کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
:::::::::::خانمها و حق نگاه کردن به نامحرم :::::::::
۱۶:۰۶, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
نقل قول:خانومها بیشتر کنجکاون تا چشم ناپاک.
سلام
اینها بهانه است !
یک بنده خدایی بود !
می خواست بره بیرون آرایش می کرد ، من می گفتم به خاطر کی این کار رو می کنی ، می گفت به خاطر خودم Mat
از کنار آقایی می گذشتیم ، می گفت دیدی مثلا، چه قیافه ای بود ، می گفتم نه . من که نمی تونم نگاه کنم !
خلاصه گردن نمی گرفت که به خاطر لذت جویی هست .
خلاصه الان می گه یعنی خدا منو می بخشه ! ما هم گفتیم چه کاره ایم الان توی روش بخواهیم بزنیم ، گفتم آره . توبه کن می بخشه Confused
خداوند خودش می فرماید ، انسان بهانه جو هست .
شما فکر می کنید الان کسی که دزدی می کنه ، برایش این دزدی از لحاظ منطقی حل نشده ؟! چرا شده !
این هم مثل همون هست . دلیل تراشی بیهوده !
...
..
.
پ.ن .
البته کنجکاوی داریم تا کنجکاوی !!
یه دفعه خانوم یک مانتوی قرمز پوشیده ، طبیعتا توی چشم می زنه .
ولی یک دفعه توی چشم یه چادری رو نگاه می کنند ببینن ، توی بصل النخاعش چه خبره !!
فرق می کند

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، شیدا ، راحیل ، ali.khm ، Aryha ، میلاد.م ، help me ، fiftynine ، جویای حقیقت ، وحید110 ، مفقود الاثر ، السا ، ترنم ، در جستجوی سختی ، t.kam67 ، آلاله ، رضا1357 ، لبخند خدا ، مهدی2012 ، boghz ، fatemeh ، hessam

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۰, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #31

جالب هست که توی این تالار برای تمامی حرکات و اعمال و ظاهر خانمها تاپیک و پست می زارن ولی برای آقایون خیر.
یک تاپیک هم که برای آقایون گذاشتن" حجاب آقایون" نیمی از پستها درباره خانمها هست و هیچ ناظری هم تذکر نداده که اینها خارج از بحثه و حذفشون کنه!!

مثل اینکه آقایون این تالار فکر می کنن که آزادن هر جور دلشان میخواد رفتار کنن و فقط این خانمها هستن که باید براشون طرح و برنامه ریخته بشه و متاسفانه عده ای از خانمها هم با اونها همراهی می کنن!!

واقعا خنده داره که آقایون همه جا می گن که زنها حجاب داشته باشن تا ما با نگاه به اونها به گناه نیفتیم بعد تاپیک نگاه برای خانمها گذاشته بشه!!

یعنی اینکه آقایون آزادن به هرجا می خوان نگاه کنن خانمها باید خودشونو محدود کنن تا نگاه آقایون آزادانه بچرخه!!
ولی برای نگاه خانمها شرط و شروط می زارن!!

واقعا یک چک بکنین ببینین چند تا تاپیک درباره حجاب شوهرداری کار زنان درس زنان و فکر زنان و .... در این تالار هست و بعد همین کارو برای مسائل مربوط به مردان بکنین!!

چرا واقعا مردها و برخی زنها فکر می کنن که زنها بچه دو ساله هستن و باید برای تک تک اعمالشون دستور داده بشه ولی آقایون خودشون باید برای خودشون تصمیم بگیرن؟!

واقعا گاهی تالار روی اعصاب هست!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، لبخند خدا
۱۳:۳۹, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۰)فرمیسک نوشته است:  جالب هست که توی این تالار برای تمامی حرکات و اعمال و ظاهر خانمها تاپیک و پست می زارن ولی برای آقایون خیر.
یک تاپیک هم که برای آقایون گذاشتن" حجاب آقایون" نیمی از پستها درباره خانمها هست و هیچ ناظری هم تذکر نداده که اینها خارج از بحثه و حذفشون کنه!!

مثل اینکه آقایون این تالار فکر می کنن که آزادن هر جور دلشان میخواد رفتار کنن و فقط این خانمها هستن که باید براشون طرح و برنامه ریخته بشه و متاسفانه عده ای از خانمها هم با اونها همراهی می کنن!!

واقعا خنده داره که آقایون همه جا می گن که زنها حجاب داشته باشن تا ما با نگاه به اونها به گناه نیفتیم بعد تاپیک نگاه برای خانمها گذاشته بشه!!

یعنی اینکه آقایون آزادن به هرجا می خوان نگاه کنن خانمها باید خودشونو محدود کنن تا نگاه آقایون آزادانه بچرخه!!

واقعا یک چک بکنین ببینین چند تا تاپیک درباره حجاب شوهرداری کار زنان درس زنان و فکر زنان و .... در این تالار هست و بعد همین کارو برای مسائل مربوط به مردان بکنین!!

چرا واقعا مردها و برخی زنها فکر می کنن که زنها بچه دو ساله هستن و باید برای تک تک اعمالشون دستور داده بشه ولی آقایون خودشون باید برای خودشون تصمیم بگیرن؟!

زبل خانوم. اونجا دعوا رو فیصله دادم .

اومدی اینجا شلوغ کاری می کنی...

آروم تر بنویس ما هم یه چیزی بفهمیم...

اگه جا داشت دفاع هم میکنیم ازت...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، لبخند خدا
۱۴:۰۸, ۳۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۲:۳۵ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #33

....................................................................................................​....................................................................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۱۱:۰۵, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
خیلی ببخشید اون شخصی که از فاطمه خانم انتقاد کردن و گفتن<این چه حرفیه>:مگه ما تو دینمون نداریم که حتی زن نباید نگاه شهوت الود به مرد بکنه؟
فکر کنم زمان علی گندابی بود که علی اینقدر خوشکل بود که زنی که تازه ازدواج کرده بود وقتی از کنار علی رد میشد فقط محو سیمای علی میشد.
حرفتون منطقی نیستAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، فاطمه خانم
۱۲:۱۰, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
(۸/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۵)خادم الزهرا نوشته است:  خیلی ببخشید اون شخصی که از فاطمه خانم انتقاد کردن و گفتن<این چه حرفیه>:مگه ما تو دینمون نداریم که حتی زن نباید نگاه شهوت الود به مرد بکنه؟

شما از حرف بنده اشتباه برداشت کردین ، منظورم این بود که خانم ها هم مثل آقایون این حق رو ندارند ، فاطمه خانم پست اول رو جوری شروع کرده اند ، باعث سوتفاهم میشود ، شما دوباره پست من را بخوانید...
۱۵:۱۷, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
نقل قول:مثل اینکه آقایون این تالار فکر می کنن که آزادن هر جور دلشان میخواد رفتار کنن و فقط این خانمها هستن که باید براشون طرح و برنامه ریخته بشه و متاسفانه عده ای از خانمها هم با اونها همراهی می کنن!!
نقل قول:
مثل اینکه شما خیلی به انتقاد کردن علاقه دارینSmile کی گفته باید آقایون هر جور دلشان میخواد آزادانه بچرخن و چشمشون رو کنترل نکنن؟

ما میگیم واسه اون پسر جوون بیچاره خیلی سخته که با وجود این همه بدحجابی و بی حجابی نگاهش رو کنترل کنه ولی هیچوقت حق نداره که نگاه به نامحرم کنه و واسه ی خانم ها هم خیلی سخته که با این شرایط چشم هم چشمی که همه چیز مردم ظواهر شده خودنمایی نکنن ولی باز هم دلیل نمیشه بی حجاب باشن.
این جمله دوم رو گفتم که عادلانه باشهSmile
۱۶:۵۵, ۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۰۷ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۰)فرمیسک نوشته است:  جالب هست که توی این تالار برای تمامی حرکات و اعمال و ظاهر خانمها تاپیک و پست می زارن ولی برای آقایون خیر.

خانوم فرمیسک من نمیدونم چرا همش ساز مخالفت میزنین؟؟؟چون میبینید این یک سایت مذهبی هستش و پسرهاشون مذهبی
هستن این کار رو می کنید و میخواین عکس العمل آقا پسر هارو ببینید..از این کار شما واقعا لذت میبرید درست نمیگم؟؟Huh
ببینید خدا زنهارو بیش تر از مردها از نعمت زیبایی بهره مند کرده..زنها هم مسیولیتی در قبال این زیبایی دارن اون هم اینه که 1.باید
این نعمت رو حفظ و نگهداری کنن 2. از این نعمت در جهت رشد و کمال استفاده کنن.ولی متاسفانه کدوم از زنهای ما این مسیولیت
رو به نحو احسنت انجام دادن که مردها هم بیان مسیولیتشون رو درست انجام بدن (منظور نگاه نکردن به نامحرمه)؟؟Huh

زنان هم موظفند که : 1.تمام بدن خود رو به جز صورت و دست ها تا مچ رو از نامحرم بپوشانند.
2.پوشش اونها نباید چسبناکککککککککککککک و تحریییییییییییییکککککک کننده باشد..این یه وظیفه ی الهی هستش نه حرف آ آ
قاییون سایت...خانوما بدحجاب میرن بیرون بعد میگن چرا آقاییون اینطوری نگامون میکنن..پس چرا به ما چادری ها اینطوری نگاه
نمی کنن؟؟Huhبللللله زن باید حجاب داشته باشه تا مردها به گناه نیوفتن....حالا شما فرض کن برای تک تک اعمالشون دستور داده بشه کدوم زنی میاد از این دستورات پیروی کنه؟؟ شما داری حرف زور میزنی..میگی ما بدحجاب بریم بیرون ولی مردها نگامون
نکنن...این با عقل جور در نمیاد.اصلا هدف بیشتر دخترای بد حجاب اینه که نگاهشون کنن و دارن نگاه پسرا رو گدایی می کنن و
اینم بگم شخصیت زنهای بدحجاب در حد همین مو بیرون ریختن و چند تکه لوازم آرایش هستش ولی شخصیت دخترای چادری بزرگ
تر از این حرفاست...زن بخاطر زیبایی هایی که داره بایدددددد یکسری محدودیت داشته باشه و باید پیروی کنه این یه وظیفه الهی
هستش خانوم..........واقعا شما هم گاهی روی اعصاب همه هستین خانوم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مهدی2012 ، Mitsonary ، بیداری12
۱۸:۲۵, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
متأسفانه بنده هرجوری میخونم متوجه منظور شما جز منظور اول نمیشم.به نظر من میخاید جوابتون رو پاک کنید و واضح تر بنویسید.
۲۱:۰۲, ۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۰ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۵)خادم الزهرا نوشته است:  متأسفانه بنده هرجوری میخونم متوجه منظور شما جز منظور اول نمیشم.به نظر من میخاید جوابتون رو پاک کنید و واضح تر بنویسید.
با آقای پرستیژ بودن ایشونCool
۲۳:۱۱, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
(۸/شهریور/۹۲ ۲۱:۰۲)zohre150 نوشته است:  کاملا واضحه ایشون میگن اینقدر خانومارو محدود نکنید و اینقدر نگید زن باید حجاب داشته باشه منم گفتم یه وظیفه الهی هستش
و بر زن واجبه که حجابشو رعایت کنه....!!

طرف مخاطب خادم الزهرا خانوم من بودم نه خانوم فرمیسک ، شما دچار سوتفاهم شدید...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]