کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه ماهواره ای «فارسی 1» و اهداف آن
۱۹:۵۰, ۴/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۲:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

تلويزيون مبتذل «من و تو» توسط شماري از عناصر فراري و بعضآ بهايي مديريت مي شود.

اين شبكه تلويزيوني ماهواره اي كه گردانندگان آن در لندن مستقر شده اند، ظاهرا توسط يك خواننده مبتذل (خانم گ) به راه افتاده اما زيرنظر برخي همكاران شبكه بي بي سي اداره مي شود و جهت گيري آن از سوي سرويس اطلاعات خارجي انگليس (ام آي6) تدوين شده است.

سوابق برخي مجريان و تهيه كنندگان اين تلويزيون به خوبي حاكي از حمايت گروهك بهائيت مستقر در لندن با كمك سرويس هاي اطلاعاتي انگلستان و در راستاي ضربه فرهنگي به انقلاب اسلامي است.
همچنين شبكه تلويزيوني بي بي سي فارسي از اين شبكه و عناصر بهايي آن پشتيباني مي كند.

براساس اين گزارش «سالومه-س» يكي از تهيه كنندگان شبكه مبتذل مذكور، پيش از اين در دوره اصلاحات با روزنامه هاي زن (فائزه هاشمي) و ايران همكاري مي كرد و مدتي مدير روابط عمومي خانه سينما بوده است. همچنين «ندا-ج» در دوران دانشجويي با برخي گروههاي غيرقانوني همكاري داشته و مدتي با تلويزيون بي بي سي به عنوان گزارشگر همكاري كرده است.

«اميرعلي-م» مجري ديگر شبكه ياد شده از عناصر بهايي به شمار مي رود. و «رها-الف» مجري و تهيه كننده ديگر شبكه مذكور است كه در آشوب هاي خياباني سال گذشته مشاركت داشت و عكس نقاب بسته خود در بحبوحه آتش افروزي خياباني را در فيس بوك خود به نمايش گذاشته است. وي نيز از وابستگان به گروهك انگليسي بهائيت است.

يادآور مي شود در حوادث جنايت آميز عاشوراي سال گذشته برخي وابستگان به گروهك بهائيت و منافقين بازداشت شده بودند.

شبكه من و تو بيشتر مي كوشد به ترويج رقص و آواز و ابتذال بپردازد و در عين حال در اين پوشش فعاليت سياسي و ضدانقلابي را ترويج کند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، hamed ، علی 110 ، جوینده حق ، mhklord ، پرنده بهشتی ، ANTI satan ، A L I ، Fatemi ، mohamad316910 ، حقیر

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۳, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #91

بخشیدا ، ولی به نظر من این کار توجیه کردنه. این دقیقا مثل اون قضیه عدد 33 هست که برای فراماسون ها مقدس بود ولی کسی دلیل واقعیش رو نمیدونست همه اینطور توجیه میکردند که آره چون مضرب 3 عدد 11 هست و عدد 11 هم مقدسه اینو استفاده میکنن. ولی بعدا مشخص شد که دلیل دیگه ای داشته.
در این مورد هم به نظر من نمیشه اینا سیاستشون ترویج بی بند و باری باشه ولی بیان اذان رو که یاد آور نماز هست رو پخش کنن. چون نماز ستون دینه و اگه بخوان ضربه ای بزنن باید به ستون بزنن دیگه ، درسته؟ یا حد اقلش اینه که مثل خیلی از شبکه های مـاهـواره ای اصلا اذان پخش نکنن.

در مورد اون که گفتید برای اینکه محبوبیت داشته باشه باید به شکل جمع در بیاد ، خوب اگه اینطور بود همه بازیگرا محجبه بودند چون اگه بازیگرا حجاب داشتند و اذان هم پخش نمیشد خوب مقبولیت بیشتری داشت....

