|
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
|
|
۱۷:۰۹, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۲۱:۵۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام!
نظرتون دربازه ی داشتن خانواده ی پرجمعیت چیست؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۰, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۲ ۲۱:۴۰)A L I نوشته است: خواهرم شما خودت رو ناراحت نکن! الان کار واسه زن و مردش نیست!! بسم الله الرحمن الرحیم خداخیرتون بده...امواتتونم بیامرزه ...والا....موافقم باحرفاتونهمش میگن بچه بیارید... نمیگن باکدوم پول؟ میگیم وضع مالیم مون جورنیست میگن بخداتوکل نداری.... باباجان منی که حقوقم کارمندیه ازکجابیارم خرج چهارتابچه روبدم؟؟؟؟ منی که مستاجرم.... میگن ازدیادجمعیت شیعه واین چیزا همه میشن شیعه ی شناسنامه ای....وضع الان جامعه ی ماروببینید...چقدرازجوونامون به حجاب اعتقاددارن وبه نمازورعایت حریمها همش بازورمیخوایم پیش ببریم دریغ ازاینکه همین شیعه ی شناسنامه ای پس فرداجلوی امام زمانشم وای میسه... گذشته ازااینها من به فکرکیفیت زندگیم هستم...وقتی میدونم ازپس تربیت دوتابچه برمیام مگه دیوانه ام برم 6تاردیف کنم کناره هم؟ من بیشترازدوتابچه رونمیتونم تربیت کنم تازه اگه اون دوتاهم خوب تربیت بشن...من ندارم خرج6تابچه روبدم.... الان کارپیدانمیشه....ازکجابیارم خرج بچه کنم...؟؟؟؟ کیفیت مهمه نه کمیت خانوماوآقایون!!!!! شمادوتابچه بیارید باکیفیت بزرگش کنید که بتونه شیعه ی واقعی شه نه اینکه همش پشت سرهم بیارید توگشنی بمیره!!! بشه یه کارگرروزمزد بدبخت!!!!تواین مملکت ماکه ماشاالله همه چیزش سرجاشه...بعدش پس فرداتوروتون وایسه بگه چرامنو به دنیاآوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۲۷, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۴:۴۸ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() کلیپ شستن نوزاد تازه متولد شده ![]() با فرمت mts 17مگ |
|||
|
|
۴:۱۰, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۩۩الگوی زندگی اسلامی۩۩ | عبدالرحمن | 7 | 5,032 |
۲۵/فروردین/۹۷ ۱۲:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| طرح های زیبای سبک زندگی اسلامی | انتصـار | 0 | 1,651 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۱۶:۰۲ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| فراخوان داستان نویسی برای ساخت فیلم سبک زندگی اسلامی | عبدالرحمن | 43 | 18,874 |
۱/مهر/۹۳ ۰:۵۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| مجله انگلیسی سبک زندگی اسلامی + پوستر | سیمرغ | 9 | 6,148 |
۲۶/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۴ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| تاپیک جامع تفریح به سبک زندگی اسلامی | mathlover | 54 | 25,541 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۰:۵۱ آخرین ارسال: Night moans |
|
| پروژه عملی سازی سبک زندگی جامع اسلامی-نظام خواب و بیداری-(1) | اولولالباب | 3 | 3,118 |
۲۲/دی/۹۲ ۷:۲۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| راه اندازی سایت سبک زندگی اسلامی برای غیر مسلمانان | mohammad faraji | 3 | 2,577 |
۱۰/تیر/۹۲ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

...والا....موافقم باحرفاتون

![[تصویر: 07339604743235446307.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/07339604743235446307.jpg)

![[تصویر: rezgho_roozi_0.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110663800/rezgho_roozi_0.jpg)