|
لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید!
|
|
۱۸:۲۵, ۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۶ توسط boghz.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی برادر ها و خواهر های بزرگوارم طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق باشه برای انتخاب آگاهانه ی رشته دانشگاهی ازتون راهنمایی میخوایم از تک تک اعضای تالار میخوام که رشته های خودشون رو معرفی کنند ازتون خواهش میکنم از سایت ها کپی نکنید در اصل هدف این تاپیک اینه که کسایی که خودشون یا نزدیکانشون در این رشته ها درس خوندن ( و مخصوصا اینکه الان شاغل هستند ) تجربه شون رو مطرح کنند و راهنمایی کنند و بچه های کنکوری هم سوال هاشون رو مطرح میکنن فکر میکنم خودتون میدونید چه چیزهایی رو مطرح کنید( نوع شغل آینده , روحیات لازم برای اون بازار کار , جاهایی که میشه استخدام شد , نوع درسهاش در دانشگاه و درس هایی که باید خوب بلدش باشی و موارد دیگه که خودتون صلاح میدونید ) به امید اینکه همه ی بچه های بیداری اندیشه آگاهانه رشته ی دانشگاه و شغل آیندهشونو انتخاب کنند و در راه خدا به مردم خدمت کنند و برای همه مون افتخار آفرین باشن ! یا علی
[/b] |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۰, ۱۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۴ توسط boghz.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۱)دیدگاه نوین نوشته است: منم امسال کنکور دادم ... رشته تجربی رتبه ام 8000 است . یکی از دوستان من میکروبیولوژِی میخونن + تحقیقاتی که من انجام دادم ---> به این نتایج رسیدم کلا این رشته مثل سایر رشته های علوم سلولی مولکولی (شامله ژنتیک , بیوتک , سلولی مولکولی, میکروبیولوژِی ) رشته های جدید هستنو برای همین خیلی بازار شون تو ایران خوب نیست مگر اینکه در سطح بالاتر بخونیشون یعنی تا ارشد و دکترا حتما ادامه بدی آزمایش های زیادی دارن ولی باید حافظه قوی داشته باشی مخصوصا توی میکروبیولوژِی باید حافظه ت قوی باشه تا بتونی مطالب تئوری رو تو ذهنت به هم ربط بدی و نتیجه بگیری ( البته این شرط موفق بودن تو این رشته ست ) در سطح کارشناسیش اگه بتونی و جور شه برات ,تو یه آزمایشگاه کار میکنی و کارای عادی انجام میدی کلا این رشته ها رشته های کاربردی نیستن(مثلا فکر کن پرستاری چقدر کاربردیه ) بیشتر, رشته های تحقیقاتی هستن تو ایران اگه میخوای دنبال همچین علم هایی بری باید زیاد به فکر در آمد آنچنانی نباشی اما اگه کسایی باشن که با علاقه این رشته هارو گسترش بدن هم برای کشور و پزشکیمون فوق العادست هم آینده ی این رشته ها بهتر میشه مثلا من تازگی ها به این نتیجه رسیدم اکثر پزشکهای الانی فقط یه سری چیزها رو یاد گرفتنو و دارن براساس اونا برای درمان بیمارها کمک میکنن اما بخش تحقیقاتی پزشکی همین علوم پایه هستن بدیهیه که باید حتما بهشون علاقه داشته باشی که بتونی تا ارشد و دکترا ادامه بدی در مورد شنوایی سنجی اینا هم که اگه معرفی رشته های سازمان سنجش یا برای قلم چی رو بخونی یا اون سامانه ی رشد حتما یه اطلاعاتی کسب کردی اما من وقتی از خواهرم درمورد پرستاری ( چون خودش پرستاره ) پرسیدم گفت درسته پرستاری خیلی سختی ها داره ( البته یه سری ها که پارتی دارن میدنشون به بخش های خلوت یا بخش هایی با کارهای راحت تر ) اما پرستاری نسبت به اکثر رشته های کارشناسی تجربی خیلی خیلی بهتره اطلاعات زیادی از شیمی ندارم |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۱)دیدگاه نوین نوشته است: منم امسال کنکور دادم ... رشته تجربی رتبه ام 8000 است . اين سايت قلم چيه.ميتونه كمك كنه. مال همه ي رشته ها هستش http://www.kanoon.ir/Public/ArticleArchi...8%AA%D8%B1 |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
به کمک فوری احتیاج دارم ( به خاطر یکی از اقوام که رشته ش انسانیه )
1. کسی اطلاعاتی درمورد MBA داره؟ 2.مدیریت بازرگانی بهتره یا صنعتی؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۱۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام
شما رتبت چن شده؟ و اهل کدوم شهری؟ اینا مهم هستن من دو سال پیش کنکور دادم رشتم تجربی بوده الان ارتوپدی می خونم اگر رتبت زیر 7 هزاره : به نظره من زوم کن روی رشته های توانبخشی اگر زیر 10 هزاره : پرستاری و پروتز دندون اگر زیر 20 هزاری : دبیری ها رو بزن اگر زیر 30 هزاره : مدیریتا اگر بابات پول داره علوم آزمایشگاهی چون سرمایه اولیه می خواد اگر بازار کار خیلی برات مهمه رو رشته های علوم پایه زوم نکن اگر میخای ادامه بدی زیاد و خیلی اهل درسی : ژنتیک و سلولی مولکولی |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۱)*ركن الهدي* نوشته است: سلامبا سلام تا اونجایی که من تحقیق کردم اگه اشتباه نگفته باشم : 1-معدل دیپام بالای 14 میخواد 2-هنگام تحصیل خقوق خواصی دارید که یک جایی شنیدم ماهی 70 هزارتومان و جایی 400-600 هزار تومان !!! 3-بعد از فارغالتحصیل اگه در آموزش پرورش وارد شی مدت تحصیل شما هم جزء سابقه معلمی حساب میکنند ! 4-بعد از فارغالتحصیل اگه در آموزش پرورش وارد شی دیگه با موسسات دیگه نمی تونید قرارداد ببندید . 5-بعد از فارغالتحصیل خیلی زود جذب آموزش پرورش یا موسسات میشید ! 6-بعد از فارغالتحصیل اگه در آموزش پرورش وارد شی ( فکر کنم ) انتخاب محل کارت دست خودت نیست ! 7-در دولت به معلمان امتیاز های زیادی میدن . در مورد کرج تربیت معلمی همون دانشگاه خوارزمی هست که دارای اعتبار و کیفیت خوبیست . |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۰)yashar1374 نوشته است: با سلام ممنون.اينا رو ميدونم.منظورم يچيز ديگس. توي دفترچه هاي امسال اكثرش پيش دبستاني ودبستانيه اصلا دبيري نيست.اونم استاناي ديگه.پس شهيد رجايي چي داره اخه؟ |
|||
|
۱۸:۱۶, ۱۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۹ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۸)boghz نوشته است: به کمک فوری احتیاج دارم ( به خاطر یکی از اقوام که رشته ش انسانیه ) ' نوشته است:رشته تحصیلی mba در حدود ده سال است که در دانشگاه های ایران تدریس می شود و اخیرا نیز با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.mba مخفف عبارتMaster of Business Administrator می باشد و دارای گرایش های متعددی می باشد که دانشجویان در سال دوم تحصیل می توانند گرایش مورد نظر خود را برای ادامه تحصیل در این رشته برگزینند. mba یکی از پرطرفدارترین و پر سود ترین رشته های تحصیلی است و برای تحصیل در آن شما با هر مدرک لیسانسی می توانید در آزمون های مربوطه ثبت نام کنید. رشته mba به دلیل تفاوت های ماهیتی از ظاهر آسان و جذابی نسبت به سا آره همیناست. پسرخاله مامانمم لیسانسشو گرفته بود واسه ارشدش MBA رو انتخاب کرد. داره واسه دکتری اش میره کانادا ![]() و همینوبگم هرکی دنبال درآمده بره MBA چون نونش تو روغن هسته انگوره نیست ![]() البته به جربزه خود آدمم بستگی داره |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۱۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۸ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۸)boghz نوشته است: به کمک فوری احتیاج دارم ( به خاطر یکی از اقوام که رشته ش انسانیه ) ميتونيد از همون لينكي ك دادم استفاده كنيد http://www.kanoon.ir/Public/ArticleArchi...8%AA%D8%B1 اينم مخصوص رشته هاي انساني.معرفي تمام رشته ها وبازار كارشون (۱۶/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۲)فانوس *7* نوشته است: واي.من خيلي خيلي ب رشته ي علوم آزمايشگاهيي علاقه مندم.خيلي دوست دارم ![]() ![]() ![]() فيزيوتراپي هم خوبه.بازار كار خوبي داره
|
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام
خواهر عزیز عنوان تاپیک رو عوض کن لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! . باید بشه: لطفا برا انتخاب رشته، من را راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!! . ما اومدیم اینجا تا برا انتخاب رشته خودم اطلاعات کسب کنم ، دیدم هرچی دکتره ریخته اینجا . هر چی تجربیه اینجاس و همه هم درباره انتخاب رشته جنابعالی صحبت میکنند . . خواهشن اسم تاپیک رو مرتبط با بحث تعیین کنید ![]() ![]()
|
|||
|
۱۹:۰۲, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۵)hessam نوشته است: سلام نه.منم سوال پرسيدم.فقط براي ي نفر نيست ك شما هم كنكوري هستيد؟ چه رشته اي؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,592 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |