کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 1.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فکر می کنید ماسونی ترین بازی دنیا چیه؟؟؟
۱۶:۴۶, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۱:۱۷ توسط AS53.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلامممممممBig GrinBig GrinBig Grin
فکر می کنید ماسونی ترین بازی دنیا چیه؟؟؟(سوالم جدیه و سوء تفاهم نشه)Confused
البته دلیل هم بیارید خواهشا.......Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، صهبا
۱۷:۱۲, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱۷:۱۲ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
Assassins Creed

چون این سری ادامه داره و دقیقا دست گذاشته بود بر روی شوالیه های تمپلار و معبد سلیمان و بعدش هم ربطش دادن به اعداد مایا و نابودی جهان
در ضمن این تاپیک شما ناپختگی درش دیده میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fotha ، مجتبی110 ، AS53 ، صهبا ، مسافر
۲۰:۳۹, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۲۰:۵۴ توسط PWLG.)
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام خدا
امیدوارم برای سرکار گذاشتن ما این موضوع رو ایجاد نکرده باشید چون خیلی ها به این چیزا اعتقاد ندارن و فقط خوششون میاد ماهارو سرکار بگذارند.
به نظر من ماسون اهمیتی نداره. مهم چیزیه که بعد از تموم شدن بازی گیرت میاد. منظورم اینه که چیزی که از داستان بازی میفهمی مهمه. مثلا یه بازی مثل "فارنهایت"، "الن ویک"، "بایوشاک"، "باران سنگین" و... از نظر داستانی حرف های زیادی برای گفتن دارند ولی شاید خیلی به فراماسون مربوط نباشن.
البته گیم پلی هم مهمه مثلا بتمن خیلی بهتر از gta هست چون نه فهش میدن، نه صحنه ناجور داره، و نه کسی رو میکشی ولی به هر حال بستگی به بازی و گیم پلی داره.
اما اصل حرف اینه که باید به محتوا و داستان پرداخت و ماسونی بودن یا نبودن زیاد مهم نیست مگه مثل سری اساسین درست وحسابی بهش پرداخته شه (دیگه باید اسمشو گذاشت templar's creed)

(۱۴/آذر/۹۲ ۱۷:۱۲)lord_crusader نوشته است:  سلام
Assassins Creed

چون این سری ادامه داره و دقیقا دست گذاشته بود بر روی شوالیه های تمپلار و معبد سلیمان و بعدش هم ربطش دادن به اعداد مایا و نابودی جهان

به نام خدا

نمیدونم "فارنهایت" رو بازی کردین یا نه ولی خیلی جالب به بحث فراماسونری پرداخته. به نظرم از اساسین هم بهتر بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AS53 ، صهبا
۲۱:۱۳, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۲۱:۴۰ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۴/آذر/۹۲ ۲۰:۳۹)PWLG نوشته است:  به نام خدا
امیدوارم برای سرکار گذاشتن ما این موضوع رو ایجاد نکرده باشید چون خیلی ها به این چیزا اعتقاد ندارن و فقط خوششون میاد ماهارو سرکار بگذارند.
به نظر من ماسون اهمیتی نداره. مهم چیزیه که بعد از تموم شدن بازی گیرت میاد. منظورم اینه که چیزی که از داستان بازی میفهمی مهمه. مثلا یه بازی مثل "فارنهایت"، "الن ویک"، "بایوشاک"، "باران سنگین" و... از نظر داستانی حرف های زیادی برای گفتن دارند ولی شاید خیلی به فراماسون مربوط نباشن.
البته گیم پلی هم مهمه مثلا بتمن خیلی بهتر از gta هست چون نه فهش میدن، نه صحنه ناجور داره، و نه کسی رو میکشی ولی به هر حال بستگی به بازی و گیم پلی داره.
اما اصل حرف اینه که باید به محتوا و داستان پرداخت و ماسونی بودن یا نبودن زیاد مهم نیست مگه مثل سری اساسین درست وحسابی بهش پرداخته شه (دیگه باید اسمشو گذاشت templar's creed)

به نام خدا

نمیدونم "فارنهایت" رو بازی کردین یا نه ولی خیلی جالب به بحث فراماسونری پرداخته. به نظرم از اساسین هم بهتر بود.
فارنهاینت سرتاپا فراماسونری بود اون قسمت های آخر بازی وقتی با دوتا پلیس وارد خونه ی شخصیت اول بازی میشی میبینی که وسائل قربانی برای شیطان آماده است و نمادهای فراماسونری همه جا وجود داره طوری که انگار شخصیت داستان آداب و رسوم شیطان پرستی رو اجرا میکرده
این بازی رو 2یا 3بار تموم کردم
نکات فوق العاده ای درش وجود داره
[تصویر: Fahrenheit_1.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا
۲۱:۴۱, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۴/آذر/۹۲ ۲۱:۱۳)lord_crusader نوشته است:  فارنهاینت سرتاپا فراماسونری بود اون قسمت های آخر بازی وقتی با دوتا پلیس وارد خونه ی شخصیت اول بازی میشی میبینی که وسائل قربانی برای شیطان آماده است و نمادهای فراماسونری همه جا وجود داره طوری که انگار شخصیت داستان آداب و رسوم شیطان پرستی رو اجرا میکرده
این بازی رو 2یا 3بار تموم کردم
نکات فوق العاده ای درش وجود داره
به نام خدا
چندتا پایانشو تجربه کردید؟
داستانش رو کاملا متوجه شدید؟
۲۲:۰۲, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار

PWLG

خیر بچه بودم بازی میکردم اون موقع زبان انگلیسم زیاد خوب نبود این بازی مال سال2005هست
دوباره فرصت بازی کردنشو پیدا نکردم ولی با یه خورده تحقیق در فروم های خارجی متوجه ماسونی بودن این بازی شدم
اول از همه سازنده ی بازی دیوید کیج است که مذهب مشخصی نداره و این اولین بازیش نیست که در مورد ماوراطبیعست
بازی های Beyond two soul---heavy rainو ..............این موضوع رو ثابت کرده
دوم جادو و نماد های فراماسونری در بازیه
سوم قدرت ماور طبیعه از هرچیزی بیشتره و در آخر بازی شخصیت داستان با استفاده از قدرت ماورا طبیعه تونست بر دشمناش قالب بشه
چهارم به تصویر کشیدن صحنه ی های جنسی و برهنگی که در آن سال در هیچ بازی دیده نشده بود این سازنده اینقدر علاقه مند به برهنگی و صحنه های جنسیه که در تمام بازی های که ساخته از همچین المانی دریغ نکرده!!
به طوری که بازی Two Soulبه علت افراط و تفریط در صحنه های جنسی توسط خود غربی ها ساسنور aشد و با دو ریجن مختلف وارد بازار شد
این بازی از هر لحاظ مناسب نیست اشتباه شما در تفسیر بازی ها فقط ترجمه ی مکالمه هاست چند نقدی رو که در سایت ارسال کردید به طور متخصر مشاهده کردم بیشتر شبیه به ترجمه ی متون بازی بود تا نقد بازی
تمام اطلاعاتی که برای نقد بکار میبرید در چهارچوب اطلاعات خود بازی است نقد ها بسیار طولانیست که میشه کمترش کرد و فقط مسائل مهم رو نشون داد ولی شما از سلام خوبی چطور شروع میکنی تاااااااا لحظه ی خداحافظی!نکته ی مهم درش گم میشه و خواننده حوصله اش سر میرهWink
۲۳:۵۲, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۰:۱۷ توسط PWLG.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۴/آذر/۹۲ ۲۲:۰۲)lord_crusader نوشته است:  
PWLG

خیر بچه بودم بازی میکردم اون موقع زبان انگلیسم زیاد خوب نبود این بازی مال سال2005هست
دوباره فرصت بازی کردنشو پیدا نکردم ولی با یه خورده تحقیق در فروم های خارجی متوجه ماسونی بودن این بازی شدم
اول از همه سازنده ی بازی دیوید کیج است که مذهب مشخصی نداره و این اولین بازیش نیست که در مورد ماوراطبیعست
بازی های Beyond two soul---heavy rainو ..............این موضوع رو ثابت کرده
دوم جادو و نماد های فراماسونری در بازیه
سوم قدرت ماور طبیعه از هرچیزی بیشتره و در آخر بازی شخصیت داستان با استفاده از قدرت ماورا طبیعه تونست بر دشمناش قالب بشه
چهارم به تصویر کشیدن صحنه ی های جنسی و برهنگی که در آن سال در هیچ بازی دیده نشده بود این سازنده اینقدر علاقه مند به برهنگی و صحنه های جنسیه که در تمام بازی های که ساخته از همچین المانی دریغ نکرده!!
به طوری که بازی Two Soulبه علت افراط و تفریط در صحنه های جنسی توسط خود غربی ها ساسنور aشد و با دو ریجن مختلف وارد بازار شد
به نام خدا
میدونم مال چه سالیه. من تا همین چند ماه پیش اصلا دوید کیج رو نمیشناختم. ولی وقتی شناختمش، خواستم حداقل یکی از بازی هایش رو تجربه کنم. (ما فقیر فقرا که ps3 نداریم)
قبل از فارنهایت یه بازی دیگه هم این آقا و استودیوش ساخته بودن که اسمش یادم نیست ولی اونم به انجمن های مخفی مربوط میشد.
قدرت های ماورای طبیعی دلیل دارن و البته به جذابتر شدن بازی هم کردن.
داستان بازی طولانیه اما چون قدیمی بود نمیخواستم بهش بپردازم.
درمورد "باران سنگین" و "ماورا: دو روح" نظری ندارم. (چون بازی نکردم)
در مورد محتویات بووووووووووووووووووووووق درست میفرمایید. اصلا وجودش قابل توجیه نیست. البته من به به خیالم نسخه "indigo prophecy" رو دانلود کرده بودم ولی انگار رکب زده بودن و همون نسخه اصلی بود.Big Grin (در ایندیگو پرافسی، صحنه ها اصلاح شده بود)

(۱۴/آذر/۹۲ ۲۲:۰۲)lord_crusader نوشته است:  این بازی از هر لحاظ مناسب نیست اشتباه شما در تفسیر بازی ها فقط ترجمه ی مکالمه هاست چند نقدی رو که در سایت ارسال کردید به طور متخصر مشاهده کردم بیشتر شبیه به ترجمه ی متون بازی بود تا نقد بازی
تمام اطلاعاتی که برای نقد بکار میبرید در چهارچوب اطلاعات خود بازی است نقد ها بسیار طولانیست که میشه کمترش کرد و فقط مسائل مهم رو نشون داد ولی شما از سلام خوبی چطور شروع میکنی تاااااااا لحظه ی خداحافظی!نکته ی مهم درش گم میشه و خواننده حوصله اش سر میرهWink
من قبول ندارم که این نوع تحلیل اشتباهه. در ضمن آقای بلالی فقط مکالمات رو ترجمه نکردن، شاید تاپیک های من رو کامل مطالعه نکردید. (ددپول و استریت فایتر رو بخیال شید، اونارو نمیگم) تحلیل های آقای بلالی بسیار کامل اند و به همه نکات می پردازند. اتفاقا ایشون از معدود منتقدانی بودند که فقط با استفاده از داستان و اطلاعات بازی اونرو نقد نمیکردند. بلکه اگر در جایی اشاره ای هرچند کوچک یا غیر مستقیم به یک چیز حقیقی میشد، آنرا از نظر واقعی (نمونه حقیقیش) بررسی کرده و با آنچه که در بازی به مخاطب ارائه شده، مقایسه میکردند. مثلا شما تحلیل "خدای جنگ" رو بخونید، در آنجا شخصیت های بازی (خدایان و خود کریتوس) آنطور که در اساطیر یونان تعریف شده بودند بررسی میشدند و سپس با آن تصویری که بازی از آن شخصیت ها به مخاطب نشان میداد مقایسه میشدند.
انسانی که خدای جنگ شد: قسمت اول قسمت دوم
در مورد طولانی بودن هم خب چه اشکالی داره؟ به نظر شما بازی ای که یه کمپانی، کلی واسش خرج کرده و چندین نفر نزدیک به یک یا دو سال (شایدم بیشتر) وقت صرف ساختش کردن میشه تو 5،6 خط نقد کرد؟ به نظر شما نشان دادن نمادهای موجود در یک بازی کافیه؟
نکته ی مهم در همون حرف ها و عقایدیه که گذرا میایند و میروند ولی تاثیر خودشون رو میگذارند. بدون کمترین توجه مخاطب.
به نظر شما اگه داستان بازی توضیح داده نشه و مورد بررسی قرار نگیره، پس چگونه قرار است آنرا نقد کرد؟ اصلا پس دیگه چه چیزی میخواهد نقد شود؟
خواننده میتونه در چند مرحله مطلبو بخونه تا زیاد خسته نشه ولی برای بعضی بازیها توضیح زیاد لازمه. ولی برای خیلی ها ممکنه که توضیح کمتر باشه.
در آخر اگه انتقادی از آقای بلالی دارید، فکر کنم بهتره که در وبلاگ خودشون مطرح کنید چون مطمعناً استقبال خواهند کرد. توصیه میکنم نقدهاشون رو کامل بخونید.
در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AS53 ، صهبا ، حضرت عشق
۱:۱۵, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۷:۱۲)lord_crusader نوشته است:  سلام
Assassins Creed

سلام دوست عزیز .
سوال من اصلا سرکاری نبود ولی شما درست میگین نوع سوال کردن من ناپخته بود...
یه سه چهار سالی میشه به صورت تخصصی دارم روی این موضوع کار میکنم و ضمنا قصدم از این سوال فهمیدن فاکتور های مورد نظر دوستان بودBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا
۱:۱۵, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۶:۴۶)AS53 نوشته است:  سلامممممممBig GrinBig GrinBig Grin
فکر می کنید ماسونی ترین بازی دنیا چیه؟؟؟(سوالم جدیه و سوء تفاهم نشه)Confused
البته دلیل هم بیارید خواهشا.......Wink
فيفا 13.چون تو اسمش از عدد 13 استفاده شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PWLG
۲:۱۵, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
تازه pes 13, 2kNBA 13, wwe 13
همه اینا ماسونی بودن و ما خبر نداشتیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری