|
خانم ها، بیشتر کدوم رو دوس دارید؟؟؟؟
|
|
۱۷:۳۵, ۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط enan ilghon.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه سوال برام پیش اومد امروز:
![]() خانم های محترم !بازی با بچه و تربیت اونو بیشتر دوس دارن یا کار کردن تو محیط بیرون رو؟؟؟
خواهشاً جبهه نگیرید، بحث رو عوض نکنید و فقط در مورد اینکه کدوم رو بیشتر دوس دارید بگید، نه اینکه کدوم خوبه یا کدوم بده و یا اینکه معایب و مزایاشون چیه. ممنون. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۲, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:ببخشید که میپرم تو بحث تون، الان یکی از معیار های آقایون شاغل بودنه خانوماشونه، چون میگن زندگی سخت شده و یه تنه نمیچرخه و باید پا به پای هم جلو برن اگه چشم طمع و حرص و زیاده خواهی رو تو خودمون بکشیم ، چرا یک تنه هم میشه چرخوند... نقل قول:همه مثل شما صاحب کمالات نیستن والا من صاحب کمالات نیستم ، ولی غیرتم اجازه نمیده همسرم بیرون از فضای خانه کاری انجام بده ، هم مایل به خستگی ایشون نیستم و هم از نابسامانی جامعه نگرانم... |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
این یه واقعیته که مردها دوست دارند همسراشون از نظر مالی به اونا وابسته باشن. ![]() اصلا همین وابستگیه که براشون قدرت میاره .... .... ![]() اما چون بعضی از مرد ها نامردن(البته بلانصبت شماها) و با این قدرت زن رو اسیر خودشون می کنن ، امروزه هر خانومی که بخواد یه آینده تامین شده داشته باشه ، باید از نظر مالی خودشو تامین کنه . زندگی باید صحنه عشق باشه که توش با اینکه زن وطیفه ای بجز تربیت بچه ها نداره اما تمام کارهای خونه رو با عشق و بدون هیچ چشم داشتی انجام بده ... ذات خانوما , محبت و عشق می طلبه که اگه نباشه ..... .... ![]() ______________________________________ من ترجیح می دم کار کنم تاوقتیکه بچه ندارم ... وقتی بجه دار شدم به مدت سه-چهار سال وقف بجه م باشم ( چون نسل بعد که بچه های ما باشن مثل ماها نیستن که تفریحاتشون فقط پارک و اسکیت و ... باشه . باید کلی کلاس کامپیوتر و موسیقی و .... بره . کلا روزش پره ) بعدشم دوباره سر کار میرم ... البته کاری که قبل از همسرم خونه باشم و روزای تعطیلمون با هم باشیم . ![]() موفق و حقگرا باشید |
|||
|
|
۹:۰۲, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
|
۰:۴۰, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
من هردوتاشو دوست دارم
|
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
من خودم کلا از کار تو خونه مخصوصا آشپزی خیلی خوشم میاد. البته کار بیرون رو هم دوست دارم ولی خونه رو ترجیح میدم. |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۷:۴۲ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام.با احترام به همه خانمهای عزیز باید عرض کنم اینکه بعضی از خانمها یا آقایون دوست ندارند که خانمهای بیرون از خانه کار کنند منظورشون این نیست که اونا تواناییشو ندارند و یا از پسش بر نمیان!!!!!
هر انسانی(چه مرد و چه زن)از پس هرکاری که بخواد بر میاد.هر چیزی به اراده زن و مرد مربوط میشه. ولی مهم اینه که ما بدونیم نقشمون چیه؟چیکار کنیم که هم آرامش این دنیا رو داشته باشیم و هم اون دنیا. من خودم کار تو خونه و تربیت بچه رو خییییییییییییییییییییییییلی بیشتر دوست دارم.هم اینکه آرامش روحیم بیشتره هم آرامش جسمیم.و هم اینکه فکرم آزادتره و بهتر میتونم تصمیم بگیرم.(چون خانمی که هم شاغله و هم دوست داره به خونش برسه خیلی براش خسته کنندست و دغدغه فکریشم زیادتره.) التماس دعا
|
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام
بچه داری خوبه اما احتیاج ب اعصاب سالم داره........ نمیشه همش تو خونه نشس بچه نگه داش ک بعضی وقتا کار در حد فان !!! و عوض شدن روحیه لازمه دیگه... یاعلی....... |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۷:۴۱)kayo نوشته است: سلام سلام. خب دوست عزیز کار کردن تو هر جایی نیاز به رعایت مقررات داره(مثلا ساعت کاری)مطمئنا به مرور زمان اونجا هم برامون خسته کننده میشه. ![]() خانمی که شاغل نباشه آزاده که هر وقت روحیش نیاز به عوض شدن داشت (با اجازه همسرش )بره خونه مادر خودش یا مادر همسرش.یا هر جایه دیگه(البته تاکید میکنم با اجازه همسرش) اتفاقا به نظر بنده وقتی شاغل نباشیم روحیمون آزادتره.
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام.
خب دوست عزیز کار کردن تو هر جایی نیاز به رعایت مقررات داره(مثلا ساعت کاری)مطمئنا به مرور زمان اونجا هم برامون خسته کننده میشه. ![]() خانمی که شاغل نباشه آزاده که هر وقت روحیش نیاز به عوض شدن داشت (با اجازه همسرش )بره خونه مادر خودش یا مادر همسرش.یا هر جایه دیگه(البته تاکید میکنم با اجازه همسرش) اتفاقا به نظر بنده وقتی شاغل نباشیم روحیمون آزادتره. ![]() [/quote] سلام نه دیگه اولن ک شما باید دستت تو جیب خودت باشه (اما خرج خونه با شوهرته!!!!) بدم منظورم کار زیاد ک نیس ک..... البته من حرفام خیلی قابل استناد نیس !!چون نفسم از جای گرم بلند میشه!!!(متوجه میشی ک...بی تجربه ام!!) فقط علایقمو گفتم یاعلی... |
|||
|
۲۲:۵۹, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
راستش به نظرم خیلی از خانمای شبیه من که با کلی عشق علاقه و زحمت درس خوندن تو رشته ای که دوست داشتن و تخصص گرفتن ، نشستن تو خونه به طور محض و نگه داری بچه زیاد خوش ایند نیست البته که بچه شیرین و دوست داشتنیه والبته که وظیفه هر زنی خانه داری و همسر داری به طرز نیکو ست ولی خب زمانای قدیم فرق میکرده.من خودم در اینده نصف روز رو وقت میذارم برای انجام خدمت به مردم تو تخصص خودم چون یکی از هدفام و علایقمه و نصف روز رو به رسیدگی به امور منزل میپردازم که خدارو خوش بیاد . نه حاضرم از رسیدگی به امور خانه داری کوتاهی کنم و نه از کار کردنم برای هدفام و علایقم دست میکشم .
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کدوم شوهر خوبه؟ | زینب خانوم | 45 | 9,112 |