| نظرسنجی: رای میدهم؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 200 رأی | 100% | |
|
و اما انتخابات !!
|
|
۱۰:۱۱, ۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل بیداری اندیشه
قرار نبود سیاسی کار نکنیم اما دیگه انتخابات ریاست جمهوری چیزی نیست که بشه ازش گذشت . و تیم مدیریتی بعد از بحث و بررسی تصمیم گرفت به صورت زیر چنین بحثی ایجاد شود چند شب پیش داشتم درس میخوندم و تلوزیون رو روشن کردم . فکر کنم ساعت 3 بود . ایت الله ناصری از اساتید بزرگ اخلاق داشتند در مورد ماه رجب خیلی زیبا صحبت میکردند . اخرش در مورد انتخابات میگفتن : رای بدین و شرکت کنید ... ولی به هیچ عنوان بد کسی رو نگید ... تخریب نکنید ... ایشون خیلی زیبا و اخلاقی بیان کردند که الان من یادم نمونده . به هر حال ما 2 ساله داریم حرف از اسلام میزنم . اخلاق میخونیم . حدیث میگیم . ختم قران و دعا . شاید وقتشه با رعایت اصل اسلامی نشون بدیم ببینیم ایا چیزی یاد گرفتیم؟ سعه صدر داریم . میتونیم اخلاق نیکو در گفتار و افکار داشته باشیم . میتونیم برادرمون رو نرنجونیم . با عصبانیت ننویسیم و اگر کسی ما رو رنجوند مقابله به مثل نکنیم ؟!! تهمت نزنیم . چیزی رو که نمیدونیم نگیم . غیبت . بد گویی . طعنه ... در این تاپیک در مورد نامزد ها صحبت میکنیم و برنامه هاشون . منتها با دلیل و مدرک . بدون تخریب . اگر هم انتقادیه مستند و خیلی اخلاقی . مثلا فلانی تجربه اجرایی نداره ... . در برنامه انتخاباتی داره خارج از وظایف رئیس جمهور صحبت میکنه و فلان وعده به فلان دلیل عملی نیست . میتونید از اخبار بی طرفانه سایتهای معتبر شناسنامه دار هم استفاده کنید . تبلیغ مشکلی نداره ولی مجدد تاکید میکنم . تخریب و بی اخلاقی نباشد ... . ان شاالله که دلخوری پیش نمیاد و ... گزینه گزارش هم بهتر از جواب هست . اگر لازم شد تاپیک های دیگه ای مثل اهمیت انتخابات هم باز میکنیم و صحبت میکنیم . البته واقعا در این شرایط امتحان کار سختیه . لطفا مراعات برادران و خواهران ناظر رو هم بکنید . مشروط شدم یقه همه رو میگیرم اون دنیا . میشه این رو ملاکی برای برنامه های تالار در اینده هم قرار داد یا علی (علیه السلام) ============================ (۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۴)بیداری اندیشه نوشته است: بزرگواران عزیز حالا که چنین تاپیکی ایجاد شده چند توصیه برادرانه: ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- فاطمه خانم : 1-ما می خواهیم این موضوع حتی الامکان باز بماند و دوستان گرامی در این موضوع شرکت بفرمایند . مسئولیت اداره این موضوع بر عهده چند نفر قرار گرفته اما باز هم مشکلاتی برای ما پدید آمده . لطف بفرمایید به نقد دولت کنونی نپردازید . و اخبار را فقط از منابع مورد وثوق قرار بدهید . دوستان توجه داشته باشید . با نقض قوانین توسط شما و بسته شدن این تاپیک (که ما حتی الامکان نمی خواهیم همچین اتفاقی بیافتد ) حق باقی کاربرانی که به قوانین پایند می مانند ، به گردن شماست ! تشکر از همکاری مفید شما 2- دوستان گرامی اگر فردی واقعا آدم خوبی باشد ، لایق باشد ، او را پیش دیگران ضایع کنیم ، در نزد خداوند متعال گناهی نابخشودنی برای خودمان ایجاد کردیم . این انتخابات هم تمام میشود ولی اعمال ما محفوظ خواهد بود . باید جواب بدهیم. بنر های تبلیغاتی هم حذف می شود ! . |
|||
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۵, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۲۱:۱۷)black نوشته است: اینکه تو دانشگاه بهش فحش دادن و ایشون هیچی نگفتن یعنی انتقاد پذزیریه؟بله این واقعا انتقاد پذیریه... والا بعضی از بزرگان تو دانشگاه هستن که بهشون سلام نمیکنی سر از کمیته انضباطی در میاری!! (۹/خرداد/۹۲ ۲۱:۱۷)black نوشته است: دیشب آقای عارف برنامه ای نداشت، اصلا کجا بحث موسوی پیش اومد که زود موسوی رو انداخت تو بحث؟بحث اقای موسوی نبود. بحث قانونی بود که داشت نقض میشد. بحث توهین هایی بود که تو جامعه باب شده و هرکسی به هرکسی که دلش میخواد توهین میکنه و ایشون هم بعد از این همه مدت اولین نفری بود که دیشب دیدم مردونه از یه قانون جلوگیری از توهین به افراد دفاع کرد. اقای موسوی هم فکر میکنم فقط مثال بود. قانونی که متاسفانه توسط کسایی شکسته میشه که ادم انتظارشو نداره. یعنی درست کردن یه فرهنگ مریض و غلط به در کشور نمیخوره؟ این هم متاسفانه جز مشکلات کشوره که باید در کنار مشکلات دیگه حل بشه. و مشکل بزرگتر از اون اجرای درست قوانین و جلوگیری از تخلف و مجازات متخلفین حالا هرکی که میخواد باشه هست. (تا دیگه مشکل اقای خاوری پیش نیاد که حالا هی ما بدو اون بدو) |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
|
حسن عباسی: با كدام مبانياقتصادي قول بهبود اقتصاد در 6 ماه تا دو سال را میدهيد!؟/«نبرد خاموش»؛يك مستند معمولی، یک خواننده خوب! http://www.rajanews.com/detail.asp?id=158836 |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
نقل قول:بله این واقعا انتقاد پذیریه... برادر، اخوی ، فحاشی و انتقاد پذیری دو تا مقوله خیلی جدا هستند . اگه طرفی بیاد فحاضی کنه حق داری پدرش رو هم در بیاری. ولی انتقاد پذیری یعنی اینکه نقد وارده بر خودت، اشکالاتی رو که بهت وارده رو قبول کنی و سعی کنی خودت رو اصلاح کنی. اینا چقدر فرق دارن با هم؟ نقل قول:بحث اقای موسوی نبود. بله . باید قانون اجرا بشه. ولی حالا کی گفته به جناب موسوی توهین شده؟ که بخواد جناب عارف موسوی رو مثال بزنه؟ همه میدونیم که قصد عارف از زدن اون حرف ها چی بود. |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۲۱:۳۷ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
|
برادر من به اقای موسوی توهین نشده؟؟
ببخشید سوال میکنم... شما در کدام شهر زندگی میکنی؟؟ چندین مورد رو خود من شاهد بودم که به ایشون توهین کردن. (فقط هم ایشون نبودن و افراد دیگه ای هم بودن) برای همین میگم که ایشون احتمال زیاد فقط این نام رو بابت مثال و شاید به خاطر اینکه تو این مدت بیشتر از همه بهشون توهین شد زده. |
|||
|
۲۱:۴۶, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
نقل قول: رییس جمهور چی کار چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید ولی چرا حرف بی ربط میزنی؟ تمام برنامه های انتخاباتی زنده بودند به جز برنامه با دوربین و برنامه شبکه جام جم. گفتگوی ویژه زنده هست. مناظره ها زنده هستند. مستند ها ساخته خود کاندیدا ها هست حالا شما با چه مدرکی میگی جلیلی از پیش برنده هست؟ قبول دارین برای این حرفاتتون باید اون دنیا حساب پس بدین؟ |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
|
دوستان لطفا با هم دعوا نکنید برایهم دعوا کنید
هم چنان منتظر دریافت پاسخ در مورد ائتلاف 2+1 از دوستان حامی ولایتی هستم
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۲۳:۰۰ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام در این پست به مدیریت شیک اقای قالیباف پرداختم و حال نظر اقای قالیباف در مورد عدالت و پیشرفت قالیباف 92:برنامهای که من تدوین کردم تحت عنوان پیشرفت و عدالت است. اگر پیشرفت اتفاق نیفتد، عدالت در واقع توزیع فقر است. امام خامنه ای سال 84: اين نكته را هم در باب عدالت عرض كنيم كه بعضىها مىگويند عدالت يعنى توزيع فقر. نخير، كسانىكه بحث عدالت را مىكنند، بههيچوجه منظورشان توزيع فقر نيست؛ بلكه توزيع عادلانهى امكانات موجود است. آنهايى كه مىگويند عدالت توزيع فقر است، مغزا و روح حرفشان اين است كه دنبال عدالت نرويد؛ دنبال توليد ثروت برويد تا آنچه تقسيم مىشود، ثروت باشد. دنبال توليد ثروت رفتن بدون نگاه به عدالت، همان چيزى مىشود كه امروز در كشورهاى سرمايهدارى مشاهده مىكنيم سخنان رهبری در سال 84 یاعلی. |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
|
چرا جلیلی؟؟؟
• دکتر سعید جلیلی تنها کاندیدایی است که اولا در عرصه نظر معتقد به مقاومت و طی مسیر پیشرفت از طریق مقاومت است. ثانیا بواسطه پرونده هستهای در این عرصه میدان دار بوده و شناخت دقیق و واقعی از لوازم این عرصه دارد. ثالثا به طور دقیق با اثرات تحریم بر کشور آشناست چرا که مجموعه تحت مدیریت وی در سالهای اخیر محور تصمیمگیری برای مقابله با تحریم ها بوده است. بنابر این سعید جلیلی فردی نیست که صرفا در عرصه مذاکره نماد مقاومت باشد، بلکه وی از نزدیک با مسائل و مشکلات ایجاد شده برای کشور از ناحیه تحریم آشنا بوده و مبتنی بر یک شناخت دقیق معتقد به ضرورت پیشرفت از طریق مقاومت است. این موضوع یکی از مهمترین ممیزهای تفاوت ایشان با سایر کسانی است که ممکن است در زبان معتقد به مقاومت باشند اما در آینده با شناخت دقیق تر از تبعات تحریم از این موضوع پشیمان شود. • بنابراین به نظر می رسد تنها با سعید جلیلی می توان مسیر مقاومت را طی و پیشرفت را از طریق مقاومت محقق کرد. البته طی این مسیر علاوه بر این شرط لازم، شروطی دیگری هم لازم دارد که باید به کمک سربازان و سرداران جبهه انقلاب اسلامی محقق شود. |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۲۳:۰۵)علی امینی نوشته است: چرا جلیلی؟؟؟شرمنده با این نوشته شما یاد این تبلیغ افتادم...(چرا بوتالیکان اسلیمینگ ) قرص لاغری که تبلیغ نمیکنی!اولن که اگر ایشون مدیر مجموعه ی بودن برای مقابله با تحریمها باید بگم که خیلی ضعیف عمل کردن...تحریمهای خیلی سنگینی به کشور تحمیل شده...نرخ تورم،گرانی و...به گفته خود دولت یکی از اثرات تحریم بوده که جناب جلیلی مدیر مقابله با این تحریمها بودن...پس به هیچ وجه کارنامه درخشانی نیست |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۱۹:۴۶)فانوس *7* نوشته است: دوستان در یک جا گفتند تحلیل یه سری از برنامه های نامزد ها رو داشته باشیم در مورد قسمت اول سوالتون به نظر من ائتلاف مشکلی ندارد. من با یک سوال به شما جواب می دهم. اولا هیچ انسانی کامل نیست و همه انسان ها یک سری اشکالات و ضعف هایی دارند و یک سری نکات مثبت ! حال اگر سه نفر نتوانند بین خود اصلح رو انتخاب کنند و به نظر خودشون هر سه در یک سطح باشند بیایند و باهم ائتلاف کنند و بگویند که در نهایت یکی در صحنه باقی می مانند و این مسئله را منوط به شرایط خاص (مثلا تعداد رای بیشتر ) بکنند چه اشکالی دارد ؟ در مورد سوال دومتون هم من هم با شما موافقم چرا اینها تکلیف ائتلافشون را مشخص نمی کنند من نمی دونم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |