|
چگونگی معرفت به خدا در کلام امام حسین علیه السلام
|
|
۱۹:۲۲, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۱۷:۳۲ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحیم سلام بر کاربران محترم و بزرگوار ..... با توجه به فرارسیدن ایام اربعین سید و سالار شهیدان ابا عبد الله الحسین بن علی علیهما السلام خطبه ای مستند با سندی محکم ( علل الشرائع صدوق ، طبق نقل المیزان، ج 18، ص ۴۲۳ . بحار الانوار ) خدمت شما دوستان عزیز عرضه می شود و انتظار می رود اندکی اندیشه کرده تا حقیقت را بیابید و فردای حشر از شیعیان واقعی ان بزرگوار قرار بگیرید . با سیری که سید الشهدا علیه السلام در مراتب کسب معرفت و کمال مطرح فرمودند مراد الهی از ایه کریمه : و ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون روشن می شود . قال الحسین بن علی علیهما السلام : ایهاالناس ان الله ما خلق العباد الا لیعرفوه فاذا عرفوه عبدوه و اذا عبدوه استغیثوا بعبادته عن عباده من سواه فقال له رجل بابی انت و امی یابن رسول الله ما معرفه الله ؟ قال : معرفه اهل کل زمان امامهم الذی یجب علیهم طاعته ؛ ای مردم ، خداوند بندگان خود را جز به منظور معرفت نیافرید و اگر خدای خود را بشناسند و عظمت و جلال او را درک کنند قطعا سر به عبادت او خواهند گذاشت و چون او را عبادت عارفانه کنند، با عبادت او از خواهش به سوی دیگران بی نیاز می گردند . مردی در آن حال از امام پرسید : ای فرزند رسول خدا، پدر و مادرم به فدایت ، مقصود از معرفت خداوند چیست ؟ فرمودند : مقصود آن است که مردم هر زمان امام واجب الطاعه خود را اطاعت کند ( سیره اش را بشناسد ) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۵, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۳:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۲ ۲۱:۱۶)عالم مقدس ملکوت نوشته است: شیعه ؟؟؟؟!!!! والا بنده که شیعه ای نمیبینم ! شیعه ایت الله بهجت ها و امثالش بودند که محبت خود را با عمل و توجه به مقصد اصلی یعنی الله تعالی اثبات کردند ... زمان ائمه هم مردم ادعا داشتن ما شیعه شما هستیم و تازه این همه غلو و توجه به غیر الله نبود در عین حال حضرات معصومین هر کسی را شیعه خود نمیدانستند ! حالا با این وضعیتی که کلام خدا را ورق پاره میخوانند دیگه معلومه شیعه یعنی چی !!! احساس میکنم هنوز برا تند رفتن شما خیلی زوده و دارید زیاده روی میکنید و سو استفاده از اخلاق میکنید ... کسی که این قدر به ظن خودش به اهل البیت مشغوله ولی دو تا ایه قران بلد نیست و وقتی از کلام الله سخن به میان می اید میگوید ورق پاره است !! چنین کسی اگر مشرک و غالی نباشد پس چیست ؟؟؟؟ والا در مورد صدیقه طاهره سلام الله علیها هم که تا سال 1371 در تقویم ها نوشته شده بود وفات بعد ظاهرا یک دفعه نتیجه گرفته شد ان بزرگوار شهید شده !!!! حالا یکی دو سال هم هست که میخوان وفات پیامبر به شهادت تبدیل کنن !! واقعا این بازی های سیاسی تا کی ؟؟؟ مردم که دیگه این قدر احمق نیستن ! در ضمن بنده دیگه حوزه علمیه نمیرم که حالا به جنابعالی ادرس بدم ... ان شا الله مستبصر شوید خب شما همان آدرس مدرسه ای که از آن فارغ التحصیل شدید را بدهید(منتظرما) یادمه یه بنده خدایی میگفت ناظر چندتا تالاره آخرش هم آدرس تالارش رو نداد!!! در مورد آقای بهجت برید جملاتشونو در مورد اهل بیت بخوانید من هم جمله نمیدم بگید از کجا اوردی همیشه از یک نفر میارید که در قید حیات نیست (دنیوی) در مورد شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها تقویم که برای ما حجت نیست حدیث حجته شما با این افکار وهابیزه به فکر آخرت خودت باش که حرفات با حرفای دشمنان اهل بیت مو نمیزنه فقط یه احترامی قائل میشی که بگیم شما شیعه هستی کسی به قرآن ورق پاره نگفته اهل بیت و قرآن همسنگ هستند |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۳:۴۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۲ ۲۱:۱۶)عالم مقدس ملکوت نوشته است: شیعه ؟؟؟؟!!!! والا بنده که شیعه ای نمیبینم ! شیعه ایت الله بهجت ها و امثالش بودند که محبت خود را با عمل و توجه به مقصد اصلی یعنی الله تعالی اثبات کردند ... شیعه ؟؟؟؟!!!! والا بنده که شیعه ای نمیبینم ! شیعه ایت الله بهجت ها و امثالش بودند که محبت خود را با عمل و توجه به مقصد اصلی یعنی الله تعالی اثبات کردند ... درست كه شيعه اي نيست و فقط زهراي اطهر آن بانوي صديقه و شهيده بودند كه شيعه ي مولا بودند ولاغير زمان ائمه هم مردم ادعا داشتن ما شیعه شما هستیم و تازه این همه غلو و توجه به غیر الله نبود در عین حال حضرات معصومین هر کسی را شیعه خود نمیدانستند ! بله درسته حالا با این وضعیتی که کلام خدا را ورق پاره میخوانند دیگه معلومه شیعه یعنی چی !!! احساس میکنم هنوز برا تند رفتن شما خیلی زوده و دارید زیاده روی میکنید و سو استفاده از اخلاق میکنید ... کسی که این قدر به ظن خودش به اهل البیت مشغوله ولی دو تا ایه قران بلد نیست و وقتی از کلام الله سخن به میان می اید میگوید ورق پاره است !! چنین کسی اگر مشرک و غالی نباشد پس چیست ؟؟؟؟ اگر شما به تاسي از ملعون دوم كه شعار « حسبنا كتاب الله » كلام الله مجيد را قبول داريد كه حرفم همان است كه گفتم ولي اگر قرآن را با معلمش قبول داريد بحث فرق مي كنه . در ضمن حق با شماست . بنده در ابتدا راه اعتقادي خود هستم و هنوز آيات كلام الله را خوب بلد نيستم چون معلم و استاد نداشتم تا به من آموزش دهند و اين هم طلب من باشه فرداي محشر از دومين ملعون تاريخ طلب كنم . زيرا اگر اجازه مي داد تا حق به حق برسد روزگار ما طور ديگري بود . والا در مورد صدیقه طاهره سلام الله علیها هم که تا سال 1371 در تقویم ها نوشته شده بود وفات بعد ظاهرا یک دفعه نتیجه گرفته شد ان بزرگوار شهید شده !!!! حالا یکی دو سال هم هست که میخوان وفات پیامبر به شهادت تبدیل کنن !! واقعا این بازی های سیاسی تا کی ؟؟؟ مردم که دیگه این قدر احمق نیستن ! شما يا تاريخ نخوانده ايد يا خود را به ندانستن برخي از تاريخ جناياتي كه اين قوم ظالم و نسلهايشان بر سر ائمه معصومين عليهم السلام آورده اند نموده ايد . پنهان ماندن قبر ام ابيها ؟ پنهان ماندن قبر اميرالمومنين مدتها ؟ به آب بستن قبر سيدالشهدا ؟ تيرباران جنازه امام حسن عليه السلام و اسير و زنداني كردن بسياري از امامان معصوم ديگر دلائلي بوده و هست تا برخي از حقايق در سكوت و خفقان بماند . حال به بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي و ايجاد حكومت اسلامي اندكي از حقايق به سمع و نظر جهانيان مي رسد برايتان غصه اي شده و تاب و تحمل شنيدن حقايق را نداريد . در ضمن بنده دیگه حوزه علمیه نمیرم که حالا به جنابعالی ادرس بدم ... ان شا الله مستبصر شوید و اما اين ركب آخرتون اين گونه فرار ها از عدم پاسخگويي تان . بابا كوتاه بيا . ديگه نخ نما شده عزيز از كي تا بحال نمي روي ؟ تا زماني كه مي رفتي كجا مي رفتي ؟ چند تا از اساتيد و دوستانتون رو معرفي كن تا ببينيم اصلاً اهل اين ادعا بودي ؟ هر چند به جد مي دانم كه سوالهاي سختي پرسيدم ولي قول مي دهم اگر پاسخ دهي ديگر كلمات شرك آميز نگويم موفق باشي در كسب معارف دين حق يا علي عليه السلام (۲/دی/۹۲ ۲۳:۲۵)عبدالرحمن نوشته است: خب شما همان آدرس مدرسه ای که از آن فارغ التحصیل شدید را بدهید(منتظرما) منم منتظرم چرا ، من گفتم باز هم مي گم . قرآن بدون ولايت كاغذ پاره اي بيش نيست . تا نفس دارم هم مي گم علي ولي الله است ثقلين = كتاب الله + عترت ( اهلبيت عليهم السلام )( اولشان علي عليه السلام و آخرينشان حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجك الشريف) موفق باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
البته منظور از قرآن حقیقت قرآنه
حرف شما تقطیع شده بود متشکر |
|||
|
|
۱:۱۰, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۱:۲۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۲ ۲۱:۱۶)عالم مقدس ملکوت نوشته است: والا در مورد صدیقه طاهره سلام الله علیها هم که تا سال 1371 در تقویم ها نوشته شده بود وفات بعد ظاهرا یک دفعه نتیجه گرفته شد ان بزرگوار شهید شده !!!! حالا یکی دو سال هم هست که میخوان وفات پیامبر به شهادت تبدیل کنن !! واقعا این بازی های سیاسی تا کی ؟؟؟ مردم که دیگه این قدر احمق نیستن ! قبل از جواب يك مقدمه عرض كنم: هر سؤال بي جوابي كه در تاريخ صدر اسلام داشتيد به اين نكته نيز توجه كنيد كه دستگاه خلافت به دست غاصبان بوده و تمام تاريخ نويسان و غيره را تحت نظر داشتند و حتي به عده اي مزدور هديه ميدادند كه به نفع آنان مطلب بنويسد، لذا اگر در مورد سؤال مطلب روشني نيست بايد به هيئت حاكمه آن وقت شك كرد، زيرا حوادثي به مراتب جزئي تر از اينها ثبت و ضبط شده است توضيح بيشتر درباره اين مقدمه اگر خواستيد در خدمتم شهادت پیامبر یا ارتحال و وفات او؟؟! دانشمندان مسلمان در باره اين كه پيامبر اسلام صلي الله عليه وآله وسلم چگونه از دنيا رفت ، ديدگاههاي گوناگوني دارند ؛ بسياري از علماي شيعه و سني معتقدند كه آن حضرت را مسموم كردند و همين سم در بدن آن حضرت اثر كرده و او را به شهادت رسانده است . حاكم نيشابوري عالم معروف اهل سنت در كتاب معتبر المستدرك علي الصحيحين مينويسد : ثنا داود بن يزيد الأودي قال سمعت الشعبي يقول والله لقد سم رسول الله صلى الله عليه وآله وسم أبو بكر الصديق وقتل عمر بن الخطاب صبرا وقتل عثمان بن عفان صبرا وقتل علي بن أبي طالب صبرا وسم الحسن بن علي وقتل الحسين ابن علي صبرا رضي الله عنهم فما نرجو بعدهم . المستدرك - الحاكم النيسابوري - ج 3 - ص 59 . داود بن يزيد گويد كه از شعبي شنيدم كه مي گفت : به خدا قسم رسول خدا و ابوبکر با سمّ کشته شدند و عمر و عثمان و علي بن ابيطالب با شمشير کشته شدند و حسن بن علي با سم و حسين بن علي با شمشير کشته شد . و نيز ابن كثير دمشقي سلفي كه امروزه وهابيت براي سخن او ارزش ويژهاي قائل هستند به نقل از بيهقي مينويسد : عن عبد الله بن مسعود ، قال : لئن أحلف تسعا أن رسول الله صلى الله عليه وسلم قتل قتلا أحب إلى من أن أحلف واحدة أنه لم يقتل ، وذلك أن الله اتخذه نبيا واتخذه شهيدا . السيرة النبوية - ابن كثير - ج 4 - ص 449 – 450 . از عبدالله بن مسعود روايت کرده است که مي گفت : اگر ۹ بار قسم بخورم که رسول خدا کشته شده است برايم محبوبتر است از اين که يک بار قسم بخورم که او کشته نشده است ؛ زيرا خداوند او را پيامبر و شهيد قرار داده است . و از علماي شيعه ، مرحوم شيخ طوسي در كتاب تهذيب الأحكام مينويسد : محمد بن عبد الله... وقبض بالمدينة مسموما يوم الاثنين لليلتين بقيتا من صفر سنة عشرة من الهجرة . تهذيب الأحكام - الشيخ الطوسي - ج 6 - ص 2 . محمد بن عبد الله (صلي الله عليه وآله وسلم ) ... در روز دوشنبه 28 صفر سال دهم هجري در حالي از دنيا رفت كه مسموم شده بود . و نيز مرحوم علامه حلي در كتاب المنتهي مينويسد : محمد بن عبد الله ... وقبض بالمدينة مسموما يوم الاثنين لليلتين بقينا من صفر سنة عشرين من الهجرة . منتهى المطلب (ط.