|
سرگرمی اسلامی در خانواده
|
|
۱۱:۲۳, ۲۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۱:۲۵ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام الله
سلام به شما خواننده عزیز اجازه میخوام خیلی سریع برم سر اصل مطلب . تو جمعی بودم و چند تا جوان بودیم و در حال گفتگو که یکی از دوستان رفت و ورق آورد و پیشنهاد داد که شروع به بازی کنیم . البته ایشان هم از افراد اهل نماز و روزه بودن اما یکی از بزرگترها تو جمع مخالفت کرد . و حتی سرگرمیهایی مثل شطرنج و تخته نرد و مثل اینها رو هم بسیار تقبیح کرد ! دیگران گفتند : ما که قصد گناه نداریم و فقط سرگرمی برای جمع بودن دور هم و وقت گذرانی است ! اون بزرگتر فامیل بر مخالفت خودش اصرار میورزید حالا سوالی که دیگران مطرح کردند این بود که :شما که ادعای دین و مذهب داری , چه سرگرمی به جای اون سرگرمیهای غیر شرعی پیشنهاد میکنی ؟ سوال من از شما دوستان همینه : شما که ادعای دین و مذهب داری , چه سرگرمی به جای اون سرگرمیهای غیر شرعی پیشنهاد میکنی ؟ [b] در ضمن دوستان من میدونم که خواندن قران و مفاتیح و شنیدن ذکر مصیبت و یا .... خوبه اما واقعا برای یه جوان امروزی که اومده تو مهمانی تا کمی گپ بزنه و سرگرم باشه و از فشارهای درسی و اجتماعی امروزه , فراقتی حاصل کنه , شما چه سرگرمی بر اساس دین میتونین بهش پیشنهاد کنید ؟ ضمنا سرگرمیهایی مطرح بشه که مثلا در منزل و جلسات مهمانی بشه سراغش رفت و دیگه اینکه خواهشا پیشنهاد اسکی در سواحل بالی یا سفر به دور اروپا و غیره ...... رو ندید . خودم میدونم که در عصر شکوفایی اقتصادی , این تفریحات کاملا در دسترس همه هست ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۱, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۲ ۰:۵۹)revenger نوشته است: یه بازی توپ هم خودم اختراع کردم در حین سفر به مشهد با بچه ها عجب؟؟؟؟!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من مدتها دنبال مخترع این بازی بودم نگو آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم!!!!!!!! ![]() دیگه مثل اینکه بنده نیز دوباره باید پرده از چهره بردارمو بگم همین بازی گلف هستا که خاستگاهش اسکاتلنده کار بنده و هیئت همراهمه،البته ریا نباشه |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ای بابا چرا این یکی بازیو یادتون رفت؟؟؟!!!
. . . . . . . . . . .. . . .. . . . . . پــــــــــــــــــــــــانتومیم ![]() خودتون قشنگ توجیهید دیگه! دو تا گروه میشید و هر بار از هر گروه یه نفر انتخاب میشه و میره گروه مقابل تا بهش بگن پانتومیم چه کار یا کلمه ای رو باید بازی کنه!!! واااااااااای ما که در این موراد به گروه مقابل رحم نمیکردیم! ![]() کلماتی که به ذهن تاریخ هم نمیرسه!!! ![]() بعد اون بنده خدا اون وسط بال بال نمیزد!!!نمیدونست چه مدلی منظورشو برسونه ما هم فقط دلمونو میگرفتیم میخندیدیم ![]() این بازی خیلی خوبه! بعضی ها واقعا توی انتقال مفهوم خیلی قوی عمل میکنن تازه تواناییتون رو در صحبت کردن با زبان بدن(body language) هم بالا میبره ![]() دو نمونه از چیزایی که گفتیمو بگم بخندید ![]() پدر پسر شجاع! (چقدر خوب یکی از بچه ها اداشو درآورد، تو دو تا حرکت همه فهمیدن خودتون تصور کنید دیگه چه جوری اداشو درآورد!!1)حاچ زنبور عسل! |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ولی هر چی بگیم، اون بحث های سیاسی یه چیز دیگه ست
![]() ![]() ![]() مخصوصا اون قسمتی که یه فامیل چهل پنجاه سالتون شما رو میگیره براتون صحبت میکنه داره توجیه تون میکنه ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی حال میده جــــــــون من به صحبتهاشون گوش بدید باهاشون مخالفت نکنید ناراحت میشن![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بازی دوز هم خیلی مزه میده به شرطی که یه صفحه بزرگ 60 راهی درست کنید تا با سختی زیاد بشه بتونی دوز کنی
|
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نام الله
سلام دوستان خودمم یه پیشنهاد دارم . بازی کانتر استریک , یه ورژن پرتابل داره که حدود 64 مگ هستش و با کمترین سیستم های کامپیوتری هم اجرا میشه ! اگر هم مودم ADSL دارید میتونید توسط همین مودم یه شبکه درست کرده و با هم این بازی رو انجام بدید . خیلی لذت داره البته نه باندازه COD4 ) COD 4 یه سیستم قوی میخواد )یه از طریق به اشتراک گذاشت وای فای لپ تابها میتونید شبکه مجازی در منزل درست کنید و کانتر استریک را بازی کنید . خلاصه از دوستانی که بازی های جمعی رو اینجا معرفی کردند ممنونم . گرچه کاش بطور تخصصی تر از طریق مراجع قانونی این قضیه پیگیری میشد ! اگر میگیم سرگرمی غیر شرعی نه .....پس باید شرعی اونو ارائه بدیم . اگر میگیم مانتوی تنگ و ساپورت نه ......باید لباس شرعی و ملی اراده کنیم . اگر میگیم عرفان کاذب و مکاتب دروغی نه .....پس باید عرفان اسلامی رو در جامعه به مردم بشناسونیم . اگر میگیم ماهواره نه .....اجناس لوکس خارجی نه .......موزیک غربی نه ......و غیره , پس باید معادل اسلامی اونو ارائه کنیم . از همه گی ممنونم .
|
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
یه قل دو قل؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زامبی کشی!! سرگرمی جدید در همه بازی ها!! | hamidreza_shab | 14 | 9,137 |
۲۳/مهر/۹۳ ۱۷:۵۳ آخرین ارسال: hamidreza_shab |
|
| چه نوع سرگرمی و چه زمانی حلال است؟ | Detector | 40 | 25,665 |
۳۱/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۵ آخرین ارسال: Detector |
|

حالا سوالی که دیگران مطرح کردند این بود که :
اما واقعا برای یه جوان امروزی که اومده تو مهمانی تا کمی گپ بزنه و سرگرم باشه و از فشارهای درسی و اجتماعی امروزه , فراقتی حاصل کنه ,