که شما برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() یه تاپیک مشابه داریم در این باره لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25628.html |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام
تبریک میگم که این انتخابو کردید . توی تالار که یکم بچرخید و پست های منو بخونید ، متوجه میشید که زیاد ادم مذهبی ای نیستم. ولی من واقعا خوشحال میشم میبینم دخترخانم ها حجابشون زیبا و عفیف باشه ، حالا چه مانتو باشه چه چادر ، البته که چادر خیلی زیباتر و عفیف تر و برازنده تره. حالا مذهبی ها که فکر کنم خیلی بیشتر موافق باشن. خوشبختانه خدا این افتخارو بهم دادم که اون کسی که توی ذهنمه برای اینده ، چادری هستن. با کمال احترام ، پدرتون اشتباه میکنن ، همه رو به یه چشم نبینید. |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۴ توسط mary20.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام مرسی از معرفی تاپیک من این تاپیکو قبلا خونده بودم ولی متاسفانه به نتیجه درستی نرسیدم این بود که تصمیم گرفتم این تاپیکو ایجاد کنم من خودم فکر می کنم یکی از دلایلی که پسران کمتر سراغ دختر چادری میرن اینکه دوست دارن زیبایی های همسرشونو به رخ دیگران بکشونند ولی خب با چادر این اتفاق نمیفته !!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
سلام
منم یه چیزی بگم... تمام دوستان من کهGFدارند والبته من که ندارم برای ازدواج به سراغ دختر چادری و یا باحجاب میرویم...و هیچ پسر عاقلی با یک دختر بی حجاب ازدواج نخواهد کرد مگر اینکه اطمینان داشته باشه که قبلاً با کسی دوست نبوده جز خودش... ما پسر هستیم و معمولاً زیاد درباره این مسائل صحبت می کنیم و هدف از اینکه پسرا دخترای بی حجابو خیلی تحویل می گیرن صرفاً رفع نیاز های خودشونه و به با احتمال کم به ازداج ختم میشه... ببخشید مجبور شدم رک حرف بزنم. سوال باشه در خدمتم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| علت عدم رغبت پسران به ازدواج! | وحید110 | 51 | 27,380 |
۲۷/بهمن/۹۲ ۶:۱۲ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|

.
جدی میگم!
![[تصویر: smile.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.png)

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)