| نظرسنجی: چه کسی را روی صندلی داغ بشونیم؟؟؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 349 رأی | 100% | |
|
صندلی داغ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۳:۵۴, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۱:۲۸ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سالهای قبل ما این تاپیک رو داشتیم و خیلی هم کاربرا دوستش داشتن و گویا دارن . امسال هم تاپیک های صندلی داغ (سه تا برای سه نفر) را خواهیم داشت. فقط می مونه اون سه نفر مدیر که شما باید انتخابشون کنید.. این تاپیک تا 1 آبان باز خواهد بود و از فرداش صندلی ها برافروخته خواهند شد... ![]() خدا به اون سه نفر رحم کنه... لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و سه نفری که قراره روی این صندلی بنشینن رو انتخاب کنید.
|
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۷, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷)علمدار133 نوشته است: آیا شما فرقی درتاپیک سخنگو و میلاد.م مشاهده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا میلاد دبیر اجرایی همه مراسم های ویژه تولد تالار هستند و بسیار زحمت کشیده و می کشند. یا علی مدد |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۲ ۱:۴۶ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
نقل قول: بسم الله سلام علیکمدر کوران انتخاب شدن منتخبین صندلی داغ یک چیز برایم بسیار خوشحال کننده است ، آنهم آمار رای دهنگان است . میزان رای در سال گذشته و طی 10 روز 274 رای بود و امسال طی 3 روز 320 رای . جالب که طی مدت 10 روز 20 ارسال داشتیم و امسال 90 ارسال ..(تا زمان نوشته شدن متن) این مشارکت و همفکری و شور و شوق از هر صندلی داغی برای همه ما جذابتر و زیباتر است . موفق باشید و خدایی [/b] علیکم السلام آقا سید بزرگوار. عیدتون مبارک.(عیدی یادتون نره! )اینهمه شور و شوق امسال،همش به دلیل وجود ما کاربران جدید و شیطون هست که اولین باره شاهد تولد تالار بیداری اندیشه هستیم... اگه ما نبودیم...مگه نه؟؟؟؟؟ ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
هان
پس آقا میلاد سخنگو هست خو من ایشونو نمی شناختم پستهاشم نخونده بودم ک بفهمم شبیه هست..... وگرنه من خعلی باهوشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۲۱:۵۳ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
من درد دلمو به کی بگم آخه!؟!
این چه وضعیه !؟ نه اغتشاشی, نه اعتراضی, هیچی!!! تازه یه شهید مجازی هم نداشتیم که برم بالا سرش برای کمک های اولیه ! ولی نتونم براش کاری بکنم !!! بعد فیلم این از خودگذشتی من! پخش بشه! بعد بیداری اندیشه محکوم به نقض حقوق بشر بشه بعد اونور آبیا ازم تعریف کنن بعد به 1 هفته نکشه من برم اونور آب بعد با اوباما و ملکه انگلیس عکس یادگاری بگیرمبعد برم پیش نتانیاهو ![]() بعد اون منو با شلوار لی ببینه طاقت نیاره, سکته کنه بیفته رو دستم!!! اونوقت یک دنیا آدم از حضور چنین سوژه ای در عرصه های مختلف خبری محروم بشن! تازه وقتی این نباشه کی میخواد مشکل تیکه های کوچیک میوه که ته رانی میمونه رو حل کنه !!؟!؟!؟ اوووووووه! چقدر کار دارم , برم به کفن و دفنم برسم فعلا ![]() ![]() شما به اعتراضات ادامه بدید! |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به فضل الهی انتخابات خوب و پر شوری برگزار شد... در این انتخابات آقایان
به زودی تاپیک های جداگانه ای برای هر کدام از عزیزان ایجاد می شود.... باشد که درس عبرتی باشد برای مدیران آینده و حال ....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,597 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,684 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,962 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,223 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,574 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,913 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,719 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

عکس یادگاری بگیرم