|
غیرت ایرانی کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۱۳:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یخه سوال دارم
در برابر نگاه های هوس آلود عده ای بیغیرت وظیفه من چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی می خوام برم بیرون این وضع رو که می بینم میگم یا ما مسلمون اونم از نوع شیعه نیستیم و فقط داریم شیعه رو مسخره میکنیم یا من خیلی بد بینم !!!!!!!!!!!!! و همه به چشم برادری این گونه اند وقتی فکر می کنم که نکنه یکی این نگاه رو نسبت به ناموس من داشته باشه می خوام بترکم خوب حالا باید چه کرد ! تماشا ؟ که بیغیرتی مون ثابت شه ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۰, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۰:۳۳)عدالت نوشته است: به نام خدااز این که واقعیت رو بدون اغراق گفتی ممنونیم. واقعیت همینه که گفتی و این اوضاع رو شاهدیم. اما موافق این که کار از کار گذشته، نیستم. همیشه می شه اوضاع رو تغییر داد. می شه ارزش هارو تغییر داد. می شه در مدارس جوری آینده سازارو پرورش داد که روی پدر و مادرشون تاثیرگذار باشن. و همچنین در آینده، خودشون هم پایبند به ارزش های انسانی و اسلامی باشن. امروز کمتر کسی خودش می اندیشه و خودش انتخاب می کنه. در واقع، کمتر کسی از نعمت هایی که خدا به انسان داده و به بقیه حیوانات نداده، استفاده می کنه. گله گوسفند رو دیدید، یکی شون بدون دلیل به سمتی می ره، و بیشتر گله پشت سرش راه می افتن. انسان خیلی موجود محترمیه، قصدم بی حرمتی به مقام و شان انسان نیست. چیزی که من روش تاکید می کنم، استفاده از همین دو نعمتیه خدا به ما داده و به بقیه مخلوقات نداده. پس می شه این اوضاع رو تغییر داد. اما هر چی دیرتر شروع بشه، زمان برتر خواهد بود. |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام (۲۷/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۰)عدالت نوشته است: مشکل این است که اگر کاری هم بخواهیم انجام دهیم، به تندروی محکوم میشویم یا بر مخالفت مخالفان اضافه میشود و اوضاع بدتر میشود به خاطره همین باید سکوت کرد چون اگر نتیجه میداد گشت ارشاد، نتیجه میداد. گفتم که یک زمانی بی حجابان اقلیت بودند ولی متاسفانه الان اکثریت قریب به اتفاق هستند و نمیتوان کاری کرد چون باعثه تشنج بیشتر خواهد شد. درسته ولی مسئله اینه که آیا باید برخورد کرد ؟؟؟؟ برخورد از نوع جریمه محدود به دستگاه اجراییه نه ما ولی میشه کارای دیگه ای کرد از جمله: ضمنا نمی دونم شما اهل کجا هستید چون همه جا به این بدی که می فرمایید هم نیست ولی قبول دارم که کم کم اینقدر زیاد شدن که حتی برا صداو سیمام طبیعیه نشون دادنشون (۲۷/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۳)mahdi2012 نوشته است: کار فرهنگی بقول استاد رائفی مانتویی که سانت سانت رفته بالا رو باید سانت سانت آورد پایین در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام مشخصه که برخورد از نوع جریمه به هیچ عنوان جوابگو نیست که اگر بود با وجود گشت ارشاد خانم های زیادی با حجاب میشدن!! من فکر میکنم بهترین کار همون طور که دوستان گفتن کا فرهنگیه اما متأسفانه در این زمینه تو کشور ما اقدامات خوبی صورت نگرفته نمونه اش هم سینمای ایرانه که نه تنها حجاب رو تبلیغ نمیکنه بلکه پوشش بازیگران خانم در فیلم ها خودش یه جورایی نقض حجاب اسلامیه |
|||
|
|
۱:۱۳, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام
یه سوال خیلی مهم امروزه متاسفانه اگه یکسری به خیابان های شهر خدتون بزنید هزاران مثال از بی غیرتی رو به چشم می بینید ملت هم که برای راه انداختن مشکل خودشون به چشم چرونی (ارزون ترین راه) روی اوردن و متاسفانه سر این مرد نما های کفتار صفت بیغیرت شبیه فنر هی میره اینور دوباره میره اون ور که مبادا یک وقت سوژه ای از دست اونا در نره (البته من کمی تا اندازه ای بد بین هستم ) حالا اگه آقای X داره از تو خیابون عبور می کنه و از نظر حجاب هم ناموس این آقا حجاب مناسبی داره و متاسفانه سر راهشون یکی از اون کفتار ها سبز میشه که می خواد خودشو به مطلوبش برسونه( ولی تیرش به سنگ خورده) آیا نباید به غیرت اون مرد بر بخوره؟؟؟ X رو میگم وظیفه این اقای ایکس چیه ؟؟ که جلو خدا و امام زمانش رو سیاه نباشه ؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |