|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 53 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۶, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #521
|
|||
|
|||
|
هر شب وقتی من میرم بخوابم معما مطرح میشه ،آخه چرا؟
|
|||
|
|
۱:۱۷, ۱۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۳ ۱:۲۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #522
|
|||
|
|||
|
معمای 48 :
۱۰۰ نفر آدم با هوش در یک سالن زندانی هستند. - حداقل یک نفر و حداکثر همه آنها دارای یک خال بر روی صورتشان هستند. - هیچ کدام از این افراد نمی دانند که آیا خود دارای خال هستند یا نه. - به آنها گفته شده که به ازای هر آدم خال دار یک شبانه روز (نه کمتر و نه بیشتر) مهلت دارند که آدم های خال دار از سالن بیرون بیایند. - این افراد نمی توانند هیچ ارتباطی با افراد دیگر موجود در سالن برقرار کنند. - تنها ارتباط موجود دیدن صورت افراد دیگر است. - به هیچ امکانی هم دسترسی ندارند که صورت خود را ببینند. پیام و آینه و …. ممنوع است. سؤال : با چه روشی ممکن است که فقط افراد خال دار در پایان مهلت تعیین شده از سالن خارج شوند؟یعنی یه رز فرصت هست که ادم های خال دار مشخص بشه که هر تعداد نفر بودن به همون تعداد اجازه ی مرخصی هست امتیاز نفر اول = 7 دوم = 6 نفرات بعدی = 3 متفاوت ترین جواب درست = 10 (۱۳/خرداد/۹۳ ۰:۳۶)دل خسته نوشته است: هر شب وقتی من میرم بخوابم معما مطرح میشه ،آخه چرا؟ چون من تو تالار شب کارم اما از این به بعد بین ساعت 11 تا 11 و نیم معما ها قرار داده میشه به جز امشب که گذشت خوبه ؟ |
|||
|
|
۱:۴۱, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #523
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:گفتیم حداقل یه نفر خال داره. |
|||
|
|
۲:۱۸, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #524
|
|||
|
|||
|
یه اشتباه کوچل داشتید
دقت کنید |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #525
|
|||
|
|||
|
حیف که وقت ندارم روش فکر کنم تا چند روز آینده
معما خوباش رو می گذارید وقتی من نیستم
|
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۳ ۱۴:۳۸ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #526
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه ببینم هیشکی خال نداره مث بچه ادم پا میشم میرم بیروناین دفه اگه حقمو ندید بیخیال میشیم میرم درسمو میخونم .
|
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #527
|
|||
|
|||
|
سلاممن به این نتیجه رسیدم ، اما وقت ندارم دیگه نمی تونم ادامه بدم احتمالا ، اگر غلط یا درست بود ببخشید
نقل قول:هر کسی تعداد خالدار هایی که می بینه رو یاداشت می کنه ، میبینه چند نفر رفتند بیرون ، اگر به تعداد خالدار ها رفته بودند بیرون و نفر آخر خالدار بوده باشه اعلام می کنه که تمومه و خودش هم خالدار حساب میشه اگر آخر خالدار نبوده باشه ، نمی ره بیرون و میگه خالدار نیست، چون نفر آخر اگر همین ترتیب رو انجام داده باشه ، و خالدار بوده باشه و اعلام اتمام نکرده باشه ، یعنی می دونسته اون فرد خالدار هست ، و اگر خالدار نبوده باشه ، یعنی خودش به حساب نمی اومده و نمی بایست به حسابش بیاریم. |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۶ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #528
|
|||
|
|||
|
پاسخ معمای 48 :
آرش : گه ببینم هیشکی خال نداره مث بچه ادم پا میشم میرم بیرون اگه ببینم یه نفر خال داره و نمیره بیرون حتما منم دارم که اون نمیره پس با هم میریم بیرون اگه ببینم دو نفر خال دارن دو شبانه روز صبر میکنم اگه نرفتن سه تایی میریم بیرون همینطور ادامه داره ، اگه ببینم ۹۹ نفر خال دارن ۹۹شبانه روز صبر میکنم نرفتن با هم میریم . شایدم بشه گفت هر کی ببینه یه عده بهش زل زدن پاشه بره بیرون . جمله ی آخر نمیشه چون قرار بود هیچ گنه پیامی حتی با بادی لنگواج نباشه دل خسته : پاسخ شما غلط است چون : ر کسی تعداد خالدار هایی که می بینه رو یاداشت می کنه ، میبینه چند نفر رفتند بیرون ، اگر به تعداد خالدار ها رفته بودند بیرون و نفر آخر خالدار بوده باشه اعلام می کنه که تمومه و خودش هم خالدار حساب میشه اگر آخر خالدار نبوده باشه ، نمی ره بیرون و میگه خالدار نیست، چون نفر آخر اگر همین ترتیب رو انجام داده باشه ، و خالدار بوده باشه و اعلام اتمام نکرده باشه ، یعنی می دونسته اون فرد خالدار هست ، و اگر خالدار نبوده باشه ، یعنی خودش به حساب نمی اومده و نمی بایست به حسابش بیاریم. این جوری شما خودتون ر تو جمع گذاشتید و تها کسی که نمی دنه خال داره خودتون هستید نه هیچ کس نمی دنه که خال داره یا نه فافا : گفتیم حداقل یه نفر خال داره. 1.اگه مثلا من ببینم کسی خال نداره میفهمم که کسی که خال داره منم و میرم بیرون. 2. اگه بیبنم فقط یه نفر خال داره .چون نمیدونم خودمم خال دارم یا نه پس صبر میکنم و میگم اگه من خال نداشته باشم اون طرف میفهمه خودش خال داره میره بیرون....حالا اگه یه روز بگزره و نره بیرون جفتشون میفهمن که خال دارن چون جفتشون همو دیدنو صبر کردن.روز دوم با هم میرن بیرون. . . . حداکثر:همون روندو پیش میگیریم ..اگه من ببینم که n نفر خال دارن.n روز صب میکنم.اگه روز n ام کسی نرفت میفهمم که منم خال دارم و روز n+1 همه ی افراد با هم میرن بیرون باید : n-1 باشه امتیاز : آرش = 7 فافا = 5 دل خسته = 3 معمای 49 : یک زن زن یک جعبه دکمه به بازار آورده که بفروشد. هنوز هیچ نفروخته بود چرخ یک ماشین خورد به جعبه دکمه. در نتیجه بیشتر دکمه ها پراکنده شدند. رانندهخیلی نا راحت شد و از زن پوزش خواست و حاضر شد پول همه آنها را بپردازد. رانندهاز زن سوال کرد: مادر جون چند تا دکمه داشتی؟ خانم در جواب گفت: تعدادشونو نمیدو نم اما وقتی آنهارا دوتا دوتا بر میداشتم یکی باقی میموند وقتی سه تا سه تا بر میداشتم یکی باقی میموند, وقتی چهارتا چهارتا بر میداشتم یکی باقی میموند, وقتی پنحتا پنحتا بر میداشتم یکی باقی میموند, وقتی شش تا شش تا بر میداشتم یکی باقی میموند, اما وقتیکه هفت تا هفت تا بر میداشتم هیچی باقی نمیموند. رانندهحساب کرد و پول دکمهای زن را داد. سوال: کمترین تعداد دکمهی که زن میتوانست داشه باشد چندتا بود؟ امتیاز : نفر اول = 7 دوم = 5 نفرات بعدی = 3 جالب ترین و متفات ترین شیوه ی محاسبه = 7 |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۳۰ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #529
|
|||
|
|||
نقل قول:تعداد دکمه ها میشه مضارب ۴۲۰ منهای ۱۱۹ از هم نهشتی گسسته رفتم نمردیمو این درس یه جا به دردمون خورد !! |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #530
|
|||
|
|||
نقل قول: چون گفته هفت تا هفت بر میداشتم هیچی نمیموند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,487 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)

صبر میکنم نرفتن با هم میریم .