کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.38 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خانم ها، بیشتر کدوم رو دوس دارید؟؟؟؟
۱۷:۳۵, ۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط enan ilghon.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یه سوال برام پیش اومد امروز:Huh

خانم های محترم !بازی با بچه و تربیت اونو بیشتر دوس دارن یا کار کردن تو محیط بیرون رو؟؟؟

خواهشاً جبهه نگیرید، بحث رو عوض نکنید و فقط در مورد اینکه کدوم رو بیشتر دوس دارید بگید، نه اینکه کدوم خوبه یا کدوم بده و یا اینکه معایب و مزایاشون چیه.
ممنون.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، فدايي ولايت ، شیدا ، sarallah ، m.hossein ، ترنم ، مهسا110 ، 313flowers ، بچه شیعه ، ماهور ، ztb ، victoria ، یاوران مهدی ، help me ، آیلار ، Hadiss313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۵, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام.
من دوست دارم محیط کارم طوری باشه که فرزندم از مهر مادری محروم نشه
یا حداقل مهدش نزدیک خودم باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، یاســین ، آلاله ، enan ilghon ، شیدا ، hessam ، medad.sefid
۳:۱۰, ۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۳:۲۲ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #12

سلام

من تا وقتی مجردم،کار کردنو و وقتی متأهل شدم و بعد بچه دار،بیشتر تربیت و رسیدگی و بازی با بچه ها رو دوست دارم،البته اگه بتونم و به تربیت بچها و زندگیم لطمه وارد نشه،درکنارشم دوست دارم وظیفه اجتماعی داشته باشم و کار کنم.(چون ما در قبال فرزندی که بدنیا میاریم و وارد جامعه میکنیم و نسلی که بوجود میاد، مسئولیم)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آلاله ، enan ilghon ، شیدا ، hessam ، rahbin ، fafa*
۳:۴۳, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر منم ادم تا بچه دار نشده نمیتونه دقیق به این سوال پاسخ بده چون ممکنه نظرش عوض شه.تازه قسمت اخر سوال هم مشکل داره،چون بعضی کارها لطیف ترند و بچه تا چه سنی
من کلا کار کردن واسه کسی رو دوست ندارم،از اول دوران دانشجوییم دوست داشتم یا پروژه ای کار کنم یا واسه خودم کار کنم و چون جزو کسانی هستم که خیلی هنر دوست داشتم چون اون زمانا معدل خوبا میرفتن ریاضی فیزیک لذا ناکام موندم اما الان ترجیح میدم کار هنری انجام بدم،طراحی لباس ،خطاطی،نقاشی و خیاطی و پتینه و داستان نویسی..
و لذا من کلا شامل این سوال نمیشم اما میبینید که به زور دارم خودمو قاطی بقیه میکنمBig Grin
الان که بچه ندارم این کارهای هنری رو ترجیح میدم چون هنوز شیرینی بچه رو نچشیدم
اما میدونم اگه بچه دار شم بچه رو ترجیح میدم،چون واسه من بچه یه معنی دیگه ای میده،یه ادم نو و جدید که چشمش به دنیا باز شده خیلی میتونه جالب باشه،ادم میتونه کلی چیز ازش یاد بگیره،یه ادم با یه فطرت پاک
و دوس دارم خودم واسه بچه ام لباس بدوزم،عروسک درست کنم،با هم بریم پارک،داستان واسه اش بنویسم و شکل هاشو خودم بکشم
لذا کارهایی ام که قراره واسش انجام بدم با کارهای الانم خیلی تفاوت نمیکنه
این بود انشای منAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، آلاله ، enan ilghon ، Mitsonary ، شیدا
۸:۵۱, ۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۱۰:۴۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲/مرداد/۹۲ ۱:۱۸)farjad نوشته است:  اگر اشتباه نکنم شما تازه صاحب فرزند شدید و فکر کنم برای نتیجه گیری یک مقدار زود باشه!
نه این که بگم بعد یک مدت این حس از بین میره! اصلا!!!
فقط تنها از نگاه شما( با این شرایط ) نمیشه به این قضیه نگاه کرد!!

شما درست متوجه شدین.
30 تیر دختر من یکساله شد.
همون روز رفتم که واکسنش رو بزنم.
به دکتر گفتم که اینقدر بهم مزه داده که همین یکی دو سال آینده، یکی دیگه هم میارم.
دکتر دخترم یه چیزی گفت که خیلی بهم چسبید.
گفت:
مهر مادریت زیاده. مادرهایی که بچه هاشون رو خیلی دوست دارن، بچه ها هم به این محبت واکنش مشابه نشون میدن.
من توی این یکسال حتی یه شب هم بیدار نموندم.
بچه من حتی زمین هم که میخوره، گریه نمیکنه.
تمام فامیل من و همسرم از اخلاق خوب و خنده رویی دختر من تعریف میکنن که توی هیچ بچه ای ندیدن.
حالا حضرت عباسی، شما باشی...
چنین بچه ای رو شما به کار و استقلال مالی ترجیح نمیدین؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، soshiant ، enan ilghon ، Mitsonary ، شیدا ، hessam ، Aryha ، ELENOR ، medad.sefid ، fafa*
۱۰:۱۵, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
بنام خدا
سلام دوستان من دوست دارم یه مادر شاغل باشم چون فکرمیکنم این توانایی را داشته باشم که بتوونم هم فرزند خوبی را تربیت کنم هم در جامعه فعالیت داشته باشم خیلی ها هم همین طور هستند کسانیکه پرستارخوب پزشک خوب ومعلمی موفقند حتی مدیران خوبیند و مادران نمونه هم هستند فرزندانی موفق هم دارند Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: enan ilghon ، Aryha ، مهسا110
۱۱:۴۰, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲/مرداد/۹۲ ۱:۱۸)farjad نوشته است:  
و به نظرم دیگر عزیزان درست میگن! سوال اشتباهه!

یاالله

خوبه اولش گفتم لطفاً، خواهشاً فقط سوالو جواب بدیناآآآآآااا
خوب اگه فک میکنید اشتباهه اصلاً جواب ندید.
خواهشاً انتقاد نکنین، چون این مبحث قرار نیست مسئله ای رو حل کنه که با انتقاد اصلاح بشه و به حل مسئله کمک کنه، یجور نظر سنجیه.
البته ببخشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin
۱۳:۴۱, ۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۲ توسط بی نام.)
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله

شاید سنم برا جواب دادن به این سوال کم باشه ولی خب بذارید یه چیزی رو بگم

مادر من هم شاغل هستن....پزشک
دور همه چیز خوب و خوشه ولی من یه چندین ماهی دستپخت مادرمو حتی نتونستم بخورم

چرا؟ چون درس!!!!!! داشتن

کشیک بودن

نمیگم خانمی که تحصیل کرده بشینه تو خونه

ولی کلاهتونو قاضی کنین

ارزش واسه کار کردن فرزندتون ضربه ببینه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، یاســین ، شیدا ، hessam ، fafa*
۱۵:۱۴, ۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۴ توسط hessam.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱/مرداد/۹۲ ۲۳:۵۶)مهسا110 نوشته است:  با نظرتون موافقم .
سوال رو باید جور دیگه ای مطرح کرد.

مثل اینکه از آقایون بپرسیم :دوست دارید بعد از ازدواج بیشتر کنار همسرتون باشید یا مادر و پدرتون؟مسلم هر کدوم جایگاه خودشو داره.باید توازن ایجاد کرد.

اینکه تو جامعه ی ما خانمها دقیقا مثل آقایون میخوان کار کنن اصلا چیز خوبی نیست.اما اینکه یه خانوم که کلی زحمت میکشه و تخصص میگیره رو بگیم بمون تو خونه هم کار درستی نیست.

زمان قدیم دخترا فکر درس خوندن رو هم نمیتونستن بکنن اما الان دارن درس میخونن تو یه محیط امن و خوب

باید شرایط رو مساعد کرد نه اینکه صورت مسئله رو پاک کرد...

محیط کار یه خانوم باید باید باید با محیط کار یه اقا متفاوت باشه.

ساعت کاری باید متناسب با شرایط یه خانوم باشه.

ما خانوم ها به خوبی میدونیم و خودمون هم دوست داریم که بچمونو خودمون بزرگ کنیم. و هیچ کس جز ما نمیتونه این مهم رو انجام بده.اما این به هیچ وجه منافاتی با حضور سالم تو اجتماع نداره.

باید شرایط رو برای حضور سالم خانم ها تو جامعه مساعد کرد ...

سلام . خواهر گرامی پاسختون خیلی زیبا بود .
اما بهتره سوال رو با شرایط امروز جامعه جواب بدین.
یعنی اینکه همه می دونیم که ساعت کاری یه آقا با یه خانوم باید متفاوت باشه ولی در حال حاظر این طور نیس. مثلا یکی از اقواممون که خانومه و تو بانک کار میکنه ساعت کارش یا یه آقا هیچ فرقی نداره.یا حتی خانوم کار آموزی که پیش ما بود پا به پای ما کار میکرد و ساعت کاریش با ما فرق نداشت.
محیط کارشون باید متفاوت باشه ، اما آیا الان این طوره؟؟؟؟؟
این صحبت های شما آرمان هایی که انشالله در آینده بهش میرسیم.
درسته، شما میگین اگه اینا همه مهیا بشه ،خانوم ها هم میتونن با یه برنامه خوب هم به تربیت فرزندشون برسن هم به فعالیت اجتماعیشون.
اما میشه سوال این تاپیک رو با وضع الان جامعه که( معیار های شما توش نیس) ، پاسخ بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟

.
.
.
.
.
با تشکر ، یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مهسا110 ، medad.sefid
۱۶:۴۴, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
بازی با بچه + حقوق سر کار رفتنBig Grin

کلا بودن تو خونه بهتره با روحیات من بیشتر جور در میاد اما حقوق سر کار رفتن هم احتیاج دارم خوب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، فرمیسک
۱۶:۴۷, ۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲/مرداد/۹۲ ۱۱:۴۰)enan ilghon نوشته است:  خوبه اولش گفتم لطفاً، خواهشاً فقط سوالو جواب بدیناآآآآآااا
خوب اگه فک میکنید اشتباهه اصلاً جواب ندید.

چون فکرمیکنم سوال ، سوال جالبی نیست بنابراین طبق درخواست ایجاد کننده تاپیک به سوال جواب نمیدم.

اما در جواب سوال برادر گرامی حسام!
شاید حرفای من آرمانی باشه.اما قرار نیست ما چیز درست رو نگیم چون آرمانیه.

تو قرآن خیلی چیزا هست که به نطر آرمانی میاد. اما چیز درست درسته.

من به شخصه اصلا دوست ندارم فرزندم دست اینو اون بزرگ شه . خودمم از صب تا شب مثل یه مرد کارکنم در حالیکه برای اینکار ساخته نشدم. تازه بعدشم که برگشتم خونه با تمام خستگی وظایف تو خونه رو انجام بدم.

مطمئن باشید هیچ خانومی دوست نداره این جوری زندگی کنه.

اما به عنوان یه خانوم تحصیل کرده دوست دارم تو اجتماع باشم.

دوست دارم همسرم برای تحصیلاتم ارزش قائل باشه و بدونه که براش زحمت کشیدم.

مطمئن باشید یه خانوم اگه بچه دارشه و ببینه بچش عذاب میکشه کارشو میذاره کنار.(با توجه به شرایط الان نه تنها بچه بلکه خود زن هم عذاب میکشه.)

من 16 سال درس نخوندم که هیچ فرقی با یه خانومی که تحصیل نکرده نداشته باشم . خوبه گاهی اقایونم خودشونو بذارن جای ما.

باید شرایط جامعه مساعد بشه. باید.

شاید نسل من مجبور شن به خاطر بچشون از کاری که دوست دارن بگذرن،اما برای نسل های بعدی باید شرایط بهتر شه.

خدا گفته زن بابت شیر دادن به بچه میتونه از همسرش پول بگیره.چرا اقایون اینکارو نمیکنن؟؟؟حتی مذهبی ها.چرا آقایون مهریه ؛که حق خانوم هاست رو بهشون نمیدن. مهریه یه هدیه است. کی دیدین به یکی بگن برات فلان چیزو میخرم،اما نخرن ،بعد که دعوا شد هدیه رو بدن. اما در مورد مهریه الان تو جامعه ما اینطوره.

اگه یه زن حس کنه که کارش تو خونه با ارزشه شاید نره دنبال استقلال مالی. هر چند حضور اجتماعی لازمه.

بابا !ماها چرا اینجوری شدیم. نصف دین خدا رو اجرا میکنیم ،انتظار داریم نتیجه هم بگیریم.

آقایون فقط از خانوما انتظار هبه دارن،انتظار بخشش دارن ،انتظار از خود گذشتگی دارن.

تو قرآن ، تاجایی که من دیدم و میدونم ،آقایون باید به همسرانشون ببخشن.

شما مطمئن باشید اگه دستورات قران درست اجرا بشه دیگه وضع اینجوری نمیشه. بابا !خدا خودش ساخته میدونه دیگه.

بهتره یکم آقایونم دستورات قرآنو به خودشون بگیرن.

خانومی که مهرشو نمیگیره ، بابت شیر دادن به بچش چشم داشتی نداره(اینا که حق مسلمشه)مطمئن باشید اگه ببینه بابت کار کردن تو بیرون بچش آسیب میبیه از این هم میگذره شک نکنید.

هرچند، با توجه به شرایط الان ،بسیاری از خانوم ها مجبورند کار کنن.حتی اگه نخوان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، فرمیسک ، یا صاحب الزمان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]