کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید!
۱۸:۲۵, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۶ توسط boghz.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی برادر ها و خواهر های بزرگوارم
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق باشه

برای انتخاب آگاهانه ی رشته دانشگاهی ازتون راهنمایی میخوایم
از تک تک اعضای تالار میخوام که رشته های خودشون رو معرفی کنند
ازتون خواهش میکنم از سایت ها کپی نکنید
در اصل هدف این تاپیک اینه که کسایی که خودشون یا نزدیکانشون در این رشته ها درس خوندن ( و مخصوصا اینکه الان شاغل هستند ) تجربه شون رو مطرح کنند و راهنمایی کنند
و بچه های کنکوری هم سوال هاشون رو مطرح میکنن

فکر میکنم خودتون میدونید چه چیزهایی رو مطرح کنید( نوع شغل آینده , روحیات لازم برای اون
بازار کار , جاهایی که میشه استخدام شد , نوع درسهاش در دانشگاه و درس هایی که باید خوب بلدش باشی و موارد دیگه که خودتون صلاح میدونید )

به امید اینکه همه ی بچه های بیداری اندیشه آگاهانه رشته ی دانشگاه و شغل آیندهشونو انتخاب کنند و
در راه خدا به مردم خدمت کنند
و برای همه مون افتخار آفرین باشن !

یا علی
  • [b]معرفی رشته ی MBA در ارسال 52

[/b]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فدايي ولايت ، SAViOR ، black ، sarallah ، آفتاب ، ساقی ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، اولولالباب ، Ali#59 ، Tolou ، *مهاجر* ، ali0077 ، هدهد ، Bahar ، hessam ، حوریه سادات ، مرهم ، help me ، مجید املشی ، ضحی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۰, ۱۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۴ توسط boghz.)
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۱)دیدگاه نوین نوشته است:  منم امسال کنکور دادم ... رشته تجربی رتبه ام 8000 است .
میشه در مورد این رشته ها اگه اطلاعات دارید نظری بدید :

1. شنوایی سنجی
2. شیمی کاربردی
3. میکروبیولوژی

یکی از دوستان من میکروبیولوژِی میخونن + تحقیقاتی که من انجام دادم ---> به این نتایج رسیدم
کلا این رشته مثل سایر رشته های علوم سلولی مولکولی (شامله ژنتیک , بیوتک , سلولی مولکولی, میکروبیولوژِی )
رشته های جدید هستنو برای همین خیلی بازار شون تو ایران خوب نیست
مگر اینکه در سطح بالاتر بخونیشون یعنی تا ارشد و دکترا حتما ادامه بدی
آزمایش های زیادی دارن ولی باید حافظه قوی داشته باشی مخصوصا توی میکروبیولوژِی باید حافظه ت قوی باشه تا بتونی مطالب تئوری رو تو ذهنت به هم ربط بدی و نتیجه بگیری ( البته این شرط موفق بودن تو این رشته ست )
در سطح کارشناسیش اگه بتونی و جور شه برات ,تو یه آزمایشگاه کار میکنی و کارای عادی انجام میدی
کلا این رشته ها رشته های کاربردی نیستن(مثلا فکر کن پرستاری چقدر کاربردیه ) بیشتر, رشته های تحقیقاتی هستن
تو ایران اگه میخوای دنبال همچین علم هایی بری باید زیاد به فکر در آمد آنچنانی نباشی اما اگه کسایی باشن که با علاقه این رشته هارو گسترش بدن هم برای کشور و پزشکیمون فوق العادست هم آینده ی این رشته ها بهتر میشه

مثلا من تازگی ها به این نتیجه رسیدم اکثر پزشکهای الانی فقط یه سری چیزها رو یاد گرفتنو و دارن براساس اونا برای درمان بیمارها کمک میکنن اما بخش تحقیقاتی پزشکی همین علوم پایه هستن

بدیهیه که باید حتما بهشون علاقه داشته باشی که بتونی تا ارشد و دکترا ادامه بدی

در مورد شنوایی سنجی اینا هم که اگه معرفی رشته های سازمان سنجش یا برای قلم چی رو بخونی یا اون سامانه ی رشد حتما یه اطلاعاتی کسب کردی
اما من وقتی از خواهرم درمورد پرستاری ( چون خودش پرستاره ) پرسیدم گفت درسته پرستاری خیلی سختی ها داره ( البته یه سری ها که پارتی دارن میدنشون به بخش های خلوت یا بخش هایی با کارهای راحت تر ) اما پرستاری نسبت به اکثر رشته های کارشناسی تجربی خیلی خیلی بهتره

اطلاعات زیادی از شیمی ندارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، هدهد ، دیدگاه نوین
۱۵:۳۵, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۱)دیدگاه نوین نوشته است:  منم امسال کنکور دادم ... رشته تجربی رتبه ام 8000 است .
میشه در مورد این رشته ها اگه اطلاعات دارید نظری بدید :

1. شنوایی سنجی
2. شیمی کاربردی
3. میکروبیولوژی

اين سايت قلم چيه.ميتونه كمك كنه.
مال همه ي رشته ها هستش

http://www.kanoon.ir/Public/ArticleArchi...8%AA%D8%B1
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، دیدگاه نوین
۱۶:۲۸, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
به کمک فوری احتیاج دارم ( به خاطر یکی از اقوام که رشته ش انسانیه )

1. کسی اطلاعاتی درمورد MBA داره؟
2.مدیریت بازرگانی بهتره یا صنعتی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد
۱۷:۰۲, ۱۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام

شما رتبت چن شده؟

و اهل کدوم شهری؟

اینا مهم هستن

من دو سال پیش کنکور دادم رشتم تجربی بوده الان ارتوپدی می خونم

اگر رتبت زیر 7 هزاره : به نظره من زوم کن روی رشته های توانبخشی
اگر زیر 10 هزاره : پرستاری و پروتز دندون
اگر زیر 20 هزاری : دبیری ها رو بزن
اگر زیر 30 هزاره : مدیریتا

اگر بابات پول داره علوم آزمایشگاهی چون سرمایه اولیه می خواد
اگر بازار کار خیلی برات مهمه رو رشته های علوم پایه زوم نکن
اگر میخای ادامه بدی زیاد و خیلی اهل درسی : ژنتیک و سلولی مولکولی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، yashar1374
۱۷:۳۰, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۱)*ركن الهدي* نوشته است:  سلام
ميخواستم ي اطلاعاتي درباره ي تربيت معلم تهران وكرج بگيرم
ميشه كمكم كنيد؟ممنون ميشمBlush
با سلام
تا اونجایی که من تحقیق کردم اگه اشتباه نگفته باشم :
1-معدل دیپام بالای 14 میخواد
2-هنگام تحصیل خقوق خواصی دارید که یک جایی شنیدم ماهی 70 هزارتومان و جایی 400-600 هزار تومان !!!
3-بعد از فارغالتحصیل اگه در آموزش پرورش وارد شی مدت تحصیل شما هم جزء سابقه معلمی حساب میکنند !
4-بعد از فارغالتحصیل اگه در آموزش پرورش وارد شی دیگه با موسسات دیگه نمی تونید قرارداد ببندید .
5-بعد از فارغالتحصیل خیلی زود جذب آموزش پرورش یا موسسات میشید !
6-بعد از فارغالتحصیل اگه در آموزش پرورش وارد شی ( فکر کنم ) انتخاب محل کارت دست خودت نیست !
7-در دولت به معلمان امتیاز های زیادی میدن .
در مورد کرج تربیت معلمی همون دانشگاه خوارزمی هست که دارای اعتبار و کیفیت خوبیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz
۱۸:۱۵, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۰)yashar1374 نوشته است:  با سلام
تا اونجایی که من تحقیق کردم اگه اشتباه نگفته باشم :
1-معدل دیپام بالای 14 میخواد
2-هنگام تحصیل خقوق خواصی دارید که یک جایی شنیدم ماهی 70 هزارتومان و جایی 400-600 هزار تومان !!!
3-بعد از فارغالتحصیل اگه در آموزش پرورش وارد شی مدت تحصیل شما هم جزء سابقه معلمی حساب میکنند !
4-بعد از فارغالتحصیل اگه در آموزش پرورش وارد شی دیگه با موسسات دیگه نمی تونید قرارداد ببندید .
5-بعد از فارغالتحصیل خیلی زود جذب آموزش پرورش یا موسسات میشید !
6-بعد از فارغالتحصیل اگه در آموزش پرورش وارد شی ( فکر کنم ) انتخاب محل کارت دست خودت نیست !
7-در دولت به معلمان امتیاز های زیادی میدن .
در مورد کرج تربیت معلمی همون دانشگاه خوارزمی هست که دارای اعتبار و کیفیت خوبیست .

ممنون.اينا رو ميدونم.منظورم يچيز ديگس.
توي دفترچه هاي امسال اكثرش پيش دبستاني ودبستانيه اصلا دبيري نيست.اونم استاناي ديگه.پس شهيد رجايي چي داره اخه؟
۱۸:۱۶, ۱۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۹ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام

(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۸)boghz نوشته است:  به کمک فوری احتیاج دارم ( به خاطر یکی از اقوام که رشته ش انسانیه )

' نوشته است:رشته تحصیلی mba در حدود ده سال است که در دانشگاه های ایران تدریس می شود و اخیرا نیز با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.mba مخفف عبارتMaster of Business Administrator می باشد و دارای گرایش های متعددی می باشد که دانشجویان در سال دوم تحصیل می توانند گرایش مورد نظر خود را برای ادامه تحصیل در این رشته برگزینند. mba یکی از پرطرفدارترین و پر سود ترین رشته های تحصیلی است و برای تحصیل در آن شما با هر مدرک لیسانسی می توانید در آزمون های مربوطه ثبت نام کنید. رشته mba به دلیل تفاوت های ماهیتی از ظاهر آسان و جذابی نسبت به سا

یر رشته های برخوردار است ولی در عمل برای موفقیت در کنکور و تحصیل در آن نیازمند توانمندی های هوشی و ذاتی خواهید بود که می تواند تضمین کننده موفقیت یا شکست شما در این رشته باشد. رشته mba درکنکور سراسری کارشناسی ارشد ایران جزو رشته های قرار گرفته که افراد می توانند بدون توجه به مدرک تحصیلی دوره کارشناسی خود به عنوان انتخاب دوم(52 رشته در این دسته قرار دارند) گزینش نمایند. هدف از فراگیری mba بگذارید این موضوع را با مثالی باز کنیم. شما حتما با نام آقای قلمچی دارنده بزرگترین مرکز آموزش کنکور آشنا هستید. قلمچی تا ده سال پیش یک دبیر ساده ریاضی و فیزیک بود که گاهی اوقات در ساعات فراغت از مدرسه به تدریس خصوصی می پرداخت اما امروز با در آمد سالانه حدود 4 میلیارد تومان یکی از مشهورترین و پر درامد ترین افراد ایران است که نحوه درآمدش هم کاملا آشکار است و اتفاقا مردم با میل و رقبت حاضر هستند به موسسه او پول بپردازند سوالی که مطرح می شود این است که چطور این اتفاق می افتد ؟چرا از میان این همه دبیر فقط یک نفر می تواند تا این حد موفق عمل کند؟در واقع کار mba همین است ام بی ای به شما به عنوان یک فرد عادی در هر تخصص و دانشی امکان می دهد تا ذهن خود را متوجه خلاء ها , نیازها, شکاف ها و کمبودهای بازار کنید و بر اساس تکنیک ها و تاکتیک هایی که بازار و کسب و کار شما می طلبد بهترین راه برای توسعه کسب و کار خود را پیدا کنید و سهم خود را از بازار افزایش دهید. مثالهایی ایرانی و خارجی از این دست بسیار هستند هایدا بزرگترین Fast food زنجیره ای در ابتدا فقط یک ساندویچی ساده بود اما از همان ابتدا ایده ای بزرگ بود و یا ebay یک سایت معمولی بود ولی هم اکنون یکی از پر سود ترین سایت های اینترنتی دنیاست. mba تا حد کمی به شما می آموزد که در ایجاد یا توسعه یک کسب و کار چگونه اولین باشید اما تا حد بسیاری به شما یاد می دهد چگونه در کسب و کار خود و در بازار رقابتی بهترین باشید.mba در دانشگاههای ایران در حال حاضر 9 دانشگاه در ایران در رشته mba و در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرند.

که عبارتند از :

1- دانشگاه شریف: دانشگاه شریف یکی از اولین و فعال ترین دانشگاههای ایران در توسعه این رشته است. رشته mba در 11 گرایش مختلف در این دانشگاه تدریس می شود و به دو روش دانشجو می پذیرد یکی به صورت رایگان که معمولاً 50 نفر به این روش گزینش می شوند و دیگری به صورت غیر انتفاعی که در حدود 70 تا80 نفر نیز از این طریق وارد این رشته می شوند و هزینه تحصیل برای این گروه قریب به 9 میلیون تومان خواهد شد. کلاس های این رشته در دانشکده اقتصاد و مدیریت شریف برگزار می شود. آنچه بعد از قبولی در هر دو روش اهمیت دارد لزوم شرکت در مصاحبه هایی است که از قبول شدگان انجام می شود. داشتن حداقل 3 سال سابقه کار و سوابق اجرایی جالب توجه در کسب وکارهای مختلف نیز می تواند از جمله دلایل موفقیت شما باشد.

گرایش های یازده گانه دانشگاه شریف شامل موارد زیر هستند:

1- عمومی 2- فناوری اطلاعات 3 - فناوری it 4- بازاریابی 5- تجارت 6- مدیریت منابع انسانی 7- کارافرینی 8- مدیریت استراتژیک 9- اقتصاد مدیریت 10 - مدیریت پروژه 11- مدیریت اجرایی (Emba) 2- دانشگاه تهران دانشکده مدیریت دانشگاه تهران فقط در یکی از گرایش های mba یعنی مدیریت اجرایی اقدام به جذب دانشجو می نماید. که از طریق کنکور سراسری اقدام به پذیرش دانشجو می کند. برای تحصیل غیر رایگان در دوره های نوبت دوم این دانشگاه باید در حدود 6 میلیون تومان هزینه کنید.

3- دانشگاه علامه طباطبایی دانشکده مدیریت علامه طباطبایی نیز فقط در گرایش مدیریت اجرایی رشته mba دانشجو می پذیرد. و وجه تمایز این دانشگاه در گزینش افراد شاغل با سابقه 3 تا 4 سال مدیریت است. که البته دوره های نوبت دوم در این دانشگاه هم با شهریه در حدود 6 میلیون تومان برگزار می شود.

4- دانشگاه علم و صنعت دانشگاه علم و صنعت نیز از طریق کنکور سراسری و با دوره های رایگان و غیر رایگان اقدام به گزینش دانشجو می کند که البته گویا به زودی از طریق آموزش الکترونیک نیز در این رشته دانشجو خواهد گرفت که در حدود 7 میلیون تومان هزینه در بر دارد. در این دانشگاه فقط گرایش مدیریت اجرایی تدریس می شود.

5- سازمان مدیریت صنعتی این سازمان با سابقه درخشان در زمینه آموزش های مختلف مدیریت در رده های کارشناسی و ارشد چند سالی است که دوره های mba را نیز آموزش می دهد. این سازمان در گزینش دانشجویان خود قید 3 سال تجربه کاری و مدیریتی را لحاظ کرده است و در حدود 5 میلیون تومان شهریه از دانشجویان دریافت می کند. دراین سازمان فقط گرایش مدیریت اجرایی تدریس می شود.

6- دانشگاه علوم و فنون مازندران این دانشگاه با همکاری دانشگاه ITTK هند دوره های بسیار خوبی را برای رشته mba پیاده سازی و اجرا کرده است که در حدود 6 میلیون تومان برای تحصیل در دوره های غیر رایگان آن باید هزینه کنید. 7- دانشگاه کیش

