| نظرسنجی: چه کسی را روی صندلی داغ بشونیم؟؟؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 349 رأی | 100% | |
|
صندلی داغ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۳:۵۴, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۱:۲۸ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سالهای قبل ما این تاپیک رو داشتیم و خیلی هم کاربرا دوستش داشتن و گویا دارن . امسال هم تاپیک های صندلی داغ (سه تا برای سه نفر) را خواهیم داشت. فقط می مونه اون سه نفر مدیر که شما باید انتخابشون کنید.. این تاپیک تا 1 آبان باز خواهد بود و از فرداش صندلی ها برافروخته خواهند شد... ![]() خدا به اون سه نفر رحم کنه... لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و سه نفری که قراره روی این صندلی بنشینن رو انتخاب کنید.
|
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۷, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
دوستان آمادگی تجمع روداشته باشین
تجمع-تجمع اردوکشی تالاری . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ![]() |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۱۶:۲۵ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
از اونجایی که انتخابات بدون نتیجه و نمودار انتخابات نمیشه!!!!
![]() تصمیم گرفتم به افتخار بچه های گل بیداری اندیشه این کارو من انجام بدم! ![]() بفرمایید این هم نمودار دایره ای و ستونی نتایج تا این لخظه: (به درخواست جناب سخنگو نمودار ها فعلا برداشته می شود) مدیران عزیز اگه به فایل آفیس این نتایج نیاز داشتید پیام خصوصی بدین. |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۱۶:۴۵ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
خدا پدرتونو بیامرزه این نمودار رو گذاشتید
![]() من هنوز رای ندادم و برای اینکه از نتایج انتخابات اطلاع پیدا کنم به بچه ها باید پیام خصوصی می دادم ![]() خب حالا صبر کنید رو نمودار زوم کنم ببینم چه خبراست ![]() ![]() خب بله راستی مسئولین انتخابات ، آخرین زمانی که موتونیم رای بدیم چه ساعتیه آیا تمدیدددددددد میشهولی چه رو دستی خوردیم از خانم ها ![]() واقعا چرا ی خانم تو این رای گیری رای نیاورد ![]() ![]() ی لحظه دلم برای آقایون سوخت ![]() پس تا کار از کار نیافتاده آقایون و خانوم هایی که رای ندادن به خانمHadith رای بدن تا ی خانم هم رای بیاره روی سخنم مخصوصا با خانوم هایی که دم از حقوق زن میزنند امروز روز عمله ![]() (۳۰/مهر/۹۲ ۱۴:۰۵)mohamad نوشته است: بسم الله دوستان سعی کنید چهار نفر انتخاب شوند یعنی دو نفر ، سوم مشترک داشته باشیم |
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
بیانیه ی شماره 2 ستاد انتخاباتی میلاد.م و جوینده ی حق به هوادارانشان :
بسم الله الرحمن الرحیم کسانی که سربازان از پیکار برگشته را شماتت می کنند، خائن اند. ماجرای ما همان ماجرای لشکر زخمی پس از اُحد است. نیزه های شکسته و پرچم های نیم سوخته ...به شماتت ... گوش نکنید. عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم: چه بسا که از چیزی بدتان می آید ولی برای شما بهتر است... باشد تا آنانکه حماسه ی سیاسی سومین سالگرد تولد تالار را به سرافکندگی فتنه بدل کردند دریابند که امّت حزب الله جمهوریت را فدای اشرافیت نمی کند و از آراء رقیبش آنچنان حمایت می کند که از آرای خود. مجید املشی از صندوق های تالاری بیرون آمد که به دروغگویی مشهورش کرده بودند. وفاداران به تالار در آراء خیانت نمی کنند. ما هم خوشحالیم که زیر سایه ی جناب ELENOR طعم پیروزی را می چشید. مدیریت سایت دو سال قبل دربرابر جریان چپ تالار ایستاد و از آراء وحید 110 دفاع کرد. در 3آبان 91 دربرابر جریان راست تالار ایستاد د و از آراء سید ابراهیم دفاع کرد. و امروز در برابر کل تالار ایستاده و از آراء کاربران به مجید املشی حمایت می کند. این شگفتی ELENOR است؛ همان ناظری که به دیکتاتوری متهمش میکنند!!!-------- آغاز یک سال دفاع مقدس را به شما طرفداران حق تبریک می گویم. باشد که با برنامه ریزی مناسب در مدت این یک سال بتوانیم، سال بعد صندلی را پس بگیریم.
|
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
میگم من نتیجه آرا را بدانم و بمیرم بهتر است یا ندانسته و نادان درگذرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
۱۶:۱۴, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . سلام. . دوستان لطف کنید نتایج رو اعلام نکنید..... تا امشب این نظر سنجی باز خواهد بود....
|
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
رای های خودم :
مجید املشی = جزء افراد (بسیار بسیار ) مفید تالار هستش که سریع پیشرفت کرد و با گرد و خاکی که راه انداخت و همه رو جا گذاشت سریع توی چشم ها افتاد در ضمن هیچ پولی هم نداده که اینها رو براش بگم ولی خداییش سال های قبلی به هرکی رای دادیم رای اورد طوری که الان کسایی که اولویت داشتن رای بدم توی لیست نیستن![]() havabb 110 = یکی از سوالاتی که ازش دارم اینه که چرا توی یاهو مسنجر هر وقت این شکلک رو گذاشتم شدیدا به مشکل برخوردیم
|
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۱۶:۲۷ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
آقا میلاد!!!!!!!!!!!!!
نظرسنجی وقتی خوبه ک مردم خودش درش شرکت کنن!!!!!!!!!!!!!!! ن مثل شما زورکی یا باید رای بدی یا نتیجه را نبینی!!!!!!!!!!!!! ![]() بعد هم ذوق میکنین ک خیلی رای دادن!!!!!!!!!!!! خو رای دادن ک نتیجه آرا را ببینن وگرنه عاشق چش و ابروی زشت ناظرا ک نیسن!!!!!!!!!!!!!!! خودم خوشگلم ک نذاشتین تو رای گیری!!!!!!!!!!!!!!! میدونسین اول میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بهله!!! اینجوریاس!!!!!!!!!!! خودتون دیکتاتورین دیگه بعد میگین آقای النور هست! حالا آقای النور منو بن می کنه باز دارم اذیت می کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() میگم سخنگو آقای مهدی 2021 هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب شد!!!!!!! اخه تو تاپیک تقدیر و تشکر از همسنگرها سخنگو شبیه بیداری اندیشه حرف زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا سخنگو کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقای بیداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۱۶:۵۸, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۱۶:۵۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . خواهر گرامی.... نقل قول: ن مثل شما زورکی یا باید رای بدی یا نتیجه را نبینی!!!!!!!!!!!!! ![]() بعد هم ذوق میکنین ک خیلی رای دادن!!!!!!!!!!!! خو رای دادن ک نتیجه آرا را ببینن وگرنه عاشق چش و ابروی زشت ناظرا ک نیسن!!!!!!!!!!!!!!! من نمی فهمم،کجا ما زور کردیم که حتما رای بدن دوستان؟!!!!!!!!!!!!!!.. ![]() . اینکه نتایج رو قبل از نظر سنجی نمی تونید ببینید ،دلیلش اینه که هر کس بدون توجه به نتایج رای خودش رو بده.و تحت تاثیر بقیه آرا رای نده. فقط همین. اینطور که شما برداشت کردید همه انتخابات هایی که در سرتاسر دنیا برگذار میشه زورکی....همه چیز رو زیر سوال بردید شما ...
|
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
آیا شما فرقی درتاپیک سخنگو و میلاد.م مشاهده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,629 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,690 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,981 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,234 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,586 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,918 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,764 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

![[تصویر: 312695_528.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/7/30/312695_528.jpg)

رو گذاشتم شدیدا به مشکل برخوردیم ![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)