کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: چه کسی را روی صندلی داغ بشونیم؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 349 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صندلی داغ (ویژه تولد تالار)
۱۳:۵۴, ۲۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۱:۲۸ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: 01.jpg]

سالهای قبل ما این تاپیک رو داشتیم و خیلی هم کاربرا دوستش داشتن و گویا دارن .
امسال هم تاپیک های صندلی داغ (سه تا برای سه نفر) را خواهیم داشت.
فقط می مونه اون سه نفر مدیر که شما باید انتخابشون کنید..
این تاپیک تا 1 آبان باز خواهد بود و از فرداش صندلی ها برافروخته خواهند شد...[تصویر: happy.png]
خدا به اون سه نفر رحم کنه...

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و سه نفری که قراره روی این صندلی بنشینن رو انتخاب کنید.
  • بدیهی است کسانی که قبلا فیض جلوس روی این صندلی را داشته اند (آقایان بیداری اندیشه،علی 110،وحید 110 ،سید ابراهیم و Mahdy2021 به همراه سرکار فاطمه خانم) در لیست انتخاب ها قرار نخواهند داشت.
  • این هم لینک صفحه اعضای تیم مدیریتی تالار
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، mohamad ، عبدالرحمن ، وحید110 ، مجید املشی ، ELENOR ، meshkat ، ترنم ، Farzaneh ، SAViOR ، Agha sayyed ، مصباح ، Night_World ، mahramaneh ، رضوانه ، السا ، fiftynine ، عبدالرحیم ، Fatemeee ، حسن عزتي ، منادی حق ، Bahar ، مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، محب الزهرا ، fazel ، sarallah ، آیلار ، شیدا ، boghz ، آلاله ، ali.khm ، یاوران مهدی ، مجنون الحسین ، حسن.س. ، ANTI satan ، Patriot ، Havbb 110 ، aboutorab ، شهیدطیبه واعظی ، reyhaneh.sh ، Hadith ، black ، سدرة المنتهی ، سیمرغ ، Tolou ، یا امام رضا ، N.Mahdavian ، میلاد مسلمی ، در جستجوی سختی ، mahdy30na ، ali0077 ، خیبر110 ، بیداری اندیشه ، ضحی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۴۹, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
هر چی سوال سخت تر بهتر ...Big GrinBig GrinBig Grin
دوستان هر چی در این یک سوال سوال داشتید بپرسید ها .... WinkWink
======
پی نوشت:
برای بالا آمدن تاپیک ....CoolCool
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، سید ابراهیم ، Bahar ، ترنم ، وحید110 ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، soshiant ، آلاله ، ضحی
۱۱:۱۶, ۲۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۱۱:۱۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #42
آواتار
باز خدا رو شکر میکنم پارسال قضیه ما تموم شد و رفت و گیر این عزیزان دل(بخونید اراذل، خس و خاشاک و..)WinkBig Grin نیفتادیم.

آقای حسن عزتی(نفر دوم) هم میتونند بیان بگن:

باتوجه به گزارشات رسیده از ستادهای انتخاباتی با فاصله زیاد پیروز قاطع انتخابات اینجانب می باشم..... Big GrinBig Grin (یادتونه؟)

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Night_World ، Bahar ، حسن عزتي ، ترنم ، وحید110 ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، آلاله ، sarallah ، شیدا ، ضحی
۱۲:۱۵, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
نقل قول:باتوجه به گزارشات رسیده از ستادهای انتخاباتی با فاصله زیاد پیروز قاطع انتخابات اینجانب می باشم..... [تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]

من دیشب تا زمانی که بیدار بودم تعداد رای بالا با من بود

تا چشمی رو هم گذاشتم و بیدار شدم،دیدم عدد آرا بالا و پایین شده . . .Angry

(چه روز هایی بود که به خیر گذشت . . . SmileHeart:roseSmile

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Night_World ، میلاد.م ، سید ابراهیم ، Bahar ، ترنم ، وحید110 ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، آلاله ، اولولالباب ، شیدا ، ضحی ، رمز شب
۱۲:۲۰, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
بسم الله
.
.
حسن جان شما برو رو جوابات فکر کن از همین حالا......Big Grin
صندلی برای شما و مجید کاملا داغ شده و آمادس....Smile
ان شاء الله محمد هم به شما اضافه خواهد شد...Smile

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، Bahar ، mohamad ، ترنم ، مجید املشی ، وحید110 ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، Farzaneh ، آلاله ، soshiant ، sarallah ، شیدا ، ضحی
۱۳:۰۳, ۲۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۱۷:۵۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #45

دومین شعار ستاد آقای مجید املشی:

سنگو زدند به شیشه ، هیشکی (آقا) مجید نمیشه...Big Grin

البته یه چیزی تو پرانتز بگم: (همه این عزیزان و برادران و خواهران ماه ام در اینجا، تک هستند و بدون این بزرگواران،بیداری اندیشه معنا نداره . همه اینها واسه مزاح هست. ایام عید هست،میخواهیم کمی شاد باشیم) Happy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، ترنم ، Patriot ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، ELENOR ، وحید110 ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، علمدار133 ، Aryha ، آلاله ، soshiant ، sarallah ، مکیال ، Farzaneh ، شیدا ، ضحی ، N.Mahdavian ، رمز شب
۱۳:۲۱, ۲۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۱۶:۳۳ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #46
آواتار
كانديداي عزيز الان بهترين فرصته به نفع آقاي عزتي كنار بكشيدSmile

من به عنوان نماينده از ستاد انتخاباتي ايشون به دوستان هرچي بخوان اعتبار ميدم اگه برن كنارBig Grin

از ما گفتنSmile

در ضمن يادتون كه نرفته آقاي عزتي باباي اميرعباسه.به امير عباس راي بديدSmileHeart

[تصویر: amirabas_talar2.jpg]

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ و ما هو الا ذكر للعالمين

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مجید املشی ، وحید110 ، مصباح ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، meshkat ، Night_World ، علمدار133 ، Bahar ، یاســین ، Patriot ، mohamad ، MAHDI59 ، Aryha ، آلاله ، Farzaneh ، مکیال ، شیدا ، ضحی ، N.Mahdavian
۱۷:۴۸, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
من به حسن عزتی رأی دادم
الان دیدم جزء سه نفر اوله
اومدم سوال آماده کنم
گفتم خوب من ازش چی بپرسم آخه Huh
ضمنا حسن آقا میدونی که من تاصبح بیدارم شیفتی میمونیم اینجا که یه وقت نریم بخوابیم بیایم ببینیم رفتی ته جدولWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، Bahar ، یاســین ، mohamad ، ترنم ، آلاله ، شیدا ، مجید املشی ، ضحی
۲۰:۴۳, ۲۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۲۰:۴۶ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #48

شعارهای انتخاباتی خود را به ما بسپارید :

بیداری اندیشه ..... بی املشی(مجید املشی) نمیشه

آناناس , گل یاس ...... خانمِ مشکات(meshkat) مال ماست

توپ , تانک , فشفشه ..... سایت بی حدیث(Hadith) نمیشه

اینو خداییش راست میگم دیگه, روزی نیست که من نیام سایت و منتظر نباشم یه پ.خ از طرف ایشون به من برسه و بگن فلان تاپیک به علت تناقض با قوانین سایت بسته شد!! اونوقت میرم قوانینو از اول تا آخر میخونم میبینم تضادی وجود ندارهDodgyDodgy

یعنی میخوام ایشون رای بیاره تا رو صندلی ازشون بپرسم " بحث سیاسی " دقیقا یعنی چی !!!!؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin

اسم بدید , شعار تحویل بگیرید !!!!!

سایقه فعالیت انتخاباتی هم داشتیم ما :

1 سال تو ستاد انتخاباتی شورای دانش آموزی کار میکردیم!

البته لازم به ذکر است که اون سال کاندیدای ما رای نیاورد !!!!!!!Confused[تصویر: sorrowsmiley2.gif][تصویر: sorrowsmiley2.gif]Confused

ولی تا اونجایی که یادمه سال بعدش نه تنها رای آورد بلکه رئیس شورا هم شد ! (دست جیغ هورااااااااااااااااا)

[تصویر: Laie_60B.gif][تصویر: Laie_60B.gif][تصویر: Laie_60B.gif][تصویر: Laie_60B.gif][تصویر: Laie_60B.gif][تصویر: Laie_60B.gif][تصویر: Laie_60B.gif]

[تصویر: 872417_groupwave2.gif]

بله , یه همچین آدمای برنامه ریز بلند مدتی هستیم ما !!!!!!!Big GrinBig Grin

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان عزیز اینا همش شوخی و مزاح با مدیران بود ولی هرکسی اگه از شعارهای ساخته شده ناراحت شدن کافیه یه پ.خ بزنه تا به صورت نرم این پست رو ویرایش کنم !!!Big Grin

درضمن من هنوز رای ندادم! حراجش کردماااااا!

یکی بیاد آرا رو بنویسه ببینیم چه خبره, 3 نفر اول کیا هستن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، ترنم ، علمدار133 ، mohamad ، مکیال ، رضوانه ، عبدالرحمن ، وحید110 ، مجید املشی ، ضحی ، حسن عزتي ، مسافر
۲۰:۴۷, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
سلام.
[تصویر: 69.gif]
خداييش اگه قرار شد به نمايندگان
فعال ستاد انتخاباتي راي بديد ،جدي من فعال تر هستما.(آقاي عزتي ما شيريني هم ميخوايم از شما)
[تصویر: 213.gif]
عزتي،عزتي،حمايتت ميكنيم

[تصویر: 6.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، soshiant ، mohamad ، شیدا ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، ضحی ، حسن عزتي
۲۱:۰۹, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
بسم الله

عجب ...
هر کی بیشترین رای را داره، ظاهرا بیشتر براش گل و بلبل و Heart ارسال می شه
انگار نتایج آرا از همین الان معلومه
Big Grin

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، علمدار133 ، شیدا ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، ضحی ، حسن عزتي
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]