8- دانشگاه مالک اشتر

9- دانشگاه شاهرود تحصیل در رشته mba در سه دانشگاه ذکر شده در حدود 4 میلیون تومان برای شما هزینه در بر دارد. البته دانشگاه مالک اشتر تعداد معدودی را نیز به صورت رایگان پذیرش می کند. 10- دانشگاه آزاد دوره های mba این دانشگاه در واحد علوم و تحقیقات ارائه می شود و گرایش آن نیز مدیریت اجرایی می باشد. ضرایب و دروس امتحانی mba برای شرکت در آزمون سراسری و آزاد شما باید همانند همه کنکورها به سوال های چهار گزینه ای پاسخ دهید ولی علی رغم اینکه این دروس بسیار ساده به نظر می رسند بسیاری از افراد علاقه مند نمی توانند از این آزمون موفق بیرون آیند. رشته و ضریب درس mba مدیریت اجرایی ریاضیات 1 و 2 2.5 0 زبان عمومی و تخصصی مدیریت 2 1 تست GMAT 2 2 تئوری های عمومی مدیریت 1.5 1 دانش مسائل روز مدیریت 0 2 ادبیات فارسی 0 1 بازار کار mba اگر به بازار کار mba در ایران نظر بی افکنیم ایران حداقل تا 10 سال آینده نیازمند متخصصین این رشته خواهد بود این پیش بینی با توجه به تراکم زیاد مهاجرت فارغ التحصیلان این رشته از کشور برای کار یا ادامه تحصیل در خارج کشور و نیاز شدید سازمان های بزرگ و اقتصادی و شرکت های دولتی و خصوصی که تعدادشان کم هم نیست بسیار با وسواس صورت گرفته است. اما بازار کار mba در خارج از کشور نیز از جایگاه مطلوبی برخوردار است و کشورهای آمریکا و کانادا در جذب متخصصین این رشته درنگ نمی کنند. از خاطر نبرید که بسیاری از دانشجویان این رشته از همان ابتدای تحصیل دعوت به کار می شوند. ادامه تحصیل در mba برای ادامه تحصیل در مقطع دکترای mba باید از ایران خارج شوید و در یکی از دانشگاههای معتبر آمریکایی, کانادایی, استرالیا و هند به تحصیل بپردازید.

آره همیناست. پسرخاله مامانمم لیسانسشو گرفته بود واسه ارشدش MBA رو انتخاب کرد. داره واسه دکتری اش میره کانادا Cool
و همینوبگم هرکی دنبال درآمده بره MBA چون نونش تو روغن هسته انگوره نیست Big Grin
البته به جربزه خود آدمم بستگی داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz
۱۸:۱۹, ۱۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۸ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #48
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۸)boghz نوشته است:  به کمک فوری احتیاج دارم ( به خاطر یکی از اقوام که رشته ش انسانیه )

ميتونيد از همون لينكي ك دادم استفاده كنيد

http://www.kanoon.ir/Public/ArticleArchi...8%AA%D8%B1

اينم مخصوص رشته هاي انساني.معرفي تمام رشته ها وبازار كارشون

(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۲)فانوس *7* نوشته است:  
اگر رتبت زیر 7 هزاره : به نظره من زوم کن روی رشته های توانبخشی
اگر زیر 10 هزاره : پرستاری و پروتز دندون
اگر زیر 20 هزاری : دبیری ها رو بزن
اگر زیر 30 هزاره : مدیریتا

اگر بابات پول داره علوم آزمایشگاهی چون سرمایه اولیه می خواد
اگر بازار کار خیلی برات مهمه رو رشته های علوم پایه زوم نکن
اگر میخای ادامه بدی زیاد و خیلی اهل درسی : ژنتیک و سلولی مولکولی

واي.من خيلي خيلي ب رشته ي علوم آزمايشگاهيي علاقه مندم.خيلي دوست دارمHeartHeartHeart

فيزيوتراپي هم خوبه.بازار كار خوبي دارهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، هدهد
۱۸:۵۵, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
سلام
خواهر عزیز عنوان تاپیک رو عوض کن

.

باید بشه: لطفا برا انتخاب رشته، من را راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

ما اومدیم اینجا تا برا انتخاب رشته خودم اطلاعات کسب کنم ، دیدم هرچی دکتره ریخته اینجا .

هر چی تجربیه اینجاس و همه هم درباره انتخاب رشته جنابعالی صحبت میکنند

.

.

خواهشن اسم تاپیک رو مرتبط با بحث تعیین کنیدAngryAngryAngry
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۰۲, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۵)hessam نوشته است:  سلام
خواهر عزیز عنوان تاپیک رو عوض کن

.

باید بشه: لطفا برا انتخاب رشته، من را راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

ما اومدیم اینجا تا برا انتخاب رشته خودم اطلاعات کسب کنم ، دیدم هرچی دکتره ریخته اینجا .

هر چی تجربیه اینجاس و همه هم درباره انتخاب رشته جنابعالی صحبت میکنند

.

.

خواهشن اسم تاپیک رو مرتبط با بحث تعیین کنیدAngryAngryAngry

نه.منم سوال پرسيدم.فقط براي ي نفر نيست ك

شما هم كنكوري هستيد؟ چه رشته اي؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان