|
کار کردن زن در بیرون از منزل
|
|
۱۵:۴۲, ۲۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند كائنات را آفريدهاست؛ تمام آفريدگانش را به دو جنس ذكر و انثي يا نر و ماده تقسيم كردهاست؛ و براي هر جنس وظايفي مناسب با قدرت و امكانات و طبيعت خلقت و مطابق با نيازها و توانمنديهايش قرار دادهاست. توزيع طبيعي اقتضا ميكند كه كار كردن مرد بيرون از خانه، و كار كردن زن درون خانه باشد؛ و كسي كه غير از اين بگويد با فطرت و طبيعت وجود انساني مخالفت كردهاست؛ چرا كه خانه مكان طبيعياست كه در آن وظايف زن تحقق مييابد و به ثمر مينشيند، و ماندن زن در خانه به منزله پاسداري از عفت و پاكدامني اوست كه او و جامعه را از فتنه و بلا باز ميدارد. از آنچه ما را به اين يقين ميرساند كه مكان اصلي كار كردن براي زن خانه است؛ ميتوان موارد زير را برشمرد: 1-تكوين جسماني زن و مرد متفاوت است؛ در نتيجه زن نميتواند كارهايي را كه براي مردان است، به خوبي انجام دهد؛ و مسائلي چون حيض و نفاس و حمل و شيردهي او را درگير ميكند. 2-كاري با موفقيت همراه است، كه برپايه تخصص بنا شده باشد؛ و هر فرد در آن عمل ويژهاي انجام دهد. زندگي خانوادگي نيز ميدان كاري بزرگياست، و هر يك از زن و مرد وظيفهاي دارند؛ وظيفه تأمين نفقه و هزينه زندگي زن و فرزند، و كار براي به دست آوردن آن به دوش مرد است و زن رعايت خانواده و پرورش فرزندان، شيردهي به نوزادان، محبت مادري، و انجام كارها و وظايف خانهداري را برعهده دارد. 3-انجام كارهاي منزل و رسيدگي به امور فرزندان معمولاً تمام وقت زنان را ميگيرد؛ بنابراين كار كردن زن در خارج از خانه، عملاً از تمركز و توجه زن نسبت به وظيفه مادري و امور منزل ميكاهد و زن نميتواند امور خانهداري را به وجه احسن انجام دهد و يا در انجام وظايف اصلي خود سربلند و موفق باشد؛ بلكه فشارها و دغدغههاي بسياري خواهد داشت كه او را از پاي درميآورد. آثار منفي كار زنان تأثير منفي كار زنان بر كودكان: اطفال به رعايت و مهرباني نياز دارند، واين مهر و محبت را تنها در مادر خود مييابند؛ و مادر كسي است كه درد دل خود را با او در ميان ميگذارند؛ اين مادر است كه به آنها راه درست را مينماياند و آنها را با عواطف و با تربيت صحيح بار ميآورد؛ طبعاً وقتي زن خسته از كار برميگردد، چنان از مسؤوليتها و گرفتاريهاي محيط كار خسته و درماندهاست، كه كودكان را تنبيه و توبيخ ميكند، يا بر آنها فرياد ميكشد و يا به آنها بياعتنايي ميكند؛ در نتيجه كودكان كه مدت طولاني دوري مادر را تحمل كردهاند؛ رنج و سختي مضاعفي نيز خواهند كشيد- و اين به ويژه بر اطفال كمسن و سال تأثير سلبي بسياري خواهد گذاشت؛ چنانچه از نظر اخلاقي آسيبپذير خواهد بود و با عقده و احساس ذلت بار خواهد آمد و يا دچار افسردگي و پرخاشگري خواهد شد. تأثير منفي كار زنان بر خود آنها: طبعاً تحمل مسؤوليتها و دغدغههاي كار بيرون از خانه، بسيار سخت است؛ چه بسا كه وقتي مرارتها و مشقتهاي داخل خانه نيز به آن افزوده گردد؛ زن در طول زمان به بيماريهاي مزمن دچار خواهد شد- اگر كار زن همراه با اختلاط با مردان باشد، زن به مرور زمان ويژگيهاي زنانه خود را از دست خواهد داد. تأثير منفي بر شوهر: وقتي شوهر از محل كار باز ميگردد، نيازمند است كه زن مرارت و خستگي را از دل او دور كند؛ اما اگر تنها در خانه بنشيند، و كسي نباشد كه سختيهاي روزگار را با او در ميان بگذارد، در بدگماني بين زن و شوهر گشوده خواهد شد، و اگر هر يك از ايشان به ديگري خيانت كند، چناناست كه كار زن كوتاهي در وظايفياست كه او نسبت به شوهرش دارد؛ اگر مرد بداند كه رغبتها و تمايلات و نيازهاي او را زن برآورده نميكند، يا گمان كند كه زن قصد خيانت به او را دارد، استمرار رابطه زناشويي بين آنها دشوار خواهد بود؛ و به