|
:::::::::::خانمها و حق نگاه کردن به نامحرم :::::::::
|
|
۱۶:۰۶, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:خانومها بیشتر کنجکاون تا چشم ناپاک.سلام اینها بهانه است ! یک بنده خدایی بود ! می خواست بره بیرون آرایش می کرد ، من می گفتم به خاطر کی این کار رو می کنی ، می گفت به خاطر خودم ![]() از کنار آقایی می گذشتیم ، می گفت دیدی مثلا، چه قیافه ای بود ، می گفتم نه . من که نمی تونم نگاه کنم ! خلاصه گردن نمی گرفت که به خاطر لذت جویی هست . خلاصه الان می گه یعنی خدا منو می بخشه ! ما هم گفتیم چه کاره ایم الان توی روش بخواهیم بزنیم ، گفتم آره . توبه کن می بخشه ![]() خداوند خودش می فرماید ، انسان بهانه جو هست . شما فکر می کنید الان کسی که دزدی می کنه ، برایش این دزدی از لحاظ منطقی حل نشده ؟! چرا شده ! این هم مثل همون هست . دلیل تراشی بیهوده ! ... .. . پ.ن . البته کنجکاوی داریم تا کنجکاوی !! یه دفعه خانوم یک مانتوی قرمز پوشیده ، طبیعتا توی چشم می زنه . ولی یک دفعه توی چشم یه چادری رو نگاه می کنند ببینن ، توی بصل النخاعش چه خبره !! فرق می کند |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۶)فاطمه خانم نوشته است: سلام ما که از ته دل ادمها خبر نداریم که واسه چی دارن نگاه میکنن. خود من بارها شده به کسی خیره شدم ولی کلا حواسم جای دیگه بوده. حکم نمیشه صادر کرد که بهانه است. هر نگاهی که آلوده نیست. خانومها معمولا از این لذت جویی ها به دورند.نمیگم نیست اما کمتره نسبت به آقایون و این طبیعیه... |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۱۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:ما که از ته دل ادمها خبر نداریم که واسه چی دارن نگاه میکنن. خود من بارها شده به کسی خیره شدم ولی کلا حواسم جای دیگه بوده.عرض معذرت ! این هم بهانه تراشی هست . تاثیرش هم در روح هست ! منظورم به شما نیست و کلی دارم عرض می کنم . امام صادق عليه السلام : النَّظرَةُ سَهمٌ مِن سِهامِ إبليسَ مَسمومٌ، مَن تَرَكَها للّهِ عَزَّوجلَّ لا لغَيرِهِ أعقَبَهُ اللّهُ إيمانا يَجِدُ طَعمَهُ؛ گاه كردن، تيرى از تيرهاى زهرآلود ابليس است. هر كه براى خداوند عز و جل و نه براى غير او، چشم خود را فرو بندد خداوند در پى آن ايمانى به او ارزانى دارد كه مزه اش را بچشد. كتاب من لا يحضره الفقيه : ج4 ، ص18 ، ح4969 |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۹)فاطمه خانم نوشته است: عرض معذرت ! معذرتتون رو قبول کردم. اما لطفا تو این تاپیک این بحث رو مطرح نکنید.اینایی که شما گفتید یه تاپیک جدا میخواد واسه بحث کردن. اینجا بحث سر حجاب ظاهری آقایونه که دیده میشه و در اشتباه بودنش شکی نیست. ممنوم. |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این هم موضوع!
هر کدام از دوستان که فکر می کنند نگاه نکردن فقط برای آقایان قرار داده شده بیایید و بگویید ... آیا من که خانوم هستم حق دارم به مرد نامحرم نگاه مداوم دادشته باشم یا خیر!!؟ |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۱۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۱ توسط abbas133.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
حدیثی از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
شش چیز از جانب خود برای من ضمانت کنید تا من بهشت را برای شما ضمانت کنم : 1- هر گاه سخن گفتید راست بگویید. 2- هر گاه وعده دادید وفا کنید. 3- هر گاه امین شمرده شدید (امانت دار) ادا کنید. 4- شرمگاههای خود را حفظ نمائید. 5- چمانتان را بپوشید. 6- و دست هایتان را از کار ناروا باز بدارید. البحار ج 77 ص 172 دیگه برا انجام این کارا آقا و خانوم نداره نمیشه بگیم هرگاه آقایان سخن گفتن راست بگویند اما خانومها مهم نیست و مورد پنجم هم به همین شکل......!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۵۱)فاطمه خانم نوشته است: آیا من که خانوم هستم حق دارم به مرد نامحرم نگاه مداوم دادشته باشم یا خیر!!؟ خیلی مسخره است! از شما انتظار نداشتم فاطمه خانوم ، نه خیر بفرمایید نگاه مداوم هم داشته باشید... یعنی چی؟ من منظور شما رو نفهمیدم حالا اینکه تاپیکش هم کردید واقعا دور از انتظارم بود... رابطه ی ای که چه بصری چه سمعی خداوند قبل از ازدواج حرام و نامشروع اعلام کرده ، شما سوالی می پرسید که آیا خانوم ها هم ...
|
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۵۱)فاطمه خانم نوشته است: این هم موضوع! البته این رو بیشتر خود خانمها و افراد محقق در این زمینه و مراجع تقلید باید به طور دقیق بگن. ولی تا اونجایی که بنده میدونم: خانمها خیلی کمتر از آقایون از راه چشم لذت جویی میکنند. نه اینکه اصلا لذت جویی از راه چشم نکنند یا نتوانند بکنند! ولی همانطور که قبلا هم تالار مفصل توضیح داده شده ، سیستم کلی انسان به این صورت هست که میتونه فردی رو ببینه و در ذهن خودش و در خیالات خودش از اون چهره یه شریک جنسی برای خودش متصور بشه ، از اونجایی که هم خانمها و هم آقایون دارای قوه ی تخیل هستند این در هر دو مشترک هست. ولی شدت تکیه ی آقایون به چشم خیلی زیاد تر هست... بنابر این دست خانمها برای نگاه کردن به آقایون بازتر هست یعنی اینطور نیستند که با یک نگاه تحریک بشوند... بنابر این یک خانم به راحتی «میتواند» به قصدی غیر از لذت به مرد نگاه کند ولی مرد نمیتواند چنین کاری رو برای مدت طولانی انجام دهد. |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
نگاه خانم به آقآ اگه از روی لذت جویی نباشه اشکالی نداره ولی بهتره نگاه نشه ... من به شخصه به صورت آقایون نگاه نمیکنم مگر این که تو مهمونی یا جایی وقتی دارم با فاصله ی دو یا سه متری باهاشون حرف میزنم یا به هر دلیلی به حرف هاشون گوش میدم به صورتشون نگاه میکنم ... همون هم اگه فاصله کم باشه سرم رو پایین می اندازم ![]() تو خیابون هم که اصلا .... و برام جالبه همین طور که میگید خیلی ها با تعجب بهم میگن یعنی تو فلانی رو که فلان شکل بود ندیدی؟؟ دروغ چرا ... نه به خاطر تقوا ... شاید بیشتر به خاطر حیا نگاه نمیکنم!! به یک چیز هم خیلی اعتقاد دارم ... اگه انتظار دارم در آینده همسرم اهل نگاه کردن به خانم ها نباشه منم نباید اهل نگاه کردن به آقایون باشم .... اونم بی دلیل ... الطیبات للطیبین المطهرات للمطهرین .... یاالله |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۱۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
ببینید فاطمه خانم!در مورد موضوع پستتون که بنظرم آقای Havbb110 بهترین و منطقی ترین جوابو دادند. *********************************************************************************** ولی میخوام در این قسمت چیزه دیگری رو مطرح کنم که ربطی به موضوع تاپیک به طور مستقیم نداره(اینو گفتم که بعد نگید هدف تاپیک چیزه دیگری هست) و شما مختارید کلأ ارسالم رو بعد که خواندید،حذف کنید. ببینید،من اولین بار در زندگیم،جایی که اومدم درش عضو شدم و در بحثاش شرکت کردم و پایدار ماندم تا الان،این تالار بوده. بله، یسری اخلاق ها و برخوردها آزارم داده ولی من موندم،شاید اشکال از نگاه من بوده و من واسه هدفی بالاتر از اینها اومدم. از طرفیم یسری اخلاق ها و برخوردهای عالی هم به ماندنم کمک کرده. همه اینا رو گفتم که بگم تا حالا فقط در این تالار بودم و نمیدونم در تالارهای گفتگو دیگه هم هینطوره یا نه.اینجا بیشتر بحث در مورد ظاهر خانم ها بوده،پوشش خانم ها بوده و ...انقدر که عکس از دخترهای بدحجاب با پوشش ناجور در این تالار گذاشته شده،(که من مخالفم.درسته تار میشه ولی مشخصه و آقایون هم میبینند این عکسا رو)یه عکس در مورد چشم چرانی آقاها،تیپ های فشن و آزار دهنده،آزار دختران در خیابان گذاشته نشده و اصلأ تا حالا بحثی نشده.نمیگم در مورد آقایون هیچ بحثی نبوده،ولی خیییلی کم. من نمیگم وضع و اوضاع هم جنس های ما در جامعه خوبه و مثله کبک سرم زیر برف بکنم و بگم چیزی نمیبینم،خیلی خرابه اوضاع و درسته بیشتر یک خانم جلوه توجه میکنه تا آقا پسر ولی همه اینها به این معنا نیست که همه تمرکز گذاشته بشه روی خانم ها و اصلأ وظایف آقایون گوشزد نشه. اگه بحثی شد در تاپیک حجاب مردها فقط برای دلایل بالا بوده و اینکه یادآوری بشه مردها هم وظایفی دارند.و خیلی واسم جالب بود الان که بعد از مدتی در مورد آقایون داشت بحث میشد،دوباره بحثی در مورد وظایف خانم ها ایجاد شد.حداقل میذاشتید بحث آقایون به نتیجه ای برسه! ******************************************************************************* در تاپیک حجاب آقایون،دو آیه از سوره نور رو قرار دادم که اول به آقایون در مورد نگاهشون توصیه شده ،پس خدا بهتر میدونه که در باطن مرد و زنی که آفریده چه غزایز و ویژگی هایی قرار داده و توصیهایی که کرده مشخصه روی نگاه آقایون بیشتر تأکید شده چون آقایون در این مورد حساس ترند و باید خانم به میزان کمتر از یک آقا رعایت کنه. مثله مسئله حجاب و پوشش که در چند جای قرآن بیشتر برای خانم ها تأکید شده و یک آقا هم باید رعایت کنه ولی به میزان کمتر از یک خانم. پس باید اینو قبول کنیم که همه نگاه خانم ها به نامحرم از روی هوس اصلأ نیست. پس اگر اینجوره باید یک آقا هم به اندازه یک خانم پوشش داشته باشه. قرار نیست که از دستور خدا جلو بزنیم. *********************************************** اون داستانی هم که تعریف کردید،عمقأ که نگاه کنی متوجه میشوید یک تناقضی هست: (دخترخانم خودشو آراسته میکرده،بعد بیرون به نامحرم نگاه میکرده) اون دختر خانم میخواسته خودش رو طوری آرایش کنه و نگاه کنه که در واقع واسه یک آقا جلوه توجه کنه،یعنی منتظر نگاه یک آقا بوده.با ظاهری نامناسب بیرون اومدن،برای دزدیدن نگاه یک مرد. بیشتر این موضوع قابله توجه .یعنی شاید ایشون کمبودی داشتند که نیاز داشتند کلأ یک مرد خوشتیپ بهشون نگاه کنه.و کمتر نوع نگاهشون که حالا از رو هوس بوده به چهره نامحرمی یا نه مطرحه.(نمیدونم آخری تونستم منظورمو برسونم یا نه) بیشتر باز نگاه یک مرد و ظاهر یک زن قابله توجه در این داستان. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارتباط با نامحرم : صله رحم یا قطع رحم؟؟!! | مصباح | 5 | 6,987 |