| نظرسنجی: رای میدهم؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 200 رأی | 100% | |
|
و اما انتخابات !!
|
|
۱۰:۱۱, ۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل بیداری اندیشه
قرار نبود سیاسی کار نکنیم اما دیگه انتخابات ریاست جمهوری چیزی نیست که بشه ازش گذشت . و تیم مدیریتی بعد از بحث و بررسی تصمیم گرفت به صورت زیر چنین بحثی ایجاد شود چند شب پیش داشتم درس میخوندم و تلوزیون رو روشن کردم . فکر کنم ساعت 3 بود . ایت الله ناصری از اساتید بزرگ اخلاق داشتند در مورد ماه رجب خیلی زیبا صحبت میکردند . اخرش در مورد انتخابات میگفتن : رای بدین و شرکت کنید ... ولی به هیچ عنوان بد کسی رو نگید ... تخریب نکنید ... ایشون خیلی زیبا و اخلاقی بیان کردند که الان من یادم نمونده . به هر حال ما 2 ساله داریم حرف از اسلام میزنم . اخلاق میخونیم . حدیث میگیم . ختم قران و دعا . شاید وقتشه با رعایت اصل اسلامی نشون بدیم ببینیم ایا چیزی یاد گرفتیم؟ سعه صدر داریم . میتونیم اخلاق نیکو در گفتار و افکار داشته باشیم . میتونیم برادرمون رو نرنجونیم . با عصبانیت ننویسیم و اگر کسی ما رو رنجوند مقابله به مثل نکنیم ؟!! تهمت نزنیم . چیزی رو که نمیدونیم نگیم . غیبت . بد گویی . طعنه ... در این تاپیک در مورد نامزد ها صحبت میکنیم و برنامه هاشون . منتها با دلیل و مدرک . بدون تخریب . اگر هم انتقادیه مستند و خیلی اخلاقی . مثلا فلانی تجربه اجرایی نداره ... . در برنامه انتخاباتی داره خارج از وظایف رئیس جمهور صحبت میکنه و فلان وعده به فلان دلیل عملی نیست . میتونید از اخبار بی طرفانه سایتهای معتبر شناسنامه دار هم استفاده کنید . تبلیغ مشکلی نداره ولی مجدد تاکید میکنم . تخریب و بی اخلاقی نباشد ... . ان شاالله که دلخوری پیش نمیاد و ... گزینه گزارش هم بهتر از جواب هست . اگر لازم شد تاپیک های دیگه ای مثل اهمیت انتخابات هم باز میکنیم و صحبت میکنیم . البته واقعا در این شرایط امتحان کار سختیه . لطفا مراعات برادران و خواهران ناظر رو هم بکنید . مشروط شدم یقه همه رو میگیرم اون دنیا . میشه این رو ملاکی برای برنامه های تالار در اینده هم قرار داد یا علی (علیه السلام) ============================ (۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۴)بیداری اندیشه نوشته است: بزرگواران عزیز حالا که چنین تاپیکی ایجاد شده چند توصیه برادرانه: ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- فاطمه خانم : 1-ما می خواهیم این موضوع حتی الامکان باز بماند و دوستان گرامی در این موضوع شرکت بفرمایند . مسئولیت اداره این موضوع بر عهده چند نفر قرار گرفته اما باز هم مشکلاتی برای ما پدید آمده . لطف بفرمایید به نقد دولت کنونی نپردازید . و اخبار را فقط از منابع مورد وثوق قرار بدهید . دوستان توجه داشته باشید . با نقض قوانین توسط شما و بسته شدن این تاپیک (که ما حتی الامکان نمی خواهیم همچین اتفاقی بیافتد ) حق باقی کاربرانی که به قوانین پایند می مانند ، به گردن شماست ! تشکر از همکاری مفید شما 2- دوستان گرامی اگر فردی واقعا آدم خوبی باشد ، لایق باشد ، او را پیش دیگران ضایع کنیم ، در نزد خداوند متعال گناهی نابخشودنی برای خودمان ایجاد کردیم . این انتخابات هم تمام میشود ولی اعمال ما محفوظ خواهد بود . باید جواب بدهیم. بنر های تبلیغاتی هم حذف می شود ! . |
|||
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۲, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۲ ۳:۱۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
|
۱۸:۲۳, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
نقل قول:نمیشه سیاستی که برپایهی خداپرستی هست رو از ایدهآلخواهی جدا کرد. جناب درست پسند بخش الهی سیاست ما ولایت فقیه و رهبری است . بخش رئالی که عرض میکنم بخش جمهوریت نظام است . این دو در کنار هم به بیشترین حد ممکن خود میرسند . |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع جالبیه اما اول باید از عدالت تعریف درستی بشه عدالت معنی فقر نمیده به لطف الهی اینقدر تو این مملکت ثروت داریم که اگه عادلانه پخش شه همه رفاه نسبی میگیرند یه حدیثی داریم که مملکت با کفر دوام پیدا میکنه اما با ظلم نه و بهترین حرف همون حدیث مولامون امام علی(علیه السلام) بود |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۱۹:۰۷ توسط omidman.)
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۱۷:۵۸)غربت تشیع نوشته است: عدالت لازمه پیشرفت است. ولی برای ایجاد عدالت یک حداقلی از رفاه عمومی نیاز است. مردمی که گرسنه هستند و نان ندارند بخورند چه کار به عدالت و پیشرفت دارند؟ سلام. ایجاد یه حداقل رفاه نسبی، باید بین همه ی مردم انجام بگیرد، یعنی همان عدل. http://www.valiasr-aj.com/shamim/include...9&RADIF=11 معني عدل اميرالمؤمنين - عليه السلام - در پاسخ اين پرسش که کداميک از عدل و جود افضل است، فرمود: العدل يضع الامور مواضعها [1] عدل: کارها را بر جاي خود مي نهد .
عدل چنانکه در تاج العروس و لسان العرب آمده است، ضد جور است و آن چيزي است که در نفوس، مستقيم شمرده شد و ميانه روي باشد و ترک افراط و تفريط و حکم به حق است. و عادل آن کسي است که هواي نفس، او را از حق منحرف نمي کند که حکم به جور بدهد. راغب مي گويد: عدل تقسيم و تقسيط کردن به مساوات است. و بنابراين روايت شده است: بالعدل قامت السماوات و الارض [2] : آسمانها و زمين، بر عدل و تقسيم مساوي و برابر بر پا است که اگر در اجزاء و اعضاء و اشياي آن کم و زيادي بود و هر چيز و هر رکني از آن، از آنچه بايد داشته باشد، چيزي کم مي داشت، يا چيزي زيادتر بر آن بود، برپائي آسمان و زمين به هم مي خورد . از اين عبارت معلوم مي شود که عدل و توزيع و تقسيم برابر و متساوي به اين نيست که تمام اشياء از هر چه بايد داشته باشند، مانند هم داشته باشند بلکه غرض اين است که همه، آنچه را و مقداري را که بايد داشته باشند و آنچه را که داشتن آن، در بقاء اين نظام مؤثر است و آسمان و زمين و منظومه ها و کهکشانها و کوه و دريا و آب و انسان و حيوان و کليه جانداران و جماد و نبات و معادن به آن برقرار است، بايد داشته باشند. پاورقي
[1] سفينةالبحار، ج 2، ص 166. [2] سفينةالبحار، ج 2، ص 166. |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۱۸:۲۳)Reza2035 نوشته است: جناب درست پسند بخش الهی سیاست ما ولایت فقیه و رهبری است .البته میدانم بحث انحرافی میشود و ناظر محترم آن را نخواهندپسندید. فقط از بابت اهمیت بحثی که دیگران هم میخوانند بگویم: دوست عزیز، بخصوص در مورد مفاهیم بنیادی، لطفاً کمی دقیقتر به ارائهی تعاریف و بحث بپردازید. |
|||
|
۱۹:۴۶, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
|
دوستان در یک جا گفتند تحلیل یه سری از برنامه های نامزد ها رو داشته باشیم
یه تحلیل که از تحلیل های کم و بیش خود آقا سعید است ائتلاف : اصل ائتلاف غلط است چرا ؟ چون من که میام با شما ائتلاف می کنم که یکی از ما دو نفر بره بالا خب با فرض اینکه شما اصلح تری از من آیا اگر من اهل تقوا باشم اجازه دارم با شما ائتلاف کنم یا اصلا وارد صحنه بشم بلکه باید حامی بدون چشم داشت شما باشم و اما اگر من برتر از شمام اجازه ندارم با شما ائتلاف کنم و یه چیز دیگه فرد سیاسی که در اذهان عمومی این ائتلاف رو وارد کردند چرا نمیتونن حفظش کنن زدن زیرش که سه نفر که نمیتونن یه ائتلاف داشته باشن چه جوری میخوان اداره کنن ایران بزرگ رو !!!! تازه این در حالتی است که همه ی مردم هم مطلع شدن ! خوشحال میشم کسی شبهه رو از بین ببره |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۲۰:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
|
آیا انتخابات قبل یادتونه که قبل از رأیگیری، یه عده حرف از "تقلب" و "مواظب باشید خودکار پاکشونده بهتون ندن" و ... میزدن؟
