|
دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم
|
|
۱۱:۰۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۰:۳۲ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد
همانطوریکه احتمالا مطلعید بنده و گروهی از دوستان در حال ترجمه سریال The Antichrist Dajjal Series 2 کاری از عبدالله هاشم هستیم. تصمیم گرفتم در کنار اون پروژه کار دیگری از عبدالله هاشم رو شخصا زیرنویس کنم.به نظرم اینکار عبدالله هاشم هم جالبه و خیلی از دوستان رو جذب خواهد کرد ![]() چون تعداد قسمتها محدوده و حجم مطالب زیاد نیست ، احساس کردم بهتره این فیلم را برای شروع در تالار منتشر کنم! درباره عبدالله هاشم وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾ «عصر ظهور» (Age of Appearance) این مستند توسط مستند ساز معروف عرصه فراماسونری و مهدویت -عبدالله هاشم- ساخته شده است. ایشان با استفاده از احادیث و روایات از منابع شیعه و سنی به بررسی علائم و شخصیتهای عصر ظهور پرداخته است.این مستند ظاهرا در سال 1388 (2010) ساخته شده و بر روی یوتوب قرار گرفته است.ان شاء الله که مورد رضایت حضرت حق تعالی قرار گیرد ![]() قسمت اول: دانش مخفی ابوهریره -سرنوشت هیتلر و ابهاماتی درباره مرگ او -پیشگویی های پیامبر اعظم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره جنگهای جهانی آخرالزمان دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت اول حجم: 25 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?5d21cqaxzsq1sv4قسمت دوم: مصر و بابل -بررسی چند حدیث پیرامون مصر و عراق و شام و حاکمان آنها -بررسی 3 حاکم مهم منطقه شام در هنگامه ی ظهور.ابقع، اصهب و سفیانی -اشاره به نکات دیگری مانند ورود غربی ها به مصر ، گنجینه های ذوالقرنین و بارش خون از آسمان دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت دوم حجم: 40 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?ys5swq18h6f5qqb====================================================================================================== قسمت سوم: شهر قم و مرد قمی -بررسی 2 روایت مهم در مورد شهر قم و مرد قمی و یارانش -شباهتهای عجیب رفتاری بین پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و مرد قمی دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت سوم حجم: 30 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?qasdma05ds9kgeq====================================================================================================== قسمت چهارم: شیصبانی و تخریب قبور اهل بیت -بررسی شخصیت احتمالی شیصبانی -اشاره به تخریب قبور اهل بیت و مساجد شیعیان دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت چهارم حجم: 30 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?aoc5us85gf4o9d0====================================================================================================== قسمت پنجم: امر مهم یمانی -اشاره به نقش خراسانی و یمانی در منطقه -ویژگی های شخصیت یمانی دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت پنجم حجم: 40 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?m0e4esd2zzf4kae====================================================================================================== قسمت ششم: خراسانی و شعیب بن صالح -گفتاری درباره مستکبران -ویژگی های شخصیت خراسانی و شعیب دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت ششم حجم: 30 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?n92u2vcse3kbbbx====================================================================================================== قسمت هفتم: عبدالله شاه و خروج سفیانی در سوریه -بحثهای جالب بین معمر قذافی و عبدالله عربستان -بررسی نحوه خروج سفیانی در سوریه دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت هفتم حجم: 20 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?gd5ge4cz3ki1adgزیرنویس شده توسط: علائم ظهور چند نکته : 1-همانطوری که در ابتدای فیلم هم گفته شده ، هیچکس ادعا ندارد مطالب ذکر شده در آن 100% صحیح است و آن را نباید وحی منزل قلمداد کنید(بنده هم فقط مترجم اثر هستم نه بیشتر) 2-لطفا قبل از تماشای مستند از اظهار نظر پیرامون آن خودداری کنید. 3-فعلا فقط همین قسمتها زیرنویس شدن.اگر استقبال شد، حتما بقیه قسمتها را هم زیرنویس کرده و برای دانلود می گذارم. 4-هرگونه اشتباه نوشتاری و معنایی که در ترجمه وجود داشت، دقیقا بفرمایید تا در آینده اصلاح شود. منتظر پیشنهادات و انتقادات سازنده شما هستم و من الله توفیق... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نظر من فیلم خیلی خوبی هست و واقعا حرفه ای ساخته شده انصافا ترجمه ی خوبی هم داره ولی من توصیه می کم قبل از دیدن فیلم اونهایی که ابوهریره رو نمی شناسند این مقاله رو بخونند اطلاعات خوبی درباره ابوهریره به شما می دهد این مقاله در سایت آقای دکتر قزوینی حدود دوسال پیش خوندم
آشنایی با چهره واقعی ابوهریره |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۴۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۴۵)idea نوشته است: سلام منم دیدم قسمت دوم خیلی عالی اشاره شده احادیث و پیشگوییممنون ![]() کدوم آیه منظورتونه.میشه دقیقتر اشاره کنید؟ (۲۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۳۳)najmeh نوشته است: به نام خداسلام.ممنون از لطف شما من البته محدث نیستم و نظر کارشناسی نمیدم.اما در حد خودم یک بحث کلی در این مورد ارائه میدم برای بررسی روایت یا نقل قولی باید هم ما قال رو مد نظر داشت هم من قال مسلما ابتدا باید ما قال رو بررسی کرد.زیرا ممکن است دروغی به پیامبر یا ائمه معصومین بسته شود!ما که علم غیب نداریم بدانیم آن را پیامبر گفته یا خیر برای اینکار هم آن نقل قول را با آیات قرآن و سنت و اجماع و عقل مقایسه می کنیم.از 2 حال خارج نیست.یا متناقض است که آن را در اکثر موارد به کناری میگذاریم حالت دوم می بینیم که با منابع شیعه تناقضی ندارد یا حتی توافق دارد.اما برای اطمینان بیشتر سراغ من قال می رویم تا مطمئن شویم عمل مهمی را به خاطر ضعیف السند بودن یا مشکل دار بودن راوی انجام ندهیم مطالبی که به نقل از ابوهریره نقل شده اولا که هیچ مخالفتی با دستورات الهی ندارد و ناسازگاری خاصی با منابع شیعه ندارد. ثانیا به ما دستور خاصی نمی دهد که در اطاعت از آن مردد شویم. بیشتر یک پیشگوییست که در آخرالزمان 3 جنگ جهانی خواهد بود و کسی که جنگ دوم را آغاز می کند این مشخصات را خواهد داشت(که این مطالب هم مختص همان قسمت اول مستند است و در سایر قسمتها احادیث از او نقل نشده) پس حداقل به نظر من مطالب نقل شده از ابوهریره ، منفعتی نداشته باشد ، بی ضرر است |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۳۷ توسط idea.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:کدوم آیه منظورتونه.میشه دقیقتر اشاره کنید؟این قسمت البته معلوم نیست دقیقا ایه هست یا نه ... ![]() قسمت سوم دارید روش کار مکنید و میزارید دیگه انشاالله ![]()
|
|||
|
|
۰:۴۲, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:قسمت سوم دارید روش کار مکنید و میزارید دیگه انشاالله ShyBlushحتماعلائم ظهور قسمت سوم رو هم میگذارند. ما منتظر سومیش هستیم علائم ظهور جان 3 تاییش کن ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
قسمت اول ترجمه بسیار خوبی داشت،
هرچند من امروز خیلی هول و تند دیدم،اما خیلی خوب بود... خدا قوّت.. |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام...تشکر وخسته نباشید.... بقیه اش رو هم زحمت بکشید بگذارید بگذارید...خدا قوت
|
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
با سلام وتشکر
به نظر مستند خوبی میاد.فقط کاش فایل زیرنویس ها رو هم میزاشتی. چون من مقایسه کردم کیفیت فایلهایی که گذاشتید از کیفیت فایلهای اصلی پایین تر هست اونطور میتونستیم لینکهای اصلی رو دانلود کنیم |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشید.
واقعان نمیشه کیفیت فایلها رو بالا برد سایزش خیلی کوچیکه و چون در مورد سانسور ها تو این سریال خیلی بحث شود می خوام بگم اگر جایی واقعن تصاویر مهم بود سانسور نکنید چون این که فایل خامش موجوده؟
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۰:۱۳ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه همراهان
قسمت سوم را قرار دادم.لطفا به این نکات جدا توجه کنید 1: این مستند در اواخر سال 88 ساخته شده.پس هیچ تاثیری از مستندهای ایرانی که سال 89 ساخته شدن نگرفته 2:مسلما موارد ذکر شده هیچ قطعیتی ندارد و احتمالیست.منابع احادیث هم که ذکر شده (۲۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۳۳)reza63 نوشته است: با سلام وتشکرسلام دوست عزیز یکطوری میگی کیفیت پایینتره انگار کیفیت اصلیش HD بوده اکثر فیلمهای پخش شده قدیمی است و چیز زیادی از دست نرفتهدر مورد زیرنویس هم بعد از پایان پروژه و رفع نواقص ، حتما زیرنویس منتشر می شود با تشکر از آقای G.M که یک مورد اشتباه در ترجمه رو گزارش دادن (۲۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۱۱)DOROOD نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید.با سلام و تشکر بعید می دونم جایی به سانسور نیاز داشته باشه.حالا یه 2-3 ثانیه به جایی بر نمیخوره... دوستان من چند روزی درگیر کارهای شخصیم هستم.زیرنویس قسمت چهارم رو هنوز شروع نکردم و اگر خدا خواست حدود یک هفته دیگر شروع می کنم از همتون تقاضا دارم بنده رو در دعاهای خودتون به یاد داشته باشید یا علی |
|||
|
|
۲:۵۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خیلی خیلی عالی بود
فقط یه نکته وقتی انسان مستقیما در مقابل شیطان می ایسته و مستقیما برای خدا یه کاریو انجام میده، حتی اگه باهاش مقابله هم بکنن و اونو تحت فشار هم قرار بدن، باز هم باید به راهش ادامه بدهد. چه برسه به وقتی که ازش تشکر هم میشه هرچند این تشکر ها کم باشن. تلاش بی وقفه ی شما ( علایم ظهور) واقعا قابل ستایشه ، و واژه ها و کلمات قدرتشون برای تقدیر از شما بسیار کمه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراخوان برای ترجمه سریال دوم عبدالله هاشم | علائم ظهور | 138 | 87,109 |
۱۵/دی/۹۴ ۱۸:۴۲ آخرین ارسال: Anti gods |
|
| فصل سوم مستند تا ظهور | ta-zohoor | 7 | 5,151 |
۴/شهریور/۹۱ ۰:۰۸ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| مستند تکاندهندهٔ «بحرین: فریاد در تاریکی» +لینک دانلود | vahrakan | 0 | 1,597 |
۱۶/تیر/۹۱ ۱:۰۴ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| دانلود مستند تا ظهور | Elia | 11 | 7,642 |
۲۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| ساخت مستند ظهور جدید | loneassassin | 24 | 12,246 |
۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۲ آخرین ارسال: ELENOR |
|

![[تصویر: Age%20of%20Appearance.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/AgeofAppearance/Age%20of%20Appearance.jpg)

![[تصویر: Test.jpg]](http://up.vivadl.com/uploads/Test.jpg)