|
حکم ولی فقیه از فتوای مراجع بالاتر است
|
|
۱۷:۲۴, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(رحمة الله علیه) گفت: حکم ولی فقیه از فتوای مراجع بالاتر است و همه باید اطاعت کنند. به گزارش ایرنا، آیت الله ˈ محمد تقی مصباح یزدی ˈ روز پنجشنبه در جمع شرکت کنندگان در همایشی با عنوان نسیم بهشتی در قم افزود: فتوای هیچ مرجعی برای مرجع دیگری حجت نیست ولی اگر ولی فقیه حکمی صادر کرد همه مراجع باید اطاعت کنند و حق نقض حکم را ندارند. وی با تشریح فلسفه قیام امام حسین (علیه السلام) افزود: امام حسین از یکهزار و 400 سال پیش، ولی فقیه را به عنوان نماینده مشخص کرده است که بیعت با او، همان بیعت با امام حسین (علیه السلام) است زیرا نماینده اوست و به اعتقاد ما نسبت ولی فقیه در این عصر مانند نسبت حضرت مسلم و سید الشهدا (علیه السلام) است. آیت الله مصباح یزدی گفت: کل یوم عاشورا به همین معناست که امروز نیز می توانید ثواب عاشورا را داشته باشید. وی تصریح کرد: باید بدانیم ولی فقیه نماینده امام است و اطاعت از او مانند اطاعت از امام است. وی تاکید کرد: باید امروز سعی کنیم خط رهبر را درست بشناسیم و نص کلامی که از ایشان صادر می شود تحریف نکنیم زیرا اطاعت از وی مانند اطاعت از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر ما واجب است باید خوب بفهمیم و برای دیگران تفهیم کنیم. استاد برجسته حوزه علمیه قم تصریح کرد: بسیاری از افراد در عمل ضعیف هستند و وقتی حکم ولی فقیه به دلخواهشان نباشد آن را اشتباه می دانند که نباید این طوری باشد. هجدهمین همایش ˈنسیم بهشتیˈ با هدف تجلیل از ممتازین و برگزیدگان طرح ولایت به مدت دو روز در قم برگزار شد. http://rajanews.com/detail.asp?id=176144 |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۲, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۲۱:۵۳ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من در دو پست قبل جواب شما را دادم و حال با متوهم خواندن خواستید پیش ببرید عیبی ندارد برادر مشکل شما صحبتهای ایت الله مصباح بود گفتم اشکالش را بیان کنید و نکردید؟؟؟؟ حال این جواب شما از صحیفه امام ،امیدوارم مشکلتان حل شود و بیشتر ایت الله مصباح را بشناسید «… شورای انقلاب ما، که پیشنهادشان این بوده است که ایشان رئیس دولت باشند، شورای انقلاب وزرای ایشان را هم بررسی بکنند، و ان شاءالله مسائل به طورسهل و به طور خوبی انجام بگیرد. و من باید یک تنبه دیگری هم بدهم و آن اینکه من که ایشان را حاکم کردم ، یک نفر آدمی هستم که به واسطه ولایتی که از طرف شارع مقدس دارم ، ایشان را قرار دادم . ایشان را که من قرار دادم واجب الاتباع است ، ملت باید از او اتباع کند. یک حکومت عادی نیست ، یک حکومت شرعی است ؛ باید از او اتباع کنند. مخالفت با این حکومت مخالفت با شرع است ، قیام بر علیه شرع است . قیام بر علیه حکومت شرع جزایش درقانون ما هست ، در فقه ما هست ؛ و جزای آن بسیار زیاد است . من تنبه می دهم به کسانی که تخیل این معنی را می کنند که کارشکنی بکنند یا اینکه خدای نخواسته یکوقت قیام برضد این حکومت بکنند، من اعلام می کنم به آنها که جزای آنها بسیار سخت است در فقه اسلام . قیام بر ضد حکومت خدایی قیام بر ضد خداست؛ قیام بر ضد خدا کفر است » (صحیفه نور، جلد ۶ – صفحه ۵۸ تا ۵۹) این نه سخنان آیت الله مصباح که سخنان امام خمینی (رحمة الله علیه) درباره آقای بازرگان است! اینها جزئی از نظریه ولایت فقیه است… حالا یک عده بی سواد و مغرض، با گزینش های خائنانه، این جنجال را علیه آیت الله مصباح راه انداختند. این روش همیشگی شان است! دروغ، تحریف و فریب! سال هاست کارشان این است. بقای سیاسی خود را در جنجال سازی و هوچی گری می بینند. این یک روش عمومی شان است که بخشی از یک کلام طولانی را ببرند و با آن جو سازی کنند. کاری که تمام انتخابات و بعدش چنین بود! شاید چاره ای هم نداشته باشند، پشتوانه دینی، منطقی و عقلانی ندارند. ناچارند هوادارانشان را با تحریک احساسات کور، دور خود نگه دارند. اینجاست که ژورنالیسم دروغ و فریب، یک صنعت رایج در آنهاست… اما همین روحیه است که آنها را سال هاست از بین ملت به حاشیه رانده است. و ناچار در جمع کوچک خود مشغول رفتارهای کودکانه اند. هر چند به بهره از پول و رسانه، سعی می کنند، خود را زیاد و مهم نشان دهند!! و جالب آنکه همین صداها خودشان را هم به توهم انداخته است! فکر می کنند ملت همان دو سه نفر اطرافشان هستند!!! در نظام جمهوری اسلامی اطاعت از مقام مافوق در حرفی که در حوزه اختیارات قانونی و صلاحیت اوست، برای مرئوس “واجب” است. هر چند با آن کار مخالف باشد؛ چه برسد به رئیس جمهور و بسیار مهم تر ولی فقیه. این در حوزه عمل است. در حوزه نظر می توان نسبت به کارش نقد و توصیه و مشورت داشت. اما اگر تصمیمی گرفته شد باید انجام شود. مهم تر آنکه مشروعیت رئیس جمهور به نصب ولی فقیه است! برادر خوب دقت کن !،موفق باشی. یاعلی. |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۲۲:۲۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
یکی از بزرگترین مشکلات بحث های ما اینه که کمتر از استدلال استفاده می شه!
فقط داریم از نقل قول ها برای پیش برد بحثمون استفاده می کنیم! همونطوری که حرف هایی که امام و آقا در مورد هاشمی زدند الان ملاک نیست! همونطور هم حرف هایی که در مورد مصباح زده شده ملاک نیست! در این شکی نیست که تعریف از یک شخص که بعدها به سرنوشت نامعلوم دچار شد اشکالی نداره! پیامبر هم از زبیر تعریف کردند! اما کسی در این مورد حرفی نزد که آیا تعریف کردن خواب و خرج کردن از امام زمان برای شخص احمدی نژاد کار درستی بود یا کاری ساده لوحانه؟ آیا کسایی که بازیچه قرار می گیرند ضربه زدنشون کمتر از دشمنانه؟ البته من با این پیشفرض دارم بحث می کنم که دوستان به خواب کذایی باور نداشته باشند! الان یادم اومد که هیچ بعید نیست دوستان اون ماجرا رو قبول کرده باشند! |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۲۲:۴۸ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۲ ۲۱:۵۲)عبدالرحیم نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم الان 2-3 صفحه است که بحث ما این نیست و اون بحث تموم شد نقل قول:البته من با این پیشفرض دارم بحث می کنم که دوستان به خواب کذایی باور نداشته باشند! الان یادم اومد که هیچ بعید نیست دوستان اون ماجرا رو قبول کرده باشند!مگه نظر دوستان رو نخوندی؟؟؟ همشون معتقدند خواب درست بوده !!!!! |
|||
|
۲۲:۴۸, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۲۲:۵۴ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: یکی از بزرگترین مشکلات بحث های ما اینه که کمتر از استدلال استفاده می شه! سلام ،خوبید؟؟؟ دوباره شما با یسری حرف کلی برادرم شما بفرمایید اول لینک اقای احمد 1300 را مطالعه بفرمائید و بعد جواب از صحیفه امام اگر سوال بود در خدمتم فقط برادر عزیز کلی گویی نباشد اول یه سخن اوردند بنده حرف اقا در مورد ایت الله مصباح اوردم قانع نشدن پشتوانه حرف ایت الله مصباح از صحیفه امام جواب اوردم ،خواهشمندم اشکال را بیان کنید من در خدمتم . ************* نقل قول:الان 2-3 صفحه است که بحث ما این نیست و اون بحث تموم شد اگر تموم شد بیان کنید اشتباه فکر میکردید یا درست در مورد سخنان ایت الله مصباح؟؟؟؟؟ یاعلی. |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
نقل قول:اگر تموم شد بیان کنید اشتباه فکر میکردید یا درست در مورد سخنان ایت الله مصباح؟؟؟؟؟از همون اول هم سوال من این بود که حالا که رئیس جمهور غیر هم فکر اومده چرا الان اطاعت از رییس جمهور اطاعت از خدا نیست و طرفداران ایت الله مصباح با بدترین القاب رییس جمهور فعلی رو صدا مینند و با تصمیماتش مخالفت میکنند ؟ مگر ادم روی حرفی که اطاعت ازش اطاعت از خداست باید حرفی بیاره؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:از همون اول هم سوال من این بود که حالا که رئیس جمهور غیر هم فکر اومده چرا الان اطاعت از رییس جمهور اطاعت از خدا نیست و طرفداران ایت الله مصباح با بدترین القاب رییس جمهور فعلی رو صدا مینند و با تصمیماتش مخالفت میکنند ؟ مگر ادم روی حرفی که اطاعت ازش اطاعت از خداست باید حرفی بیاره؟ شما مطالب را نمیخونید!!!!!! چه کسی مخالفت کرده است،هر کار میخوان دارن میکنند و کسی مخالفت نکرده،کسی ریخته تو خیابون یا کسی کاری مخالف نظر رییس جمهور کرده است؟؟؟؟؟؟؟ این مطلب هم برای بحثهای نظری بیان شد توجه نکردید!!!!!! نقل قول: این در حوزه عمل است. در حوزه نظر می توان نسبت به کارش نقد و توصیه و مشورت داشت. اما اگر تصمیمی گرفته شد باید انجام شود. مهم تر آنکه مشروعیت رئیس جمهور به نصب ولی فقیه است! یا علی. |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۰:۱۹ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
نقل قول:چه کسی مخالفت کرده است،هر کار میخوان دارن میکنند و کسی مخالفت نکرده،کسی ریخته تو خیابون یا کسی کاری مخالف نظر رییس جمهور کرده است؟؟؟؟؟؟؟جسارتا کیا بودند که بعد از بازگشت رییس جمهور از نیویورک به ماشینیش حمله ور شدند؟ کیا بودند که متن خاتمی کفن پوش شدند؟؟؟؟ ضمنا اگر اطاعت از ولی فقیه و رئیس جمهور اطاعت از خداست حتی در حوزه نظر هم نبباید باشون مخالفت کرد دقیقا مثل خدا دقیقا همین حرف رو ایت الله مصباح هم فرمودند نقل قول:دقت بفرمایید ایشون دقیقا در حوزه نظر هم اعتقاد دارند که نباید گفت اشتباهه و با توجه به اینکه طبق گفته ایت الله مصباح رئیس جمهور پرتوی قداست ولی فقیه برش تابیده نباید در حوزه نظر هم ازش انتقاد کرد حالا چرا ایشون بارها بارها حتی از رییس جمهور سابق انتقاد کردند و کارهاش رو غلط خوندند نمیدونم بد نیست برخی از مواضع گذشته و امروز ایت الله مصباح رو با هم مقایسه کنیم ایت الله مصباح در سال 90 : نقل قول:میتونید در قسمت اخر نوشته ای که در لینک زیر هست ببینید http://orwatolwosqa.blogsky.com/1390/02/14/post-232/ حال ببینیم ایشون در کتاب حقوق و سیاست در قران که فکر میکنم سال 77 چاپ شده چه نظری داشتند نقل قول: غير از معصوميناین هم لینکش در سایت خود ایت الله مصباح که در انتهای صفحه 277 و ابتدای 278 میتونید این متن رو ببینید http://mesbahyazdi.ir/node/4608 جسارتا ایت الله مصباح شما که فرمودید ولی فقیه باید در چارچوب قانون حرکت کنه چی شد که ظرف چند سال اینطوری تغییر عقیده دادید و متوجه شدید که ولی فقیه خودش اعتبار دهنده به قانونه و تا نباشه اصلا قانونی شکل نمیگیره ؟؟؟؟ بدیهی است اگر کسی رو اعتبار دهنده به قانون بدونیم اگر جایی قانون رو اجرا نکنه نمیشه ازش ایراد گرفت چون کسی که به چیزی اعتبار بده خودشم میتونه اعتبارش رو در مواردی برداره مثلا وقتی پیامبر خودش قانون روزه رو میذاره ولی در سفر روه رو میخوره نمیشه بهش خورده گرفت یا مثلا وقتی مجلس قانونی رو میذاره خودشم میتونه بعدا برش داره یا دایره شمولش رو کم کنه حالا میشه بفرمایید چطور میشه گفت ولی فقیه کار خلاف قانون کرده در حالی اعتبار قانون به امضای خود ولی فقیهه؟؟؟ و چجور شما چند سال پیش فرمودید رهبر فوق قانون نیست و باید در چارچوب قانون حرکت کنه در حالی که امروز ولی فقیه رو نه تنها فوق قانون بلکه اعتبار دهنده به قانون میدونید؟؟؟؟؟؟!!!!!! ضمنا شما که فرمودید میشه ولی فقیه رو مورد پرسش و باز خواست قرار داد و البته تنها حق استیضاح رو از عامه سلب و به خبرگان دادید میشه بفرمایید چطور شد شما که گفته بودید میشه رهبر رو مورد پرسش و بازخواست قرار داد ظرف چند سال به این نتیجه رسیدید که حتی نباید گفت حرف ولی فقیه اشتباهه؟؟؟؟؟ و چگونه میشه کسی رو مورد پرسش و بازخواست قرار داد که اطاعت از اون اطاعت از خداست؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۳۴, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۲:۲۲ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:جسارتا کیا بودند که بعد از بازگشت رییس جمهور از نیویورک به ماشینیش حمله ور شدند؟ کیا بودند که متن خاتمی کفن پوش شدند؟؟؟؟ در اینکه کی بودند هنوز جای سوال بسیار است و در مورد اون یک یا چند نفر کفش پرتاب کردند مخالفیم مگر کسی از انها حمایت کرد !!!!یا زیر مجموعه جایی بودند !!!اقا مگر در حوادث 22 بهمن پارسال گفت اگر حزب اللهی هستند نکند اینکارها را !!!! بعد صحبت ما راجع به موضع گیری ایت الله مصباح بود مگر اقای مصباح از این حرکت حمایت کردند یا در ان دست داشتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟که با موضع گیری قبلش مخالف در اید؟؟؟؟؟؟؟ در مورد حوزه نظر نظرم را گفتم شما اگر مخالفید چرا دارید نظر میدهید و اگر با بنده موافقید چرا میگید اشتباس؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول:وقتی حکم ولی فقیه به دلخواهشان نباشد آن را اشتباه می دانند که نباید این طوری باشد. این استنباط خود را نسبت به مطلب قرمز رنگ بیشتر توضیح چگونه بدان رسیدید؟؟؟؟ صحبت سر حمایت از ریاست جمهور قبل و اینکه حمایت از ایشانرا واجب میدونستند بود و جواب دادیم هنوز نگفتید درست است یا غلط و نتیجه اش مشخص نشده است رفتید سراغ نظر ایشان در مورد ولایت فقیه ،اگر برادر به هر صورت میخواهید اشکال به ایشان وارد کنید من وارد این جدل نمیشوم و شما کار خود را انجام دهید ولی اگر میخواهید مسئله ای که برایتان پیش امده حل شود یکی یکی ،اول مشکلتان با اطاعت از رییس جمهور واجب است حل شد و دیگر مشکلی نداشتید میریم سر مبحث ولایت فقیه ،واقعا خارج از این تهمتها و انگهای سیاسی همانگونه که رهبری فرمودند ( اين هجوم هاي تبليغاتي که به شخصيت هاي برجسته و انسان هاي والا و با اخلاق برجسته وارد مي کنند، اينها همه اش نشان دهنده اهداف و نيات دشمن است)من در خدمتتان هستم والا در جدل نیستم یا علی. |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۲:۲۷ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۲ ۲۰:۵۴)ahmad1300 نوشته است: پیام تاریخی امام خمینی به هاشمی در تاریخ 5 خرداد 58 که در جلد 7 صحیفه صفحه 495 موجودهامام خمینی ره در وصیت نامه شان گفتند اگر از کسی تعریف کردم فقط مربوط به همان زمان بوده و ملاک زمان حال افراد است. نقل قول: دلیل انحراف مشایی چیه ؟ نمیخواد مدرک بیارید فقط دلیلش رو بفرمایید ؟؟؟دلیلش این است که حرفهایی میزد که با حرفهای رهبر در تضاد است و از رهبر تبعیت لازم را نداشت. مثلا بحث دوستی با اسرائیل و... البته اینطور هم گفته میشود که ادعای ارتباط با امام زمان داشته است (البته این را شاید نتوان با مدرک ثابت کرد) و با نفوذ زیادی که روی احمدی نژاد داشته (که گفته میشود از راه سحر بوده است) خط مشی های خودش را به احمدی نژاد القا میکرده که انجام بدهد که باعث انحراف احمدی نژاد هم شده است. نقل قول: عرض کردم علما در تفسیر این حدیث فرمودند منظر دین خالی نیست بلکه اگر کسی حامل پیام باشه شامل این حدیثهعلمای بزرگی که امام زمان علیه السلام را دیدار کرده اند و در آن دیدار پیام هم بوده است کم نبوده است. دیدارها همش کذب نیست. بستگی دارد از جانب کی باشد. چند نمونه اش در مفاتیح ذکر شده است. و آنقدر علمای بزرگ ایشان را زیارت کرده اند که دیگر شکی نمانده است که برخی با ایشان دیدار دارند. حال شما اگر ادعا میکنید که ادعای دیداری که از طرف آقای مصباح مطرح شده کذب است باید این ادعا را ثابت کنید. که با سوابق آقای مصباح اصلا جور در نمی آید. در ضمن مگر آقای مصباح ادعای پیام داشتن از امام زمان علیه السلام را کرده؟ بالفرض هم که پیام داشته باشد اشکالش چیست؟ حدیث من ادعی المشاهده را نباید اشتباه تفسیر کرد. به هر حال علما میگویند که این حدیث شامل علمای بزرگ معتبری که ایشان را دیدار کرده اند نمیشود. شما اول از یک منبع معتبر ثابت کنید که آقای مصباح معتبر نیست تا ما قبول کنیم که ادعای ملاقاتی که ایشان مطرح کرده معتبر نیست. به هر حال هر ادعای دیداری با امام زمان علیه السلام لزوما کذب نیست و بستگی دارد ادعا کننده کی باشد و چقدر معتبر باشد. مسما اعتبار مشایی با اعتبار آقای مصباح در یک سطح نیست. و اعتبار آقای مصباح را از بی بی سی نمیشود سنجید بلکه از طریق علما و عرفای مورد اعتماد باید شناخت چون ایشان دنبال معروف شدن نیست و شخصیت واقعی ایشان ناشناخته است. مثلا شما حرفهای رهبر در مورد مشایی (مثلا نامه عزل مشایی از سمت معاون اولی) را با حرفهای رهبر در مورد آقای مصباح مقایسه کنید. ببینید آیا واقعا اعتبار این دو آدم یکی است؟ شما چه راهی را برای شناخت اعتبار آقای مصباح قبول دارید؟ اصلا کی به شما گفته آقای مصباح مشکل داره؟ منبع حرفتان را مشخص کنید. نقل قول: مگر من گفتم حضرت اقا در جنگ نبودند باورم نمیشد شما این رو ندونید کافی به جلد 21 صحیفه صفحه 56 رجوع کنید اینم متنش ابتدا مقام معظم رهبری در نامه خواستار این شدند که اختیارات به یک نفر داده بشه و امام خمینی هم هاشمی رو برای این کار صالح دید و تمامی اختیاراتش رو به ایشون تنفیذ کردمنظور بنده این است که آقای هاشمی کارش در جنگ خرابکاری بود و رهبر درست کردن خرابکاری های ایشان. ایشان جلوی پیشروی ایران را میگرفت. خودش میرفت توی جبهه به سربازها دستور میداد همینجا بمانید نمیخواهید بروید جلو. نقل قول: گفتند جام زهر نوشیدم کجا فرمودند که هاشمی این جام زهر را به من نوشاند؟؟؟؟؟امام نگفت ولی اسنادش هست. لطفا سخنرانی های دکتر عباسی را در مورد جام زهر گوش بدید شاید متوجه شدید. به هر حال امام بیخودی نگفته جام زهر و اصل جام زهر را نمیشه نادیده گرفت. شما بفرمائید کی ها جام زهر را نوشاندند؟ البته هاشمی تنها نبود. یک تیم بودند. نقل قول: اینکه در سال 76 میفرمایند هیچ کس برای من هاشمی نمیشود تعریف نیستاین لزوما تعریف نیست. باید دید در چه جنبه ای هیچکس مثل ایشان نمیشود. شاید در یک جنبه منفی منظورشان بوده. نقل قول:اینکه در سال 88 میفرمایند هاشمی همیشه یار امام خمینی و من بوده و به هیچ وجه فاصله نگرفته تعریف نیست ؟من از کجا برم آرشیو صداسیما را در بیارم؟ لطفا در سایت رسمی خودشان نشان بدهید. تمام سخنرانی های ایشان در سایتشان تایپ شده هست. در مورد جبهه نرفتن آقای مصباح اولا این باید ثابت شود و معلوم نیست درست باشد. دوما هر جبهه نرفتنی بد نیست. امام خمینی ره مگر خودش جبهه رفته؟ مهم نقش داشتن در انقلاب است که ایشان از زمان قبل از انقلاب که اعلامیه امام همراه داشتن جرم بود مجله چاپ برای انقلاب میکرد. یعنی جرمش از اعلامیه و این چیزها رد شده بود. به هر حال سوابق و نقش ایشان در انقلاب آنقدر زیاد و کلیدی بوده که شکی باقی نمیگذارد. اگر هم واقعا جبهه نرفته اند راهش این است که از ایشان یا دفتر ایشان سوال کرد که دلیلش چی بوده و اگر جواب قانع کننده نبود بعد اعتراض کرد. نه اینکه به این بهانه شروع کرد به تخریب شخصیت ایشان. |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۰:۱۹ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
نقل قول:امام خمینی ره در وصیت نامه شان گفتند اگر از کسی تعریف کردم فقط مربوط به همان زمان بوده و ملاک زمان حال افراد است.اتفاقا در همون پست به این حرف جواب دادم امام خمینی نفرمودند هاشمی ادم خوبیه بلکه وعده دادند که تا اخر تاریخ مانند مدرس زنده خواهند ماند نقل قول:وقتی امام زمان احمدی نژاد را اینقدر دوست داشته که در بهترین شب سال یعنی شب قدر برای ایشان دعا کرده حتی به خواب دیگران هم امده که شما هم بیدار شوید و برای احمدی نژاد دعا کنید چه مشکلی داره که بپذیریم امام زمان با ایشون و اطرافیاشیان دیدار داشته اند؟؟؟؟ ثانیا راجع به سحر جک قشنگی فرموده اید! راستی چرا راجع به موسوی و کروبی چنین حرف هایی نمیزنید ؟> مثلا چرا نمیگید اون ها بد نبودند و همین مشایی سحرشون کرد و بد شدند؟؟؟؟ نقل قول:ببخشید شما چند وقت جبهه بودید که دیدید اقای هاشمی خرابکاری میکرد و رهبری جمعش میکرد ؟؟؟؟ اگر اینطوری پس چرا در اخرای جنگ حضرت امام تمام اختیاراتشون رو به چنین انسان خرابکاری تنفیذ کرد؟؟؟ نقل قول:مدارکش را بیاورید !!!!!!! راجع به اقای عباسی هم لطیفه قشنگی بود به روباه گفتند شاهدت کیه گفت دمم !!!! نقل قول:چی ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یعنی کار بدی کرده بود که به خاطر ان کار گفت هیچ کس برای من هاشمی نمیشه ؟؟؟؟؟ جمله کامل رهبری هم اینه : هیچ کس برای من اقای هاشمی نمیشود امیدوارم برای ملت بشود ( لابد منظور رهبری این بوده که ان شاالله یک ادم بدی مثل هاشمی برای ملت باشه ) جسارتا حتما خودتون رو به ایت الله مصباح نشان دهید تا ایشان شما را هم با دستگاه جادو سنج خود چک کنند به نظر مشایی شما رو هم سحرو جادو کرده !!!!! نقل قول:به روی چشم این هم لینکش در سایت رهبری طالب مهمشم نقل قول میکنم http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7190 نقل قول: نقل قول:حتما از دفتر ایشان سوال کنید اگر جوابی دادند ( که تا کنون نداده اند ) برای ما بیاورید من تا اخر عمر شما رو دعا میکنم عجله هم نکنید من تا یک سال منتظر جواب شما میمانم ضمنا حتما از ایشون بپرسید چطور قبلا میگفتند هیچ کس فراتر از قانون نیست و ولی فقیه باید طبق قانون رفتار کند ولی امروز میگوید تا ولی فقیه قانون رو امضا نکند اصلا قانونی شکل نمیگیرد نقل قول:همون راهی که شما برای هاشمی قبول دارید شما حتی سخنان رهبری را هم قبول ندارید دیگه بالاتر از امام خمینی و رهبری سخنان چه کسی رو بیارم تا باورتون بشه ؟؟؟؟ جالبه ادعای تبعیتتون از ولایت فقیه گوش فلک رو کر کرده اما در عمل حرف های اقای عباسی رو به حرف های ولی فقیه ترجیح میدید و با وجود صراحت رهبری مبنی بر جدا نشدن از خط امام و رهبری چنین گناه کبیره ای ( نوشاندن جام هر ) رو به هاشمی نسبت میدید !!!!! افرین به این قدر اطاعت از ولی فقیه !!!!! امیدوارم که این صحبت های شما از روی ندونستن بوده باشه که انشالله همین گونه هست متاسفانه کاملا مشخصه ایشون ساده لوح و زود تحریک بشو هستند مثل روز روشنه کسی که چنین صحبت مهمی رو ( دعای امام زمان برای شخصی رو) با 3 واسطه (دوست ایشان از عالم اهوازی شندیند که شخص دیگری دعا کرده ) را باور میکند و میگوید اون رو هم انتشار میدهد خدا وکیلی این نشانه ساده لوحی نیست ؟؟؟؟ البته ناگفته نمونه والله که خود من ایشون رو شخصیت علمی بسیار والایی میدونم و کتاب های ایشون واقعا بسیار عالی و منطقی هستند و حتی معتقدم عده ای برای خراب کردن ایشان و کاستن از اعتبار علمیشان ایشان را وارد سیاست کردند که متاسفانه ایشون هم فریب افراد رو خورد و به جایگاه علمی خودش هم لطمه زد نقل قول:این استنباط خود را نسبت به مطلب قرمز رنگ بیشتر توضیح چگونه بدان رسیدید؟؟؟؟ایشون میفرمایند نباید حرف ولی فقیه رو اشتباه دونست ؟ خیب این یعنی چی ؟ یعنی نباید در بعد نظری هم با نظر ایشون مخالفت کرد |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شناخت بیشتر از ولایت مطلقه فقیه + نظرات و توضیحات آیت الله بهجت در باب ولایت فقیه | warior | 60 | 32,672 |
۷/تیر/۹۳ ۱۹:۰۱ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| چرا تبری از تولی بالاتر است؟ | عبدالرحمن | 0 | 1,352 |
۱/دی/۹۲ ۲:۰۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| آیا مقام حضرت حجت از تمام انبیا و ائمه بالاتر است؟ | علی 110 | 0 | 1,614 |
۷/شهریور/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: علی 110 |
|

![[تصویر: 106159.jpg]](http://rajanews.com/Files_Upload/106159.jpg)