میشنوم از گوشه و کنار که یه عده میگن که جلیلی از پیش تعیینشده است و ... فکر میکنم بدونم کاربرد این شایعه چیه. زمینهچینی برای فریاد "تقلب" |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم بله،متاسفانه دشمن روی کاندیدای حساسی هم دست گذاشته. آقای جلیلی دارای طرفداران بسیاری هستند و این امکان که ایشان رییس جمهور شوند بیش از بقیه است. دشمن هم از این احتمال سوءاستفاده کرده و چنین شایعاتی را راه می اندازد. پس بهتر است برای دکتر جلیلی تبلیغ کنیم تا نگویند این از کجا اومد؟؟؟ البته زیاد بودن طرفداران ایشان،مشخص است. اما باید تبلیغات برایشان بیشتر شود. یقینا ایشان می توانند اصلاحات خوبی در کشور ایجاد کنند. من دکتر جلیلی را اصلاح طلب می دانم. زیرا: او کسی است که خواهان اصلاح این تبعیض های بین المللی است. او خواهان اصلاح نظر دیگران نسبت به ایران است. و همچنین خواهان اصلاح وضع اقتصادی کشور. همین دو مورد کافی است. پیشرفت در علم صنعت(از جمله انرژی هسته ای)و پیشرفت در اقتصاد. من برایشان آرزوی موفقیت می کنم. هم در انتخابات و هم در بعد از انتخابات. فی امان الله |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
|
سلام
حدس من اینه که خیلی دارین ایده ال به قضیه نگاه میکنین. خلاصه و بدون حاشیه بگم اگه پیشرفت کشور و قرار گرفتن جز ابرقدرتها برامون مهمه باید به نخبگان و کسانی که میتونن کار کنن فضا و امکانات بدیم تا با روحیه ی عالی بتونن کار کنن. الان عدالتی که در جامعه دم از اون زده میشه به دید من دست کمی از عدالتی که کمونیست میخواست بیاره نداشت. هر فکر و اندیشه ای به دنبال اینه که عدالت و زندگی راحت رو برای مردم بیاره. (لیبرالیزم - کمونیسم- امپریالیسم و ... ) ولی عدالتی که هرکدوم مورد نظرشونه یه چیزیه. عدالت مورد نظر کمونیست اینه که همه باید به یه تعداد داشته باشن کسی بیشتر و کمتر از همسایش نداشته باشه و حتی تا جایی پیش میره ک تعداد لباسهای هرکسی رو هم تعیین میکنه. (نمونه ی بارزش کره ی شمالی) عدالتی که امپریالیسم مورد نظرشه اینه که اگه سرمایه دار وضعش خوب باشه انگیزش برای تولید بیشتر میشه و به تبع اون وضع کارگران و قشر متوسط و اقتصادم خوب میشه. حالا این وسط ایران ما داره از چه سبک عدالتی حرف میزنه خدا میدونه. هردوره ای که یه عزیزی اومد رییس جمهور شد گفت عدالت رو برقرار میکنم و حتی یه دوره ای دم از عدالت امام اول شیعیان زدن که ما جاریش کردیم و .... . (نگیم که بهتره) اول از همه این کاندیدای عزیز بیان بگن منظورشون دقیقا از این عدالت چیه؟ چه سبک عدالتی رو میخوان برقرار کنن. راستی به دید من پیشرفت مهم تره و بعد از پیشرفته که به خودی خودش عدالت برقرار میشه. زمانی که هرچیزی در جای خودش قرار بگیره و نظام های اقتصادی و اداری و ... درست (اصلاح) بشه تو مسیر پیشرفت قرار میگیریم. |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۲۱:۱۸ توسط black.)
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
نقل قول: اتفاقا گفتن تجربیات و سوابق که خیلی قشنگ تر است از اینکه بگوییم آره من قانون گرایم!!!!! اینکه تو دانشگاه بهش فحش دادن و ایشون هیچی نگفتن یعنی انتقاد پذزیریه؟ والا ما تعریف انتقاد پذیری رو یه جور دیگه میدونیم. دیشب آقای عارف برنامه ای نداشت، اصلا کجا بحث موسوی پیش اومد که زود موسوی رو انداخت تو بحث؟ اصلا کی درباره توهین به موسوی حرف زده بود؟ احتمالا شاید میگفت به جناب موسوی نگویید یکی از سران فتنه. چشم نمیگیم. ![]() کلا هی میگفت تو سایت من برنامه ها هست. خب عزیز دل برادر به جای کلی گویی یکم اون برنامه ها رو برای عموم مردم هم یه توضیحی میدادی اینکه نزاری به موسوی توهیتن بشه به چه درد من میخوره؟ نقل قول:حتما باید به اون وضع آلمان برسیم؟؟؟؟ اکثر همین کاندیدا ها اگه یه رئیس بشن بعد 8 سال بعد دوباره یکی دیگه میاد و وضع رو اسف بار توصیف میکنه. فرهنگ انتخاباتی ما غلطه برادر. |
|||
|
|
|
|
|