کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
۱۷:۰۹, ۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۱:۵۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
نظرتون دربازه ی داشتن خانواده ی پرجمعیت چیست؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، قلب ، فدايي ولايت ، azade ، سیمرغ ، ELENOR ، Havbb 110 ، help me

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۴, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲/دی/۹۲ ۱۹:۲۵)anti نوشته است:  اوه ببین رسیدن به کجا،داشنگاه رفتن زنا دیگه چیه،جوابش ساده است،الان شما میتونی یه خانواده رو با حقوق ماهی 500 تومن و 4 تا بچه بچرخونید؟جوابش مشخصه
نصف جامعه ما هم که الان وضعشون همینه و با حقوق بخور و نمیر کارمندی و کارگری دارن زندگی میکنن،چه توقعاتی دارین شماDodgy

اخه اونی ام که دو برابر این میگیره باز همن دلیل رو میاره
فرهنگ قناعت رو از یاد بردیم
والا ما که بچه بودیم یادمه همه لباس نفر قبلی رو میپوشیدن
واسه هیچ کسی عار نبود
الان مصرف گرا شدیم
با 500 تومن میشه زندگی کرد
اما نمیشه بچه رو دانشگاه ازاد فرستاد
دفتر فانتزی خرید
حتی بچه از بیرون خوراکی بخره
نه نمیشه
اما من حاظر بودم در بچگی خیلی اسباب بازیا نداشتم
اما الان یه چندتا خواهر و برادر دیگه داشتم
هنوزم با حسرت به خواهرای مردم نگاه میکنمConfused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، عبدالرحمن ، Night_World ، مجید املشی ، قلب ، فدايي ولايت ، zahra11 ، fazel ، بیداری اندیشه ، nasimesaba
۱۹:۳۹, ۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۰:۱۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲/دی/۹۲ ۱۹:۲۴)TiNA نوشته است:  ...........
شما اصلا اون پست منو خوندید !؟ مخصوصا اونجایی که درمورد اون استاد دانشگاه نوشتم ! جالبیش اونجاست که این استاد خودمون میگن هروقت واسه سمینارا میرن خارج از کشور اساتیدی که از طرف ناسا یا دانشگاه های برتر آمریکایی میان اکثرا با 4,5 تا بچه هستن !!!!!!!!!!! پس دانشگاه بیچاره رو انقدر نکوبید ! اون وهابی ها هم که جمعیتشون زیاد شده بخاطر نرفتن به دانشگاه همونایی میشن که واسشون از قرآن دلیل میارن برای جهاد نکاح ! فکر میکنم منظورم خیلی واضحه

......

در مورد آن استاد دانشگاه

چندتا مگه هستن؟

آن هم در آمریکا

حرف من در مورد دانشگاه کاملا روشن بود

من وظیفمو در روشنگری انجام میدم

محل بازگشت ما بسوی خداست

انا لله و انا الیه الراجعون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، فدايي ولايت ، nasimesaba
۲۰:۰۰, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲/دی/۹۲ ۱۹:۴۹)TiNA نوشته است:  نینای عزیز ! دلم نمیخواد چنین مقایسه ای بکنم ولی انگار مجبورم !

تو اون تاپیکی که من اسم خیلی از مواردی که آورده میشه رو داستان های تخیلی میذارم حرف های خوبم زده شده که یکیش این بود که یکی از دوستان نوشته بودن تغذیه ما ایراد داره و خانم اگه بخواد بچه بیاره ممکنه خودش در آینده دچار پوکی استخوان و ... بشه !!!

این حرفش کاملا درسته ! داریم اینو میبینیم تو جامعه مون ! هرچند که بعضیا سلامتی مادر براشون اصلا اهمیتی نداره !!!!!Huh

یه نکته دیگه هم خوبه که بدونیم اصلا بچه دار شدن واسه خود خانما خیلی مفیده و از بیماری هایی مثل سرطان سینه و ... جلوگیری میکنه !

میگید بچه ها قدیما کمک خرج خونواده ها بودن الان پرتوقع شدن, تا حدودی حرفتو قبول دارم ولی شرایط دیگه رو نباید نادیده بگیری

تو آمریکا که خونواده ها بچه هاشون 18 سالگی از خونه بیرون میکنن ! تو اون سن میتونه بره شغلی رو پیدا کنه که بتونه یه خونه ای واسه خودش بخره , یه ماشینی داشته باشه و امکانات اولیه زندگیشو تامین کنه, ولی اینجا چنین امکانی هست !!؟؟

شما میگید با 500 تومن میشه زندگی رو اداره کرد !!؟ واقعا میشه !!؟ (پارک علت!!!!!)

میشه واسه خانم خونه و هرکدوم از بچه ها که باید روزانه حداقل 3 تا لیوان شیر بخورن با این پول فراهم کرد !!؟ اینا زیاده خواهیه !!؟؟؟

تو بعضی ایالات آمریکا شیر غنی شده (که 1 لیوانش در روز میتونه نیاز کلسیم فرد رو تامین کنه) به صورت رایگان دراختیار مردم قرار میگیره !

اینا پرتوقعی نیست, شما لباس رو مثال میزنید, خیلیا اصلا نمیتونن به همچین چیزی فکر کنن !!!!!!

بدبختی اینه مشکل یکی دوتا که نیست
من که نگفتم کجا
اما تو روستا میشه با 500 تومن زندگی کردBig Grin
یکی از مشکلات جامعه ما اینه که از طب سنتی دور افتادیم
البته اینا ربطی به تاپیک نداره
جهت اطلاعات عمومی میگم
ما روزانه به اندازه یه گاو شیر بخوریم چون ویتامین دی کم داریم که میگن 70 -80 درصد ایرانیا ویتامین دی من دارن و زن و مرد هم نداره،اون کلسیم جذب نمیشه
اگه همون یه لیوان رو با خرما یا عسل بخوریم احتیاج به شیر بیشتر نیست
اینا شیر رایگان دادن بعضیاش فاسد بود،همون بهتر ندن،والا
تهران رو نگاه نکن در شهرستان میشه
منتها همیشه هم خدا رو میخوایم هم خرما

به قول پروین
درد اگر باشد یکی دارو یکی است
جان فدای ان که درد او یکی است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، احمد شاکر ، قلب ، zahra11 ، nasimesaba
۲۰:۰۹, ۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲:۳۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲/دی/۹۲ ۲۰:۰۰)nina نوشته است:  بدبختی اینه مشکل یکی دوتا که نیست
من که نگفتم کجا
اما تو روستا میشه با 500 تومن زندگی کردBig Grin
از روستا های الان فقط چندتا زمین کوچک کشاورزی مونده روستاها شبیه شهرها شدن
سبک زندگی ها یکی شده
-------------------------------------
الان تغذیه خانوما ارتباطی با تاپیک نداره داره؟Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، قلب ، nasimesaba
۲۰:۱۸, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
تاپیکای تغذیه اینجاست:Blush
http://forum.bidari-andishe.ir/forum-35.html
خرما
عسل
سوسیس خانگی Mat
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۲۰:۲۳, ۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۰:۲۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲/دی/۹۲ ۲۰:۱۰)TiNA نوشته است:  آره خب, چون اونا پوشش درست و حسابی ندارن ویتامین دی بدنشونم تامین میشه !!!!!

نمیدونم والا ! اونا مگه طب سنتی ما رو دارن که مشکلای ما رو ندارن !!!!!؟؟؟؟

ممنون ازاطلاعاتی که دادی Angel

نمیدونم حالا تو شهرستان چقدر میخواد خرج و مخارج فرق کنه نسبت به تهران, شاید اجاره خونه و هزینه حمل و نقل کمتر باشه

مورد دیگه ای هم داره !!؟؟؟

نمیدونم منظورت از خدا و خرما چیه !!!!!
اخه مردامون هم ویتامین دی کم دارن
دکی من بهم میگفت واسه نژاده!الله اعلم
افرین! موضوع اینه اونا طب سنتی ندارن اما بیشتر از ما عمل میکنند،اونوقت ما ایرانی خودمون رو بستیم به دارو
چایی بادرنجبویه(چای مورد علاقه امام علی) و استخدوس،جزء محبوب ترین چایی ها در فرانسه است.(این چای رو در طب سنتی برای درمان ام اس،بعضی سردرد ها،بی خوابی استفاده میکنند)
حالا ما هی چای سیاه میخوریم!که باعث کم خونی و فلان و بهمان میشه
در انگلیس دکتری بی جهت انتی بیوتیک بده،دیگه سرو کارش با وزارت بهداشته
اینجا دکتر زورش میاد شرح حال بگیره
اونجا اگه به بیمار میگن سرطان داری،یه روانپزشک و روانشناس هم بیمار رو ساپورت میکنه
اما اینجا مورد داشتیم ،به طرف میگن،خودشو میبازه، از اونی هم که دکی پیش بینی کرده زودتر میمیره
اونوقت در طب سنتی میگن بالا سر بیمار وعده های خوب بدین به زندگی امیدوار شه
مورد زیاده
موضوع اینه طبق معمول اگه از غرب تقلید کردیم نصفه تقلید کردیم،مضراتش مونده واسه ما،مزایاش واسه اونا
کشور ما تو برزخ مونده،نه این دنیا رو داره نه اون دنیا
اما غربی حداقل این دنیا رو دارن،اون دنیا رو هم خدا میدونه
مامانم کرج زندگی میکنه
ما خرید کلی مون رو از اونجا میگیریم
باورت میشه میوه سمت ما تقریبا 1.5 الی 2 برابر سمت اوناس
همین کرایه ها،ته جیب ادم رو در میاره
تو تهران برج زیاده(به قول قدیمیا که میگفتن خرج کمه،برج زیاده)
بچه ادم اسباب بازی خداتومنی نمیبینه بخواد
لباس،لوازم تحریر

و اما خدا و خرما
خداوکیلی تهران خیلی امکانتش بیشتر از شهرستانهاس
مخارج هم گرونه
یکی اش خدا،یکیشم خرما

چون شما سنت کمه
قدیما رو ندیدی
نمیتونی تصور کنی قناعت یعنی چی
البته سخته ها
اما مردم زیاده خواه شدن
ربطی به تکنولوژی نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، zahra11 ، nasimesaba
۲۰:۵۰, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
سوء تفاهم نشه
ادم پول داشته باشه تبلت خوب هم بخره
نظر من بیشتر روی مواردیه که مردم اسراف میکنند
ادم پول داشته باشه همه چی بخره
مسئله بعدی اینه این مصرف گرایی ما بیشتر داره جیب چین رو پر میکنه،نه ایرانی ها رو
نظر من اینه
پول داری بخر
نداری با قناعت هم میشه زندگی کرد
از کجا به کجا رسیدیمBig Grin
یکی از اقوام ما مستجرن
واسه بچه یه ساله اش شلوار جین خریده 120 هزار تومن که دو ماه دیگه ام بچه تنش نمیشه
من موافق زندگی مقتصادنه هستم
درسته نه افراط خوبه و نه تفریط
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، آلاله ، مجید املشی ، Fatemeee ، احمد شاکر ، قلب ، fazel ، nasimesaba
۲۱:۳۵, ۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۱:۵۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲/دی/۹۲ ۱۹:۴۹)TiNA نوشته است:  نینای عزیز ! دلم نمیخواد چنین مقایسه ای بکنم ولی انگار مجبورم !

تو اون تاپیکی که من اسم خیلی از مواردی که آورده میشه رو داستان های تخیلی میذارم حرف های خوبم زده شده که یکیش این بود که یکی از دوستان نوشته بودن تغذیه ما ایراد داره و خانم اگه بخواد بچه بیاره ممکنه خودش در آینده دچار پوکی استخوان و ... بشه !!!

این حرفش کاملا درسته ! داریم اینو میبینیم تو جامعه مون ! هرچند که بعضیا سلامتی مادر براشون اصلا اهمیتی نداره !!!!!Huh

یه نکته دیگه هم خوبه که بدونیم اصلا بچه دار شدن واسه خود خانما خیلی مفیده و از بیماری هایی مثل سرطان سینه و ... جلوگیری میکنه !

میگید بچه ها قدیما کمک خرج خونواده ها بودن الان پرتوقع شدن, تا حدودی حرفتو قبول دارم ولی شرایط دیگه رو نباید نادیده بگیری

تو آمریکا که خونواده ها بچه هاشون 18 سالگی از خونه بیرون میکنن ! تو اون سن میتونه بره شغلی رو پیدا کنه که بتونه یه خونه ای واسه خودش بخره , یه ماشینی داشته باشه و امکانات اولیه زندگیشو تامین کنه, ولی اینجا چنین امکانی هست !!؟؟

شما میگید با 500 تومن میشه زندگی رو اداره کرد !!؟ واقعا میشه !!؟ (پارک علت!!!!!)

