|
آيا روايت « ولدني ابوبكر مرتين» از قول امام صادق عليه السلام صحت دارد ؟
|
|
۱۸:۵۵, ۳۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۱۹:۱۷ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام!
ببخشین من ی سوال برام پیش اومده:::::::::::::::::::::: ای ک میگن امام صادق (علیه السلام) نوه ابوبکر صدیق هست درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۲, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۲ ۱۹:۵۶)lord_crusader نوشته است: احتمالا شما از طرف حوزه علمیه اهل سنت مامور نشدی همینجوری شبهات وارد سایت کنید؟ |
|||
|
۷:۲۵, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:در خصوص این لینک که شیعه می گوید چون سیدنا ابوبکر فدک را به حضرت زهرا تسلیم نکرد آن حضرت قسم خورد که با او سخن نگوید تا اینکه پدرش راملاقات کند و از او نزد پدر شکایت کند! لطف کنید منبع این سخن رو بفرمایید چون چیزی که هست اینه سپس عمر داخل شد و به على بن ابيطالب عليه السلام گفت: برخيز و بيعت كن، حضرت خوددارى فرموده و ابا و امتناع نمودند، عمر دست حضرت را گرفت و گفت: برخيز و بيعت كن، حضرت از برخاستن خوددارى نمود، عمر و ياران او همگى همانطور كه زبير را گرفته بودند على بن ابيطالب را گرفته و به شدت دفع نمودند، و خالد و عمر با جميع همراهانشان با وضع بسيار فظيع و فجيعى با شدت و غلظتى هر چه تمام تر آنها را به مسجد بردند، مردم نيز در تمام شوارع و كوچه هاى مدينه جمع شده و نگاه مى كردند.چون فاطمه اين عمليات خشن را از عمر ديد، ناله كرد، فرياد زد، ولوله نمود و به دنبال على از منزل به سوى مسجد خارج شد و جماعتى بسيار از زنان بنى هاشم با فاطمه به سوى مسجد رفتند.فاطمه آمد تا در حجره خود در مسجد ايستاد و چون نظرش بر ابو بكر افتاد گفت: اى ابو بكر چقدر زود از روى عصبيت جاهلى و نخوت و حميت نفسانى بر اهل بيت رسول خدا يورش برديد و تاختيد، سوگند به خدا كه ديگر من با عمر سخن نمى گويم تا آن كه خداى خود را ملاقات كنم ». إبن أبيالحديد المدائني المعتزلي، ابوحامد عز الدين بن هبة الله بن محمد بن محمد (متوفاى655 هـ)، شرح نهج البلاغة، ج 6، ص31، تحقيق محمد عبد الكريم النمري، ناشر: دار الكتب العلمية - بيروت / لبنان، الطبعة: الأولى، 1418هـ - 1998م. |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۲ ۱۵:۴۴)عایشه نوشته است: با سلام احترام واقعا جای تعجب است یکی برای من توجیه کند چرا زهرای اطهر نباید حقش را بخواهد ؟ در شان ایشان نیست ؟ این دیگر از آن حرفهاست ،کسی را که به او ظلم کنند ،سیلی بزنند ،خانه اش را آتش بزنند وامام زمانش را دست بسته ،به مسجد ببرند ،برای بیعت اجباری ،باید ساکت باشد چون در شان او نیست .اگر کوثر رسول الله در این موارد سکوت میکرد ،اصل دین اسلام که حمایت از حق ومظلوم است زیر سوال نمی رفت . اگر حقش نبود چرا در زمان حیات پیامبر ،کسی اعتراض نکرد واگر حقش بود چرا بعد از رحلت رسول الله به حق کوثرش تعرض شد ؟ اگر به استدلال قرآنی باشد در قرآن به زنان امر شده که در خانه خود بنشینید ،یعنی در امور جنگ وسیاست دخالت نکنید ،پس چرا عایشه رضی الله عنه این آیه قرآن را نادیده گرفته وسوار بر جمل ،فتنه جنگ جمل را به راه انداخت وبر خلیفه زمانش خروج کرد . در قرآن آمده زنان پاک برای مردان پاک ،نعوذ بالله نوح ولوط مردان پاکی نبودنند که همسران آنان ناپاک بودند ویانعوذ بالله قرآن اشتباه میکند. خواهشا از قرآن استفاده ابزاری نکنید من به اندازه شما عالم علوم دینی نیستم ولی طوری سخن نگویید که اعتبار دین وقرآن را زیر سوال ببرید . |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۲ ۱۲:۲۶ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۲ ۷:۲۵)وحید110 نوشته است: لطف کنید منبع این سخن رو بفرمایید چون چیزی که هست اینه ![]() خانم عایشه منبع بگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اقا وحید این حرف را ک شما گفتی !!!!!!!!! یعنی تو اون لینکی ک دادین بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینه با خط سبز نوشته تو قسمت غضب فاطمه س بر ابوبکر!!!!!!!!!!! ابوبكر و عمر گفتند : بلي ، ما از رسول خدا (صلي الله عليه وآله وسلم) اين مطلب را شنيديم . فاطمه (سلام الله عليها) فرمود : پس من خدا و ملائكه را شاهد ميگيرم كه شما دو نفر مرا ناراحت كرده و مرا خشنود نكرديد ، اگر پيامبر را ملاقات كنم ، از دست شما شكايت خواهم كرد . خانم باقری یعنی چی در قران ب زنها امر شده در خانه بنشینن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کو کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینهمه بحث کردیم در باره ایه مباهله ک خدا میگه زنانتان بیارین مباهله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خانم فاطمه هم میره مباهله با مسیحیان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد میگی زن باید در خانه بنشینه!!!!!!! والا من فکر میکنم خعلی از زنهای این سایت مردن و با آیدی زنانه میان!!!!!!!!!!!!!! خانم نینا - مشکات- راستین- فاطمه خانم - ندا - شما و ..... اصلا حرفاتون ب زنها نمیخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۲ ۱۵:۳۹ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سوره الاحزاب آیه 33
وَ قَرْنَ في بُيُوتِکُنَّ وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى وَ أَقِمْنَ الصَّلاةَ وَ آتينَ الزَّکاةَ وَ أَطِعْنَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَکُمْ تَطْهيراً 33 و در خانه هایتان بنشینید و آرام گیرید ( و بی حاجت و ضرورت از منزل بیرون نروید ) و مانند دوره جاهلیت پیشین با آرایش و خود آرایی بیرون نیایید ، و نماز به پا دارید و زکات ( مال به فقیران ) بدهید و از امر خدا و رسول اطاعت کنید. خدا چنین می خواهد که هر رجس و آلایشی را از شما خانواده ( نبوت ) ببرد و شما را از هر عیب پاک و منزه گرداند ( ذیل آیه موافق اخبار شیعه و اهل سنت راجع به شخص پیغمبر و علی و فاطمه و حسنین علیهم السّلام است و اگر راجع به زنان پیغمبر بود بایستی ضمیر مؤنث- عنکنّ- ذکر شود و به سیاق جمل صدر آیه باشد در ضمن حضرت زهرا به همراه پیامبر به مباهله رفتند حضرت زینب همراه برادرش به کربلا رفت کوثر رسول الله در کنار امام زمانش از حقش دفاع کرد الرِّجالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلى بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ فَالصَّالِحاتُ قانِتاتٌ حافِظاتٌ لِلْغَيْبِ بِما حَفِظَ اللَّهُ وَ اللاَّتي تَخافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَکُمْ فَلا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَبيلاً إِنَّ اللَّهَ کانَ عَلِيًّا کَبيراً 34 آیت الله مکارم شیرازی مردان ، سرپرست و نگهبان زنانند ، بخاطر برتریهایی که خداوند ( از نظر نظام اجتماع ) برای بعضی نسبت به بعضی دیگر قرار داده است ، و بخاطر انفاقهایی که از اموالشان ( در مورد زنان ) می کنند. و زنان صالح ، زنانی هستند که متواضعند ، و در غیاب ( همسر خود ، ) اسرار و حقوق او را ، در مقابل حقوقی که خدا برای آنان قرار داده ، حفظ می کنند. و ( امّا ) آن دسته از زنان را که از سرکشی و مخالفتشان بیم دارید ، پند و اندرز دهید! ( و اگر مؤثر واقع نشد ، ) در بستر از آنها دوری نمایید! و ( اگر هیچ راهی جز شدت عمل ، برای وادار کردن آنها به انجام وظایفشان نبود ، ) آنها را تنبیه کنید! و اگر از شما پیروی کردند ، راهی برای تعدّی بر آنها نجویید! ( بدانید ) خداوند ، بلندمرتبه و بزرگ است. ( و قدرت او ، بالاترین قدرتهاست. ) اگر انتظار دارید من هم مثل فیمنیست ها شعار بدهم اشتباه میکنید . |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم دوستان مراقب باشید این بحث ها و این اختلاف نظر ها،منجر به کینه و نفرت نشود. بسیار مراقب باشید که دشمن در کمین است. تا جاییکه می توانید به بیان این مباحث نپردازید. شرایط امروز شرایطی نیست که شیعه و سنی روبه روی هم بایستند تا حقانیت هم را ثابت کنند. شرایطی است که کنار هم روبه روی وهابیت بایستند. سخنان امام خامنه ای در مورد وحدت را به خاطر آورید. امروز مصلحت آن چیزی نیست که در کتاب های حدیثمان بتوان جست. فی امان الله |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سجاد313 من دارم همینو میگم کسی گوش نمیده آخه به چی دردی میخوره بدونیم کی فرزنده کیه؟تورو خدا با کیا شدیم75میلیون نفررررررر! دردی دوا میکنه؟ایجاد کننده ی تاپیکم بجای اینکه جواب منطقی بده منو مسخره میکنه کارش شده تمسخر و ایجاد تفرقه و شبه افکنی متاسفم برات! این بحثا همش باعث اختلاف و تضعیف ایمان میشه این خانوم به اصطلاح محترم دنبال جواب نیست برادران شیعه خودتون رو خسته نکنید بی خود چهارتا روایات CopyوPastنکنید گوگل دوست شماست همه میتونند کپی پیست کنن اون اگه جواب می خواست میتونست سرچ کنه بر فرض مثال که اسم سایت گوگل رو بلد نیست بفرما http://www.google.com تا الات 5 صفحه جوب داده شده |
|||
|
|
۱:۰۶, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۲ ۱۹:۳۵)lord_crusader نوشته است: [b]ایجاد کننده ی تاپیکم بجای اینکه جواب منطقی بده منو مسخره میکنه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو ای تالار شونصد تاپیک هست علیه اهل تسنن ک تا تونستین ب خلفای راشدین و ام المومنین عایشه بد گفتین!!!!!!!!!!!!!! اونا باعث تفرقه و اختلاف نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی اگه من بگم امام صادق نوه ابوبکر صدیق هست باعث تفرقه میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بگین میترسیم این تاپیک باعث وحدت شیعه و سنی بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وگرنه چرا تو تاپیکای دیگه ای حرفو نمی زنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لابد فک کردین پشت گوش من مخملیه نمی فهمم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما همتون مخالف وحدتین اگه بدونین ی سنی شیعه دوس داره فحشش می دین ک از تالار بره ولی اگه بدونین ک شیعه دوس نداره الکی میاین ما موافق وحدتیم!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
۱:۳۱, ۶/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۲:۴۹ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
خدا منو بعد همه رو ب راه راست هدایت کنه
![]()
|
|||
|
۲:۰۰, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نقل قول:بعدشم ای شبهه نیس!!!!!!!!!!! شما یه سوال کردی ، نقل قول:ای ک میگن امام صادق (علیه السلام) نوه ابوبکر صدیق هست درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و در این پست 6 این تاپیک جواب را گرفتید (این پست )و در بعد از ان به جواب ایرادی نگرفتی و شروع به یه سوال جدید کردید و دوستان پرداختن به سوال جدید شما و در اخر بیان میکنید جواب نگرفتید و دوباره بیان میکنید نقل قول:دیگه هم این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کاری به جواب شما ندارم و مهم نیست!!!!!!!! من حرفهای خودمو بیان میکنم غیر از این است؟؟؟؟؟؟ امیدوارم که من اشتباه کرده باشم!!!!!! یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شناسنامه و مختصری از زندگانى حضرت امام صادق (علیه السلام) | جواد مخبریان | 0 | 1,500 |
۱۹/مرداد/۹۴ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| اگر ابوبكر و عمر، غاصب خلافت بودند، چرا امام علي (علیه السلام) با خلف | mahdy30na | 2 | 1,497 |
۲۲/فروردین/۹۴ ۱۲:۳۰ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| هدف امام حسين عليه السلام از نهضت عاشورا چه بود؟ | راوی110 | 0 | 1,136 |
۱۹/آذر/۹۳ ۹:۳۹ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| آیا امام کاظم علیهالسلام از ولادت امام مهدی علیهالسلام خب | hadi22 | 1 | 1,208 |
۱۷/آذر/۹۳ ۴:۴۰ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| شهادتش چهره حضرت حسين (عليه السلام) را شكسته كرد | یاوران مهدی | 0 | 1,035 |
۶/آبان/۹۳ ۱۳:۴۴ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| .::صادق آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)::. | میلاد.م | 91 | 29,497 |
۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۳۸ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| نظر شما درباره اين روايت .....؟؟؟؟ | aboutorab | 20 | 9,517 |
۱۴/تیر/۹۳ ۰:۲۲ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|

![[تصویر: music_acc_003.gif]](http://gifs.toutimages.com/images/musiques/accessoires/music_acc_003.gif)