کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فضایل محور عالم "
۱۲:۱۹, ۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۰:۱۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام و عرض ادب خدمت همه برادران و خواهران بزرگوار

حقیر بنا دارم در این تایپک فقط از فضایل مولا امیرالمومنین علی علیه السلام مطلب بذارم

لطفاً در صورت قابل دونستن این تایپک را با فضایلی از اقیانوس فضایل امیرالمومنین علیه السلام مزیّن بفرمایید .

خیر و سعادت و سلامت دنیا و آخرت نصیب همه شیعیان و محبان مولای غریب باد ان شاءالله
موفق باشید
یا علی علیه السلام

پیامبر صلی الله علیه و اله و سلم فرمودند :

خداوند بلند مرتبه برای برادرم علی بن ابیطالب علیه السلام فضائلی قرار داده که از شدت زیادی به شماره در نمی آید . هر که فضیلتی از فضائل او را بخواند و به آن اقرار داشته باشد ، خداوند از گناهان گذشته و آینده او می گذرد
و هر که یکی از فضائل او را بنویسد ، مادام که اثری از آن نوشته باقی باشد ، فرشتگان پیوسته برایش استغفار می کنند
وهر که فضیلتی از فضائل او را بشنود خداوند آن دسته از گناهانی را که از راه گوش کسب کرده ، می بخشاید
و هرکه به نوشته ای از فضائل او نظر افکند ، خداوند گناهان چشم او را می آمرزد.

[align=-WEBKIT-RIGHT]امالی صدوق، مجلس 28، حدیث 10
[/align][/font]
[تصویر: poster%20ghadir-01.jpg]

گر ز علی نگوييم، از كه گوييم آن هنگام كه علی، خير البشر است.
و گر ز علی گوييم، چگونه گوييم كه به فرموده پيامبر، فضائل علی " لا تُحصَی " است و در شمار نمی گنجد.
نه اينكه زبان قادر نيست به بيان كه ذهن ناتوان است از درك ...
[b]یا امیرالمؤمنین افتخار ما این است که شما پدر ما هستید،
پیامبر فرمودند من و علی پدران این امّت هستیم،
پدر جان چون فرزندان یعقوب از شما طلب می کنیم برای ما استغفار کنید و ما سیه رویان را ببخشید،

فقط حیدر امیر المومنین است .

• محور عالم

شما چه کاره ای آخر که تعیین تکلیف می کنی ؟؟
شما خدایی ؟؟
من متوجه نمی شوم این حرفهای به ظاهر روشنفکری چیست که بعضی ها می زنند ؟
خدا خواسته است که امیرالمومنین علی علیه السلام محور عالم باشد .
عالم مگر برای خدا نیست ؟
وقتی همه ی عالم متعلق به خداست .
این ها چه کاره اند که برای خداوند تعیین تکلیف می کنند و می گویند:
« فضائل امیرالمومنین علیه السلام غلو است »؟؟؟
[font=Arial]
خود خدا خواسته است، به شما چه مربوط است؟!
البته شما را عرض نمی‌کنم، منظورم آن افراد تاریک‌فکر است که تحمل فضائل امیرمومنان علی علیه‌السلام را ندارند.
حضرت امام باقر
علیه السلام می‌فرمایند:
« خداوند عزوجل علی علیه السلام را بین خود و خلقش نشانه قرار داد .
هر کس او را شناخت، مؤمن است، و آن که او را منکر شد، کافر است.
آن که او را نشناخت، گم‌‏راه است، و آن که چیزی در کنار او مطرح کرد، مشرک است.هر کس با دوستی او بیاید به بهشت درخواهد آمد و آن که با دشمنی او بیاید به دوزخ خواهد رفت » (1)
[sup][/sup]
------------------------
1- الکافی:20:388:2 و:7:437:1.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135 ، مجنون العباس ، ali0077 ، A L I ، Bahar ، علي ، help me ، sagheb ، عبدالرحمن ، لبخند خدا ، صبح صادق ، SAViOR ، رهگذر. ، حضرت عشق ، آیات ، aliakbar110 ، ali-0110 ، سیمرغ ، mahdy30na

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۶, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
قال رسول الله : ...رحم الله علیا . اللهم ادر الحق معه حیث دار .
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: خدا علی را مورد رحمت خویش قرار دهد . خدایا حق را هر کجا که علی قرار دارد به دور او بچرخان .

