کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
&غذای سنتی و ایرانی (بخونید، بپزید و بخورید)&
۹:۵۳, ۱۲/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۰:۱۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار


یَا رَبِّ قَوِّ عَلَی خِدمَتِکَ جَوَارِحِی

دوستان عزیز ومحترم سلام
هدف ازتغذیه ،تقویت اعضاوجوارح بدن انسان است که بتوانددرنهایت امردرخدمت به خداوخلق خداتواناباشدلازمه تقویت واقعی بدن وجوارح هماناتغذیه سالم میباشدوآشپزخانه مرکزفرماندهی تغذیه است که بایددارای مکانی مناسب برای تهیه غذاهایی مناسب باشد
ازآنجاکه درقسمت طب وتغذیه جای آشپزخانه خالی بودلذاتصمیم گرفتم روشهای پخت انواع غذاهای سالم رادراختیارشماعزیزان قراردهم
شمانیزمیتوانیدبایاری نمودن مادراین پست روش پخت انواع غذاهای سالم راارسال فرمائیدتادراجراین امرخیرشریک باشید

(۳۰/دی/۹۲ ۲۳:۱۷)Bahar نوشته است:  نقل قول
[تصویر: goleroz1..gif]بسم الله الرحمن الرحیم[تصویر: goleroz1..gif]




<<یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُلُواْ مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَاشْکُرُواْ لِلّهِ إِن کُنتُمْ إِیَّاهُ تَعْبُدُونَ>>بقره172
ای کسانی که ایمان آورده اید! از خوردنی های دلپذیر که به شما عطا کرده ایم بخورید و خدا را سپاسگزاری کنید اگر تنها او را می پرستید.


در این تاپیک،به یاری خدا،قصد داریم دستور پخت انواع غذاهای اصیل ایرانی + سالم و مقوی رو توسط شماها قرار بدیم.
بهتر اینکه:
هر کسی تو هر شهری (هم آقایون،هم خانوم ها،هم مجردها،هم متأهل ها،خلاصه خجالت نکشید) زندگی میکنه. طرز تهیه انواع غذاهای مخصوص شهرشون رو اینجا قرار بده.


[تصویر: 4707a22a3d1.jpg]


لطفاً برای مشارکت بهتر و حفظ نظم این موضوع،نکات زیر را رعایت بفرمایپد:


  • توجه داشته باشید که این تاپیک،موضوعی مباحثاتی و پرسش و پاسخی نیست،
    با در نظر گرفتن اینکه هر غذا ممکن است چند نوع دستور و روش پخت متفاوت داشته باشد، اگر دستور پختی برای غذایی قرار داده شد و شخص دیگری دستور پخت دیگری برای همان غذا داشت،بدون مباحثه،دستور پخت دوّم را در ارسال دیگری با ذکر نام غذا،بنویسد.

  • لطفاً سوالاتتان درمورد جزئیات پخت غذا را از طریق پیام خصوصی بپرسید.

  • لطفاً تنها به معرفی و ارائه‌ی دستور پخت غذاهای ایرانی بپردازید و از معرفی غذاهای غیرایرانی خودداری کنید.

  • لطفاً توضیحات را خودتان بنویسید و از کپی/پیست از سایت‌های مرتبط خودداری کنید.

  • در صورت امکان،عکسی از غذایی که دستور پختش را می‌گذارید ،(با رعایت حجم و ابعاد حداکثر ۸۰۰×۶۰۰)به همراه توضیحاتتان قرار دهید.(تصویر می‌تواند از سایت‌های دیگر باشد)

  • در صورت امکان،خواص غذای مورد نظر را ذکر کنید.

باتشکر


«كُلُوا و اشرَبُوا و لا تُسرِفُوا»مومنون 51
بخوريد و بياشاميد ولي اسراف نكنيد





امضای سلامت
برای یاری آخرین منجی باید انسانهایی سالم وصالح باشیم

مدیروبلاگ طب اسلامی و سنتی حکیم عقیلی خراسانی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۹:۳۶, ۱۳/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۸:۴۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #2
آواتار

