کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلب گفتن ادب است یا بی ادبی؟
۲۱:۳۳, ۱۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

چند شب پیش سر این کلب گفتن بحث پیش اومد

میخوام خیلی منطقی یچیزی رو بگم خواهشا بدون تعصب روش فکر کنید

..........وقتی با آقایون بحث می کنیم وقتی میخوان منطقی ترین جواب رو مطرح کنند میگن سگ فلان صفت رو داره و ....

حالا سوال اینجاس مگر انسانی که دارای چنین صفاتی است وجود ندارد برای الگو که خود را به سگ تشبیه کنیم؟

من اسم نمیبرم چون در این تاپیک بهشون بی احترامی میشه

اما واقعیت رو بگم

من رو این قضیه فکر کردم به این رسیدم

اگر حرفم غیر منطقی بود بگید

امام خمینی یه عبارتی دارند در مورد حضرت بقیه الله ارواحنا لتراب مقدمه الفداء

همین عبارت تراب مقدمه رو خود ایشون زیاد بکار میبردند

حقیقا راه رو بهمون نشون میده

اون جمله اینه

من نمیتوانم اسم رهبر روی ایشان بگذارم،بزرگترازاین است،نمیتوانم بگویم كه شخص اول است برای اینكه دومی دركار نیست، ایشان رانمی توانیم ما با هیچ تعبیری تعبیركنیم الا همین كه مهدی موعود است،آنی است كه خدا ذخیره كرده است برای بشر

بحث من اینه

شما وقتی خودتو سگ میخوانی یعنی خودتو جلو امام حسین عددی میبینی و میگی من در برابرشون سگم!!!

در حالی که خود همین این یه بی احترامیه!

اصلا دومی وجود نداره

یک نفر بیشتر وجود نداره...

.............

اصلا شما نباید خودتو ببینی چه برسه به اینکه یه مقام و منصبی برا خودت در نظر بگیری

و این رو هم بگم که این نه از روی تواضع بود نه غلو بلکه عین واقعیت است که بعد از مرگ معلوم خواهد شد

اگر حرفم اشتباهه بگید

طیف افرادی هم که خیلی اصرار دارند روی این قضیه کلب گفتن رو هم بررسی کنید

البته این حرفایی که زدم نه اینکه من عارفم به امام حسین

فقط خواستم در حد عقل کم خودم یه مطلبی رو گفته باشم

این شعر آقای بُرقعی رو گوش کنید با تاپیک مرتبطه

مخصوصا مصرع دوم بیت 3

یا علی مدد

شعر بالا دلیل من نبود!

گفتم اهل دل گوش کنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، help me ، سیمرغ ، یاســین ، مجنون العباس ، Behnam-Az ، السا ، Bahar ، ساقی ، neyestan23 ، m.hossein ، مرغ باغ ملکوت ، عشقم کربلا ، حوریه سادات ، حضرت عشق ، مجید املشی ، مصطفي مازح7610 ، رهگذر. ، میثم.ح ، لبخند خدا

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۹, ۱۶/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۳ ۳:۰۰ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #61
آواتار
باسلام

اتفاقا چند وقت پیش بنده دراین رابطه مطالعاتی داشته ام که سعی میکنم اطلاعاتی که دراین زمینه جمع آوری کردم دراختیارشما عزیزان هم درچند ارسال قراربدم,البته لازم به ذکراست که دیدگاهها دراین زمینه متفاوته اما من تصمیم داشتم اول نظر اهل بیت وبزرگان را در وصف این حیوان و به کاربردن نام ویا نسبت دادن حرکات بخصوص آن به انسان مطلع بشوم:

درنامه ای امام علی ع خطاب به عمروعاص میگویند:

تو دین خود را در پیروی از کسی قرار دادی که گمراهی اش آشکار است و چون سگی گرسنه بدنبال پس مانده شکار شیر هستی,به بخشش او نظر دوختی که قسمت های اضافی شکارش را به سوی تو افکند...
نهج البلاغه.نامه۳۹

در این نامه علاوه براینکه امام , عمروعاص دشمن خود را به سگ تشبیه کرده اند, صفت کاسه لیسی سگ را امری مذموم و قبیح توصیف میکنند و این برخلاف نقل منتسب به ایشان است که موضوع آن ۱۰ خصلت برجسته و ممدوح سگ است که اخیرا تبلیغ و ترویج میشود.

ودر بحارامام صادق ع میفرمایند:شیعتی من لم یهر هریر الکلب و لم یطمع طمع الغراب ...
بحارالانوار.ج۱۵.کتاب الایمان ص ۱۵۰

شیعه من کسی است که مانند سگ عوعو نمی کند و مانند کلاغ طمع نمی ورزد....

با توجه به همین دومورد,نظر اهل بیت در خصوص این شعروامثال این چه میتواند باشد؟

من سگِ عوعو کنِ مخمور از یک باده ام/بعد ولگردی به آقایم حسین دل داده ام/
گر زبانم از دهان افتد برون، عاقل بدان/بس که بهرش پارس کردم از نفس افتاده ام/...

ادامه دارد انشالله...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، captaincharisma ، m.hossein ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، رهگذر.
۱۱:۱۶, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #62
آواتار
با عرض معذرت از اینکه میان بحثتان وارد می شوم، تنها یه نکته ای را خدمتتان عرض کنم.

یک از مهمترین دلایلی که بعضی خود را اینگونه میخوانند، فرار از مسئولیت است. شیعه و محب امیرالمومنین مسئولیت دارد، هر لحظه زندگی اش باید در حرکت و تکاپو به سمت مقصد باشد. و حتی نه تنها خود به حرکت برود بلکه دست دیگران را بگیرد و به سمت سعادت نهایی رهنمون شود و .....

اوهههه. کی میره این همه راه را. اصلا کی حوصلشو داره که بخواد بصیر باشه و به دیگران هم بصیرت بده، کی سوادشو داره، بی خیال بابا. بگذار ما همین واق واق هایمان را بکنیم و خوش باشیم.

پ ن : آقا امام زمان منتظَر می خواهد، شیعه میخواهد نه سگ و مست و لا یعقل و ولگرد و.....

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، m.hossein ، سیمرغ ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، نورالسادات ، مجید املشی ، رهگذر.
۱۶:۲۲, ۱۶/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ توسط آیات.)
شماره ارسال: #63
آواتار
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۸)عبدالرحمن نوشته است:  در عالم ذر که ولایت به همه عرضه شد یک سری زودتر و یک سری دیرتر قبولش کردند

اونایی که رجس داشتند مثل خوک و سگ این ولایت رو با اکراه قبول کردند (این تیکشو دقیق یادم نیست)

ولی نجاست اشیاء دقیقا با بغض اهل بیت نسبت داره

دشمنای اهل بیت یعنی 310 و 231

قطمیر (سگ اصحاب کهف) هم به دلیل همراهی با اولیا خدا اینطور سربلند شد و در آخرت هم از جلد سگ در میاد

سلام

من از این موضوع اطلاعی ندارم اما شما بدون مدرک وسند معتبر یک حرفی رو میگید که فقط خداوند خالق رحمن از آن خبر دارد

مدارک رو ارائه بدهید...

(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۰)أین المنتظر نوشته است:  من با اینکه خودم گفتن این کلمات رو توسط بعضی افراد اصلا قبول ندارم (اون هم نه با نظر شخصی خودم. چون اولا کسی نیستم ثانیا به درجه ای از اجتهاد نرسیدم که بخوام این چیزها رو نقد کنم. بلکه با حرف بزرگان و مرجع تقلیدم به این نتیجه رسیدم)، اما این دلایلی که برادرم عبدالرحمن مطرح کرند، برای من زیاد قابل هضم و قانع کننده نبود. احساس میکنم دلیل قانع کننده تر گیر نیاوردیم ، از خود بافتیم. قصد توهین ندارمااااا. ولی من این دلایل رو یک جور دلایل خودساخته ، طوری که انگار زور زدیم تا به این دلیل رسیدیم،میدونم.
فکر کنم بشه دلایل منطقی تر و سطح پایین تر و ملموش برای همه افراد هم ذکر کرد.
شاید هم اینها درست باشه و سطح فکری من هنوز به این نکات نرسیده...

موافقم

دلایل غیر عقلانی وغیر منطقی واحساسی که اگر بخوام توضیح بدهم وارد مباحث فلسفی میشیم ومفصله ؛اگر اجازه هست در تابیک جداگانه با آن پرداخته شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
۱۳:۵۴, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #64
آواتار
به نام الله

درادامه بحث:

حضرت امیرالمومنین ع درخطبه ٧٢نهج البلاغه میفرمایند:
مگر مروان پس از کشته شدن عثمان با من بيعت نکرد؟ اما مرا به بيعت او نيازي نيست! دست او دست يهودي است، که اگر بيعت کند، در نهان بيعت را مي‏شکند، آگاه باشيد، او حکومت کوتاه مدتي خواهد داشت، مانند سگي که با زبان, بيني خود را پاک کند. او پدر چهار فرمانرواست (قوچهاي چهارگانه) و امت اسلام از دست او و پسرانش روز خونيني خواهند داشت.

موردجالب دیگه برای من ،تشبیه دروغگويان به سگ درکلام الهی بود(سوره اعراف ٢٨):

ولوشءنا لرفعنه بها ولکنه اخلد الی الارض و اتبع هواه,فمثله کمثل الکلب,ان تحمل علیه یلهث او تترکه یلهث,ذلک مثل القوم الذین کذبوا بآیتنا ,فقصص القصص لعلهم یتفکرون.

واگرمیخواستیم او(بلعم باعورا) را با این آیات و علوم الهی بالا میبردیم ولی او به پستی گرایید و از هوای نفس خود پیروی کرد.مثل او همچون سگ است که اگر به او حمله کنی زبانش را بیرون می آورد واگر او را به حال خود واگذاری,باز زبانش را بیرون می آورد(گویی چنان تشنه دنیا است که سیراب نمی شود)این مثل گروهی است که آیات ما را تکذیب کردند.این داستان رابرای آنها بگو,شاید بیندیشند.

وپیامبراکرم ص روزی فرمودند:
انی رایت کلبا یلغ فی دمی.
درخواب دیدم سگی در خون من دهان میزد. سپس فرمودند,مراد از خون فرزندم حسین است و مراد از سگ قاتل اوست.
موسوعه امام حسین.ج۳.ص۵۵

ودرکامل الزیاره هم خواندم هنگامی که امام حسین (علیه السلام)از عقبه البطن بالا رفتند,به یاران خودفرمودند:من خود را کشته میبینم. گفتند چرا یا اباعبدالله؟
فرمودند:به خاطر رویایی که دیدم.
پرسیدند چه بود؟
فرمودند:دیدم که سگهایی مرا گاز میگیرند و بیشتر از همه سگی سیاه و سفید مرا گاز میگرفت.

ادامه داردانشاالله...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Bidel.s ، مجید املشی ، هادی... ، یاســین ، آیات ، عبدالرحمن ، m.hossein ، رهگذر.
۲۲:۰۵, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #65
آواتار
سلام
البته افرادی که میگن ما سگیم در واقع وجه شبه اشون وفاداری یا حتی بی مقداری هست وگرنه کسی بگه فلانی عین شیر هست به معنی این نیست که یال هم داره

اما اسلام اومد ما سلمان بشیم،منا اهل البیت بشیم نه سگ
خدا اگه میخواست سگ بیافرینه،ما رو سگ میافرید
حالا بماند(جسارت نشه خودمو میگم) اینقدر رذیلت اخلاقی دارم که حتی جرئت نمیکنم بگم من سگ اهل بیتم.

اما در کل همون ایه "راعنا " در قران کافیه که کسی قانع شه از این کلمه استفاده نکنه.اگرم اینقدر فروتن و متواضعیم لزومی نداره در جمع مطرح شه،ته دلمون میگیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، رهگذر. ، عبدالرحیم ، Ali#59
۹:۴۶, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #66
آواتار
سلام
يه مداح خيلي خيلي معروف كه تو خيلي از مدح خوانيهايش خود و سينه زنان رو سگ خطاب ميكنه كه بازخورد نامناسبي در شبكه هاي وهابي و دشمنان اهل بيت داره.. نميدونم چطوري ميشه به ايشون تذكر داد. البته تا جايي كه شنيدم ايشون اينقدر دور از دسترس هست كه حتي اگه بشه تماسي هم با ايشون گرفت اين انتقاد رو .... بگذريم.
در چند تا از كليپهاي صوتي و متاسفانه تصويري ايشان كه در بيت اول اشاره ميكنه من سگ دوره گردم.... متاسفانه سينه زنان يكصدا و با هماهنگي فرياد ميزنند.. عو عو عوو .... و تا انتهاي سينه زني ادامه دارد. (بلا تشبيه نعوذذ باا... ذكر يا حسين كه هنگام سينه زني ادا ميشود) در چند تا كليپ و مدح ديگه هم ديدم اين مطلب رو. پسر من مداي و صداي اين مداح رو دوس داره چطوري بيام اين مطلب رو براش جا بندازم ؟؟؟
پدر من با ديدن اين صحنه ها و همچنين افرادي كه در بين الحرمين قلاده ميبندن و رو زمين راه ميرن ميگن كه امام حسين (علیه السلام) سگ نميخواست. يار با وفا و با شعور ميخواست. امروز هم همينه امام زمان روحي فدا افراد خبره و باهوش ميخواد. نه سگ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سید ابراهیم ، m.hossein ، عبدالرحمن ، رهگذر.
۲۰:۰۵, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #67
آواتار
فرازی از زیارت اربعین

نقل قول از امام صادق(علیه السلام) خطاب به خداوند متعال

وَبَذَلَ مُهْجَتَهُ فيكَ لِيَسْتَنْقِذَ عِبادَكَ مِنَ الْجَهالَةِ وَحَيْرَةِ الضَّلالَة

مهجه* خود را در راه تو داد تا بندگانت را از جهل و نادانی و حیرت گمراهی برهاند......

*خون داخل قلب قربانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصطفي مازح7610 ، m.hossein
۱۳:۰۸, ۲۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #68
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

من واقعاٌ نمیتونم درک کنم چرا بعضی اینقدر به دنبال روشنفکرنمایی از سر عدم برخورداری از فهم صحیح هستند ...
آقا بس کنید دیگه ...
بعد از مدتها اومدیم یه سر به تالار بزنیم ببینیم چه خبره,بازم همون خزعبلات تکراری ...
یعنی واقعاٌ اینقدر فهم این موضوع و تمییز بین بکارگیری یک اسم و صفت واحد در دو جمله منفک از هم سخته ؟؟؟
چقدر اظهار فضل آبکی برای بدست آوردن یک جایگاه مجازی که در عالم واقع ازش بی بهره هستیم ...
یعنی واقعاٌ نمیتونین درک کنین سگی که حضرت امیر در هجو عمرعاص بکار میبرن با سگی که در موعظه برای دوستان به کار میبرن فرق میکنه ...
الله اکبر ...
هی تکرار , هی تکرار ...
کی رفت از حرم اهل بیت دفاع کنه ؟ خوب معلومه , فقط مقلدین آیت الله خامنه ای و همفکرهای آقای عبدالرحمن ...
عجب گیری کردیم ...

بسته به موی رقیه ام
عاشق روی رقیه ام
هر کی میخواد بزار هر چی بگه

من سگ کوی رقیه ام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، نجف آبادی
۱۴:۰۰, ۲۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #69
آواتار
بهتر نیست به جای برچسب زنی"نداشتن فهم صحیح" به مخاطب ،ادله منطقی بیارید و نه احساسی
خزعبل؟
بنده که خودمو صاحب نظر نمیدونم اگه نقلی هم اوردم از استاد قرانم بود که چندین ساله دارن به طور اکادمیک قران پژوهی میکنن ،ایات قران برای 1400 سال پیش نیست برای زندگی فعلی ما هم هست
ایه راعنا رو تا حالا دیدین؟
اتفاقا برای منم عجیب بود که سر یه همچین موضوع بدیهی هنوز داره بحث میشه
ببخشید حتی سگ بودن اهل بیتم لیاقت خاصی میخواد،سگ موجودی که بهش اعتنا هم نکنی میاد دنبالت
واقعا کی جرئت میکنه بگه من اینقدر عاشق اهل بیتم که اگه هزاران بلا سرم بیاد اگه هزار بار روزی بخونمشون و جوابی نشنوم بازم مریدشونم
حداقل در سطح ادمایی مثل ما میتونم بگم هیچ کس
نه اینکه این جماعت از اولیا الله باشن

در ضمن همون اهل بیت علیه السلام فرمودن که خوش سخن و خوش اخلاق باشیم،فکر کنم به این قول عمل کنیم اونا بیشتر ازمون راضی باشن تا اینکه سگشون باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، m.hossein ، مجید املشی ، عبدالرحمن
۱۸:۴۵, ۲۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #70
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

یاسین نوشته است:بهتر نیست به جای برچسب زنی"نداشتن فهم صحیح" به مخاطب ،ادله منطقی بیارید و نه احساسی
خزعبل؟
بنده که خودمو صاحب نظر نمیدونم اگه نقلی هم اوردم از استاد قرانم بود که چندین ساله دارن به طور اکادمیک قران پژوهی میکنن ،ایات قران برای 1400 سال پیش نیست برای زندگی فعلی ما هم هست
هر کسی از ظن خود شد یار من ...
نمی دونم شما چرا به خودتون گرفتین ؟؟؟
من منظورم با دوست عزیزی بود که نمی دونم فرمایشات حضرت امیر رو از وسط کدوم مطلب(بدون در نظر گرفتن موضوعیت در بحث)کپی پیست کرده بودند ...
ایضاٌ برادر عزیز,آقای عبدالرحمن که تمام مطالب رو فقط با گفتن جمله "در رد این مطلب همین بس که فلان و فلانی و فلانی از این حرف حمایت کرده اند" رد یا تائید می کنن ...
با استدلال ایشون نعوذبالله میشه تمام آیات قرآن رو رد کرد,چرا؟خوب معلومه دیگه در رد این آیات همین بس که آدم منحوسی همچون ابوبکر البغدادی از آنها حمایت میکنه و با استفاده از آنها آدم میکشه ...
و نکته جالبه دیگه هم اینه که تمام اکابر علمای اسلام و تشیع مثل مرحوم آقای کمپانی و خواجه نصیرالدین طوسی و آیت الله وحید خراسانی و علامه حسن زاده آملی انسان و جایز الخطاء هستند و امکان داره در این مورد اشتباه کرده باشند به غیر از ایشون ...

یاسین نوشته است:ایه راعنا رو تا حالا دیدین؟
بله دیدم خواهرم,دیدم ...
خدا انشاالله شیخ محسن قرائتی رو حفظ کنه,خدا پدر و مادر ایشون رو قرین رحمت کنه که این داستان رو نقل کرد وگرنه خدایی من نمی دونم دوستان حرف دیگری برای گفتن پیدا می کردن یا نه ...

یاسین نوشته است:در ضمن همون اهل بیت علیه السلام فرمودن که خوش سخن و خوش اخلاق باشیم،فکر کنم به این قول عمل کنیم اونا بیشتر ازمون راضی باشن تا اینکه سگشون باشیم
اگر توانش رو داشته باشیم صد البته همینطوری است که شما می فرمائید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، انتصـار ، نجف آبادی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا