کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید!
۱۸:۲۵, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۶ توسط boghz.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی برادر ها و خواهر های بزرگوارم
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق باشه

برای انتخاب آگاهانه ی رشته دانشگاهی ازتون راهنمایی میخوایم
از تک تک اعضای تالار میخوام که رشته های خودشون رو معرفی کنند
ازتون خواهش میکنم از سایت ها کپی نکنید
در اصل هدف این تاپیک اینه که کسایی که خودشون یا نزدیکانشون در این رشته ها درس خوندن ( و مخصوصا اینکه الان شاغل هستند ) تجربه شون رو مطرح کنند و راهنمایی کنند
و بچه های کنکوری هم سوال هاشون رو مطرح میکنن

فکر میکنم خودتون میدونید چه چیزهایی رو مطرح کنید( نوع شغل آینده , روحیات لازم برای اون
بازار کار , جاهایی که میشه استخدام شد , نوع درسهاش در دانشگاه و درس هایی که باید خوب بلدش باشی و موارد دیگه که خودتون صلاح میدونید )

به امید اینکه همه ی بچه های بیداری اندیشه آگاهانه رشته ی دانشگاه و شغل آیندهشونو انتخاب کنند و
در راه خدا به مردم خدمت کنند
و برای همه مون افتخار آفرین باشن !

یا علی
  • [b]معرفی رشته ی MBA در ارسال 52

[/b]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فدايي ولايت ، SAViOR ، black ، sarallah ، آفتاب ، ساقی ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، اولولالباب ، Ali#59 ، Tolou ، *مهاجر* ، ali0077 ، هدهد ، Bahar ، hessam ، حوریه سادات ، مرهم ، help me ، مجید املشی ، ضحی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۶, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۲۵)Prestige نوشته است:  من واقعا لب مرزم!Confused پزشکی، تهران قبول میشم یا نمی شم ، نشم یک سال دیگه می مونم ، ولی تقریبا تصمیم گرفتم بمونم پشت...

حتما دعاتون میکنم انشا الله قبول میشید
لب مرز بودن واقعا سخته چند تا از دوستام اینطوری شدن دیدم
امیدتون به خدا باشه
و یه توصیه ی خواهرانه.....وقتی شما همه ی تلاشتونو کردید و به خدا سپردید به نتیجه مطمئن باشید
میدونم درک کردن این جمله خیلی سخته اما حتی اگه پشت کنکور موندین خودتون رو اذیت نکنید
حتما حکمتی درش بوده
مثلا من و تموم خانوادم به این نتیجه رسیدیم اگه من سال اول قبول میشدم خیلی با الانم فرق داشتم و هیچ وقت چیزای با ارزشی که الانبه دست آوردمو به دست نمی آوردم
همه ی مراحله زندگی بخصوص جاهایی که فکر میکنیم شکست خوردیم پر از گنج هایی هستن که میتونیم یا با اشک و نا امیدی و ناله چشامونو ببندیمو هیچ وقت نبینیمشون
یا به دستش بیاریم

در ضمن فکر میکنم گیر دادن به یه دانشگاه هم کار درستی نباشه
استاد سرور پوره میگفتن یه شاگردی داشتن دوس داشتن مهندسی نمیدونم چی تو دانشگاه صنعنتی شریف قبول بشن
اما نشد و یکی از شهرهای شمالی تو همون رشته قبول شدن اما خوب خوندن و بعده 4 سال ارشد رو تو صنعتی شریف قبول شدن............استاد میگفت تمومه دیگه اون الان دانشجوی ارشده دانشگاه صنعتی شریفه .............هدف نهاییه رو رها نکنیم !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، یا ابوالفضل
۱۵:۵۱, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۶)boghz نوشته است:  حتما دعاتون میکنم انشا الله قبول میشید
لب مرز بودن واقعا سخته چند تا از دوستام اینطوری شدن دیدم
امیدتون به خدا باشه
و یه توصیه ی خواهرانه.....وقتی شما همه ی تلاشتونو کردید و به خدا سپردید به نتیجه مطمئن باشید
میدونم درک کردن این جمله خیلی سخته اما حتی اگه پشت کنکور موندین خودتون رو اذیت نکنید
حتما حکمتی درش بوده
مثلا من و تموم خانوادم به این نتیجه رسیدیم اگه من سال اول قبول میشدم خیلی با الانم فرق داشتم و هیچ وقت چیزای با ارزشی که الانبه دست آوردمو به دست نمی آوردم
همه ی مراحله زندگی بخصوص جاهایی که فکر میکنیم شکست خوردیم پر از گنج هایی هستن که میتونیم یا با اشک و نا امیدی و ناله چشامونو ببندیمو هیچ وقت نبینیمشون
یا به دستش بیاریم

در ضمن فکر میکنم گیر دادن به یه دانشگاه هم کار درستی نباشه
استاد سرور پوره میگفتن یه شاگردی داشتن دوس داشتن مهندسی نمیدونم چی تو دانشگاه صنعنتی شریف قبول بشن
اما نشد و یکی از شهرهای شمالی تو همون رشته قبول شدن اما خوب خوندن و بعده 4 سال ارشد رو تو صنعتی شریف قبول شدن............استاد میگفت تمومه دیگه اون الان دانشجوی ارشده دانشگاه صنعتی شریفه .............هدف نهاییه رو رها نکنیم !!!

تابستون الان زهرمارم شد! کاش اواخر شهریور می گفتن نتایجو... Sad

یک سال دیگه میرم می خونم ولی...

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، ali0077
۱۵:۵۵, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۲)zohur نوشته است:  سلام.من واستون یه پیشنهاد دارم میتونین انتخاب رشته کنین،بعد برین دانشگاه،بعد دروس عمومی رو بر دارین بعد همزمان برا کنکور بخونین بعد که ان شاءا... قبول شدین واحدای عمومیتونو تطبیق بدین.فک کنم زیاد ضرر نکنین.
سلام
اگه سراسری قبول بشیم سال دیگه حق شرکت در ازمون رو نداریم !
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۲)zohur نوشته است:  منم امسال اولین بارمه کنکور دادم .کنکور ریاضی.یه چیزی بهتون بگم ....تحت هیییییییییییییییییییچ شرااااااااایطی نمیمونم واسه سال بعد.بخدااااااااااا دل شیر میخواد.الانتونو نگا نکنین
...
کم کمش 300 روز دیگه باید بخونین.
بعله واقعا سخته ولی برای کسی که هدف داره امکان پذیره !! برای کسی که مهم نیست دوستاش دانشگاه رفتنو اون مونده !
من 3 تا از دوستای صمیمیم پزشک شدن و من خیلی خیلی خوشحالم از این بابت و خدارو شکر اصلا حسرتشو نمیخورم به خاطر همین دلم آرومتره و برام راحت تره
درس های بزرگی یاده آدم میده که برای تموم عمر ارزشمندن

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۲)zohur نوشته است:  بعدشم چرا ما علمو واسه خودمون تقسیم بندی میکنیم کی میگه فلان علم بده اون یکی خوبه.علم علمه.

ما به هیچ وجه نگفتیم چه علمی بده چه علمی خوبه
اما باید واقع بین هم بود اوضاع اجتماع و .....همه مهم و تاثیر گزارن

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۲)zohur نوشته است:  منم شاید مهندسی فناوری اطلاعات برم.خیییلی دوست دارم. دیگه همه میدونن .مدیر مدرسمونم اصرااار داره که تو تو این رشته موفق میشی.ولی بازم مرددم چونکه طبق رتبه ای که دارم رشته بهتری ام قبول میشم.حالا بین رتبه و علاقه موندم.کمک^-^

ان شااالله بهترین براتون اتفاق بیوفته !

اما توصیه دارم حتی اگه مثه من فقط یه رشته رو خیلی خیلی دوست دارین بازهم تحقیق کنید
من سالهای قبل اصلا به این فکر نمیکردم فقط میگفتم پزشکی الانم میگم اما تحقیق باعث میشه اطلاعات خیلی نابی به دست بیارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۷:۰۰, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:بعله واقعا سخته ولی برای کسی که هدف داره امکان پذیره !!

اگه هدف داشتید پس چرا در 4 تا کنکور قبلی قبول نشدید؟؟

نقل قول:من سالهای قبل اصلا به این فکر نمیکردم فقط میگفتم پزشکی الانم میگم اما تحقیق باعث میشه اطلاعات خیلی نابی به دست بیارید

اگر واقعا تلاشتون رو کردید که دیگه نمی خواد ادامه بدین اما من سال دوم نبودم بنابرین طبیعه که احوالات دوستان سال دومی رو درک نکنم اما انگار شما در این مورد بسیار پرتجربه اید

همش بستگی به خودتون داره
اگه می بینید میتونید به سختی هایش ، به نخوابیدناش ،به گذشتن از علایقت غلبه کنی با توکل به خدا ادامه بده یک سال ارزشش رو داره چونکه شما 4 سال صبر کردی !

اما اگه می بینی خسته میشی و امیدت رو از دست میدی ادامه نده چون یکی از همکلاسی هام همین امسال 20000 اومده در حالی که پارسال با7000 یه رشته ی خوب قبول می شد

همش بستگی به خودت داره

نقل قول:من واقعا لب مرزم![تصویر: confused.png] پزشکی، تهران قبول میشم یا نمی شم ، نشم یک سال دیگه می مونم ، ولی تقریبا تصمیم گرفتم بمونم پشت...

رتبتون چند شده؟؟

ریسک خیلی بزرگیه؟؟
۱۷:۰۹, ۱۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۳ توسط boghz.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)اولولالباب نوشته است:  
اگه هدف داشتید پس چرا در 4 تا کنکور قبلی قبول نشدید؟؟

اگر واقعا تلاشتون رو کردید که دیگه نمی خواد ادامه بدین اما من سال دوم نبودم بنابرین طبیعه که احوالات دوستان سال دومی رو درک نکنم اما انگار شما در این مورد بسیار پرتجربه اید

من قبلا جای دیگه ای هم گفتم مشکلاتی داشتم و دارم که کنار اومدن با اونها و درکنارش درس خوندن رو بلد نبودم !! امسال خدارو شکر یادگرفتم تا حد زیادی

اصلا دوس ندارم اینو بگم

اما از همه ی دوستان خواهش میکنم نه در این زمینه در تمام زمینه های زندگی تا با کفش های کسی راه نرفتین درمورد طرز راه رفتنش قضاوت نکنید !!

جمله ی دومتون رو قبول دارم چون نموندین به هیچ وجه نمیتونین درک کنین

اگر منو امثال من هدف نداشتیم نمیموندیم
کسی که حرف و نگاه دیگران رو تحمل میکنه شک نکنید هدف داره
بدون هدف محض خاطر حرفای دیگران هم که شده میشد رشته های دیگه هم رفت

ناگفته نماند که من تو تموم سالهای قبل هم تو سراسری مجاز بودم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Mitsonary ، مرغ باغ ملکوت ، ali0077 ، Eve
۱۵:۵۴, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
نقل قول:سلام
اگه سراسری قبول بشیم سال دیگه حق شرکت در ازمون رو نداریم !
Smileبله میدونم.پیام نور منظورم بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz
۱۶:۰۲, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #27

دوست عزیزم سلام شمااگه رشته میکروبیولوژی رودوست دارین میتونین انتخابش کنیدبعد ازمقطع لیسانس امکان ادامه تحصیل تامقطع دکتری هم دراین رشته هم درسایر گروهای علوم پایه وعلوم پزشکی راخواهیدداشت....انشاا...به امیدویاری خداWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkAngelHeart
۱۶:۴۸, ۱۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۹ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام دوست عزیز( اسمتو بلند نمیگم Smile)

به قول مامان من، آدم اگه آشپزم شد اگه بهترین آشپز شد مردم سراغش میرن

منم میگم یه خیاط خیلی توپ بشم خیلی بهتر از یه پروفسور فیزیک اتمیه که فقط مقاله می نویسه یا حالا چیزای خوب یا بدی که تو ذهنت اومدBig Grin

(البته من قصد هیچ توهینی به هیچ شغل شریفی ندارم)
چرا دبیری نمی زنی زیست شیمی - دیستان و..... هم زندگیت راحته هم همون اول کاریه استخدامی هم حقوق میدنBig Grin

و تازه ازون مهمتر یه دونه پزشک متعهده مومن بهتره یا صد تا؟

اگه معلم شدی و تونستی چندتا دکتر وارد این جامعه کنی مردی.( نه اون مردها اون یکیBig Grin[b]، یعنی با جنم
)

منو که میبینی دبیری نمی زنم چون خدایی صبر دبیری رو ندارم!

دو بار اومدم به داداشم چیزی یاد بدم نفهمید دوباره توضیح دادم بازم نفهمید دیگه زدم تو گوششBig Grin

اعصاب ندارم خدایی

ولی تو صیرت زیاده مهربونم که هستی دیگه آخرشی
بزن خوبه

نخواستی دبیرم بمونی بخون تا تهش استاد دانشگاه فرهنگیان بشی

بازم میشی خانم دکترSmile
۲۲:۵۴, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
راستی
چرا رشته های شناور رو نمیزنی؟

روانشناسی،حسابداری، مدیریت ها ، شیعه شناسی، الهیات

البته فکر کنم دیگه ما باید به چین حسابداری صادر کنیم، اشباع شده

البته روانشناسی بالینی بهتر از عمومیه ولی 7 ساله و از هر سه گروه تجربی ریاضی انسانی میزننش

مدیریتو نمی دونم ولی یکی از فامیلای نزدیک با رتبه 76 ریاضی لیسانسشو عمران گرفت فوق و دکتراشو MBA گرفت علاوه بر اینکه با اسکناس دستاشو پاک میکنهSmile وقتی ازش پرسیدم کدوم رشته بهتره؟
گفت من اگه دوباره برگردم میرم انسانی و MBA

دومیام که مبرهنه از بازار کارش خبر ندارم متاسفانه
۰:۳۲, ۱۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۰:۳۲ توسط فیروزه.)
شماره ارسال: #30

سلام

ببین عزیزم یک بار برای همیشه تصمیم بگیر هیچ کس مث خودت نمیتونه بگه بشینی بخونی بازم یا بری ی رشته دیگه(چون گفتی پزشکی و دوس داری)
اگه میتونی بخونی و حس میکنی بجز پزشکی هیچی راضیت نمیکنه مث ی مرد پای خاستت واستا!!!!!!
ولی رشته های دیگه مث همون پروتز ک گفتی هم خوبه هم اسونه ینی مهارتیه هم درامدش خوبه البته ب شرطی ک بتونی جای خودتو باز کنی !!
ولی بازم نظر خودت
موفق باشی

یا علی...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]