| نظرسنجی: چه کسی را روی صندلی داغ بشونیم؟؟؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 349 رأی | 100% | |
|
صندلی داغ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۳:۵۴, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۱:۲۸ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سالهای قبل ما این تاپیک رو داشتیم و خیلی هم کاربرا دوستش داشتن و گویا دارن . امسال هم تاپیک های صندلی داغ (سه تا برای سه نفر) را خواهیم داشت. فقط می مونه اون سه نفر مدیر که شما باید انتخابشون کنید.. این تاپیک تا 1 آبان باز خواهد بود و از فرداش صندلی ها برافروخته خواهند شد... ![]() خدا به اون سه نفر رحم کنه... لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و سه نفری که قراره روی این صندلی بنشینن رو انتخاب کنید.
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۹, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
اشتباه میکنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه خانما حس حسودی دارن ........................ مثلا زنه میشه نماینده مجلس میره علیه زنها قانون تصویب میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 میشه مدیر ی جایی دو برابر مردها خشونت ب زنها ب خرج میده!!!!!!!!!!!!!!!!! حاضره ی چشمش کور شه در عوض دو چشم زن همسایه هم کور شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین مدیرای زن اینجا نصف پستهای علیه زنها و حقوق زنها رو اونها می نویسن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منکه رای ندادم ولی اگه میتونستم ب زنهای ناظر هم رای نمی دادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
۲۳:۰۴, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
فکر کنم فقط من بودم که به سه نفر رای دادم
![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:همین مدیرای زن اینجا من هم اوایل فکر میکردم این ها علیه زن هاست... اما در حقیقت به نفع خانم هاست ![]() |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۲ ۲۲:۴۶)MYNK نوشته است: [i]ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... عزیزم دقت نمینمویی چرا؟؟!! اتفاقا ما داریم دقیقا فمینیستی عمل می کنیم!!! تا موقعی که آقایون میتونن رو این صندلی بشینن چرا خانوما رو معذب کنیم؟؟؟!!! شما میدونید سوالا چیه؟؟!!
|
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
سوالا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چندسالته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما نماز میخونی؟؟؟؟؟؟ چه دعایی میخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همسرت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه نامحرم ببینی سرتو پایین میندازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کدام کاربرو بیشتر دوس داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این کلمه ها جمله بساز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -- وای چه سوالای سختی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۲ ۲۳:۰۹)Atosa نوشته است: سوالا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آبجی اشتباه اومدید!!!! ![]() گزینش اتاق بغلیه!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان خوب....
من که همه را تو تالار نمیشناسم و شناخت کافی ندارم اما اقای حسن عزتی را کامل میشناسم و خودم خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم و به شما هم پیشنهاد میکنم مثل من به حسن عزتی رای بدهید پشیمون نمی شوید... یا علی |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۳۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۲۳:۳۲ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم خوش آمدید.
ببخشید،جسارته،ولی واقعأ این کاربران جدید که یهو آمدند و تبلیغ هم میکنن، کاربر جدید هستن؟؟!! |
|||
|
|
۰:۱۷, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۱, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
نقل قول:آره برو تو پروفایلش ببین نوشتهعلت ثیت نام:رأی آوردن حسن عزتی درصندلی داغ قضیه ،کمی مشکوکه!!!
|
|||
|
|
۰:۳۱, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
عجبا.
![]() خب شايد ايشون آشنايي خارج از فضاي مجازي دارند با آقاي عزتي.دوستان انقد به حاشيه نپردازيد.مهم اينه به كي راي بديد ![]() بنده هم التماس دعا دارم
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,633 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,690 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,984 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,234 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,588 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,920 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,767 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)