سنن ترمذی ,کتاب المناقب , باب 20 , ح3723 ,ص978 .

رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:
جبرئیل به نزد من شرفیاب شد در حالی که بال های خویش را گشوده بود پس بر یکی نوشته بود لا اله الا الله محمد النبی و بر دیگری بود لا اله الا الله علی الوصی .

المناقب ,ح 172,ص 148 .

چون علي در ملك هستي پادشاهي هست؛ نیست

در دو عالم غير از او مشكل گشايي هست؛ نيست

در رموز علم حكمت جز شهنشاه نجف

عالمان را در شريعت مقتدايي هست؛ نيست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، حضرت عشق ، مجنون العباس
۱۷:۳۳, ۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۴ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #42
آواتار
سخنى است كه امام(علیه السلام)هنگام شورى فرموده:

هيچ كس سريعتر از من به اجابت دعوت حق،صله رحم.احسان،و بخشش فراوان‏نشتافته است،پس سخنم را بشنويد و گفته‏هايم را حفظ كنيد،ممكن است‏بعد از امروزدر مورد اين امر(خلافت)با چشم‏هاى خود به بينيد كه شمشيرها از نيام بيرون آمده،و به پيمانها يانت‏شده است!تا آنجا كه بعضى از شما امام و پيشواى گمراهان و پيرو جاهلان‏خواهيد گشت!
خطبه 139 نهج البلاغه
[تصویر: IMG18181227.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، aboutorab ، ali0077
۱۲:۵۳, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
سلام

قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :
« ای علی اگر بیم آن رزا نداشتم که آن چه را با حضرت مسیح علیه السلام می کنند با تو کنند .
کلامی درباره تو می گفتم که از میان جمعیتی عبور نکنی
مگر این که به خاک زیر قدمت تبرک کنند . »
( کافی ج 8 .ص 57)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، sagheb ، ali0077
۱۵:۴۳, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
صد بوسه زنم خاک قدم های علي را
بر دیده کنم منزل و ماوای علي را
[تصویر: imam-ali.jpg]
شکر خدا همیشه مضامین تازه هست
دیشب قلم به دفتر شعرم چنین نشست
فیروزه نه... زبرجد و حتی عقیق نه
زهرا همیشه درّ نجف میکند به دست
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خاك نعلين علي درّ و گوهر
ها عليٌ بشرٌ كيفَ بشر!

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، sagheb ، ali0077
۲۰:۴۵, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
سلام

• هفتاد فضیلت(بخش هفتم)

یکی از یاران از امیر مؤمنان علی بن ابی طالب علیه السلام نقل می‌کند که حضرت فرمودند:
«به یاد دارندگان از یاران پیامبر، حضرت محمّد صلی الله علیه وآله، می‌دانند که در بینشان صاحب فضیلتی نیست، جز آن که من در آن فضیلت، سهیم و برترم و من، هفتاد فضیلت دارم که هیچ کدامشان در آنها شریک نیستند».
گفتم:ای امیر مؤمنان! مرا از این فضایل، خبر ده.
فرمود:
...
[تصویر: imam_ali_1-300x225.jpg]« و امّا سی و یکم، از پیامبر خدا شنیدم که می‌فرمود:" اگر ترس آن نمی‌داشتم که غلو کنندگان امّت من درباره تو آنچه را که ترسایان درباره عیسی بن مریم گفتند، بگویند، سخنی درباره تو می‌گفتم که به جمعی گذر نکنی، جز آن‏که خاک زیر پایت را برگیرند و از آن، طلب شفا کنند ".
و امّا سی و دوم، از پیامبر خدا شنیدم که می‌فرمود:" خداوند - تبارک و تعالی - با [افکندن] ترس، مرا یاری کرد. از او خواستم تو را [نیز] به مثل آن، یاری رسانَد و همان چیزی را که برای من قرار داده بود، برای تو قرار داد" .
و امّا سی و سوم، پیامبر خدا، دهان بر گوشم نهاد و آنچه را بود و تا روز قیامت خواهد شد، به من آموخت و خداوند عزوجل به زبان پیامبرش این‌ها را بر دل من جاری ساخت.
و امّا سی و چهارم، ترسایان چیزی ادّعا کردند. خداوند عزوجل در این باره، این آیه را نازل کرد:
" فَمَنْ حَآجَّکَ فِیهِ مِن‏ بَعْدِ مَا جَآءَکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ نَدْعُ أَبْنَآءَنَا وَأَبْنَآءَکُمْ وَنِسَآءَنَا وَنِسَآءَکُمْ وَأَنفُسَنَا وَأَنفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَتَ اللَّهِ عَلَی الْکَاذِبِینَ؛ [sup][1][/sup]
پس هر که در این [باره]، پس از دانشی که تو را [حاصل] آمده، با تو مُحاجّه کند، بگو:بیایید پسرانمان و پسرانتان و زنانمان و زنانتان و ما خودمان و شما خودتان را فرا خوانیم.سپس مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.
" و جان من " جان " پیامبر خدا بود و " زنان " فاطمه ‏علیها السلام بود و " پسران "، حسن و حسین‏ علیهما السلام بودند. آن‏گاه، آنان پشیمان شدند و از پیامبر خدا درخواست گذشتن [از مباهله] کردند و از آنان گذشت. سوگند به آن که تورات را بر موسی ‏علیه السلام و فرقان را بر محمّدصلی الله علیه وآله فرو فرستاد، اگر با ما مباهله می‏کردند، به میمون و خوک، تبدیل می‌شدند.
و امّا سی و پنجم، پیامبر خدا، در جنگ بدر، مرا راهی کرد و فرمود:" آن مشت ریگ را - که در یک جا جمع بود -، برایم بیاور، و من آنها را برداشتم و بو کردم. چنان خوش‌بو بود که از آن، بوی مُشک می‌آمد. آن را برایش آوردم. پیامبر صلی الله علیه وآله آنها را به سوی مشرکان پرتاب کرد. چهارتا از آن ریگ‏ها از بهشت بود و ریگی از مشرق و ریگی از مغرب و ریگی از زیر عرش بود و با هر ریگ، یکصد هزار فرشته به یاری ما شتافت و خداوند عزوجل هیچ‏کس را از پیش یا پس، به چنین فضیلتی گرامی نداشت "»[sup][2][/sup]
---------------
[1] آل عمران، آیه 61.
[2] الخصال:1:572.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، حضرت عشق ، ali0077
۲۳:۴۵, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
قال عمر:عجزت النساء إن تلدن مثل علی بن ابی طالب لو لا علی لهلک العمر
عمر می گفت زنان از این که مانند علی را بزایند عاجزند اگر علی نبود به تحقیق عمر هلاک می شد.

وقال : اللهم لمعظله لیس لها ابن ابیطالب حیا
و عمر می گفت :خدایا در مشکلی که علی در آن نباشد مرا زنده مدار .

مدرک این سخنان: ذخائر العقبی,طبری\82ومناقب خوارزمی\81به بعد و در المنثور 6\682 وکنزالعمال ,جلد5,حدبث 12521,ص177

اين گفت: بزرگ و نامدار است علي
آن گفت كه مرد روزگار است علي

امّا به حقيقت او نه آنست و نه اين
آيينة ذات كردگار است علي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، حضرت عشق ، ali0077
۱:۳۶, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
• مرغابی ها
موضوع: ارتباط با حیوانات
کلمات کليدي: قنبر ، لشکر، مرغابی، منافقین
ابن شهر آشوب از محمد پسر وهبان ذهلی از براء پسر عازب روایت کرده است:
روزی یک دسته مرغابی از بالای سر ما گذشتند و یکباره صدایی ایجاد کردند.امیرالمؤمنین علیه السلام به لشکرشان فرمودند: به درستی که این دسته مرغابی بر من و شما سلام کردند. آنگاه منافقان گفتند: چطور ممکن است؟ امام به قنبر فرمودند: ای قنبر! با صدای بلند بگو: ای مرغابی ها! دعوت امیرالمؤمنین و برادر فرستاده پروردگار را اجابت کنید. قنبر آنها را صدا زد. ناگهان مرغابی ها دور سر مبارک امام علی علیه السلام حلقه بستند. امام به آنها فرمودند: پایین بیایید. مرغابی ها نیز پایین آمدند و مانند یک فرش بر صحن مسجد پهن شدند. سپس ایشان با مرغابی ها سخن گفتند ولی ما معنای آنرا نمی دانستیم و مرغابی ها هم سر خود را تکان می دادند.
سپس به آنها دستور دادند به اذن خداوند متعال سخن بگویند، یکباره به اذن خدای تبارک و تعالی با زبان فصیح عربی همه با هم گفتند: "السلام علیک یا امیرالمؤمنین و سید الوصیین و یا حجة الله علی خلقه اجمعین" (سلام بر تو ای سرور مؤمنان و ای سرور اوصیا و حجّت خدا بر تمام خلایق.)

[/font][font=Tahoma]
* منبع : پانصد و چهل وشش فضائل و کرامات از امام علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، ali0077 ، sagheb
۱:۴۸, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱:۳۶)aboutorab نوشته است:  
• مرغابی ها
موضوع: ارتباط با حیوانات
کلمات کليدي: قنبر ، لشکر، مرغابی، منافقین
ابن شهر آشوب از محمد پسر وهبان ذهلی از براء پسر عازب روایت کرده است:
روزی یک دسته مرغابی از بالای سر ما گذشتند و یکباره صدایی ایجاد کردند.امیرالمؤمنین علیه السلام به لشکرشان فرمودند: به درستی که این دسته مرغابی بر من و شما سلام کردند. آنگاه منافقان گفتند: چطور ممکن است؟ امام به قنبر فرمودند: ای قنبر! با صدای بلند بگو: ای مرغابی ها! دعوت امیرالمؤمنین و برادر فرستاده پروردگار را اجابت کنید. قنبر آنها را صدا زد. ناگهان مرغابی ها دور سر مبارک امام علی علیه السلام حلقه بستند. امام به آنها فرمودند: پایین بیایید. مرغابی ها نیز پایین آمدند و مانند یک فرش بر صحن مسجد پهن شدند. سپس ایشان با مرغابی ها سخن گفتند ولی ما معنای آنرا نمی دانستیم و مرغابی ها هم سر خود را تکان می دادند.
سپس به آنها دستور دادند به اذن خداوند متعال سخن بگویند، یکباره به اذن خدای تبارک و تعالی با زبان فصیح عربی همه با هم گفتند: "السلام علیک یا امیرالمؤمنین و سید الوصیین و یا حجة الله علی خلقه اجمعین" (سلام بر تو ای سرور مؤمنان و ای سرور اوصیا و حجّت خدا بر تمام خلایق.)

[/font][font=Tahoma]
* منبع : پانصد و چهل وشش فضائل و کرامات از امام علی (علیه السلام)
خوش به حال اون مرغابي ها!
رو در روي حضرت ايستادند و چشم دوختند به جمال مبارك امير المونين؟؟!!!
اي كاش ما جاي اون مرغابي ها بوديم!
يا ليتنا كنا معهم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، ali0077 ، sagheb
۱۳:۳۷, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
• هفتاد فضیلت(بخش هشتم)

موضوع: ارتباط با پیامبر

کلمات کليدي: ابوتراب، پیامبر، حب علی
نفرین بر کشنده ی شما،
نفرین بر کسانی که تحمل فضائل شما را ندارند،
نفرین بر کسانی که حق شما را غصب کردند.

یکی از یاران از امیر مؤمنان علی بن ابی طالب علیه السلام نقل می‌کند که حضرت فرمودند:
«به یاد دارندگان از یاران پیامبر، حضرت محمّد صلی الله علیه وآله، می‌دانند که در بینشان صاحب فضیلتی نیست، جز آن که من در آن فضیلت، سهیم و برترم و من، هفتاد فضیلت دارم که هیچ کدامشان در آنها شریک نیستند».
گفتم:ای امیر مؤمنان! مرا از این فضایل، خبر ده.
فرمود:
...
و امّا سی و ششم، من از پیامبر خدا شنیدم که می‌فرمود:"نفرین بر کشنده تو! او بدبخت‌تر از ثمود و پی کُننده ناقه بود و عرش خداوند، به دلیل کشته شدن تو به لرزه درمی‌آید. بشارت باد بر تو - ای علی - که تو از جمله صدّیقان، شهیدان و صالحانی ".
و امّا سی و هفتم، خداوند متعال از بین اصحاب محمّد صلی الله علیه وآله مرا به دانش ناسخ و منسوخ و محکم و متشابه و خاصّ و عام، ویژه ساخت. این چیزی است که خداوند به من و به پیامبرش به این خاطر، منّت نهاد و پیامبر خدا به من فرمود:" ای علی! خداوند عزوجل به من فرمان داده که تو را نزدیک سازم و دور نکنم، آموزشت دهم و از تو روی نگردانم، و بر من لازم است که پروردگارم را فرمان ببرم و بر تو لازم است که آن را فراگیری ".
و امّا سی و هشتم، پیامبر خدا مرا به جنگی اعزام کرد و برایم دعاها کرد و بر آنچه که بعداً پیش خواهد آمد، آگاهم ساخت. یکی از اصحابش به این خاطر، غمگین شد و گفت:اگر محمّد صلی الله علیه وآله توانمند بود که پسر عمویش را پیامبر قرار دهد، این کار را می‏ کرد. خداوند متعال به زبان پیامبرش مرا از آن، مطّلع کرد.
و امّا سی و نهم، از پیامبر خدا شنیدم که می‌فرمود:" دروغ می‌گوید آن که علی را دشمن می‌دارد و می‏ پندارد که مرا دوست دارد. دوستی من و دوستی او، جز در دل مؤمن، جمع نمی‌گردد. ای علی! خداوند عزوجل دوستداران من و تو را در آغازِ گروه پیشتازان به بهشت قرار داده است و دشمنان من و تو را در اوّلِ گروه گم‌راهان از امّتم قرار داده که وارد دوزخ می شوند ".
و امّا چهلم، پیامبر خدا در جنگی مرا به سوی چاهی فرستاد. چاه، آب نداشت. من برگشتم و به او خبر دادم. فرمود:" آیا در چاه، گِل وجود دارد؟ ". گفتم:آری. فرمود:" کمی از آن برایم بیاور ". من مقداری گِل آوردم و کلماتی به آن خواند. آن‏گاه فرمود:" این را در چاه بینداز ". افکندم. ناگهان، آب جوشید و پیرامون چاه را فرا گرفت. پیشش آمدم و خبر دادم. به من فرمود:" ای علی! توفیق یافتی و به برکت تو آب جوشید " و این منقبت، ویژه من بود، نه اصحاب پیامبر ‌صلی الله علیه وآله.[sup][1][/sup]
-------------
[1] الخصال:1:572.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، حضرت عشق
۱۸:۴۵, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
• شایسته زهرا سلام الله علیها

خیلی ها برای خواستگاری حضرت صدیقه خدمت پیامبر رسیده بودند، اما هیچ کدام لیاقت ریحانه‌النبی را نداشتند.
فقط یک نفر،
فقط و فقط یک نفر این لیاقت را داشت،
آن هم ابوتراب.
یا
زهرای ابوتراب
امیرالمومنین
علیه‌السلام می‌فرمایند:
« خداوند عزوجل، فاطمه
‏علیها السلام را به همسری من درآورد، در حالیکه ابوبکر و عمر، از او خواستگاری کرده بودند؛ ولی خداوند، از برِ هفت آسمان، او را به همسری من درآورد و پیامبر خدا فرمود:
" مبارک تو باشد، ای
علی! خداوند عزوجل، فاطمه، سرور زنان بهشتی را به همسری تو درآورد و او، جگر گوشه من است ".
گفتم:ای پیامبر خدا! آیا من از تو نیستم؟ فرمود:
" چرا، ای علی
! تو از منی و من از توام. من نسبت به تو همچون سمت راست، نسبت به سمت چپم و در دنیا و آخرت، از تو بی‏ نیاز نیستم ".»[sup][1][/sup]
-----------------
[1] الخصال:1:572.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا