|
خنده چیست، حلال چیست
|
|
۶:۰۷, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام آنکه بندگیاش تمام شادی است
ای خوش منادیهای تو در باغ شادیهای تو - - - - بر جای نان شادی خورد جانی که شد مهمان تو
سلام فکر میکنم لزومی به توضیح نباشه که تمام بدبختی ما در عقبنشینی روزبهروز فرهنگمون از اصول اسلامی، حاصل بیتفاوتیمون هست نسبت به همهنوع نافرمانی از حکم الهی، یا حتی پذیرش یا گسترش اونها. با خودم گفتم چه خوب میشه اگر بتونیم تمرینی عملی داشته باشیم در تالار، از توجه به چگونگی فرهنگسازی با گفتهها و مطالب. فرهنگسازیای که چه بخوایم چه نخوایم، در هر حال، با هر نوشته یا مطلبی، خودبهخود صورت میگیره. فکر میکنم بخشی از این تمرین رو میتونیم اختصاص بدیم به مبحث ثقیلی تحت عنوان Barresi ta peak D' be estela halal (ترجمه: بررسی تاپیک خندهی بهاصطلاح حلال) که در دانشگاههای هیچکجا درس داده نمیشه. خیلی ساده بعضی موارد رو بررسی میکنیم بدون هدف محاکمهی آورندهی مطلب، بدون هدف محاکمهی آورندهی مطلب، تأکید میکنم بدون هدف محاکمهی آورندهی مطلب. و بعد بررسیاش میکنیم(بدون هدف محاکمهی آورندهی مطلب). |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۴, ۲۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۲:۱۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۳ ۱۵:۰۹)رضوانه نوشته است: آقای محترمتوضیح داده بودم که اشکالش چیه و آگاهی داشتن ازش در چه صورتهایی میتونه رخ بده و چه اتفاقی در صورت رعایت نکردن رخ میده و ... که شما اصلاً گوش ندادید. فقط میتونم شما رو ارجاع بدم به تاپیک برادر عزیزم که یک وجهش «ورع و لزوم ترک امور شبههناک» بود(و یک وجه دیگرش تأکید بر موضوعی بود که قبلاً با بنده مطرح فرموده بودن و برای بنده تذکری بود). |
|||
|
|
۲:۳۶, ۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۱:۱۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
تخریب کشور خود:
گوگل اگه ایرانی بود، وقتی یه چیزی رو سرچ می کردی اول می پرسید «می خوای چیکار؟» بعد که توضیح می دادی می گفت «حالا خیلی واجبه؟» اگه جوابت مثبت بود می گفت «خعله خب بابا!» جملات مانند یک گفتگو با یکی از اطرافیان هست، و نه یک درخواست کاری از یک کارمند. بنابراین بر همگی ما مسلم هست که اگر بعضی افراد اینطور هستن، دلیل نمیشه کلّ ملیت ایرانی رو فاقد همیّت و پشتکار و تنبل و بیحوصله به حساب بیاریم. اصلاً مگه افراد تنبل مختص ایران هستن؟ اگر برخلاف حالت جملات بگیم این یک درخواست کاری هست، باید بگیم البته در کشورهای مترقی در اقتصاد مدیران محافظت بیشتری از بهرهوری میکنن و چنین رفتارهای غیرمسئولانهای "بهتر" کنترل میشه و اصلاً یکی از دلایل مهم ترقیشون هم همین هست("بهتر" کنترل میشه، نه کامل، ابداً). اما باز هم در اون صورت هم این جمله یک ایراد مدیریتی خواهد بود، و مسلماً در کشور بههیچوجه عمومیت نداره و چیزی نیست که به ملیت ایرانی ربط داده بشه. در جوکها متلکهایی از این دست زیاد دیده میشه، و همچنین جوکهایی که به آشکارا متلکی به فهم و شعور یک ایرانی هستن، و اون رو در مقابل باقی دنیا احمق فرض میکنن، در حالی که کاملاً دور از واقعیت هست. حتی متلکهایی دیده میشه به توان مهندسی یک ایرانی(اونها که ابتکارات بسیار ابتدایی رو به عنوان "شاهکار مهندسان ایرانی" عنوان میکنه، در تقابل با ساختههای صنایع تکنولوژیک). |
|||
|
|
۴:۴۰, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
بالاخره آخرش نفهمیدم چی شد چشمام کور شد یک ساعته دارم ارسالها رو میخونم انگار قرار نیست درست بشه
بهتون بگم من کور بشم تقصیری شماهاست! |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,750 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,897 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,579 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,882 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,100 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|