|
دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور
|
|
۱۸:۰۷, ۲۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۳ توسط waiter.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان دانلود فایل روایت عهد 24 با موضوع باید ها و نباید های کار در عرصه مهدویت که جنجالی ترین سخنرانی ایشون بوده رو برای دانلود قرار میدم- بسم الله الرحمن الرحیم =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= فایلهای صوتی سخنرانی بیست و چهارمین جلسه روایت عهد =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= سخنرانی بیست و چهارمین جلسه روایت عهد، در دو کیفیت برای استفاده آسان شما کاربران عزیز قرار داده شده است. حجم:48.44 MB و 47.14 MB زمان: 2:45:00 حجم:14.55 MB و 14.15 MB زمان: 2:45:00 =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلواتی هدیه نمایید... "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
|
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ایول داداش/خواهر دستت مرسی
|
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
چرا جنجالی؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
E??
تو سایت مصاف هم که هست!!! من فکر کردم شما از اونا جلو زدیدر هر صورت ممنون!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,513 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 241,221 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,313 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,362 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,502 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|

من فکر کردم شما از اونا جلو زدی