|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 46 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۹, ۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۳ ۱:۳۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #451
|
|||
|
|||
|
سلام
معماش رو بلد بودم ![]() البته خودم جوابش رو بهش رسیده بودم می گذارم اگر اشکال نداشت قبول کنید نقل قول:جواب بر اساس قانون مثبت در منفی منفی و منفی در مثبت منفی هست ، یعنی باید جوری سوال کنید که اگر دروغ گو بود راست بگه ، اگر راست گو بود دروغ بگه ، تا ما عکسش رو عمل کنیم |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۳ ۱۳:۵۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #452
|
|||
|
|||
|
روی کاغذ نوشتم....
فقط یه خرده تند نوشتم ببخشید!!! نگاه کنید گفتیم با هم آشنا هستن یعنی همو میشناسن پس میتونیم دروغگویی یکی رو از دیگری بفهمیم مثلا از یکی از نگهبانا بپرسیم اگر دوستت بگه این در٬ در آزادی نیست٬ جوابت چیه؟ یا بگین: اگر دوستت بگه این در٬ در آزادی هست٬ جوابت چیه؟ من حالت ها رو برای سوال دوم روی کاغذ نوشتم ببینید که اگر در حالت دوم٬ نگهبان جواب بده٬ خیر٬ یعنی این در مقابل در آزادیه و اگر بگه بلی٬ یعنی در دیگر در آزادیه اما در حالت اول اگر نگهبان جواب بده٬ بله٬ یعنی در مقابل در آزادیه٬ و اگر بگه خیر٬ یعنی در دیگری در آزادیه http:// s1.picofile.com/file/8124565834/...124704.jpg |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۳ ۱۷:۴۲ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #453
|
|||
|
|||
|
خانوم رضوانه خانم رنگ سفید پس کو؟
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #454
|
|||
|
|||
|
فانوس جان آجی شرمنده!
من با گوشی دارم مینوسم با گوشی هم اصلا نمیتونم فونتم رو تنظیم کنم یا رنگشو عوض کنم... شرمنده ام در کل اگر سفید ننوشتم |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۰:۰۶ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #455
|
|||
|
|||
|
پاسخ معمای 41 :
فافا : میره از یکی از نگهبانا میپرسه که به نظرت اگه ازون نگبانه بپرسم که راه نجات اونطرفیه بهم چی میگه؟ هرچی نگهبان گفت بر عکسش درسته. چطوری؟ فرض کنیم از دروغگوئه داریم میپرسیم. جواب اون نگهبانه آره هست ولی این نگبان چون دروغگوئه میگه نه.پس میفهمیم راه نجات اون طرفه. یعنی فرق نمیکنه که نگهبانی که میپرسیم ازش کی باشه چون جواب یه بار نقض میشه یکبارم ما نقض میکنیم تا جواب درست بشه. چطوری نقض میشه؟؟ چون جواب از دو نفر رد میشه که یکیشون دروغ گوئه و جواب و نقض میکنه. دل خسته : جواب بر اساس قانون مثبت در منفی منفی و منفی در مثبت منفی هست ، یعنی باید جوری سوال کنید که اگر دروغ گو بود راست بگه ، اگر راست گو بود دروغ بگه ، تا ما عکسش رو عمل کنیم خوب چی از این بهتر که بندازیمشون به جون هم پس می پرسیم "اگر اون نفر دیگه بود می گفت این در در چی هست؟" هر چی گفت یعنی عکسش درسته. یا مثلا می گیم اگر برم جای رفیقت می گه اون در در چیه ، هر چی گفت میشه در همون شخص. رضوانه : گفتیم با هم آشنا هستن یعنی همو میشناسن پس میتونیم دروغگویی یکی رو از دیگری بفهمیم مثلا از یکی از نگهبانا بپرسیم اگر دوستت بگه این در٬ در آزادی نیست٬ جوابت چیه؟ یا بگین: اگر دوستت بگه این در٬ در آزادی هست٬ جوابت چیه؟ من حالت ها رو برای سوال دوم روی کاغذ نوشتم ببینید که اگر در حالت دوم٬ نگهبان جواب بده٬ خیر٬ یعنی این در مقابل در آزادیه و اگر بگه بلی٬ یعنی در دیگر در آزادیه اما در حالت اول اگر نگهبان جواب بده٬ بله٬ یعنی در مقابل در آزادیه٬ و اگر بگه خیر٬ یعنی در دیگری در آزادیه امتیاز : فافا = 10 دل خسته = 8 رضوانه = 5 معمای 42 : یک چیستان به سبک قدیم : آن چيست كه خودش به اندازه يك انار و قدش به اندازه يك منار است! امتیاز =3 مهلت پاسخ گویی یک روز |
|||
|
|
۰:۵۴, ۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #456
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول: گوله نخ |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۶ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #457
|
|||
|
|||
|
پاسخ معمای 42 :
فافا : گوله نخ امتیاز = 3 معمای 43 : مجتبی 110 : یک زن در مراسم ختم مادر خود، مردی را می بیند که قبلا او رانمی شناخت. وی از او خوشش می آید اما هیچگاه از او تقاضای شماره نمی کند و دیگر آن مرد را نمی بیند. .چند روز بعد او خواهر خود را می کشد... به نظر شما انگیزه ی او از قتل خواهر خود چه بوده است؟ امتیاز = 5 |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #458
|
|||
|
|||
|
سلام
معمای آخر رو قبلا شنیده بودم ، نمی دونم توی همین تالار بود یا نه ، نمی دونمم که جواب داده شده یا نه. |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۳ ۰:۲۴ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #459
|
|||
|
|||
نقل قول:بلکه یارو رو تو مراسم خواهرش ببینه |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #460
|
|||
|
|||
|
با این که حدس می زنم اشتباه باشه جوابم ، اما خوب حدس می زنم خواهرش رو می کشه ، تا اون مرده دوباره بیاد مراسم ختم (چون آشنا بوده اما اون نمی شناختش و نتونسته شمارش رو بگیره)،فقط خیلی بی رحمانه است که برای یک شوهر یک خواهر ،خواهرش رو بکشه.
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,578 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)