ق) - العلامة الحلي - ج 2 - ص 887 . اما اين كه چه كسي و در چه زماني آن حضرت را سمّ داده است ، همانند بسيار ديگر از زواياي زندگي آن حضرت براي ما روشن نيست . محمد بن اسماعيل بخاري در صحيحش مينويسد : قَالَ عُرْوَةُ قَالَتْ عَائِشَةُ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهَا كَانَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ يَقُولُ فِي مَرَضِهِ الَّذِي مَاتَ فِيهِ يَا عَائِشَةُ مَا أَزَالُ أَجِدُ أَلَمَ الطَّعَامِ الَّذِي أَكَلْتُ بِخَيْبَرَ فَهَذَا أَوَانُ وَجَدْتُ انْقِطَاعَ أَبْهَرِي مِنْ ذَلِكَ السُّمِّ . صحيح البخاري - البخاري - ج 5 - ص 137 . عايشه گفته است كه رسول خدا در مريضي خود ( كه در آن از دنيا رفتند) ميفرمودند تا كنون درد غذايي را كه در خيبر خوردم احساس ميكردم و الآن زماني است كه احساس كردم شريانهاي قلبم از آن پاره شده است . شايد برخي بگويند كه چنين مطلبي بعيد به نظر ميرسد كه سمي بعد از چهار سال اثر كند ، ضمن اين كه پيامبر اسلام قبل از خوردن آن سم در جنگ خيبر از مسموم بودن گوشت گوسفند آگاه شد و از خوردن دست كشيد ؛ چنانچه ابن كثير دمشقي مينويسد : وفي صحيح البخاري عن ابن مسعود قال : لقد كنا نسمع تسبيح الطعام وهو يؤكل - يعني بين يدي النبي صلى الله عليه وسلم - وكلمه ذراع الشاة المسمومة ، وأعلمه بما فيه من السم . البداية والنهاية - ابن كثير - ج 6 - ص 317 – 318 . در صحيح بخاري از ابن مسعود نقل شده است كه ميگفت : "ما صداي تسبيح گفتن غذا را هنگامي كه رسول خدا از آن تناول ميفرمود ، ميشنيديم" . يعني در جلوي پيامبر صلي الله عليه وآله وسلم . و گوشت سردست مسموم با حضرت سخن گفت و ايشان از سمي بودن خود مطلع كرد . در نتيجه اين كه چه كسي پيامبر را سمّ داده و اين سمّ در چه زماني بوده است ، براي ما به صورت دقيق روشن نيست . و از طرف ديگر مي بينيم كه محمد بن اسماعيل بخاري و مسلم و بسياري ديگر از بزرگان اهل سنت نوشتهاند : قَالَتْ عَائِشَةُ لَدَدْنَاهُ فِي مَرَضِهِ فَجَعَلَ يُشِيرُ إِلَيْنَا أَنْ لَا تَلُدُّونِي فَقُلْنَا كَرَاهِيَةُ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ فَلَمَّا أَفَاقَ قَالَ أَلَمْ أَنْهَكُمْ أَنْ تَلُدُّونِي قُلْنَا كَرَاهِيَةَ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ فَقَالَ لَا يَبْقَى أَحَدٌ فِي الْبَيْتِ إِلَّا لُدَّ وَأَنَا أَنْظُرُ إِلَّا الْعَبَّاسَ فَإِنَّهُ لَمْ يَشْهَدْكُمْ . صحيح البخاري - البخاري ج 8 - ص 40، ح 6886 ، ج 5 - ص 143 و ج 7 - ص 17 و و صحيح مسلم - مسلم النيسابوري - ج 7 - ص 24 و مسند احمد - الإمام احمد بن حنبل - ج 6 - ص 53 و تاريخ الطبري - الطبري - ج 2 - ص 437 و... عايشه گفته است در دهان رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم در زمان مريضي ايشان به زور دوا ريختيم ، پس با اشاره به ما فهماندند كه به من دوا نخورانيد ، ما با خود گفتيم اين از آن جهت است كه مريض از دوا بدش ميآيد و وقتي حضرت بهتر شد ، فرمودند : آيا من شما را از اين كه به من دوا بخورانيد نهي نكردم ؟ پس فرمودند : بايد در دهان هر كسي كه در اين خانه است ، در جلوي چشم من دوا ريخته شود ؛ غير از عباس كه او شاهد ماجرا نبوده است . نكته جالب توجه اين است كه بخاري اين حديث را در كتاب ديات ، باب قصاص نقل كرده است ابن حجر عسقلاني در شرح اين روايت مينويسد : ( قوله لددناه ) أي جعلنا في جانب فمه دواه بغير اختياره وهذا هو اللدود . اين كه گفته : «لددنا» يعني اين كه ما در دهان آن حضرت بدون اين كه اختياري داشته باشد (بازور) دوا ريختيم در اين جا چند سؤال از برادران اهل سنت داريم كه اميد است پاسخ بدهند: 1 - چرا عايشه و كساني كه در آنجا حضور داشتند ، حرف پيامبر را گوش نكردند و علي رغم نهي آن حضرت ، دارو را به زور در حلق آن حضرت ريختند ؟ مگر نه اين كه قرآن كريم ميفرمايد : وَ ما آتاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا . الحشر / 7 . هر دستورى كه رسول به شما داد اطاعت كنيد و از هر گناهى نهيتان كرد آن را ترك كنيد ، و از خدا بترسيد كه خدا عقابى سخت دارد . 2 - چرا عايشه پيامبر اسلام صلي الله عليه وآله وسلم را با ديگر مريضها يكسان ميبيند ؟ مگر نه اين كه خداوند مي فرمايد : وَ مَا يَنطِقُ عَنِ الهَْوَى . إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْىٌ يُوحَى . النجم / 3 و 4 . هرگز از روى هوى و هوس سخن نمىگويد و آنچه مىگويد چيزي جز وحيى كه به وى مىشود نيست . چرا فكر كرد كه هر مريضي حتي پيامبر خوردن دوا را دوست ندارد ؟ نكند خداي نخواسته چيز ديگري به جاي دوا به پيامبر خورانده باشند ؟ آيا پيامبر اسلام به اندازه اطرافيان درك نمي كرد كه چه چيزي براي او خوب است و چه چيزي بد ؟ يا اين كه اطرافيان ميخواستند با انجام اين عمل ، همان سخن افرادي را تكرار كنند كه به هنگام درخواست قلم و كاغذ به پيامبر گرامي (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نسبت هذيان دادند ؟ و از همه عجيبتر اين است كه نقل كردهاند : پيامبر اسلام بعد از اين كه به هوش آمد ، دستور داد به همه آنها كه به زور به حضرت دوا داده بودند ، از همان دوا بخورانند غير از عمويش عباس ! چرا پيامبر اسلام همه را مجازات ميكند ؟ مگر قرآن كريم نفرموده : وَ لا تَزِرُ وازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرى . الأنعام / 164 و الأسراء /15 و فاطر 18 و الزمر / 7 . هيچ گنهكارى بار گناه ديگرى را بر دوش نمىكشد . با اين تفصيل بايد براي مظلوميت آقا رسول الله صلي الله عليه وآله وسلم بيش از همه اشك ريخت |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۱:۱۰)aboutorab نوشته است: السلام علی من اتبع الهدی باید توجه داشت که محمد و ال محمد صلوات الله علیهم اجمعین و انبیای الهی علیهم السلام بلکه همه اولیای الهی در هر مقام و وضعیتی که هستند اگر دنیا را به مرگ طبیعی نیز ترک کنند باز هم شهید محسوب میشوند زیرا شهادت صرفا به کشته شدن نیست بلکه قرار دادن زندگی در راستای عبودیت الله تعالی و ختم زندگی به رضای اوست که طرف شهید محسوب میشود لذا در خبر است حتی کسی که در راه روزی حلال از دنیا رحلت کند یا در حالی که به سمت مسجدی از مساجد الله قدم برمیدارد با ملک الموت علیها السلام ملاقات کند شهید محسوب میشود .... پس دائره شهادت بسیار وسیع است و بستگی به زندگی الهی شخص دارد .... از این نظر میتوان گفت بلا شک و بالیقین وجود مقدس سرور جهانیان حضرت محمد صلی الله علیه و اله حتی اگر به مرگ طبیعی به عرش رفته باشند باز هم شهید هستند .... همچنین همه اهل البیت علیهم السلام .... و اما این که وجود مقدس ان حضرت با سم کشته شده باشد محل تامل است و اجماعی در تواریخ اسلامی بر ان نیست و نمیتوان به چند قول محدود که استنباط عقیده از ان سخت است حکمی داد .... بلکه همین احادیث هم نتوانستند ثابت کننده که وجود مقدس ان حضرت با زهر شهید شده و فقط در ان ادعا دیده شده است .... اینکه حضرت ابن مسعود علیه السلام ان صحابی جلیل القدر میفرماید حاضرم چندین بار قسم بخورم این مطلب را میرساند که قضیه خیلی واضح برای همگان نبوده و در ان شک و شبهه هست .... در مورد خوردن گوشت خیبر هم که روایت میگوید ان گوشت به سخن در امد و حضرت منصرف شد لذا این روایت خلاف ادعای شما ثابت میکند ... و اما در مورد ام المومنین عایشه ! گرچه ایشان متاسفانه دارای اشتباهاتی در زندگی بودند و به علت امیال طبیعی زنانه غالب بر نفس خود نبودند و اشتباهات بزرگی از جمله خروج از خانه و جنگ با ولی الله کردند ولی احترام ایشان بر همه مسلمین واجب است و حضرت امیر المومنین علیه السلام نیز وصیت به حفظ حرمت ایشان کردند ..... در مورد دوا خوراندن اولا این ربطی به موضوع شهادت ندارد و اگر بخواهید بگویید ان دوا سم بوده پس باید حضرت را از پا در می اورد و حضرت بعد از هوش امدن بدان اشاره میکردند و طلب قصاص اسلامی میکردند که خداوند دستور داده قصاص کنید ... در ضمن حضرت دستور داد از ان دوا بر دیگران بخورانند پس اگر ان دوا سم بود باید همه کشته میشدند ولی چنین چیزی رخ نداد .... ما هم ۱۴۰۰ سال بعد از واقعه جانسوز ۲۸ صفر واقع شده ایم و حق تقوای الهی این است از ظن و گمان های ناروا و برداشت های شخصی پرهیز کنیم و امور گذشتگان را به خدای عالم الغیب و الشهاده واگذار کنیم ..... الله اعلم |
|||
|
۲۱:۳۷, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۱:۵۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۲۰:۵۲)عالم مقدس ملکوت نوشته است: السلام علی من اتبع الهدی السلام علی من اتبع الهدی و السلام علی من اتبع الهدی از اینکه بعد از مدتها توانستی سلامی بگویی که فقط لایق خودتان هست متشکرم . اما درباره ارسال اخیرتان " ارسال آخرم نیاز به پاسخگویی نبود فقط جهت اطلاع بیشتر نقل کردم که برخی را صحیح و برخی را با تخیلات و ذهنیات بیمارخود پاسخ دادید . اما سوالاتی که روی آن تاکید داشتم را بی پاسخ گذاردید .چرا ؟ فرمودید: «در ضمن بنده دیگه حوزه علمیه نمیرم که حالا به جنابعالی ادرس بدم ... ان شا الله مستبصر شوید» از كي تا بحال نمي روي ؟ تا زماني كه مي رفتي كجا مي رفتي ؟ چند تا از اساتيد و دوستانتون رو معرفي كن تا ببينيم اصلاً اهل اين ادعا بودي ؟ نکنه از اون ور بام افتادید یه دوستی صمیمی داشتم دوران جاهلیت مدرسه اصلاً اهل مذهب و نماز و حلال و حرام نبود بعد از مدتها (4 - 5 سال)یه بار دیدمش بابا تا پاسی از شب رو مخم راه می رفت تا منو از راه بزنه که این کارها چیه شما می کنید . یه دفترچه کوچک تو جیبش بود و در آن برخی از آیات را یاد داشت نموده بود و هی دم به ساعت یه آیه از قرآن برام سند می آورد . می گفت شفاعت کفره - عزاداری شرکه - توسل شرکه - زیارت عاشورا سند نداره - خلفاء بر حقند و قابل احترام - شهادت مادر افسانه است - غدیر خیالی بیش نیست و هزاران اراجیف دیگه که اینجا مجالش نیست . بگذریم منم چند باری رفتم تو حرفش دیدم مجال صحبت نمی ده و فقط دوست داره حرف بزنه و هی آیات قرآن رو برام می خوند آخرش زدم تو برجکش گفتم خفه کردی منو با این قرآنت دیر اومدی تو این وادی و خیلی زود از اونور افتادی حالا حکایت اون دوستمون داره دوباره برام تکرار میشه نکنه شما هم
یعنی یک طلبه و استاد مکتب توحیدی از پاسخگویی این چنین سوالاتی عاجز است یا اینکه باید دروغ گفته باشد . که حقیر بعید می دانم طلبه شیعه و مومن اهل کذب و دروغ باشد . |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۳:۱۵ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۲۱:۳۷)aboutorab نوشته است: السلام علی من اتبع الهدی [/font]ببخشید ! کدام یک از این جملاتی که نوشتید مربوط به سخن بنده بود و یا جوابی برای سخن بنده بود که نقل قول فرمودید ؟؟!!!! مثلا من بگم توکدوم حوزه ها درس خوندم که حضرتعالی بیایی اون جا تحقیق ؟؟؟!!! شخصیت جالبی دارید... مذهب بنده نه شیعه هست نه سنی ! در فقه تابع شیعه هستم زیرا اهل البیت از ائمهاربعه اهل السنت برتر میدانم البته اگر حدیث ایشان برایم ثابت شود که صد در صدخودشان فرموده باشند ... عقاید من برگرفته از کلام الله و سنت ثابت شده محمد و ال محمد علیهم السلام است حال میخواهد این عقاید در شیعه باشد یا سنی ! برام فرقی نداره ... چون ان چه خداوند به من و شما امر کرده تعقل و تفکر و دوری از تعصب برای کشف حقایق است و ان شا الله ماجور عندالله باشم ... شما عزیزم اگر وزنه علمی نداری و نمیتونی جواب بدی وبحث کنی چراشروع به اسپم دادن و متشنج کردن فضا میکنی ؟؟؟ خب بگو بلد نیستم و عقیده ام مثل شما نیست و السلام[font=Times New Roman] |
|||
|
۲۳:۲۲, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۳:۲۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
شما هر دفعه از یه چیزی کوتاه میای
یبار گفتی طلبه هستی!!! بعد گفتی اومدم بیرون!!! میگفتی شیعه ای ولی الان میگی ........... خیلی خلاصه بگم تنها راه رستگاری ولایت امیرالمومنین علیه السلام و اولاد معصوم ایشان تا حضرت حجت بن الحسن علیه السلام است و لا غیر حالا شما میای فقط حرف خودتو میزنی و جواب نمیدی! یه بنده خدایی بود من نزدیک 100 بار اسم تالارش رو پرسیدم ولی نگفت که یا دروغگو بود یا ترسو شما هم طلبه نبودید خواهشا اگر بعدا یوزر دیگری ساختید ادعایی رو نکنید که توش بمونید مذهب شما نه تشیع است نه تسنن مذهب شما خود مرجعیست! اسم دیگش اومانیسمه انقدر از همین اهل تسنن هستن که در آینده شیعه میشن ولی افراد خود مرجع دور خودشون میگردن ابلیس یه سرابی رو بهشون نشون میده دنبالش میرن ولی نمیرسن |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۲۳:۱۴)عالم مقدس ملکوت نوشته است: [/font]ببخشید ! کدام یک از این جملاتی که نوشتید مربوط به سخن بنده بود و یا جوابی برای سخن بنده بود که نقل قول فرمودید ؟؟!!!! مثلا من بگم توکدوم حوزه ها درس خوندم که حضرتعالی بیایی اون جا تحقیق ؟؟؟!!! شخصیت جالبی دارید... مذهب بنده نه شیعه هست نه سنی ! در فقه تابع شیعه هستم زیرا اهل البیت از ائمهاربعه اهل السنت برتر میدانم البته اگر حدیث ایشان برایم ثابت شود که صد در صدخودشان فرموده باشند ... عقاید من برگرفته از کلام الله و سنت ثابت شده محمد و ال محمد علیهم السلام است حال میخواهد این عقاید در شیعه باشد یا سنی ! برام فرقی نداره ... چون ان چه خداوند به من و شما امر کرده تعقل و تفکر و دوری از تعصب برای کشف حقایق است و ان شا الله ماجور عندالله باشم ... شما عزیزم اگر وزنه علمی نداری و نمیتونی جواب بدی وبحث کنی چراشروع به اسپم دادن و متشنج کردن فضا میکنی ؟؟؟ خب بگو بلد نیستم و عقیده ام مثل شما نیست و السلام[font=Times New Roman]ببخشید ! کدام یک از این جملاتی که نوشتید مربوط به سخن بنده بود و یا جوابی برای سخن بنده بود که نقل قول فرمودید ؟؟!!!! ابتدا اون سلامي كه بعد از مدتها عرض نمودي كه مختص افراد لامذهب و بي دين هست . چون من فكر مي كردم طلبه و اهل علم باشي و اين نوع سلام براي افراد خاص بكار ميره . ولي ظاهراً عمدي دركار نبود - بماند . [/b] [b] مثلا من بگم توکدوم حوزه ها درس خوندم که حضرتعالی بیایی اون جا تحقیق ؟؟؟!!! شخصیت جالبی دارید... درباره شما كه ديگه نيازي به تحقيق نيست ه براي شناخت افرادي همچون شما فقط كافيه با يه نگاهي به ارسالتون همه چيز رو فهميد . مذهب بنده نه شیعه هست نه سنی ! در فقه تابع شیعه هستم زیرا اهل البیت از ائمهاربعه اهل السنت برتر میدانم البته اگر حدیث ایشان برایم ثابت شود که صد در صدخودشان فرموده باشند ... يعني نعوذ بالله دروغ گفتي كه شيعه هستي ؟ اين از تو مكتب شما ياد گرفتي ؟ همون مكتب الهي كه فرمودي ؟ [/b] [b] عقاید من برگرفته از کلام الله و سنت ثابت شده محمد و ال محمد علیهم السلام است حال میخواهد این عقاید در شیعه باشد یا سنی ! برام فرقی نداره ... چون ان چه خداوند به من و شما امر کرده تعقل و تفکر و دوری از تعصب برای کشف حقایق است و ان شا الله ماجور عندالله باشم ... باز داري ادعا مي كني كه بعد در اثباتش بموني . خوب عزيز من نياز نيست خودتو چيزي كه نيستي معرفي كني . بذار بينندگان خودشان شما رو با ارسال و رفتارتان بشناسند . شما عزیزم اگر وزنه علمی نداری و نمیتونی جواب بدی وبحث کنی چراشروع به اسپم دادن و متشنج کردن فضا میکنی ؟؟؟ خب بگو بلد نیستم و عقیده ام مثل شما نیست و السلام اولاً خودت عزيزي . در ضمن من بارها و بارها اعتراف به بي دانشي و كم دانشي خود كرده و مي كنم . اونم در مقابل استاد شبهه اي همچون شما . فقط احساس خوبي نسبت به ارسالهايتان ندارم . اول براي خودتان نگرانم بعد براي دوستانم . زيرا دوستانم اگر هركدام دچار شك و ترديد شوند به دوستان ديگر خود مراجعه خواهند نمود و رفع شبهه خواهد شد ولي برايتان نگرانم كه ديگر نمي توانيد آنكسي را كه گمراه كرده ايد به راه درست و حق برگردانيد . پس بيشتر دقت كنيد تا مبادا دچار گناهان نابخشودني نشويد . و در پايان . بله عقيده ام مثل عقيده شما نبوده و نيست و نخواهد شد . و تنها عقيده اي كه دارم اينه كه فقط حيدر عليه السلام اميرالمومنين هست و بس [/b] [b]موفق باشي در كسب معارف دين حق |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۲۳:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: شما هر دفعه از یه چیزی کوتاه میای دیگر بس است تحمل گستاخی ندارم .... دیگر بحثی نمانده جواب بنده به شما یک جمله هست : لکم دینکم ولی الدین .... و السلام |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پذیرش ولایت علی علیه السلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!! | علی 110 | 39 | 27,317 |
۵/شهریور/۰۱ ۸:۵۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| آیا امام حسین (علیه السلام) مظلوم است؟؟ | لبخند خدا | 27 | 11,885 |
۱۵/آبان/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: مصباح |
|
| هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت | ghoran | 7 | 3,234 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۳۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه | وحید110 | 112 | 47,955 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۵۷ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مهم ترین درس قیام امام حسین (علیه السلام) | ghoran | 4 | 2,628 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| 《~■~ خضر نبی(علیه السلام) در سوگ امیر(علیه السلام) ~■~》 | آوا | 0 | 1,246 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۲:۴۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| روز خاتم بخشی حضرت علی (علیه السلام) | aboutorab | 3 | 2,431 |
۲۷/مهر/۹۳ ۱۶:۰۳ آخرین ارسال: آفتاب |
|

![[تصویر: b780be827557.png]](http://scua.comxa.com/up/b780be827557.png)