همين دليل طلاق و جدايي افزايش مييابد. تأثيرات منفي بر اجتماع: مهمترين اثر كار كردن زنان در بيرون از خانه، افزايش آمار بيكاري در بين مردان است؛ زيرا حضور زنان در صحنه اشتغال، فرصتهاي شغلي را براي مردان شايسته محدود خواهد كرد؛ بيكاري از معضلات و مشكلاتي است كه آثار بدي در جامعه برجاي ميگذارد. همچنين چنان چه زن هر روز براي كار از خانه بيرون برود؛ كراهت و زشتي اين عمل از بين ميرود و خروج از منزل براي او تبديل به يك عادت ميشود و اين خطر بزرگي براي اجتماع است؛ همچنين اختلاط زنان و مردان در محيط كار باعث ميشود كه زنان در محيط شغلي خود را برابر با مردان تلقي كنند و اين مسأله موجب بروز مشكلات اجتماعي و شيوع فساد در بين زنان و مردان خواهد شد. شرايط و ضوابط با اينحال بايد دانست كه شريعت هرگز زنان را از كار كردن در خارج از خانه ممنوع نكردهاست؛ بلكه شرايط و ضوابطي را براي اين امر مقرر كردهاست. اين شرايط عبارتند از: 1* كار زن نبايد با وظيفه اصلي و اساسي زن در خانه و مسؤوليتهاي او در برابر شوهر و فرزندانش تعارض داشته باشد: زن نبايد چنان به شغلش وابسته شود كه خانواده را فراموش كند يا دير به خانه بيايد؛ بنابراين لازم است كه وقت كار زن محدود باشد كه تأثيري در انجام بقيه وظايفش در خانه نداشته باشد. 2* مصالح خانواده و يا اجتماع كار كردن زن را ايجاب كند: همانطور كه پيشتر گفتيم، زنان به ماندن در خانهها امر شدهاند؛ بنابراين لازم است كه تنها هنگامي به كار بپردازند كه مصالح خانواده و يا اجتماع آن را ايجاب كند. زناني كه شوهرشان درآمد كافي دارند، و در عين حال كودك يا كودكاني دارند كه بايد به پرورش آنها بپردازند؛ نبايد به كار در بيرون از خانه بپردازند؛ همچنين چنان چه به كاري اشتغال دارند كه در اجتماع نيازي به آن نيست و يا خلاف مصلحت جامعه است. 3*كار موافق با طبيعت زن باشد: كاري كه زن انجام ميدهد بايد با روحيه زنانه كه روحيه لطيف و ضربهپذير است؛ موافق باشد؛ انجام كارهاي سخت كه به قوت عضلاني و نيروي جسماني نياز دارد، براي زنان مناسب نيست. همچنين كار در محيطهاي صنعت، زراعت و تجارت با روحيه زنان موافق نيست. اما كارهاي ديگري مانند تدريس در مدارس دخترانه، خياطي و آشپزي مطابق با طبيعت زنان هستند. 3* خارج شدن زن براي كار بايد با اجازه ولي او باشد: اذن ولي زن را از گرفتار شدن در مشاغل نامناسب باز ميدارد و زندگي خانوادگي را پايدار ميكند. البته چنانچه زن ازدواج نكرده باشد، ولي او پدرش و اگر ازدواج كرده باشد، شوهر اوست و اشتغال زن بايد با صلاحديد و توافق هر دو باشد. البته ولي در مورد اين كه زن به كار مباحي ميپردازد، در برابر خدا مسؤول است. فقها براي شرط كردن اذن شوهر يا ولي به سخن خدا استدلال كردهاند كه " ياأيها الذين آمنوا قوا أنفسكم وأهليكم نارا وقودها الناس والحجارة " . اي كساني كه ايمان آورديد، خودتان و خانوادهتان را از آتشي كه هيزمش مردم و سنگها هستند؛ باز داريد. و از سنت اين كه رسول خدا- صلي الله عليه و سلم- فرمود: كلكم راع ٍ ومسئول عن رعيته ، فالأمير الذي على الناس راع وهو مسئول عنهم ، والرجل راع على أهل بيته وهو مسئول عنهم ، والمرأة راعية على بيت بعلها وولده وهي مسئولة عنهم ، والعبد راع على مال سيده وهو مسئول عنه همه شما نگهبان هستيد و مسؤول امر رعيت خود هستيد؛ امير كسي است كه نگهبان مردم است و مسؤول ايشان است. مرد نگهبان اهل بيت خويش است و مسؤول بر ايشان است. زن نگهبان خانه شوهرش و فرزندش است و او مسؤول بر ايشان است. بنده نگهبان بر مال آقاي خود است و مسؤول آن است. 4* التزام به حجاب شرعي، ان است كه چيزي از زن جز جامه رو كه قهراً آشكار ميشود، آشكار نشود؛ و زن تمام بدن خود را و از جمله سر، صورت، دستها و پاهاي خود را بپوشاند؛ و لباس او خود زينت نباشد و به لباس مردان و يا زنان كافر شبيه نباشد. همچنين لباس زن نبايد تنگ و يا شفاف باشد. زن نبايد همچنين خود را در هنگام خروج از خانه معطر كند. 5* كار خالي از اختلاط باشد: كاري كه زن انجام ميشود، بايد بدون اختلاط با مرد نامحرم باشد. بر اساس اجماع فقهاء سلف صالح كار كردن زن در محيطي كه در آن مردان حضور دارند، جايز نيست. موارد بسياري هست كه زنان ميتوانند بدون اختلاط به كار خارج از خانه بپردازند؛ از آن جمله: تدريس در مدارس دخترانه، پزشكي و پرستاري براي زنان، خدمت اجتماعي در سازمانهاي زنان، كار اداري در محيط زنانه، و كار كردن در كتابخانههاي مخصوص بانوان. منبع: http://www.askdin.com/thread1240.html با توجه به شرایط کنونی چند درصد، کار کردن زن ها در بیرون از منزل اشکال ندارد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۳۴, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بعضی از دوستان با یه لحنی حرف میزنن ،من که خودم خیلی موافق اشتغال خانم ها نیستم (مگر به ضرورت) از خوندن نوشتشون احساس بد بهم دست میده و فراموش نکنین که لحن نوشته های عربی با ترجمه انها به فارسی متفاوته
این جور که بعضی اقایون توضیح دادن انگار زن خونه، جزو مایملکشونه بحث کردن در این مورد خیلی به نتیجه نمیرسه چون هر جور حساب کنی واقعا در بعضی شغل ها وجود خانم ها واقعا ضروریه در مورد اون اقایونی که رو حقوق همسرشون حساب باز میکنند ،واقعا که! همسرتون میلیاردر هم باشه پولش مال خودشه و اگه بخواد به زخم زندگی بزنه لطف کرده یکی از دوستام مستجره،حقوق خانم بیشتر از اقاست،بچه کوچیک هم دارن پول کرایه و کمی از خورد و خوراک رو خانم میدن،صبح زودتر از اقاهم میره سرکار 5میاد خونه،دیگه بچه داری و شام درست کردن و ... جالبه معمولا وقتی اقایون خونه باشن اصلا این حس که حالا زنم خسته است من شام بپزم ندارن خلاصه به نظر من اشتغال خانم ها بیشتر شوهرانشون رو پررو میکنه،خودشونو خسته برن دو شیفت کار کنن،عملگی کنن اما اینکه مسئولیت زندگی رو روی خانم بندازن خیلی بده و یه نصیحت هم واسه خانم های مجرد عزیز که اگه میخوان شاغل باشن با اقایی ازدواج کنند که واسش فرقی نمیکنه،نه اینکه از اول رو حقوق شما حساب باز کرده دختر عموم خاستگار داشت،بعد روز خاستگاری پرسیدن عروس خانم چقدر حقوق میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی آخر زشتیا،از دختر ساپورت پوشم بدتر )در ضمن من از 6سال مهد بودم ،اجتماعی که نشدم هیچ اعتماد به نفسمم گرفتن میشه بچه ها رو برد کلاس های خلاقیت،هنر و ... که اجتماعی شد دوست من مربی مهده،17 بچه زیر دستشن خوب بچه در سنین پایین محبت میخواد نه اینکه .... |
|||
|
|
۹:۴۱, ۲۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۰:۰۰ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۲ ۸:۰۸)دل خسته نوشته است: سلام بسم الله الرحمن الرحیم سلام من خودم از مخالفین هرنوع کارکردن خانما هستم ولی این دلایلی که شما آوردید هم واقعا غیر منطقیه !! ناتوانی مسئولین برای ایجاد بازار کار کافی به تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی چه ربطی به کارکردن خانما داره !!؟؟؟ کجای دنیا چنین حرفی میزنن که خانما نباید برن کار کنن تا آقایون شغل کافی داشته باشن !!؟؟؟ ![]() ![]() از دکتر عباسی بعیده واقعا !!!!!! شما هم اگه به جای گفتن این حرفا به خانما یه مقداری به مسئولین فشار بیارید, بهتر به نتیجه میرسید! ضمنا من خانم خانه دار زیاد دیدم که بچه هاشونو مهدکودک میفرستن, دلیلشونم اجتماعی باراومدن بچه هاست! قرار نیست برن پرورشگاه که دارید اینطور صحبت میکنید, 5,6 ساعت تو محیطی هستند که بقیه دوستان هم سنشون هم اونجان! تعامل درست با اجتماع رو یاد میگیرن البته باید مربیان مهدکودک آموزش های ویژه ببینن تا از این لحاظ مشکلی وجود نداشته باشه! مثلا تو کشورهای غربی, مربیان مهدکودک اونقدر توجیه هستند و بچه ها رو طوری تربیت میکنن که باید باشن! با توجه به اهداف کشورشون و توقعی که در آینده از این بچه ها میره! ولی اینجا چی!؟ اصلا تربیت فرزندان اهمیتی برای ما نداره ..... |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:مگه مهد رفتن چ عیبی داره؟بچه اجتماعی بار میاد البته این رو قبول دارم بعضی ها از صب تا تا4-5 عصر بچه رو میزان مهد این درست نیس مادر خود بنده پرستار بود ، بنده دوران کودکیم رو در مهدکودک بزرگ شده ام ، همیشه یادمه از پشت پنجره از اول تا آخر می ایستادم تا مادرم برگرده منو ببره ، کدوم اجتماعی خواهر من؟ چه تربیتی ، من مادر می خواستم نه یک مدیر مهد ، من مهر مادری می خواستم نه همبازی... خواهشا قضاوت نکنید ، بیشترین ظلمی که به بچه میشه همینه که از مادرش جداش کنید... نقل قول: اون موقع بچتون تو اون دنیا حلالتون نکرد چی؟ میگید من باید!! می رفتم کار می کردم؟ میپرسه چرا محببتو از من دریغ کردی ، چی داری جوابشو بدید؟ واقعا بی رحمی موج میزنه تو افراد این جامعه ، کدوم اجتماعی بار اومدن؟ خودتون مهد رفتین که این حرف رو می زنید؟ نقل قول: آخه اونقد گفتن مسئولین مسئولین که همه فکر می کنند جناب روحانی و احمدی نژاد زایشگاه کاری چیزی باید تاسیس می کردند و نکردند!!! خواهر من شما برو جای یک مرد رو بیخود و بیجهت اشغال کن ، بعد بگو اه اه چقدر مرد هیز زیاد شده ، جوون افتاده دنبال فلانی چشم چرونی ، خب چیکار کنه؟ کار نیست ، شما هم که جاشو اشغال کردین ، از اون طرف خونواده داره فشار میاره که برو کار پیدا کن ، برات زن بگیرم ، چرا همیشه تقصیر رو به گردن مسئولین میندازیم ، شما به اندازه ی یک اپسیلون مقصر نیستید آیا؟ دکتر عباسی به حق میگه ، جناب دکتر عارف تو تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری داشت می گفت ما یک معضلی که داریم اینه زنان زیر 30 مال 70 درصدش بیکاره و باید براشون کار پیدا کنیم!!! خندم گرفت خواستم بگم ، آخه عمو جان ، مشکل بیکاری مردان کامل حل شد ، فقط مونده مشکل بیکاری زن ها رو پیگیری کنیم ، ![]() حرف هایم رو گفتم ، امیدوارم خوب فکر کنید و بعد جواب بدید ، صرف این که حرفهام با شما مخالفه جبهه نگیرید ، حق پذیر باشید... همانگونه که تو قرآن هم هست که ، حرف ها رو می شنوند و بهترینشان را می پذیرند... فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ |
|||
|
|
۱۰:۵۵, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۲ ۹:۱۶)kayo نوشته است: سلامبه نام خدا سلام نه اتفاقا کاملا هم درست گفتی...نمیدونم چرااینقدراحساس میکنم بعضی ازدوستان جایگاه تعریف شده برای زن روفقط درخونه میدونن...!!! اصلا هم نمیگن خود زن چی میخواد!!!! من یه خانومم....خواستم برای دیگری مهم نباشه برای خودم مهمه!!!خیلیم قاطع دارم میگم!!!!به زورکه نمیشه...من ازخونه داری خوشم نمیاد...دلم میخواد مستقل باشم....کاری هم به هیچ کس ندارم....اگرهم شد وازدواج کردم درصورتی که وظیفه ی زن نیست ولی برای کمک به خرج زندگی ازش استفاده میکنم... اصلا بحث این مطالب نیست... چراهمش فکرمیکنیم بهتراز یه زن صلاحشو میدونیم؟؟؟ بابا جان...اونی که خونه داره خب دوست داره...خونه دارم بمونه... منی که دوست ندارم خونه دارباشم چراباید محکوم بشم به تجملگرابودن،تحت استحاله ی فرهنگی غرب قرارگرفتن؟؟؟ جالبه بخدا...من به غرب چیکاردارم؟؟ این همه ی نخبه ی علمی داره میره پیش رهبری...رهبری نشد یکباربگن شماخانومهافقط باید خونه داری کنید درغیراینصورت تحت استحاله ی فرهنگی غرب !!!!!هستید... انصافم چیزخوبیه...دانشگاهو که میگن ماازآقایون گرفتیم که من اصلا نیمفهمم همه آزمون میدن دیگه...خب توهم بیاآزمون بده قبول شو مگه کسی کارت داره؟؟؟؟ بازارکارم میگن شماخانوماگرفتید....اولا هرشغلی یه سری تفکیکات داره...بعدشم خب شمابگیرید کی کارداره بهتون؟؟؟ والابعضی ازمردان پزشونم نمیگیره برن منشی بشن اونوقت یه زن میره گیرمیدن میگن ببین....فلان!!!!!! دانشگاه رفتن وشاغل شدن ازنظراقتصادی حق یک زنه.....یک زن اگه به خودش واحتیاجات خودش نرسه به خونوادشم نمیرسه... چیزیکه مهمه این وسط خود زنه...خودخود زن!!!! خیلی ببخشید زنم آدمه...من آدمم ...یه خانومم ،حق انتخاب دارم برای خودم...نه تحت سلطه ی فرهنگی غربم...نه تجملگرائم... پدربنده یه کارمند ارتشی ساده س...که بابرجی nحقوق داره زندگیمونو میگذرونه..خداروشکرازچیزیم کم نداشتیم تاحالا... مرفه نیستم ...ازیه سطح متوسط جامعم... والابخدا نمازمونم میخونیم...حجابمونم داریم...بااین وجود غرب زده هم نیستیم...ازدواجم بکنیم دلمون به حال شوهرمون میسوزه ... سنگدلم نیستیم ...کمکم بخواد ازلحاظ مالی اگه شاغل باشم،روچشم...وظیفه ی خودم میدونم کمکش میکنم... نگید بعضی حرفاروبعضی ازدوستان خواهشا... غرب زده و فلان ..خیر...اصلا هم اینگونه نیست ...حداقل برای خودم... یاعلی... |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۱:۲۸ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام ببینید آقا پسرها... دیگه بیکاری هم جنسهای خودتون رو تقصیر ما خانم ها نذارید. وقتی (ببخشیدا شامل حال شماها نمیشه،مخاطبم بقیه پسرهاست) بعضی آقایون تنبل شدند و کلاسشون بالا رفته و زیر بار هر کاری نمیرن،این دیگه به ما خانم ها هیییییییییییییییییچچچچچچچچ ربطی نداره.برید ریشه یابی کنید مشکل خودتون امروزه چیه که بیکارید . چرا تو گناه افتادنتون،به راه خطا رفتنتون،بیکاریتون و هزار عیبی که امروزه پیدا کردید رو فقط تقصیر هم جنس های من میذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا حالا ریشه ای به عیب های خودتون پرداختید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [/b] [b]هر موقع هم یه تاپیک در موردتون ایجاد شد در آخر بحثو به ما خانم ها کشوندید. [/b] [b]مگه اوندنیا که ازتون میپرسن چرا به را خطا رفتید میتونید بگید تقصیر خانم ها بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن همه خانمهای شاغل رو با هم جمع نبندید لطفأ.آخه این چه قضاوتیه؟؟؟ اگر هم خانمی خدایی نکرده از رو اجبار در محل کار نامناسبی میره و منشی یک آدم کثیف میشه و بقیه داستان که خودتون میدونید،این هم جنس های خودتون هستند که از روی هوا و هوس و کنترل نکردن خودشون و کم ایمانیشون،محیط کار رو به یه محیط ناسالم و نامناسب تبدیل میکنند. اصلأ در بعضی موارد ،بعضی از آقایون هستند که یا از روی هوی و هوس و یا از روی طمع پول خانمشون موافق کار خانم ها در بیرون از خانه هستند. |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۰:۵۵)Fateme135 نوشته است: به نام خدا بسیار عالی گفتید.منم هروقت احساس میکنم همچین نگاهی بهم هست که باید خونه دار باشم اذیت میشم.من تو جامعه بیرون اذیت نشدم به اون شکل.چادری نیستم اما محجبه ام.اون اقایی که کار نیخواد و دانشگاه درس بخونه نه اینکه خانومارو بندازه تو خونه!همین الانشم تو دانشگاها نسبت پسرا به دخترا 4 به یک هست!زن هم حق داره برای خودش تصمیم بگیره. |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۲۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۱:۴۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
آخییی خسته شدم این همه پست رو خوندم! شما دوستان که لطف میکنید نظر میدین لطفا نظرات قبل رو هم با دقت بخونید تا مجبور نشیم دوباره توضیح بدهیم.
شما که باز بحث خرج و مخارج رو پیش کشیدین؟ پس من اون حدیث رو واسه چی گذاشتم؟ نقل قول:مامانم میگه زن باید دستش تو جیب خودش باشه هر چی هم ک حقوقش کم باشه این حرف و یکی از معلم های مدرسمون هم گفت نقل قول:من خودم به شخصه دوست ندارم دستم جلوی شوهرم دراز باشهیه جوری میگین انگار آقایون جنایتکار تشریف دارن! شمایی که دوست ندارین دستتون جلوی شوهرتون دراز بشه، از این حرفتون معلومه دو روز دیگه اقتدار شوهرتون رو به معنای واقعی له میکنید! انشالله که اینجور نباشه ولی آقایون دوست دارن اقتدار داشته باشن و خانم ها هم دوست دارن به همسرشون تکیه کنن. این نیازهایی است که هر دو دارن و اگه برآورده نشه یه وقت دیدی مثلا آقایه رفت یک زن دیگه گرفت که اقتدارش رو حفظ کنه! اینجوری دوست داریییییییییییین؟؟؟؟؟ نقل قول: بنام خدا وبا سلام راستش را بخواهید یکی از اهداف ما مسلمانان انقلابی این بود که می خواستیم زنان و نوامیس خود را از چنگ نا محرمان و سیاست بازان زن باز و مفسد که اختیار زن و دختر مردم را همانند سایر حقوق و اموال ما به دست خود گرفته بودند و با مطرح کردن ، برابری زن و مرد ، نوامیس مردم را از خانه بیرون کشیده تا مورد سوء استفاده خود قرار دهند نجات داده و آنها را به خانه و حریم امن که همان حجاب حقیقی زنان است برگردانیم ، که متاسفانه نه تنها موفق به این مهم نشدیم بلکه شاید به مراتب بیش از گذشته اختیار زنان و نوامیس ما از کف ما خارج شده و امروز ما مردان کوچکترین اختیاری نسبت به کنترل و حفظ ناموس خود را نداریم . شوهر که جای خود دارد ، امروزه حتی پدر اختیار و مسعولیت حفظ دختر خود را ندارد ، اگر پدری از دختر خود بخواهد که حفظ حجاب کند و بدون اجازه از خانه بیرون نرود ، در صورت شکایت دختر از پدر، آن پدر بشدت مورد پیگرد قانونی قرار میگیرد . لذا امروزه مطرح کردن حفظ زن و ناموس نه تنها بشدت مورد تمسخر و سرزنش واقع میشود بلکه طرح اینگونه مسایل جرم و خلاف قانون محسوب شده و با مجرم بر خورد قانونی می شود ، طبق قانون تو هر گز حق نداری ولو اینکه زن و یا دختر خود را به نحو احسن تامین نمایی از خروج آنها از خانه جلو گیری و مانع رفتن آنها به سر کار شوی مگر آنکه زن یا دختر تو به معنای واقعی مسلمان و معتقد و با ایمان باشد و پیرو مکتب فاطمه زهرا (سلام الله علیها) باشد. به راستی که اگر زن به خانه وبه حجاب حقیقی خود باز گردد من به جرات قسم میخورم که بیش از نیمی از مشکلات عالم بشریت که امروزه دامن گیر ما شده حل خواهد شد ، ترافیک به نصف خواهد رسید ، بیکاری به نصف خواهد رسید ، جنایت و فساد به نصف و بلکه به صفر خواهد رسید ، بی عفتی و بی حیایی به صفر خواهد رسید ، از همه مهمتر اقتصاد مملکت شکوفا خواهد شد و ثروت ملی به چند برابر خواهد رسید زیرا که بیشترین درآمد ملی را همین زنان شاغل حیف ومیل و صرف بزک دوزک ورخت و لباس نا مناسب میکنند ، افسوس که تمامی اینها رویاست و زیاده گویی در این رابطه موجب درد سر و گرفتاری خواهد شد و بهتر است که سخن کوتاه کرد و هم رنگ جماعت شد که از قدیم گفته اند خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو و یادت نره که زن با مرد برابره وتا زن با مرد برابره همینه که هست و تعصب بیجا و حفظ حجاب مفهومی ندارد. زنی که از خانه خارج میشود یعنی اینکه از حجاب خود خارج شده و حتی اگر درداخل چادر برزنتی هم که باشد مورد تعقیب چشمان حیض واقع شده و موجب تحریک مردان ( جنس مخالف ) میشود زیرا که جنس نر بلفطره تنوع طلب و حریص است و در طبیعت این موضوع به وضوح مشهود است ، مثلا در حیوانات یک خروس با یک مرغ ارضاع نمیشود او باید در کنار ده ها مرغ باشد و در نباتات یک درخت نخل از پایه نر نیاز به یک نخلستان نخل از پایه ماده دارد ، یا یک قوچ نر نیاز به یک طویله میش دارد و الا آخر ، یک مرد در قانون طبیعت از این قانون مستثنا نیست و به همین دلیل است که خدا در قرآن کریم به مردان اجازه ازدواج متعدد داده و راستش را بخواهید بی رو درواستی عرض کنم که هرچه جنس نر پیر تر میشود به دلایل زیادی نیاز بیشتری به زن جوان پیدا میکند که اگر دوست داشتید و خواستید من آن دلایل زیاد را برایتان توضیح خواهم داد و به همان دلایل است که خداوند رحمان تاکید زیادی به حجاب زن دارد. مخلص هرچی بچه مسلمان عبدالوهابتشکر میکنم از عبدالوهاب خیلی خوب و با اقتادر و قوی و درست گفتین. دمتون به معنای واقعی گرم! نقل قول:و دوستی هم که میگه من برای زنم همه جور امکاناتی توی خونه میذلرم که نره کار کنه باید بگم پس شما چرا اصلا ازدواج میکنی وقتی میخوای حتی نحوه سرگرم شدن زنت رو هم براش انتخاب کنی من میخوام نحوه سرگرم شدن زنم رو انتخاب کنم؟ من کی این حرف رو گفتم؟ من میگم شرایط برای هر جور سرگرمی و کلاس و... رو براشون فراهم میکنم تا حوصلشون سر نره تو خونه ولی سر کار نروند! به هر حال منی که مخالف کار کردن هستم باید قبل ازدواج مطرح کنم دیگه.نقل قول:نمیدونم چ جوری بگم ک منطورمو بفهمین ببینین بحث چشم و هم چشمی نیس، بحث پول دراوردن هم نیس، بحث دستت رو جلوی شوهر دراز نکنی هم نیس، بحث ولخرجی هم نیس و....دقیقا در اکثر موارد همینه و مششکل اینجاست که زن خودش رو نمیشناسه و قدر و ارزش خانه داری دو نمیدونه. حرف آخر رو بگم: تو این شرایطی که دشمن خیلی حرفه ای کار کرده اگه به دستورات اسلام مخصوصا در چنین موارد مهمی عمل نکردیم و خدای نکرده دو روز دیگه هزار تا مشکل تو زندگی برامون پیش اومد و خدای نکرده منجر به طلاق شد کسی رو سرزنش نکنیم مگر خودمون. به قول دوستمون عبدالوهاب: به راستی که اگر زن به خانه وبه حجاب حقیقی خود باز گردد من به جرات قسم میخورم که بیش از نیمی از مشکلات عالم بشریت که امروزه دامن گیر ما شده حل خواهد شد ، ترافیک به نصف خواهد رسید ، بیکاری به نصف خواهد رسید ، جنایت و فساد به نصف و بلکه به صفر خواهد رسید ، بی عفتی و بی حیایی به صفر خواهد رسید ، از همه مهمتر اقتصاد مملکت شکوفا خواهد شد و ثروت ملی به چند برابر خواهد رسید البته طلاق هم خیلی کمتر میشه% صد درصد و... نقل قول:دیگه بیکاری هم جنسهای خودتون رو تقصیر ما خانم ها نذارید. شما عملا میگید که آقایون برن بیل و کلنگ بزنن و خیابون رو جارو کنن ولی قطعا خانم ها نباید از این کار کنن و باید برن شغل های باکلاس! مخالف همون چیزی که اسلام گفته و همون چیزی که دشمنان میخوان! به خدا ما آقایون تو این موارد اینقد سخت نمیگیریم چون میدونیم اگه بریم خیابون ها رو جارو کنیم دیگه کسی با ما ازدواج نمیکنه.
|
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۲۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۱:۵۳ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام آقامهدی،برادربزرگوارماکی گفتیم آقایون جنایتکارن؟؟؟لله کی گفتیم؟؟؟ حرف من اینه...بذارید یه زن خودش برای خودش تصمیم بگیره....انگاربچس...همش دنبال اینیم بهش یادبدیم اینکارونکن اینکاروبکن یه حرفیم یادگرفتیم هی میزنیم توسرزن بدبخت!!!که شمااحساساتی هستین...احساستون به فکرتون غلبه میکنه!!!! کسی نمیگه خونه داری بی ارزشه.... ماهم نگفتیم بی ارزشه....ماگفتیم یه زن حق داره برای خودش تصمیم بگیره...!!!! تامیگیم میخوایم شاغل شیم فوری میرید سربحث مهربه فرزندان وشوهرونیازهای خانواده....پس نیازمن به عنوان یه خانوم چی؟؟؟ من خودم نیازندارم؟؟؟هرکسی متفاوته ازدیگری...نیازهاش متفاوته...شمامی فرمایید عمل به دستورات اسلام...خیل خب....اسلام مگه منع مطلق کرده؟؟؟گفته به زندگیت ضررنزنه...خب اونیکه ازدواج میکنه باید تعهد اخلاقیشو داشته باشه به خونوادش...نمیتونه خب ازدواج نکنه...یاشغلش یاازدواج...کجااسلام گفته زن حق نداره فعالیت اقتصای داشته باشه؟؟؟ به واقعیتهابیشتربپردازیم....من حرف بعضی ازدوستان تو کتم نمیره که بطورمطلق دارن منع میکنن حضورزنو... نمیره...تاوقتی منطقی منطقی هم بحث نشه من قبول نمیکنم حرف بعضی ازبزرگواران رو... ناراحت نشید...ولی چیزی که ممکنه برای یه زن ارزش باشه ممکنه برای دیگری یانباشه یادرحدکمترش باشه... |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۲۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۰۶ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
من کوچیک همه ی بچه های با ایمان اینجا هستم.
حرف من این نیست که خانم ها باید به حرف آقایون گوش بدن و بهش عمل کنن. اصلا ما کی این حرف رو زدیم. خوبه فقط داریم با دلیل صحبت میکنیم. الحمدلله ما مسلمان هستیم. هر چی اسلام گفت هم آقایون عمل کنن و هم خانم ها دیگه حرفی میمونه؟ نقل قول:تامیگیم میخوایم شاغل شیم فوری میرید سربحث مهربه فرزندان وشوهرونیازهای خانواده....پس نیازمن به عنوان یه خانوم چی؟؟؟خوب وقتی ما میگیم مهر به فرزندان و خانواده چون این رو اسلام گفته و از وظایف یک زن هست. اگه خانم ها بتونن هم به این وظیفشون عمل کنن و هم سر کار برن دیگه مشکلی نیست. حرفتون درست مثلا شما نیاز دارید که حتما روانشناش بشید و خیلی هم علاقه دارید ولی به چه قیمتی؟ بعضی چیزها هستن که واجب هستن و باید در اولویت قرار بگیرن برای مثال تربیت فرزند اگه قرار باشه به وظایفمون گلایه کنیم ما آقایون که باید بیشتر گلایه کنیم. میشناسم آقایونی رو که از اول زندگیشون تو یک شهر دیگه میرن کار میکنن و خرج خانوادشون رو میدن. نه مسافرتی نه تفریحی نه گردشی نه مهمونی و نه خانواده ای و نه هیچی... هر دو ماه چند روز به شهرشون میان و برمیگردن. نمیگم قرار همه اینجوری باشه ولی خدا شاهده ما هم سعی میکنیم منطقی باشیم و به اون چیزی که اسلام گفته و باعث استحکام خانواده میشه عمل کنیم. نقل قول:جااسلام گفته زن حق نداره فعالیت اقتصای داشته باشه؟؟؟منع مطلق نمیکنیم ولی وقتی شرایط جامعه رو درنظر میگیرم میبینیم در 90 درصد شغل هایی که خانم ها دارن مشکل وجود داره و نه همش. باز هم میگم اگه مشکلاتی رو که ذکر کردیم نداشته باشه هیچ مشکلی نداره. |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۰ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:شما عملا میگید که آقایون برن بیل و کلنگ بزنن و خیابون رو جارو کنن ولی قطعا خانم ها نباید از این کار کنن و باید برن شغل های باکلاس! آقا مهدی! من عملأ نگفتم این حرفو،دیگه انتخاب نوع کار بخودتون ربط داره. من منظور این نبود خانم ها برن شغل باکلاس،آخه مشکل اینجاست شما آقایون زیر بار بعضی شغل های خانم ها هم نمیرید و درآمد و حقوق بالا هم میخواید. در ضمن، یسری آقایون هستند که عمدأ به دلیل اینکه حقوق کم بدن و چیزهای دیگه...،فقط خانم استخدام میکنن.نگاه کنید،همه چیز در آخر به هم جنس های خودتون برمیگرد.حالا هی بگید خانم ها... *********************************************************************** البته بشخصه من شغل هایی رو میپسندم که یه خانم درش آرامش داشته باشه و شغل زنانه باشه و واسه دنیا و آخرتش مفید باشه.مثله معلمی، روانشناسی ای که دوست عزیزم فاطمه خانم گفتند،مامایی و...ولی با اینکه خانم نباید هیچ نقشی در اجتماع داشته باشه مخالفم.خود شما آقایون باید محیط اجتماع رو برای حضور خانم ها مناسب کنید و نباید به عنوان یه ابزار و کالا بهش نگاه بشه و ازشون آرامش و حضور در اجتماع رو بگیرید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حریم روابط در خارج از منزل | عبدالرحمن | 158 | 66,304 |
۱۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| منزل مردانگی! | sagheb | 5 | 2,796 |
۱۹/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: sagheb |
|
| کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان | زینب خانوم | 71 | 28,972 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|

)

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
خندم گرفت خواستم بگم ، آخه عمو جان ، مشکل بیکاری مردان کامل حل شد ، فقط مونده مشکل بیکاری زن ها رو پیگیری کنیم ، 
من میخوام نحوه سرگرم شدن زنم رو انتخاب کنم؟ من کی این حرف رو گفتم؟ من میگم شرایط برای هر جور سرگرمی و کلاس و... رو براشون فراهم میکنم تا حوصلشون سر نره تو خونه ولی سر کار نروند! به هر حال منی که مخالف کار کردن هستم باید قبل ازدواج مطرح کنم دیگه.