|
صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۳۳, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر مجید املشی با 66 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ مجید املشی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۱, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام همسنگر
1- نظر شما درباره جمع شدن سالیانه اعضای تالار در یک اجتماع عظیم مثلا در مشهد یا تهران و ... چیست ؟ 2- آیا برای برگرداندن اعضای فعال تالار که تالار را به هر دلیلی ترک کرده اند برنامه ای دارید ؟ آرزوی توفیق روز افزون برای شما برادر مهدوی و عزیزم دارم . چون سوالات دوستان زیاد هست دیگر سوال نمی نویسم . |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱:۱۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۰:۴۵)asalbanoo نوشته است: به!سلام جناب آقای مجید املشی! بسم الله الرحمن الرحیم سلام خب من اصولا چهرم همینطوره ![]() اصولا نه زیاد شادم نه زیاد غمگین. شما و دوستان دیگه نظر لطفشونه. من سعیم همیشه بر این بوده اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم چه توی دنیای حقیقی و چه در در دنیای مجازی. محیط تالار برای من محیط مقدسی به حساب میاد و با دوستان خوبی آشنا شدم در اینجا. و از هرکدوم چیزهای ارزشمندی رو آموختم. شخصیتا فکر می کنم فردی هستم که همیشه سعی می کنه تعامل داشته باشه با دیگران. چه کسانی که از لحاظ فکری بهم نزدیک باشن خواه دور. و به این تعامل اعتقاد دارم. و همیشه تاکید روی نقاط اشتراک طرفین رو جزو اولویت های خودم قرار میدم. فکر می کنم این موراد تاثیر زیادی در برخورد با دیگران داره و باعث میشه ارتباط طرفین همراه با احترام متقابل باشه و همچنین اثربخش. داستان آشنایی من با تالار بیداری اندیشه: حدودا از سال 89 با یکی از دوستانم در دانشگاه شروع به ساخت مستند کردیم. یادم میاد زمانی که دومین مستدمون یعنی "مستند پرونده غیر مختومه" رو ارائه کردیم وبلاگی که متعلق به دوستم بود هک شد! و داستای جالبی در این مورد اتفاق افتاد. دوسال بعد یعنی سال 91، یک بار توی نت در حال یافتن لینک مستقیم این مستند بودم تا لینکش رو برای یکی از دوستانی که می خواست مستند رو ببینه بفرستم؛ لذا توی گوگل مستند رو جستجو کردم. داشتم لینک سایت های متفاوت رو بررسی می کردم که دیدم در یکی از این سایت ها که تالار هم بود در مورد حک شدن وبلاگ دوستم صحبت شده و حتی لینک دانلود مستند رو هم قرار داده! و اون تالار تالار گفتگوی بیداری اندیشه بود. و اون تاپیک تاپیک زیر بود: دانلود مستند پرونده غیر مختومه من در اون زمان نمیدونستم اصلا تالار چی هست! شاید باورتون نشه ولی من پارسال زمانی که در تالار ثبت نام کردم توانایی تایپ کردن رو هم نداشتم! ![]() با این وجود در تالار ثبت نام کردم.
|
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
چی شد برادر املشی؟؟؟؟؟
باید دونه دونه سوالات جواب داده شوند |
|||
|
|
۰:۳۳, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۰:۳۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۲۲)Agha sayyed نوشته است: نقل قولآیا میشه تو دنیای مجازی یک چهره ای داشت و در دنیای واقعی چهره دیگری ؟؟؟ ![]() . . چرا نمیشه سید جان. خوبم میشه. اصولا دنیای مجازی موقعیتی رو برای برخی فراهم می کنه تا خودی غیر از خود واقعی خودشون باشن. حالا یا خودی پایین تر از سطح خود واقعی و یا خودی ایده آل سوال بعدی اینه که فکر میکنی چه عامل اخلاقی-رفتاری باعث شد تا مجید املشی مرد شماره1 صندلی داغ بشه ؟؟؟ ![]() . . (۲/آبان/۹۲ ۲۲:۴۴)مجید املشی نوشته است: شخصیتا فکر می کنم فردی هستم که همیشه سعی می کنه تعامل داشته باشه با دیگران. چه کسانی که از لحاظ فکری بهم نزدیک باشن خواه دور. و به این تعامل اعتقاد دارم. و همیشه تاکید روی نقاط اشتراک طرفین رو جزو اولویت های خودم قرار میدم. فکر می کنم این موراد تاثیر زیادی در برخورد با دیگران داره و باعث میشه ارتباط طرفین همراه با احترام متقابل باشه و همچنین اثربخش.شاید دلیلش این بوده که دوستان می خوان گوشه ی رینگ گرفتارمون کنن ![]() و سوال آخر اینکه بنظرت تالار بیداری اندیشه چقدر در به ثمر نشاندن اهداف خود موفق بوده است ؟؟؟ ![]() . . به نظرم تالار با توجه به محیط پاک و صمیمانه ای که داره و صدالبته دوستانی که هرکدومشون توانمندی های بالقوه و بالفعلی که دارن، تاثیر زیادی روی من داشته. تالار به عنوان یک محیط مجازی با گستردگی که داره برای من که به دنبال فضایی برای بحث و گفتگو در مقیاس بزرگتری بودم بسیار تونسته مفید واقع بشه. (۲/آبان/۹۲ ۱۱:۳۰)MYNK نوشته است:من شدیدا هرگونه ارتباط به این جوامع مخفی رو تکذیب می کنم ![]() املشیو فراماسونری؟!!!! ![]() فرمودین چرا بیداری اندیشه؟ من به شما عرض می کنم چرا که نه کجا بهتر از اینجا ![]() اگر جای بهتری سراغ دارید حتما باهام درمیون بزارید |
|||
|
|
۱:۴۰, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض تبريك عيد غدير خم
حالا كه قرار شد از شما بپرسيم چشم مي پرسيم فقط نپيچوني ما رو ؛ 1- نظرت درباره كاربر ابوتراب چيه؟ [/b] (كلاً هر چي مي توني ازش انتقاد كن - هر چي خواستي علني بگو دلت نيومد تو پيام خصوصي .) 2- چرا در تايپك http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28187.html شركت نكردي ؟ فقط دليل محكمه پسند باشه فعلاً ببينم اين دوتا سوالمو چي جوابي مي دهي ، بقيه بمونه براي بعد موفق باشي [/b] يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱:۴۲, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱:۴۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
آقا مجید املشی!(اذیتتون نمیکنم،هر کدام از سوالاتم رو که صلاح میدونید،درحد توان جواب دهید)
چی شد با اینکه رشته تحصیلیتون چیزه دیگری هست، رو به مستند سازی آوردید؟؟ چی شد چنین راهی رو انتخاب کردید؟؟ هدفتون چیه؟؟(جدی) آشناییتتون با این تالار،چه تأثیری یا تأثیراتی در زندگیتون تا حالا گذاشته؟؟(جدی) ****************************************** حاضرید املش رو با شهر دیگری عوض کنید؟؟( یعنی دوست داشتید شهر دیگری زندگی میکردید؟؟) شاید،ادامه دارد... |
|||
|
|
۲:۳۸, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۴۴)soshiant نوشته است: سلام . سلام بر سوشیانت عزیز منطقی بودن همیشه چاره ی کار نیست. اصلا این رو از بنده داشته باشید اگر کاملا به صورت منطقی و سیستماتیک زندگی کنیم تفاوتی با ماشین یا ربات نخواهیم داشت. بسیاری از خصوصیات اخلاقی ما با منطق راضیاتی سازگاری ندارن. خصوصیاتی مثل فداکاری، ایثار، وفا داری، بخشش و ... از مجرای دیگه ای قابل درک هستن. به قول شما بریم توی فاز سبک زندگی و از این زاویه ببینم این مسئله رو: ![]() اصلا یکی از پارامترهایی که غرب رو در سبک زندگی مدرنش دچار بحران کرده همین برخوردهای منطقی هست. در سبک زندگی مدرن وقتی محوریت خویشتن خویش هست چطور خواهند توانست خصوصیاتی چون فداکاری، وفاداری و یا ایثار رو با منطق ریاضیاتی پیاده کنن؟! فکر می کنید چرا جایگاه خانواده در جوامع غربی سست شده؟! چرا سیستم همباشی (cohavition) , ویا به عبارتی "باهم بودن بدون هیچ تعهدی" رایج شده؟ چه منطقی باعث میشه زن و شوهری وقتی باهم زندگی می کنن وقتی برای هرکدام شرایط بهتری برای زندگی با فرد دیگری وجود داره دست به چنین کاری نزنن؟ ما به این میگیم تعهد و وفاداری اما با یه نگاه از زاویه دیگه این مسئله منطقی به نظر میرسه که شرایط بهتری وقتی وجود داره برای زندگی چرا وفاداری؟! چرا تعهد؟! یا نمونه ی دیگه احترام به پدر و مادر و بزرگتر. این خصوصیت با کدوم توجیه منطقی قابل اثباته؟! چرا وقتی که ممکنه پدرو مادری از روی ناآگاهی رفتاری نادرست می کنن نباید فرزند مقابله به مثل داشته باشه؟! چرا باید احترام بکنه؟ اینا منطق ریاضیاتی تفکر مدرنه. که آسیب هاش رو داریم در نسل های جدید جامعه ی خودمون مشاهده می کنیم. اما از طرفی تفکر سنتی و سبک زندگی دینی به خوبی پاسخگوی نیازهای غیر مادی انسان رو میده. با نگاه به زندگی بزرگانی از معتقدان به این سبک زندگی به روشنی میتونید درک و حس کنید تفاوت و برتری سبک زندگی اسلامی و سبک زنگی مدرن رو. این مسئله رو عرض کردم تا این رو بگم که منطقی بودن ابتدا باید از فی*ل*تر جهان بینی بگذره و عبور از هر فی*ل*تری شکل دیگه ای از منطق رو به ما نشون خواهد داد. اما تمام وجودم حرکت به سمت سبک زندگی اسلامی رو می خواد. لذا با این توضیح برخودم همیشه منطقی نیست. |
|||
|
|
۲:۴۶, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
راستش من همه سوالامو قبلا از دکتر املشی پرسیدم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه به جز این :
اوایل چه احساسی نسبت به من داشتی توی تالار؟ بعد این احساس چه تغییری کرد؟ راستی امریه رو چیکار کردی اون قضیه که اون شب بهت گفتم چی شد ![]() راستی نمیخوام تاپیک تبدیل بشه به بحث فلسفی ولی گفتی: نقل قول:فردی هستم که همیشه سعی می کنه تعامل داشته باشه با دیگران. چه کسانی که از لحاظ فکری بهم نزدیک باشن خواه دور. و به این تعامل اعتقاد دارم. و همیشه تاکید روی نقاط اشتراک طرفین رو جزو اولویت های خودم قرار میدم. فکر می کنم این موراد تاثیر زیادی در برخورد با دیگران داره و باعث میشه ارتباط طرفین همراه با احترام متقابل باشه و همچنین اثربخش. تجربه به من ثابت کرده که وقتی با فردی تعامل داشته باشی که نقاط اشتراک کم و نقاط اختلاف زیاد دارید دو حالت داره یا روی مواضع خودت روی نقاط اختلاف می ایستی که اساسا تعاملی ایجاد نمیشه اینطوری. یا اینکه روی نقاط اشتراک تاکید میکنی که در اون صورت قطعا فرد مقابل روی اخلاق شما تاثیر خواهد گذاشت و شما مثل او خواهید شد (در باره ی نقاط اختلاف) |
|||
|
|
۵:۲۷, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۵:۲۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۴۷)Admirer نوشته است: به نام خداسلام بر سید عزیز شما نظر لطفتونه ![]() اکر بخوام بزگترین نقطه ی ضعفم رو بگم به غرور اشاره می کنم. هرچند شدیدا سعی می کنم مقابله کنم اما خب میبینم که گاهی باعث میشه به درستی نتونم با دید باز ببینم بعضی از مسائل رو. غرور مثل یه پوشش می مونه و جلوی تشخیص درست رو میگیره که گاهی در صورت شدت، ضربات بدی میزنه. اینکه دنبال چه هستم سوال خیلی گسترده ایه. لذا منم کلی پاسخ میدم. فکر می کنم برای پاسخ به این سوال ابتدا باید ببینم دورنمای زنگیم چیه که قصد دارم به اون سمت حرکت کنم. بنده ی شایسته بودن خواسته ی بزرگیه. سعیم بر اینه که توی مسیر بندگی هم درست راه برم و هم راه درست رو برم. بنده ی شایسته همیشه حس حضور داره و سعی در رضایت پروردگار. (۲/آبان/۹۲ ۱۲:۳۹)مصباح نوشته است: سلام و تبریک(عید و نیز کسب آرای بالا)درست می فرمایید. (۲/آبان/۹۲ ۱۲:۴۹)Arianna نوشته است: آقای املشی اگه یه روز رئیس تالار بشید چند تا از مدیران رو کنار میذارید؟؟؟و کدوم مدیران با دلیل بگید؟؟ما مخلص همه ی مدیران زحمتکشو شریف هستیم. سوال انحرافی بوداااا ![]() (۲/آبان/۹۲ ۱۲:۵۲)Atosa نوشته است: حالا سوال اول من از مجید:- شخصیت مجازیم تفاوتی با شخصیت حقیقیم نداره. اما این رو هم به خاطر داشته باشید که شخصیت مجازی به دلایل متفاوت از جمله محدودیت های دنیای مجازی در انتقال مفاهیم و حس ها، تنها ذره ای از شخصیت حقیقی رو بازتاب میده. - اول اینکه از کجا فهمیدید که اسم مستعار نیست؟! ![]() البته درست حدس زدید. مجید املشی اسم و پسوند خانوادگی بنده هست. در محیط مجازی حتی اسم حقیقی هم لزوما منجر به رعایت اخلافیات نمیشه. اما اگه بخوام ساده به سوالتون پاسخ بدم: بله. حتی با نام مسنعار هم مثل همه ی دوستان در تالار مقید و متعهد به رعایت اصول اخلاقی بودم. . |
|||
|
|
۸:۵۱, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۲:۵۵)black نوشته است: سلام آقا مجید . (۲/آبان/۹۲ ۱۳:۰۱)Atosa نوشته است: اها جناب بلک راس میگینااااااااااااااااااااااا راستشو بخواید من هرزگاهی سیستم خوابو بیداریم تغییر می کنه. گاهی سحرخیز هستم و حدود نماز صبح بیدار میشم و شب هم اول غروب می خوابم. گاهی هم شب ها بیدار هستم کلا. امامعمولا حدود 8 ساعت می خوابم. (۲/آبان/۹۲ ۱۳:۱۵)خیبر110 نوشته است: سلام -امریه رو که نه. امریه میتونم با توجه به رشته ی تحصیلیم به راحتی برم جنوب. اما چون مدنظرم اینقدر دور نیست لذا هنوز نتونستم موفق بشم برای گرفتن امریه. ان شاءالله ببینیم خدا چی میخواد. التماس دعا هم داریم ![]() - حسن عزتی ![]() - این رو نمیتونم پاسخ بدم ![]() (۲/آبان/۹۲ ۱۳:۱۹)Arianna نوشته است: چرا آقای املشی الان نیستن؟؟یعنی الان با بودجه تالار فرار کردن؟؟ چند ساعت تاخیر داشتیما ببینید چه ها که نمی کنیدا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,626 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,690 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,980 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,234 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,584 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,917 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,760 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_majid.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7980270428/cf_majid.jpg)

هست؟؟

![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)

![[تصویر: 19.gif]](http://comments.persianblog.ir/images/I/19.gif)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)