تغذیه درقرآن

خداوند كريم در جاي جاي قرآن مجيد به اين پرسش اساسي و مهم بشر پاسخ داده است ؛ از جمله مي‌فرمايد :وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ .الذاريات / 56 .من جنّ و انس را نيافريدم جز براى اينكه عبادتم كنند (و از اين راه تكامل يابند و به من نزديك شوند) .حرف «لام» در كلمه « ليعبدون» لام غرض است ؛ يعنى تنها فلسفه خلقت جن و انس و غرض از خلقت آن ها اين است كه خداوند را با اختيار و نه اجبار ، عبادت كنند تا به تكامل و سعادت ابدي نائل شوند . در نتيجه ، عبادت و فرمان برداري از دستورات خداوند و در نتيجه رسيدن به اعلي درجه كمال ، هدف اصلي خلقت جن و انس است و خداوند براي رسيدن بشر به اين هدف مهم ، تمام وسائل و ابراز مورد نيازش را نيز فراهم كرده است . از طرف در وجود آن‌ها عقل يا همان پيامبر دروني را نهاده است كه در هر لحظه و هر آن در اختيار انسان است و مي‌تواند با استفاده از آن از مهلكه نجات يافته و به هدف مقدسش برسد ، و از طرف ديگر در طول تاريخ بيش از صد هزار پيامبر را همراه با كتاب‌هاي الهي فرستاده است تا انسان‌ها را براي رسيدن به اين هدف ياري دهند و آن‌ها نيز به بهترين وجه وظيفه خود را انجام داده‌اند ، حال اگر انسان با وجود اين همه وسائل ، ابزار ، راهنما و ... نتواند به هدف اصلي اش برسد و به جاي رفتن به كعبه اعرابي راهي تركستان شود ، تقصير خود او است و نقص غرص پيش نخواهد آمد . مرحوم شيخ صدوق رضوان الله تعالي عليه در كتاب شريف علل الشرائع ، ج‏1، ص 13 و 14 مي‌نويسد:عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ قَالَ خَلَقَهُمْ لِيَأْمُرَهُمْ بِالْعِبَادَة . از ابى بصير نقل شده كه وى گفت : راجع به فرموده حقّ تعالى «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ» از امام صادق عليه السّلام پرسيدم :حضرت فرمودند : مقصود اين است كه : حقّ تعالى جنّ و انس را آفريد تا ايشان را به عبادت امر فرمايد. و در روايت ديگري نقل مي‌كند :عن جميل بن دراج، قال: قلت لأبي عبد الله (عليه السلام): جعلت فداك، ما معنى قول الله عز و جل: وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ؟ فقال: «خلقهم للعبادة».جميل بن درّاج نقل شده است كه وى گفت : به امام صادق عليه السّلام‏ عرضه داشتم :فدايت شوم: معناى وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ الخ چيست؟حضرت فرمودند: خداوند متعال جنّ و انس را فقط براى عبادت آفريده. و همچنين مي‌نويسد :عَنْ جَمِيلِ بْنِ دَرَّاجٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (عليه السلام) قَالَ سَأَلْتُهُ عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ قَالَ خَلَقَهُمْ لِلْعِبَادَةِ قُلْتُ خَاصَّةً أَمْ عَامَّةً قَالَ لَا بَلْ عَامَّة .از جميل بن درّاج نقل شده است كه وى گفت : از حضرت امام صادق عليه السّلام راجع به معناى فرموده حقّ تعالى «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ» سؤال كردم .حضرت فرمودند : مقصود اين است كه خداوند جنّ و انس را براى عبادت آفريده.عرضه داشتم: گروه خاصى را يا عموم مردم را؟فرمودند: خير، بلكه عموم را به منظور عبادت خود آفريده است‏ .براي تحقيق بيشتر در اين باره ، به تفسير الميزان تأليف علامه طباطبائي رحمت الله عليه ، ذيل همين آيه مراجعه فرماييد .یک آیه و چند نکته: بخوریم یا نخوریم؟!« یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ كُلُواْ مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْ وَاشْكُرُواْ لِلّهِ إِن كُنتُمْ إِیَّاهُ تَعْبُدُونَ ؛ ای مؤمنان، از نعمت‌های پاک و دل پسندی که به شما روزی داده‌ایم، بخورید و برای خدا شکر به جای آرید، اگر تنها او را پرستش می‌کنید». (سوره بقره، آیه 172)جهان به منزله باغ است و پاکان و صالحان، گل و گیاه این باغ. هدف باغبان، پرورش و رشد گیاهان و بدست دادن میوه های لذیذ و مفید است، اما چه باید کرد که در کنار جوی آب، علف‌های هرز، بسیار می‌رویند و بهره‌ها می‌برند!نعمت‌های خداوند نیز، همچون آبی که باغبان برای رشد گل‌هایش در جوی جاری می‌سازد، برای مؤمنان است، تا از آن بهره گیرند و عمل صالح که میوه باغ الهی است، بدست دهند.قرآن در آیاتِ بسیاری، مؤمنان را به استفاده از نعمت‌های الهی سفارش می‌کند، امّا در کنار آن وظایف و برنامه‌هایی را مشخص کرده است، زیرا خوردن، هدف نیست، بلکه وسیله است، پس باید کسب و مصرف آن طبق ضوابطی باشد.لذا در یک جا می‌فرمایدوكُلُواْ وَاشْرَبُواْ وَلاَ تُسْرِفُواْ ؛ بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید
».(سوره اعراف، آیه 31)در جای دیگر:«كُلُوا مِنَ الطَّیِّبَاتِ وَاعْمَلُوا صَالِحًا ؛ از نعمت‌های پاک بخورید و کارهای شایسته انجام دهید». (سوره مؤمنون، آیه 51)و در جای دیگر می‌فرمایدفَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِیرَ ؛ از گوشت قربانی بخورید و به فقیر گرفتار نیز بخورانید». (سوره حج، آیه 28) و در جای دیگر می‌فرمایدكُلُواْ مِمَّا رَزَقَكُمُ اللّهُ وَلاَ تَتَّبِعُواْ خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ ؛ از آنچه خدا به شما روزی کرده بخورید، امّا گام‌های وسوسه انگیز شیطان را پیروی نکنید». (سوره انعام، آیه 142)بنابراین گرچه قرآن در بیش از 30 مورد از آیات، فرموده:«بخورید»، اما«بخور بخور» راه نینداخته است که هرچه را می‌خواهید بخورید و هر کاری می‌خواهید بکنید، بلکه اولاً فرموده، حلال بخورید و ثانیاً فرموده، انفاق کنید و به دیگران بدهید، عمل صالح انجام دهید و به دنبال شیطان نروید
.قرآن در آیاتِ بسیاری، مؤمنان را به استفاده از نعمت‌های الهی سفارش می‌کند، امّا در کنار آن وظایف و برنامه‌هایی را مشخص کرده است، زیرا خوردن، هدف نیست، بلکه وسیله است، پس باید کسب و مصرف آن طبق ضوابطی باشدمردم در برابر نعمت‌های الهی، سه دسته‌اند. گروهی بعضی خوردنی‌های حلال را بر خود حرام می‌کنند و گمان دارند که راه مبارزه با نفس و رسیدن به کمالات، محروم کردن شکم و غرایز از نیازهای طبیعی است.در مقابل، گروهی حیوان صفت، هرچه را بیابند می‌خورند و کاری به حلال و حرام آن ندارند، اما در این میان، تنها مؤمنان واقعی‌اند که نه حلالی را بر خود حرام می‌کنند و نه حرامی را حلال. از نعمت‌های پاک و طبع پسندی که خدا آفریده، استفاده می‌کنند و آنچه را خدا برای آنان معین کرده، انجام می‌دهن
نکات آیه:از این آیه می‌آموزیم که:1 اسلام به مسأله غذا، توجه کامل دارد و بارها در مورد خوردنی‌های حلال و حرام، سفارش و هشدار داده است.(کلوا من طیبات)2 انسان مؤمن، نباید خود و خانواده‌اش را از نعمت‌های الهی، محروم سازد.(یا ایها الذین آمنوا کلوا)3 خوردنی‌ها را نعمت خدا بدانیم، نه محصول تلاش خودمان.(رزقناکم)4 خوردن، برای انجام وظیفه است، نه شکم چرانی و لذت جویی.(کلوا واشکروا لِلّه)5 شکر واقعی نعمت خدا، بندگی و تسلیم در برابر اوست.(واشکروا لِلّه ان کنتم ایاه تعبد)بخش قرآن تب یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُلُواْ مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَاشْکُرُواْ لِلّهِ إِن کُنتُمْ إِیَّاهُ تَعْبُدُونَ ای کسانی که ایمان آورده اید! از خوردنی های دلپذیر که به شما عطا کرده ایم بخورید و خدا را سپاسگزاری کنید اگر تنها او را می پرستید.
1جواز تناول و بهره گیری از روزیهای پاکیزه کلوا من طیبت ما رزقنکم
2مسلمانان نباید روزیها و نعمتهای پاکیزه را حرام شمرده و خویشتن را از منافع آنها محروم سازند. یأیها الذین ءامنوا کلوا من طیبت ما رزقنکم
3بهره وری مؤمنان از روزیها و نعمتهای خداوند، مقصود اصلی از اعطای آنها به انسانهاست. *
یأیها الذین ءامنوا کلوا من طیبت ما رزقنکم قرآن در توصیه به اهل ایمان - مبنی بر بهره گیری از نعمتها - ( کلوا من طیبت ما رزقنکم) تصریح کرده که خداوند آن نعمتها را روزی ایشان قرار داده است ولی در توصیه به عموم مردم در آیه 168 (کلوا مما فی الأرض) بیان نداشت که خداوند امکانات زمین را روزی همگان قرار داده است. از مقایسه میان این دو تعبیر و تفاوت یاد شده میتوان به برداشت فوق دست یافت.
4اصل و قاعده اولیه در خوراکیهای طیب، حلیت است.
کلوا من طیبت ما رزقنکم
5استفاده از خوراکیهای خبیث (ناپاک و ناملایم با طبع) حرام است.
کلوا من طیبت ما رزقنکم
6توجّه اسلام به بهداشت در تغذیه کلوا من طیبت ما رزقنکم
7خداوند روزی دهنده به بندگان خویش رزقنکم
8ضرورت سپاسگزاری به درگاه خدا و شکر نعمتهای او و اشکرواللّه
9لزوم شکرگزاری به درگاه خدا پس از تناول غذا و استفاده از مواهب الهی کلوا من طیبت ما رزقنکم و اشکرواللّه
10لازمه بندگی خدا و توحید در عبادت و اطاعتش، حلال دانستن حلالهای خدا و حرام دانستن حرامهای خداست.
کلوا من طیبت ما رزقنکم ... إن کنتم إیاه تعبدون هر یک از دو جمله «کلوا» و «اشکروا» میتواند حاکی از جواب شرط «إن کنتم ...» باشد. برداشت فوق ناظر به این است که جمله نخست به منزله جواب شرط گرفته شود. قابل ذکر است که چون عبادت، شرط برای امر; یعنی، «کلوا» و «اشکروا» قرار گرفته است، متضمن معنای اطاعت نیز میباشد. تقدیم «إیاه» بر «تعبدون» دلالت بر حصر دارد و لذا توحید در عبادت و اطاعت از آن استفاده شد.
11سپاسگزاری به درگاه الهی، نشانه بندگی و توحید در عبادت و اطاعت خداوند است.و اشکروا للّه إن کنتم إیاه تعبدون
12برخی از مسلمانان صدر اسلام با حرام پنداشتن بعضی از طیبات، از خوردن آنها امتناع می کردند. *
یأیها الذین ءامنوا کلوا من طیبت ... إن کنتم إیاه تعبدون تأکید خداوند بر مباح بودن طیبات و استفاده از آنها گویای این است که: گروهی از مسلمانان از خوردن برخی از طیبات امتناع میکردند. آیه بعد (إنما حرّم ...) میرساند که امتناع آنان به خاطر اعتقاد به حرمت آن دسته از طیبات بوده است.
13زهد گرایی با تحریم طیبات و مواهب الهی بر خویش، امری نابجا و ناشایست.
یأیها الذین ءامنوا کلوا من طیبت ... إن کنتم إیاه تعبدون

البقرة : 172 يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا كُلُوا مِنْ طَيِّباتِ ما رَزَقْناكُمْ وَ اشْكُرُوا لِلَّهِ إِنْ كُنْتُمْ إِيَّاهُ تَعْبُدُونَ ترجمه اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد، از آن چيزهاى پاكيزه‏اى كه روزى شما كرده‏ايم، بخوريد و اگر خدا را مى‏پرستيد، سپاسش را به جاى آوريد.
تفسير اين جمله خطابى است خاص به مؤمنين روى سخن به عده خاص كرده كه دعوت داعى خود را اجابت مى‏گويند، چون به او ايمان دارند.چون از دارندگان ايمان بخدا اين توقع مى‏رفت كه دعوت را بپذيرندو ظاهرا جمله: مِنْ طَيِّباتِ ما رَزَقْناكُمْ ، از قبيل اضافه صفت به موصوف باشد نه از قبيل قيام صفت در مقام موصوف، و معناى آيه بنا بر تقدير اول اين ميشود: (بخوريد از آنچه ما روزيتان كرديم، كه همه‏اش پاكيزه است)، و اين معنا مناسب‏تر است با اظهار نزديكى و مهربانى خدا كه مقام، آن را افاده ميكند و بنا بر تقدير دوم معنا چنين مى‏شود: (بخوريد از رزق طيب، نه از خبيث‏هاى آن) و اين معنا با معنايى كه مقام آن را افاده مى‏كند نميسازد و از آن دور است چون مقام مى‏خواهد آزادى مردم را برساند نه اينكه ممنوع بودن آنان را افاده كند، ميخواهد بفرمايد: اينكه از پيش خود چيزهايى را بر خود حرام كرده‏ايد سخنى است بدون علم و خدا آن را حلال كرده است. وَ اشْكُرُوا لِلَّهِ إِنْ كُنْتُمْ إِيَّاهُ تَعْبُدُونَ ، نفرمود: و اشكروا لنا، شكر ما را بجاى آريد بجايش فرمود: وَ اشْكُرُوا لِلَّهِ، خدا را شكر گزاريد، تا بر مسئله توحيد دلالت بيشترى داشته باشد و بهمين جهت دنبالش فرمود: إِنْ كُنْتُمْ إِيَّاهُ تَعْبُدُونَ، اگر تنها او را مى‏پرستيد، تا انحصار را افاده كند، چون اگر فرموده بود: ان كنتم تعبدونه، اگر او را مى‏پرستيد، اين انحصار را افاده نميكرد. ترجمه الميزان، ج‏1، ص: 645
نگاهی به غذاوتغذیه ازمنظراسلامی پدیدآورنده:مصطفی آخوندی/عضوهیات علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی،صفحه 175




طرزتهیه
آش آبغوره



خواص آبغوره
غوره برای افرادمبتلابه چربی خون بسیارمفیدبوده وضدعفونی کننده بدن نیزهست.همچنین اگرباسالادمیل شود،برای لاغرکردن سودمنداست.غرغره کردن باآبغوره دردرمان ورم مخاط دهان وحلق ونرمی لثه هاموثراست.آبغوره برای درمان چاقی مفرط مفیداست.بیماری"اسکوربوت" که به علت کمبودویتامینC دربدن به وجودمیآید،باآبغوره درمان میشود.آبغوره چون دارای تارتارات پتاسیم است،برای درمان سیاتیک ورماتیسم حادبسیارمفیداست.دردفع زردی موثراست.لذاباید1تا2قاشق غذاخوری آبغوره رابعدازهرغذامیل نمایند.خوردن آبغوره بلوغ دختران راجلومیاندازد.حرارت وصفرای بدن رادفع وروده هاراضدعفونی میکند.به این منظوربهتراست روزانه یک قاشق مرباخوری،چندروزمتوالی میل شود.آبغوره تقویت کننده کبداست.برای برطرف کردن ورم گلو،آبغوره راقرقره کنید.برای دفع کرم روده وتقویت معده،بایدبه مدت پنج روزآش آبغوره همراه بازیره سیاه مصرف کنید،البته دراین مدت بایدازخوردن غذاهای سنگین اجتناب نمایید.آبغوره درمان کننده پادردوکمردرد،روماتیسم وسیاتیک است.برای معالجه میتوان به مدت ده روزآش آبغوره مصرف نمود(البته ازخوردن غذاهای سنگین دراین مدت بایداجتناب کرد)آبغوره غذاراخوش‌طعم،مطبوع ولذیذنموده واشتهاراتحریک مینماید.آبغوره اسها‌لهای ساده رادرمان میکند،به این منظورباید3مرتبه درروزوهرباریک قاشق غذاخوری مصرف شود.آبغوره حفظ کننده جنین است،به این جهت بایدکمی آبغوره همراه باغذای روزانه مصرف شود.امابایدازخوردن زیادغوره خودداری کرد،چون غوره مدراست وامکان داردموجب سقط جنین شود.اگرچندقطره ازآبغوره راهنگام خونریزی بینی به درون بینی بچکانند،خونریزی رابندمیآورد.برای درمان چرک گوش میتوان آبغوره وسرکه رابه طورمساوی باهم مخلوط نمودوچندروز،روزی سه مرتبه وهربار1تا2قطره درگوش بچکانید.مالیدن مخلوط مساوی آبغوره وآب تره،درمحل بواسیر،پس ازاجابت مزاج مفیداست وآنرامعالجه میکند.آبغوره،خنک است ودرمواردتب،آنژین،ورم دهان وسل ریوی مصرف میگردد.سعی کنیدغوره رابه تنهایی نخورید،چون روی معده اثرسوئی میگذارد




ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۸:۴۱, ۱۴/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۱ ۸:۵۰ توسط سلامت.)
شماره ارسال: #3
آواتار
با سلام مجدد
امروز طرز تهیه
آش جو براي 10 تا 12 نفر

را برایتان آورده ام
واینک خواص جو

امام رضا ( ع ) : برتری نان جو بر گندم همانند برتری ما بر دیگر مردمان است ، هیچ پیامبری نیست که برای خورنده نان جو دعا نکرده باشد و برای او برکت نخواسته باشد ، هیچ درونی نیست که جو بدان در نیامده باشد و تمام دردها از آن بیرون نرفته باشد ، آن خوراک پیامبران و غذای نیکان است ، خداوند متعال جز این نخواسته است خوراک پیامبران خویش را جو قرار دهد .
خوردن دانه جو تشنگی را فرو می نشاند. تب را برطرف می کند و به عنوان مقوی و تونیک عمل می کند. و مالت در هضم غذاهای نشاسته ای خیلی کمک می کند و برای کاهش ترشح شیر کاربرد دارد.
جو گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه استوانه ای آن بسته به ارقام مختلفه از ۱۰۰ ـ ۴۰ سانتی متر فرق می کند.
● خواص جو :جو به طور کلی در طب سنتی به سه صورت مختلف استعمال می شود :
۱) جوی کامل که دانه با سبوس روی آن باشد و فقط دنباله آن را کنده باشند.
۲) جوی مقشر یا پوست گرفته که عملاً قسمتی از پوست آن گرفته شده است.
۳) جوی سفید کرده که تمام پوست و سبوس آن را گرفته و به صورت جوی سفید درآمده باشد که در اصطلاح به آن جوی مرواریدی می گویند.
جوی کامل معمولاً برای تهیه غرغره ها به کار می رودو در سایر موارد از جوی مقشر یا جوی کاملاً سفید استفاده می شود.
● خواص دارویی :مالت جو کمک به هضم غذا می کندو مغذی است و سینه را نرم می کند ، برای معالجه سوء هاضمه تجویز شده است خوردن دانه جو تشنگی را فرو می نشاند. تب را برطرف می کند و به عنوان مقوی و تونیک عمل می کند. و مالت در هضم غذاهای نشاسته ای خیلی کمک می کند و برای کاهش ترشح شیر کاربرد دارد.جو از نظر طبیعت طبق نظر حکمای سنتی سرد و خشک است و مواد مغذی آن از گندم کمتر است، ولی قابض و خشک کننده است. غلیان صفرا و خون را تسکین می دهد و تب های گرم و تب های سل را تقلیل می دهد. مضر مثانه است، از این نظر باید با روغن و انسیون خورده شود.اگر جو مقشر را بپزند به حدی که جوها شکفته و خوب پخته شوند، ولی آن را نمالند و آن را صاف کرده و سردش کنند ماءالشعیر به دست می آید ؛ ماءالشعیر سرد و تر است. مسکن حدت خون ، صفرا ، اخلاط سوخته و تب ها و امراض گرم است. حرارت باطنی را تسکین می دهد و حرارت کند و عطش مفرط را فرو می نشاند و برای سل، زخم های ریه، ذات الجنب، سردرد گرم و امثال اینها نافع است.زود هضم می شود ، مولد خون صالح است و به اصطلاح خونساز است ولی معده را سست می کند. برای آلات داخل شکم اشخاص سرد مزاج مضر است و نفاخ. از این نظر باید گل قند خورده شود و در مواردی که شکم بسته است، خوردن ماءالشعیر جایز نیست، و جمع بین ماءالشعیر سکنجبین نیز جایز نیست. اگر ماءالشعیر با نصف وزن جو آن ، خشخاش کوبیده مخلوط و مانند حریره شود، برای سردرد گرم مفید است و با عناب ، سپستان ، انجیر و پرسیاوشان برای درد سینه و سرفه مجرب است.شیره جو که آن را کشک الشعیر گویند سرد مایل به خشک است و غلیظ تر از ماءالشعیر است و برای اسهال صفراوی و مزاج های گرم مفید است و غرغره با آن برای ورم گلو و درد گلو نافع است.ضماد و آرد جو رادع است، ورم های سخت را تحلیل می برد، دمل های گرم را سر باز می کند و به تنهایی و یا مخلوط با هم وزن آرد جو و تخم پنیرک، برای سل ، ذات الجنب ، ورم های زیر بغل ، سینه ، پستان ، پشت گوش و سایر اعضا مفید است و ضماد آن با ریوند چینی برای ورم هایی که حرارت آنها در کمال حدت نباشد ، بسیار نافع است و با سرکه برای ورم های صفراوی و مخملک مفید است. اگر آرد جو نباشد ، جو مقشر را با آب و یا عصاره برگ های مناسب ساییده و استفاده کنید.ضماد آرد جو با آب برای نقرس گرم و با آب گشنیز تازه برای تحلیل خنازیر و ورم های گرم سفت و ورم گلو نافع است.آب پخته جو با سرکه برای جرب و خارش و آب برگ کاهو و نظایر آن برای سردرد ، ورم چشم ، باد سرخ و محکم کردن عضو شکسته نافع است. خوردن آرد جو با شکر غذای خوبی برای اطفال و مسکن عطش و التهاب است.نان جو ثقیل الهضم و سنگین است و نفاخ. اگر خمیر آرد جو را بگذارند که ترش شود و در دوغ حل کنند و یک شب بگذارند بماند و بخورند برای تسکین غلیان خون صفراوی ، تشنگی مفرط ، قی صفراوی، تب های گرم ، اسهال صفراوی و خارش بسیار مفید است.جو برای سرد مزاجان مضر است از این نظر باید با شکر خورده شود.
● نگاهی به تحقیقات علمی جدید در مورد خواص درمانی جو:جو از روزگاران کهن همیشه به عنوان بسته ای از ترکیبات دارویی مفید برای بیماران قلبی و یبوست و دیگر اختلالات هاضمه و احتمالاً سرطان شناخته شده است.
▪ جو به عنوان دارویی برای عروق قلبی:جو ، به نظر می رسد که از چند طریق در کاهش کلسترول مؤثر است. یکی این است که شبیه داروهای شیمیایی ضد کلسترول بازار، در مکانیسم ساخت کلسترول در کبد دخالت کرده و کلسترول را کاهش می دهد. محققان وزارت کشاورزی آمریکا در مرکز تحقیقات مادیسن سه ترکیب جداگانه در جو کشف کرده اند که قابلیت کبد در ساختن کلسترول نوع LDL را مهار می کند.( LDL جزوی از کلسترول است که مضر بوده و به رگ های خونی آسیب می رساند و منجر به حمله های قلبی می شود.)در آزمایشی خوراندن جو به خوک موجب شده که کلسترول خون خوک تا ۱۸ در صد پایین بیاید و بدین ترتیب ، جو در کاهش کلسترول خون انسان نیز مؤثر است. تحقیقات دکتر روزماری نیومن استاد دانشگاه موتانا که بر روی عده ای از مردان داوطلب انجام شد، نشان داد که خوردن جو به صورت نان ، دانه پخت و کیک کلسترول خون آنها را به میزان محسوسی پایین آورده است.این گروه پس از۶ هفته هر روز سه بار با غذای خود از خوراکی های جو استفاده کرده اند و پس از ۶ هفته کلسترول خون آنها ۱۵ در صد کاهش یافته است.آزمایشها نشان می دهد هر چقدر کلسترول خون بیشتر باشد، تأثیر رژیم جو در کاهش آن بیشتر است.در آزمایش فوق گروه دیگری که طی همان مدت ۶ هفته از آرد گندم یا سبوس گندم به جای جو استفاده کرده بودند، هیچ کاهشی را در کلسترول خون نشان ندادند.به نظر دکتر نیومن خاصیت کاهش کلسترول در خون ، حداقل قسمتی مدیون وجود مواد بتاگلوکان محلول در آن است. (مواد بتوگلوکان الیاف صمغی هستند که به خصوص در جو و یولاف(جو دو سر) به صورت قابل حل در آب حل می شود. این مواد نه فقط در پوسته نازک خارجی بلکه در داخل مغز دانه جو نیز وجود دارد.دکتر نیومن در حال حاضر با همکاری گروهی از دانشمندان سوئدی دست اندر کار اجرای تحقیقاتی هستند که معلوم کند کدام واریته جو از این نظر بهترین هستند یعنی کلسترول خون را بیشتر کاهش می دهند.آزمایش هایی که در دانشکده پزشکی دانشگاه ویسکانسن شده نیز نشان می دهد که کپسول های حاوی روغن جو که محتوی عواملی برای کاهش قابلیت کلسترول سازی کبد هستند، به اشخاصی که پس از انفارکتوس عمل جراحی قلب کرده اند داده شده، موجب کاهش کلسترول خون آنها در حدود۱۸ـ ۹ در صد شده است.
▪ جو به عنوان ضد سرطان:دکتر چارلز اسون ، دانشمند و کارشناس تغذیه در دانشگاه ویسکانسن، معتقد است که در دانه های گیاهان،مواد شیمیایی ضد سزطان وجود دارد و دکتر ترول ، یکی از صاحب نظران در رشته علوم تغذیه، نیز این نظریه را تدیید می کند. دکتر ترول می گوید مواد شیمیایی معروف به مهار کننده های پروتئاز که در دانه های گیاهی از جمله در جو وجود دارند، عوامل موجب سرطان را در بستر روده ها سرکوب می کنند و به این دلیل جو در ردیف مواد ضد سزطان قرار دارد.
▪ جو برای رفع یبوست:گروهی از دانشمندان معتقدند جو برای یبوست بسیار مفید است. در آزمایشاتی که انجام دادند به این نتیجه رسیدند که هر چه بیشتر آرد جو را تصفیه کنند، یعنی بیشتر سبوس آن گرفته شود اثر شفابخش آن کمتر می شود. بهترین راه این است که جو با سبوس کامل به صورت آرد یا بلغور جو مصرف شودجو سفید کرده که اغلب در فروشگاه ها عرضه می شود، دارای آثار شفابخش کمتری به خصوص در رفع یبوست است. ولی به هر حال جو پوست کنده و بدن سبوس نیز از نظر مبارزه با بیماری های قلبی تا حدودی مفید است.دانشمندان دانشگاه ویسکانسن توصیه می کنند برای این که از حداکثر خواص جو استفاده شود، حتی الامکان آرد کامل آن تهیه و مصرف شود، یعنی سبوس آن هیچ گرفته نشود زیرا ترکیبات ضد کلسترول جو بیشتر در پوسته خارجی یعنی در سبوس جو قرار دارد. بر اساس نتایج پژوهشهای جدید، جو الیاف غذایی ذوب شونده زیادی دارد و میزان کلسترول بالای خون را بسیار کاهش می دهد. کلسترول بالا میزان خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد. پژوهشگران خوردن روزانه جو را توصیه می کنند.
منبع:aftab.i
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۹:۲۱, ۱۵/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۱ ۹:۳۳ توسط سلامت.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسمه تعالی

طرز تهیه آش كدو – براي 10 تا 12 نفر

خواص کدودرروایات



خواص کدوسبز در طب سنتی

[b]كدو سبزداراي خواص درماني فراواني است كه ازبين اين خواص ميتوان به درمان آسم ونيزرفع خونريزي روده ومعده اشاره كرد.

كدوسبز،ازلحاظ علم گياه‌شناسي‌،دربخش ميوه‌هاجاي داردولي ازنظرآشپزي وخوردوخوراك دربخش سبزيجات قراردارد.
ارزش غذايي 135 گرم كدوسبزخام عبارت است از:
[/font]
كالري: 17
پروتئين: 1.4 گرم
كربوهيدرات: 3.6 گرم
چربي كل: 0.17 گرم
فيبر: 1.5 گرم
ويتامين ث: 11 ميلي‌گرم
خواص كدو سبز:
• كدوسبز،دردرمان آسم موثراست وبخاطرداشتن ويتامين C،حاوي آنتي‌اكسيدان قوي ميباشدوضدالتهاب است.
• دردرمان برخي ازبيماريهاي ناشي ازكمبودويتامينCماننداسكوربوت موثراست.
• ازابتلابه بيماري ام‌.اس پيشگيري ميكند.
• به خاطرداشتن آب فراوان(بيش از98درصد)ميتواندبراي افرادي كه داراي رژيم غذايي هستند،ماده غذايي مناسبي باشد.
• كدوسبزداراي مقدارمفيدي فولات،پتاسيم وويتامينAاست كه بدن به آنهانيازدارد.
• كدوسبزداراي ويتامينCولوتئين است كه هردوي آنهابراي چشم مفيدميباشند.
• ازلحاظ طب قديم،سردوخنك كننده است وازلحاظ شيميايي بدن راقليايي ميكند.
• تخم كدوي خام،كرم روده رادفع ميكندوبراي رفع يبوست واختلالات گوارشي مفيداست.
• پوست خشك شده آن براي درمان بواسيروخونريزي معده وروده مفيداست.
• كدووتخم آن درپيشگيري ازسرطان ريه بسيارموثراست.
• براي زخم روده ومثانه وسوزش ادرار،تخم كدورامصرف كنيد.
[font=B Mitra]• سرفه رادرمان ميكندوروغن آن براي رفع دلپيچه مفيداست.
خواص دارویی کدو حلوایی در طب سنتی
کدو حلوایی،میوه یک گیاه علفی است که دارای ساقه های بلندوخزنده و برگهای پهن است.گلهای این گیاه زردومیوه آن شبیه خربزه ویاخیلی بزرگترازآن است
قسمتهای مورداستفاده کدوحلوایی عبارتنداز:میوه،پوست،تخم میوه،گل کدوحلوایی رابه صورت پخته،ترشی،مربا،تهیه روغن،مورداستفاده قرارمیدهند[/b]

خواص کدوحلوایی
یرقان(زردی)رابرطرف میکند

انواع کدو،ادرارآوروتب براست
تخم کدوبه خصوص پوست سبزرنگ آن ضدکرم است.لذامصرف مقدار۷۵تا۱۰۰گرم تخم کدودرموردافرادبزرگسال و۳۷تا۵۰گرم آن درمورداطفال تجویزشده است
به صورت خام درصبح ناشتاوتادوساعت چیزی نخورندبه مدت سه روز.
کدوحلوایی،سینه رانرم واخلاط وسرفه راآسان میکند
اگرکدوحلوایی راپخته به صورت کرم به صورت بمالیدونیم ساعت صبرکنید،رنگ چهره ورخساربازشده وصورت رابراق وزیبامینماید. خوردن کدو،موجب برطرف شدن غم واندوه است
خوردن کدوباعدس رقت ونرمی قلب میآورد.کدوبرای درمان قولنج مفیداست
خوردن کدومغزراتقویت میکند.روغن تخم کدوبرای تسکین دردبواسیربسیارمفیداست
جوشانده گل کدوبرای سینه بسیارمفیداست.خوردن کدوباعث تجدیدقوای جسمی وروحی بدن وموجب استحکام بافتهای بدن میشود.خوردن کدو،خوابی راحت به دنبال داردوکسانیکه دچارکم خوابی هستند،کدوبرای درمان کم خوابی آنهامؤثراست
کدوطبیعتی سرددارد.کدوصفراراتسکین میدهد
شیره تخم کدویبوست رابرطرف میکندلذابایدصبح ناشتایک فنجان ازآن میل شود
ابن سینا پزشک شهیراسلامی،کدورابرای رفع سردردورفع بیخوابی ودرمان خستگی اعصاب تجویزمیکرد
کمپوت کدومخلوط باسیب،غذای ملین خوبی است وبرای دفع یبوست تأثیرزیادی دارد
چون کدوبه آسانی پخته میشودغذایی فوق العاده مفیدبرای معده های ضعیف است.کدوی پخته رابه بچه ها،پیرمردان وبه کسانیکه دچاربیماری عفونت شده اندودوره نقاهت رامیگذرانند،بدهید
کدوی پخته باعدس،غذایی مناسب برای گرفتگی سینه است
کمپوت کدوبرای مبتلایان به سنگینی معده واسهال مفیداست؛برای این منظورمیتوان۱۰۰گرم گوشت کدوراتکه تکه کنیدودریک لیترآنقدربجوشانیدتانصف آب بخارشودوپس ازصاف کردن آب آنرابگیریدوبامقداری شکرآنراشیرین کرده وهروقت مایل بودیدآنرامصرف کنید.آب کدویی که به ترتیب بالابه دست میآیدبرای تسکین دردبواسیرمؤثراست.لذانوشیدن سه باردرروزازآب کدوتجویزشده است
براساس نتایج پژوهشهای متعدد،کدوسلولهای مغزرافعال میکندوبه شکل چشمگیری حافظه راتقویت میکند.پزشکان میگویندکه کدوکارهضم غذاراآسانترمیکند
اگرپوست کدوی خام رابصورت مرهم برروی زخمهای سطحی پوست یاسوختگیهای شدیدقراردهید،یوست رانرم میکند
کمپوت کدومخلوط باسیب ازغذاهای مفیدبرای بیماران مبتلابه ورم پروستات است.آب کدوی پخته،ادرارآورخوبی است وبرای رفع اختلالات کلیه ومثانه است
ضماد(مرهم)کوبیده کدوبرای دردسرودردشقیقه بسیارسودمنداست
آب کدوکه شیره آن کشیده شده برای بیماران مبتلابه یرقان(زردی)مفیداست
اگرسه روزصبح ناشتا،هردفعه۵مثقال تخم کدورابکوبیدوشیره آنرابگیریدبرای رفع کرم کدوداروی بینظیری است
مربای کدوتقویت کننده بدن واعصاب است.ترشی کدو،اشتهاآوروهضم کننده غذااست
کدوحلوایی راپخته وبه صورت مرهم برای رفع ورم والتهاب درمحل موردنظرقرارمیدهند
غرغره باآب کدوی پخته برای درمان گلودردمفیداست.سوخته شده پوست کدو،برای بندآوردن خون اثرمعجزه آساوبسیارسریع دارد،بطوریکه فوراًخونریزی رابندمیآوردودولبه زخم رابه هم میچسباندوسوزش وناراحتی زخم راخیلی زودتسکین میدهد
سوخته پوست کدوحلوایی برای درمان سوختگیهامفیداست بدین منظوربایدپوست سوخته شده کدورادرروغن زیتون یاخوراکی مخلوط کرده ودرمحل سوختگی بمالید
سوخته پوست کدو،پیسی ولکه های سفیدپوست رادرمان میکند،بدین منظوربایدپوست کدوحلوایی راخشک کرده وبسوزانیدسپس این پوست سوخته رادرسرکه مخلوط کرده هرروزلااقل یک مرتبه درمحل بمالیدتابهبودی حاصل شود
پوست سوخته شده کدوحلوایی به ترتیبی که گفته شدبرای درمان خونریزی احشاءوبواسیرمفیداست
خوردن روغن کدوبرای معالجه افسردگی،غم وغصه،خمودگی اعصاب،مالیخولیاوتشنج بسیارمفیداست
خوردن مغزخام تخم کدوبه مقدار۳۵گرم درروزبرای درمان سوزش ادرار،زخم معده،خش خش سینه،اخلاط خونی،خونریزی ریه وتسکین سرفه مفیداست
روغن تخم کدوبرای بیخوابی بسیارمفیداست ومقداراستعمال این روغن درهرمرتبه حداکثر۳۵گرم است
مغزتخم کدوبرای درمان سل،تبهای حاره،تشنگی وزخم روده مفیداست
انواع کدودارای ویتامینهای زیادی است وبرای امراض قلبی بسیارمفیداست
مرهم کدوحلوایی برای درمان دمل مفیداست.ضمادهاومرهمهایی که بابرگهای تازه یاگوشت تازه درست میکنندسوختگی سوداهای متورم،کوفتگی وخراشهای جزئی روی پوست راتشکیل میدهد
کدوتنبل سرشارازویتامین(آ)است واگرشیره کدورابکوبندودرشیریاآب بپزند،خنک است وبرای رفع عطش ناشی ازتب مصرف میشود=
ـبراساس نتایج پژوهشی جدید،کدوحلوایی علاوه برخواص متعددازپیری پوست جلوگیری میکند.کدوحلوایی سرشارازآنتی اکسیدان است
خوردن150گرم ازآن درروزنیازبدن به الیاف راتأمین میکند.کدوحلوایی به سبب داشتن کلسیم،فسفر،منیزیم وآهن بسیارمغذی است

بسمه تعالی

روش تهیه آش انار

خواص انار در روایات

خواص انار در طب سنتی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۹:۴۴, ۱۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
طرز تهیه وپخت

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۰:۵۱, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسمه تعالی
با سلام
[b]این روزها برف زیادی در مناطق مختلف میهن عزیزمانم داره میاد مناسب دیدم که براتون طرز تهیه را ارسال کنم امیدوارم که همیشه سالم وتندرست باشید[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۰:۲۲, ۱۸/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۱۰:۲۷ توسط سلامت.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسمه تعالی
این روزها نزدیک بهاره وفصل کنگر
اولش چندتا عکس از کنگر براتون بزارم تا دهنتون آب بیافتد تا بعد برسیم به خواصش و طرز تهیه اش
[تصویر: 20khoreshkangar.jpg]


[تصویر: FunSara.Com-1956dd8772.jpg][تصویر: Rivasss.jpg]

[تصویر: ce71b073785f262d6c75d41a6589b302.jpg]
[تصویر: a091c0a5-714d-44ad-b858-40c0f96d42c0.jpg]


وحالا طرز تهیه خورش كنگر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۰:۱۷, ۱۹/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۱ ۱۰:۳۶ توسط سلامت.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسه تعالی

بسمه تعالی
طرز تهیه آش آلو، مناسب برای نرم کردن مزاج در فصل بهار


مواد لازم:لوبیا چیتی 1 لیوان، عدس 2 قاشق غذاخوری، برنج 3 قاشق غذاخوری، سبزی تازه شامل تره، جعفری و اسفناج پاک کرده 700 گرم، پیاز متوسط یک عدد، آلوبخارا
1 لیوان، روغن زیتون 6 الی 7 قاشق غذاخوری، گوجه فرنگی 2 عدد، آب غوره به مقدار لازم، نعناع خشک به مقدار لازم، نمک، فلفل و زردچوبه و گلپر ساییده شده به مقدار لازم.
طرز تهیه:حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌اید، روی حرارت بگذارید تا به آرامی بجوشد. سپس سبزی خرد شده را به همراه نمک و ادویه به آن اضافه کنید و به مرور به هم بزنید تا پخته شود. در زمان پخت، آلوها را به آش اضافه کنید
. می‌توانید زمانی که آلوها پخته شدند، آنها را در آورید و پس از جدا کردن هسته‌هایشان، دوباره به آش اضافه کنید.این مقدار غذا برای 4 تا 5 نفر کافی است.

جهت اطلاع بیشتر به http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24261.htmlمراجعه نمائید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۱:۴۰, ۲۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
بسمه تعالی

[b] [/b]


[B]خواص اسفناج


اسفناج

آلو

خواص آلو

آلوبخارا

آلوبخاراغذای مفیدی که برای سلامت استخوان سودمنداست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۳:۱۷, ۳۰/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #10
آواتار
[تصویر: goleroz1..gif]بسم الله الرحمن الرحیم[تصویر: goleroz1..gif]


<<یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُلُواْ مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَاشْکُرُواْ لِلّهِ إِن کُنتُمْ إِیَّاهُ تَعْبُدُونَ>>بقره172
ای کسانی که ایمان آورده اید! از خوردنی های دلپذیر که به شما عطا کرده ایم بخورید و خدا را سپاسگزاری کنید اگر تنها او را می پرستید.


سلام

در این تاپیک،به یاری خدا،قصد داریم دستور پخت انواع غذاهای اصیل ایرانی + سالم و مقوی رو توسط شماها قرار بدیم.
بهتر اینکه:
هر کسی تو هر شهری (هم آقایون،هم خانوم ها،هم مجردها،هم متأهل ها،خلاصه خجالت نکشید) زندگی میکنه. طرز تهیه انواع غذاهای مخصوص شهرشون رو اینجا قرار بده.


[تصویر: 4707a22a3d1.jpg]

لطفاً برای مشارکت بهتر و حفظ نظم این موضوع،نکات زیر را رعایت بفرمایپد:

  • توجه داشته باشید که این تاپیک،موضوعی مباحثاتی و پرسش و پاسخی نیست،
    با در نظر گرفتن اینکه هر غذا ممکن است چند نوع دستور و روش پخت متفاوت داشته باشد، اگر دستور پختی برای غذایی قرار داده شد و شخص دیگری دستور پخت دیگری برای همان غذا داشت،بدون مباحثه،دستور پخت دوّم را در ارسال دیگری با ذکر نام غذا،بنویسد.

  • لطفاً سوالاتتان درمورد جزئیات پخت غذا را از طریق پیام خصوصی بپرسید.

  • لطفاً تنها به معرفی و ارائه‌ی دستور پخت غذاهای ایرانی بپردازید و از معرفی غذاهای غیرایرانی خودداری کنید.

  • لطفاً توضیحات را خودتان بنویسید و از کپی/پیست از سایت‌های مرتبط خودداری کنید.

  • در صورت امکان،عکسی از غذایی که دستور پختش را می‌گذارید ،(با رعایت حجم و ابعاد حداکثر ۸۰۰×۶۰۰)به همراه توضیحاتتان قرار دهید.(تصویر می‌تواند از سایت‌های دیگر باشد)

  • در صورت امکان،خواص غذای مورد نظر را ذکر کنید.

باتشکر

«كُلُوا و اشرَبُوا و لا تُسرِفُوا»مومنون 51
بخوريد و بياشاميد ولي اسراف نكنيد

[font=Tahoma][/font]

امضای Bahar
در دنیای مجازی،مراقب خودتون باشید!
سعی کنید از این فضاها استفاده درست کنید،در غیر اینصورت،
میتونه لغزش در فضاهای مذهبی شدیدتر از فضاهای دیگر باشه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  برای طب سنتی و تغذیه سنتی به انحائ مختلف تبلیغ کنیم yektasepas 3 2,532 ۱۱/خرداد/۹۵ ۲:۲۴
آخرین ارسال: amir4515
  مضرات فوت کردن غذای داغ ! Ramin_Ghn 2 1,680 ۱۳/مرداد/۹۴ ۹:۴۲
آخرین ارسال: zaviyehdid
  اثر غذای حلال یا حرام ali0077 1 798 ۱۳/مرداد/۹۴ ۹:۴۰
آخرین ارسال: zaviyehdid
  این‌ها را بخورید تا سرحال و سرزنده باشید Resistance 3 1,456 ۱۳/مرداد/۹۴ ۹:۳۶
آخرین ارسال: zaviyehdid
  غذای سالم در عمل یار کوچک 15 5,503 ۲۸/آذر/۹۳ ۲۰:۳۷
آخرین ارسال: Bamdaad
  طب سنتی ایرانی chekel 1 865 ۲۵/آذر/۹۲ ۲۱:۱۶
آخرین ارسال: یاســین

پرش در بین بخشها:


بالا