میشه واسه خانم خونه و هرکدوم از بچه ها که باید روزانه حداقل 3 تا لیوان شیر بخورن با این پول فراهم کرد !!؟ اینا زیاده خواهیه !!؟؟؟

تو بعضی ایالات آمریکا شیر غنی شده (که 1 لیوانش در روز میتونه نیاز کلسیم فرد رو تامین کنه) به صورت رایگان دراختیار مردم قرار میگیره !

اینا پرتوقعی نیست, شما لباس رو مثال میزنید, خیلیا اصلا نمیتونن به همچین چیزی فکر کنن !!!!!!

سلام
این تصویری که شما از آمریکای امروز دارید میدید کاملا غلطه (حالا من قبلا رو اطلاع ندارم)
آمریکای امروز رو میتونید در حرفهای همه رسانه ها بشناسید
روزی روزگاری آمریکایی بود رویایی (آیا واقعا بود)
دیگه نیست تموم شد (طبق گفته خودشون)

(۲/دی/۹۲ ۲۱:۰۲)TiNA نوشته است:  خب اون دیگه بخاطر بی لیاقتی مسئولین ماست !

وقتی تو این سال ها اینهمه کارخونه تعطیل میشه وقتی بیشترین درآمدها تو کشورمون بخاطر کارای واسطه گریه و نه تولید درحالی که اسلام کار رو فقط تولید میدونه وقتی یه حلقه بین دانشگاه و صنعت گم شده که باعث میشه ما درسال اونهمه مقاله علمی تولید کنیم ولی هنوزم سوار پراید و پیکان بشیم وقتی ......

این دیگه به سبک زندگیمون برنمیگرده !

از ایرادات پزشکی و جامعه پزشکامون گفتی , کاملا حرفتو قبول دارم, چرا یه پزشک باید بخاطر راحتی خودش سزارین رو تجویز کنه درحالی که تو پیشرفته ترین کشورای دنیا زایمان طبیعی دراولویته برای زایمان !؟

چرا مدیر یه مجموعه ای که از نزدیک میشناسم میبینه زیردستاش اشتباه میکنن ولی واسه اینکه ممکنه درآینده کارش پیش اونا گیر باشه حاضر نیست بهشون حتی اخطار بده !!!!!؟

بعضی وقتا فکر میکنم چقدر خوبه که تو غرب کل خانواده محدود میشه به پدر و مادر و بچه ها ! چون دیگه یه نفر مجبور نیست برای استخدام نوه دایی پسرعموی دوستش هزارویک پارتی بازی بکنه !!!!!!!!!! وگرنه کل خانوادشون از هم میپاشه !!!!!!!!!

پس نگیم تغییر سبک زندگی به شیوه غربی چون خیلی از این مشکلاتو اونا ندارن, دارن !!؟؟؟

مشکلات غرب در زمینه خانواده بر کسی پوشیده نیست!Heart

سلام به همه
دوستان رو به مطالعه بیشتر در این زمینه دعوت می کنم
این دید که میگه جمعیت کمتر زندگی بهتر درست نیست (به دلایل زیادی)

آمریکا چگونه می خواهد جمعیت جهان را کنترل کند؟

رابطه سند کیسینجر و پروژه کنترل جمعیت در ایران

ژاپن، یک چهارم ایران وسعت دارد؛ دو برابر ایران، جمعیت!/ سالخوردگی جمعیت، یک تهدید جدی است

چرا در اسرائیل طرح کنترل جمعیت اجرا نمی شود؟

هدف نهایی: کاهش جمعیت جهان تا 500 میلیون نفر / معرفی بانک بذر "روز مبادا" و پروژه انقلاب سبز

ایران مقتدر؛ جمعیت 150 میلیونی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، عبدالرحمن ، nasimesaba
۲۲:۴۳, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #19

نقل قول:اما مردم زیاده خواه شدن
ربطی به تکنولوژی نداره

اشتباه نکنید که شدیدا به هم ربط دارند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، یاســین ، nasimesaba
۲۲:۵۱, ۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۳:۲۵ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #20
آواتار
تبلیغات علیه خانواده پر جمعیت در کتاب تعلیمات اجتماعی چهارم دبستانAngry
[تصویر: 204972_933.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین ، قلب ، fazel ، عبدالرحمن ، nasimesaba ، bagheri4
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]