به هر حال به نظر من قضیه فراتر از این همرنگ جماعت شدن و این حرفاست....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۹:۴۶, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #92
آواتار
(۳/شهریور/۹۰ ۰:۵۳)Havbb نوشته است:  در این مورد هم به نظر من نمیشه اینا سیاستشون ترویج بی بند و باری باشه ولی بیان اذان رو که یاد آور نماز هست رو پخش کنن. چون نماز ستون دینه و اگه بخوان ضربه ای بزنن باید به ستون بزنن دیگه ، درسته؟ یا حد اقلش اینه که مثل خیلی از شبکه های مـاهـواره ای اصلا اذان پخش نکنن.

بسم الله

بنده اگر بخوام یک خونه ای رو خراب کنم نمیرم جلو روی صاحبش کلنگ بردارم بکوبم به دیوارش بلکه آب میبندم توی بنیان خونه و اون خونه بعد از مدتی خراب میشه.
و از طرفی شما میگید که اذان پخش نکنه اینطور نیست بلکه اذان پخش میکنه که طرفدار جذب کنه چون فردی که پای یک کانال میشینه باید یجوری کار اشتباه خودش رو توجیه کنه و میگه خب این کانال خوبیه اذان پخش میکنه!!!!!

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۹:۵۲, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #93
آواتار
(۴/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۶)mohammad790 نوشته است:  
(۳/شهریور/۹۰ ۰:۵۳)Havbb نوشته است:  در این مورد هم به نظر من نمیشه اینا سیاستشون ترویج بی بند و باری باشه ولی بیان اذان رو که یاد آور نماز هست رو پخش کنن. چون نماز ستون دینه و اگه بخوان ضربه ای بزنن باید به ستون بزنن دیگه ، درسته؟ یا حد اقلش اینه که مثل خیلی از شبکه های مـاهـواره ای اصلا اذان پخش نکنن.

بسم الله

بنده اگر بخوام یک خونه ای رو خراب کنم نمیرم جلو روی صاحبش کلنگ بردارم بکوبم به دیوارش بلکه آب میبندم توی بنیان خونه و اون خونه بعد از مدتی خراب میشه.
و از طرفی شما میگید که اذان پخش نکنه اینطور نیست بلکه اذان پخش میکنه که طرفدار جذب کنه چون فردی که پای یک کانال میشینه باید یجوری کار اشتباه خودش رو توجیه کنه و میگه خب این کانال خوبیه اذان پخش میکنه!!!!!

یا الله

اینا همیشه کار های زشته خودشونو تو لفافه و پوشش دین تبلیغ می کنن . اسلام آمریکایی یعنی همین دیگه .
حرفه امام یادم اومد گفتم ببین کی گفته و حالا کی درست از آب در می یاد. خدا رحمتت کنه امام من. Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790
۱۵:۴۲, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #94
آواتار
اندکی تامل در مضامین سریالهای این شبکه,این نکته ظریف را آشکار میسازد که بسیاری از این دایتانهای به ظاهر جذاب و دیدنی,در کنار کیفیت بالای تصویر و صدا,حاوی مفاهیم خیانت,جنایت و حتی بی بندوباری فکری و فرهنگی هستند.

هختصاص دارد بسشتر مضامین جنسی و خشونت را به تصویر میکشد.

در فارسی وان به هیچ موضوعی غیر از این موضوعات پرداخته نی شود:

1-ترویج خانواده های بی سامان و لجام کسیخته در مقابل ساختار سنتی خانواده.

2-ترویج و عادی جلوه دادن خیانت به همسر و البته شوهر به زن.

3-بی اهمیت جلوه دادن احترام به والدین.

4-عادی جلوه دادن رابطه جنسی دختر و پسر قبل از ازدواج تا حد باردار شدن دختر خانواده.

5هویت زدایی ا مفهوم خانواده به عنوان کوچکترین واحد اجتماعی مستقل و موثر.

6-تعصب زدایی از کانون خانواده و ترویج بی تفاوتی نسبت به حریم خانواده.

7-ترویجمفهوم زندگی با دیگران به جای ازدواج.(بهتر است بدنیمکه این مفهوم سالهاست در برخی تولیدات رویتن تلوزیونی خودمانهم تبلیغ میشود)

8-مخدوش نمودن رابطه فرزندان پسر و دختر در خانواده.

9افزایش تاثیر پذیری جنسی و خشونت در جوانان و نوجوانان,به خصوص از طریق پخش موزیک ویدئوهای خاص.

10-پی ریزی و ایجاد امادگی ذهنی تفکر شیطان پرستی در نوجوانان و جوانان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، mohammad790 ، رهیافته
۱:۰۳, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #95
آواتار
داداش من. دولت که کاری نمیتونه بکونه هر کاری کنه تف سربالاست ولی یکسری از هنرمندان شبکه 20 رو زدند که شبکه نسبتا خوبیه. 100 نیست ولی میشه بهش 70 را فعلا داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790
۱۶:۳۳, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #96

نقل قول:بلکه اذان پخش میکنه که طرفدار جذب کنه چون فردی که پای یک کانال میشینه باید یجوری کار اشتباه خودش رو توجیه کنه و میگه خب این کانال خوبیه اذان پخش میکنه!!!!!
چرا حرف زور میزنی ، آخه کسی که اهل نماز روزه باشه میشینه این سریالها رو ببینه؟ شما خودت الان با پخش این اذان از طرف این شبکه گول خوردی و مجذوبش شدی؟؟ اصلا کسی رو سراغ داری که به خاطر اذانش بشینه پای این شبکه؟
۲۱:۰۸, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #97
آواتار
بسم الله

دوست گرزامی بنده نگفتم اینکار باعث تبلیغ میشه و کسی بخاطر اذان پای این کانال مینشینه ولی گفتم اینکار باعث میشه کسی که بخاطر نگاه کردن این کانال اندکی عذاب وجدان داره کار خودش رو بتونه توجیه کنه و بگه خب این کانال زیاد هم بدنیست اذان پخش میکنه وگرنه کسی که اهل طاعت خدا باشه میدونه که نباید پای این کانال بنشینه
این خدعه برای افرادی هست که کمی پس زمینه مذهبی دارند نه اینکه اهل طاعت خدا هستند.

بنده توضیحات لازم رو دادم و فکر نمیکنم در این مورد ادامه بحث مفید باشه.
انشاالله بنده به یک متخصص خواهم گفت که تحلیلی جامع از این مسئله داشته باشند ولی ایشون متاسفانه درگیر هستند انشاالله نقدی بزودی آماده خواهد شد.

یا الله
۱۶:۰۸, ۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۱۶:۰۹ توسط tyujhgfd.)
شماره ارسال: #98
آواتار
ببینید بچه ها من با این حرفا کار ندارم درست یا غلط زده شده و خوب است ولی به نظرم باید ببینیم که ما چه میتوانیم بکنیم حالا که رسانه ما شکست خورده ما چه کنیم
۱۶:۳۱, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #99
آواتار
به نظرمن شبکه های فساد خیلی تاثیرش بیشتر از فارسی1
۲۳:۲۲, ۱۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۴ توسط JalilM.)
شماره ارسال: #100

فارسي 1 سريالهايي پخش مي كنه كه توش روابط آزاد جنسي و بي بند و باري و ... ترويج ميكنه و همه هم اينو ميدونيم. اگه به سير تدريجي پديده هاي اجتماعي از اين دست توجه كنيم متوجه ميشيم كه بطور مثال چيزايي كه الان تو جامعه باهاش برخورد ميكنيم حاصل سير تدريجي است كه در طول ساليان ما رو به اينجا رسونده! ( مثلا وضع حجاب الان رو با 20 سال پيش مقايسه كنيد متوجه منظورم ميشيد) . حالا با اين سريالهايي كه امثال اين شبكه به خورد مردم ما (و بعضي كشورهاي ديگه مثل تركيه) ميدن حدس زدن اتفاقات تلخي كه براي نسلهاي بعد ميفته چندان سخت نيست.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]