کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
:::::::::::خانمها و حق نگاه کردن به نامحرم :::::::::
۱۶:۰۶, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
نقل قول:خانومها بیشتر کنجکاون تا چشم ناپاک.
سلام
اینها بهانه است !
یک بنده خدایی بود !
می خواست بره بیرون آرایش می کرد ، من می گفتم به خاطر کی این کار رو می کنی ، می گفت به خاطر خودم Mat
از کنار آقایی می گذشتیم ، می گفت دیدی مثلا، چه قیافه ای بود ، می گفتم نه . من که نمی تونم نگاه کنم !
خلاصه گردن نمی گرفت که به خاطر لذت جویی هست .
خلاصه الان می گه یعنی خدا منو می بخشه ! ما هم گفتیم چه کاره ایم الان توی روش بخواهیم بزنیم ، گفتم آره . توبه کن می بخشه Confused
خداوند خودش می فرماید ، انسان بهانه جو هست .
شما فکر می کنید الان کسی که دزدی می کنه ، برایش این دزدی از لحاظ منطقی حل نشده ؟! چرا شده !
این هم مثل همون هست . دلیل تراشی بیهوده !
...
..
.
پ.ن .
البته کنجکاوی داریم تا کنجکاوی !!
یه دفعه خانوم یک مانتوی قرمز پوشیده ، طبیعتا توی چشم می زنه .
ولی یک دفعه توی چشم یه چادری رو نگاه می کنند ببینن ، توی بصل النخاعش چه خبره !!
فرق می کند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، شیدا ، راحیل ، ali.khm ، Aryha ، میلاد.م ، help me ، fiftynine ، جویای حقیقت ، وحید110 ، مفقود الاثر ، السا ، ترنم ، در جستجوی سختی ، t.kam67 ، آلاله ، رضا1357 ، لبخند خدا ، مهدی2012 ، boghz ، fatemeh ، hessam

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۷, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:در تاپیک حجاب آقایون،دو آیه از سوره نور رو قرار دادم که اول به آقایون در مورد نگاهشون توصیه شده ،پس خدا بهتر میدونه که در باطن مرد و زنی که آفریده چه غزایز و ویژگی هایی قرار داده و توصیهایی که کرده مشخصه روی نگاه آقایون بیشتر تأکید شده چون آقایون در این مورد حساس ترند و باید خانم به میزان کمتر از یک آقا رعایت کنه.

پس باید اینو قبول کنیم که همه نگاه خانم ها به نامحرم از روی هوس اصلأ نیست.
پس اگر اینجوره باید یک آقا هم به اندازه یک خانم پوشش داشته باشه.
قرار نیست که از دستور خدا جلو بزنیم.

سلام و تشکر از شرکت دوستان در بحث
صد البته .
بنده نگفتم که همه نگاهها خراب هست !!
یا همه نگاهها هوس آلوده ! نستجیر بالله !
خوب مراتب هم داره و وسع هر کس در حدی هست ،
مسائلی هم هست که عمومی نمیشود توضیحش داد !
هرکسی یک انتظاراتی از خودش دارد ...
یک محدودیت هایی هم دارد !
خلاصه عرض کنیم در حد ادعایی که ما داریم ....
باز هم ممکن هست بعضی از دوستان فکر کنند ، باز هم من زدم در راه افراط ...
ولی شنیده ایم که خانمهای اهل مراقبات ، به آقایون که تصویرشون از تلویزیون هم پخش می شود ، دقیق نمی شوند .
به هر حال همین ربزه کاری ها هست که یکی می شود بانو امین ، یکی هم می شود فاطمه !!!!!

حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرمودند: «بهترين زن كسي است كه مردي او را نبيند و نه او مردي راببيند»

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Havbb 110 ، جویای حقیقت ، Reza2035 ، در جستجوی سختی ، sarallah ، مهدی2012 ، boghz ، fatemeh
۱۳:۲۵, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:
خلاصه گردن نمی گرفت که به خاطر لذت جویی هست .

واقعا خنده داره برای من خدایا!!!
فاطمه خانم شما خودت یه دختری وقتی تو صورت یه مرد نگاه می کنی مثلا چه لذتی بهت دست میده؟؟؟والا ما که از این کارا بلد نیستیم.قیافه یکی رو نگاه کنیم و لذت ببریم
خدا رو شکر که مملکت دست افرادی با اعتقادات شما نیست وگرنه مثلا فوتبالو پخش نمی کردن که یه موقع من دختر نشینم نگاه کنم لذت!!ببرم من خودم فوتبالیم اساسی به قیافه همه شون هم نگاه می کنم والا لذتی هم نبردم تا حالا!!آره آدم گاهی با خودش میگه فلانی چه خوش قیافه است ولی لذت نداره آخه!!والا!!
یعنی مثلا شما تا حالا چهره هیچ مردی رو غیر بابات ندیدی؟؟سینما نمیری شما؟؟فیلم نمی بینی شما؟؟
بعضی از این اعتقادات جاش تو موزه لوور خالیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مجید املشی ، Bahar ، SAViOR ، termeh ، fatemeh
۱۳:۴۱, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13

بسم الله

خوب عزیز دل بعضی ازاین اعتقادات ریشه درتوصیه وخط دهی هایی دارد که ازمقام معصوم بما رسیده.
موزه لووروسایر موزه ها البته عتیقه جات نگهداری میشوداما کلام معصوم راباید دردل نهادینه کرد.
همانطور که فاطمه خانم عرض کردند:

نقل قول:حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرمودند: «بهترين زن كسي است كه مردي او را نبيند و نه او مردي راببيند»

اما مثالی میزنم،والبته نمیگویم مردان همه خوش سیما ویوسف پیامبر(سلام الله علیها) تشریف دارند،اماداستان یوسف پیامبراتفاقا به لزوم
پاک دامنی مردان وچشم پاکی زنان اشاره دارد.

درپناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abbas133 ، یاســین ، Reza2035 ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، sarallah ، SAViOR ، ali.khm ، Mitsonary ، مهدی2012 ، boghz ، fatemeh
۱۳:۴۱, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اواسط ماه رمضون یه سخنرانی رفتم استادش فقط یک ساعت در مورد نگاه صحبت کرد و چقد روایات گفت مثلا یکیش که یادم این بود تو زمان ........... حالا زمانش خیلی مهم نیس یه مرده با چند تا دوستاش و به نظرم پیامبر میره عیادت یه زن مریض (که تاکید میکرد اصلا یه زن مریض زیبایی خاصی درش نمایان نیست) بعد به اون یک نگاه بدون هوس( منظورش بود ) انجام میده پیامبر بهش میگه تو اگه کور میشدی و این نگاه رو نمیکردی به نفعت بود.....
به نظرم به غیر از مسئله هوس و لذت و... این نگاه ها سرعت ادم رو در راه رسیدن به اون اصلیه میگیره!!!!! خیلی هم سخته برا همینه خدا قرار شیرینی ایمان و لذت مناجات با خودش رو پاداش بده استاد میگفتن شاید یه سری کارهای خوب ادم انجام بده اما این شیرینی رو نفهمه ولی اینو میفهمی.......
یه استادتر دیگه میگفت اگه این دنیا مثل یه بیابون سوزان باشه اگه کسی ندو تو این بیابون و یه گوشه بشینه مسخره است شاید همین نگاه کوچولو مانع دویدن بشه..........
ببخشید طولانی شد.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، یاســین ، فاطمه خانم ، ali0077 ، مجید املشی ، Bahar ، SAViOR ، rahgozar.f ، مهدی2012 ، boghz
۱۴:۰۳, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱:۲۷)فاطمه خانم نوشته است:  !

حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرمودند: «بهترين زن كسي است كه مردي او را نبيند و نه او مردي راببيند»
[size=large]

با یاد حق

میشه منبع این حدیث رو ذکر کنید ... قبلا هم شنیدم ولی..
خیلی غیر قابل هضمه مگه میشه تو دنیای امروز چنین کاری کرد ....

اصلا مگر خود حضرت زهرا (سلام الله علیها) و حضرت زینب رو کسی ندید وقتی خطبه میخوندند؟؟
این مگر چیزی از شان و مقام این دو بزرگوار کم میکنه؟؟

یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، فاطمه خانم ، SAViOR
۱۴:۲۳, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16

بسم الله الرحمن الرحیم

ببینید چیزی که مدنظر معصوم علیه السلام هست مواردی است که غیرضروری است.

یعنی جزموارد اضطرار بهترین چیز برای یک زن همین هست(اینکه نه نامحرم ایشان راببیندونه ایشان نامحرم را).

که اگر این موضوع واقعا راعایت میشد وحرف معصوم روی زمین نمیماندوضع جامعه ازین خیلی بهتر بود.شما تعداد حضور خانم ها رودرجامعه سطح بازار،پارکها،خیابانها درنظر بگیرید باتعدادمردان را.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، یاســین ، مرتاح ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، Aryha ، sarallah ، Bahar ، Mitsonary ، مهدی2012 ، boghz
۱۴:۳۰, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۳)rastin نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

ببینید چیزی که مدنظر معصوم علیه السلام هست مواردی است که غیرضروری است.

یعنی جزموارد اضطرار بهترین چیز برای یک زن همین هست(اینکه نه نامحرم ایشان راببیندونه ایشان نامحرم را).

که اگر این موضوع واقعا راعایت میشد وحرف معصوم روی زمین نمیماندوضع جامعه ازین خیلی بهتر بود.شما تعداد حضور خانم ها رودرجامعه سطح بازار،پارکها،خیابانها درنظر بگیرید باتعدادمردان را.

این ضرورت رو چه کسی تشخیص میده؟؟؟

مثلا نمایندگان مجلس میگن ما کارمون ضرورت داره.
اما من میگم نه. اگه شما نرید مجلس مردها میرن هیچ ضرورتی هم نداره.

پس میشه سلیقه ای.

لطفا راهنمایی کنید. ضرورت یعنی چی؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، rahbin ، مجید املشی ، Bahar ، مهدی2012 ، boghz
۱۴:۳۰, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۴:۰۳)farjad نوشته است:  با یاد حق

میشه منبع این حدیث رو ذکر کنید ... قبلا هم شنیدم ولی..
خیلی غیر قابل هضمه مگه میشه تو دنیای امروز چنین کاری کرد ....

اصلا مگر خود حضرت زهرا (سلام الله علیها) و حضرت زینب رو کسی ندید وقتی خطبه میخوندند؟؟
این مگر چیزی از شان و مقام این دو بزرگوار کم میکنه؟؟

یاالله
یه اقایی تو تلوزیون این حدیث رو تشریح کرد و گفت یعنی جایی که لزومی نداره ادم با نامحرم معاشرت داشته باشه باید پرهیز کنه که به نظرم منطقیه
البته در این بحث باید اینم بگیم که این حرفا رو گاهی واسه یه ادم معمولی میزنن که کلا تو زندگیش گناه نکنه هنر کرده،یبارم واسه ادمایی میزنن که قصد سیر و سلوک دارن،واسه مورد دوم کلا خیلی چیزا ممنوعه مثلا خیلی چیزا که حتی به ذهن ما نمیرسه که اینا بده واسه این افراد مانع برای رسیدن و طی طریقه،مثلا اینکه جایی که به ما ربطی نداره بپرسیم کجا بودی(مثلا از دوستمون بپرسیم که شاید،شاید مجبور شه دروغ بگه که ما در اون دروغ سهیم هستیم) یا حرفی که بزنی یا نزنی فرقی نکنه(فقط ببینید این حرف نه دورغه نه غیبته ... ) ،خوب ما در طول روز چقدر حرف بی خود میزنیم؟
یه سری کارها مختص سالکین الی الله است و البته دلیلی نداره برای اینکه ما سالک نباشیم
در مورد نگاه نامحرم به نظرم هر کس ته دلش میدونه چه خبره،فقط هم مسئله جنسی و این حرفا نیست مسائل دیگه ام هست.بنده هم به شخصه ترجیح میدم کلا کمتر ببینم به دلایل شخصی خودم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Aryha ، مجید املشی ، Bahar ، SAViOR ، مهدی2012 ، boghz
۱۴:۴۱, ۲۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۰)nina نوشته است:  واسه ادمایی میزنن که قصد سیر و سلوک دارن،واسه مورد دوم کلا خیلی چیزا ممنوعه مثلا خیلی چیزا که حتی به ذهن ما نمیرسه که اینا بده واسه این افراد مانع برای رسیدن و طی طریقه،

یه سری کارها مختص سالکین الی الله است و البته دلیلی نداره برای اینکه ما سالک نباشیم

به نظرم هرکس که داره با نفسش میجنگه سالک الی الله هست.

خدا هم هیچ وقت حکمی رو نداده بگه این مال همه نیشت مال سالک الی الله.

احکام خدا عمومیه. واسه همه است.اما هرکس به قدر ظرف خودش بهره میبره.

ببخشید بحث منحرف شد ولی لازم دیدم بگم.

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱:۲۷)فاطمه خانم نوشته است:  ولی شنیده ایم که خانمهای اهل مراقبات ، به آقایون که تصویرشون از تلویزیون هم پخش می شود ، دقیق نمی شوند .
به هر حال همین ربزه کاری ها هست که یکی می شود بانو امین ، یکی هم می شود فاطمه !!!!!

من که شخصا دوست ندارم خانوم اهل مراقبات بشم.

من دوست دارم یه آدم معمولی باشم از غذایی که مردم میخورن بخورم . لباسهام راه رفتنم رفتارم مثل مردم باشه نه فرشته ها. پیامبر فرمودن من مثل شماهام با این تفاوت که به من وحی میشه ولی به شما ها نه.(نقل به مضمون)

پیامبر که دروغ نمیگن که. ایشون یه انسان خوب بودن. تو اجتماع بودن.معمولیه معمولی.

دیگه این مراقبات و اینها واسه آدمهای خاص تر از پیامبر هست لابد...(نعوذ بالله)

خواهر بنده مدام تسبیح به دست میباشند و بیرون هم با روبند حاضر میشن.اما بی رودربایستی من اصلا احساس نمیکنم به اونی که خدا میخواد نزدیک باشه. همیشه حس میکنه بابقیه متفاوته...وبه قول دوستان سالک الی الله هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، Bahar ، SAViOR
۱۴:۴۸, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #20

رویه ای ک من خودم همیشه سعی کردم پیش بگیرم این بوده ک موقعیت شناس باشم...و این رو هم از همین بزرگواران یاد گرفتم...

واسه من خ قشنگ و تامل برانگیزه ک حضرت فاطمه (سلام الله علیها) وقتی مرد نابینا پشت در خونه هست حجاب کامل میگیره و
همون حضرت فاطمه (سلام الله علیها) وقتی پای دفاع از حق و ولایت در میانه در جامعه حضور پیدا میکنه و خطابه های آن چنینی میگه...
من یاد گرفتم شرایط رو بسنجم...بعضی جاها واقعا ضرورتی نداره ک حضور پیدا کنم پس ب تبع هم از نگاه هایی حفظ میشم و هم نگاه خودم رو از خ چیزها حفظ میکنم...
خ کارا میشه انجام داد تا کمتر نگاه کنی و نگاهیده بشی
Big Grin

****و خ ازمواقع خانم ها راحت متوجه میشن ک با هرچی بیشتر نگاه کردن ب اقایون (خاصه اقایون جوان) این قلبه به سمتشون داره حرکت میکنه واتفاقات بعدی.................. ****

درجامعه الان من (دانشگاهاش.بازارش و ...)با وضع فاجعه برانگیزی ک هست... بنا ب ضرورت هایی ک وجود داره مجبورم ک باشم ولی میشه کمتر و به جا تر بود.......

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، فاطمه خانم ، یاســین ، ali0077 ، rahbin ، أین المنتظر ، Bahar ، SAViOR ، یوسف خان ، rahgozar.f ، مهدی2012 ، boghz
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]