کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: ارسالهای حاوی مزه پرانی را ...
دوست دارم
دوست ندارم
اگر نباشد خوشحالترم .
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز
۱۸:۴۶, ۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۲:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]
سلام علیکم

دوستان گرامی . خواهران . برادران ارجمندم .
این ارسال شبیه ارسالهایی هست که هر از گاهی برای دوستان جدید الورودی که از فضای تالار چندان اطلاعی ندارند ارسال می کنم .
ببینید گرامیان
  • اینجا قرار هست یک تالار مهدوی باشد و ما داریم سعی می کنیم که جوی رو فراهم کنیم که با همدیگر زمینه ای هر چند ناچیز در مورد ظهور مولایمان فراهم کنیم .
بنده نه خودم خیلی آدم خشک مذهبی هستم و نه از شوخی بدم می آید .
منتها اقتضای حضور ِ مثبت و موثر ِ من در چنین جمع هایی ، رعایت بعضی موارد هست که لازم به اجراست .
از دوستان تقاضا دارم همانطوری که در جمع های واقعی ادب و شخصیت خودشون رو به نمایش می گذارند ، سعی بفرمایند در این تالار و در موقعیت مجازی هم از شوخی های بی مورد و مزه پرانی ، اجتناب کنند .

نگویید :
این روش من هست ... من اصلا همینطوری حرف می زنم ...تو خشکی ... کسی پست من رو دید نخونه ... یا من همینم ... یا تو داری من رو زده می کنی !
نه !
نه !
نه !
ما همه اینجا هستیم و می خواهیم همه باشیم و اضافه هم بشویم . به همدیگر کمک کنیم . من از شما چیز یاد بگیرم !
کسی هم قهر نکند و برود .
من به شخصه محتاج حضور همه شما هستم ولیکن دوست دارم این حضور ما در کنار هم موثر باشد . قدمی در جهت احیاء اسلام و ظهور مولایمان .
از صمیم قلب خواهشمندم از ارسالهایی که حاوی " مزه پرانی و شوخی های بی مورد " هست ، خودداری کنید .

متشکرم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، help me ، Hadith ، aboutorab ، سیمرغ ، ballista ، میلاد.م ، Bahar ، mahyamatin ، درست پسند ، السا ، شیدا ، عبدالرحمن ، Night_World ، sarallah ، حسن عزتي ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، fafa* ، وحید110 ، أین المنتظر ، آیلار ، nasimesaba ، مجنون الحسین ، Aryha ، zahra11 ، آیات ، Farzaneh ، طالب نور ، انتصـار ، خادمة الزهرا ، قلب ، صهبا ، mahdy30na ، جویای حقیقت ، meisamtiger ، soshiant ، mohamad ، *ریحانه* ، fatemeh ، mahramaneh ، اميرمهدي ، الهی313 ، azade ، N.Mahdavian ، MohammadSadra ، soora ، صبا ، فدک زهرا ، ضحی ، مصطفي مازح7610 ، فدايي ولايت ، AMINI ، یاســین ، چکاوک92 ، Just God ، حوریه سادات

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۰۶, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۴/اسفند/۹۲ ۱:۵۲)Havbb 110 نوشته است:  خب اینا که موارد کلی هستن

مثلا یه بحثی پیش اومد توی تاپیک اندراحوالات بین خانمها و آقایون سر اینکه چرا آقایون آواتارشونو هماهنگ نکردن آیا اون مورد دار بود؟
بقیه ی کاربران هم لطفا شرکت کنند

آره آقا حامد بنظرم مورد دار بود ، خودم واردش شدم دیدم کلکل با نامحرم جالب نیست ، یه شعر نوشتم و ختمش کردم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۲:۱۱, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام

منم چند تا نکته بگم
1. بعضی ادم ها ذاتا شوخن بعد اینجا نه که طرف مقابلت رو نمیبینی کمتر حس برخورد با نامحرم بهت دست میده اون وقت شاید گاهی از دست ادم در بره
2.ببینید مثال خوبی زده شده مثلا همون استاد رائفی پور .خب مخاطب هاش هم اقا هستن هم خانوم حالا ایشون گنا میکنن که شووخی میکنن؟ یا خیلی اشخاص برجسته دیگه ای هم هستن که اینگونن.
پس وقتی مخاطب همگانیه برا خالی نبودن عریضه شوخی نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست
راستش رو بخواین مثلا برادر علی 110 اگه به تاپیکاشون توجه کنین خیلی جدی و معنوی در عین حال با سبک خشکی مینویسن
میشه گفت ربط به مباحثشون داره اما کسی که اهل مزاح باشه قران رو هم که بخواد تفسیر کنه مزاح رو وارد میکنه(نمونش اقای قرائتی )
بارها پیش اومده که پست های ایشون رو خواستم بخونم اما وسطاش کشیده شدم به پست های دیگه .حالا نه اینکه محتوا بد باشه
بخاطر اینه که اصلا نیازه وقتی من دارم یه تاپیک بلند میخونم همش مفاهیمی قابل تامل توشه چهار تا جمله که شبیه ایستگاه استراحت برا مغز منه هم توش باشه
دقیقا مثل آنتراک دادن یه استاد وسط درسش.

یه پیشنهادی برا شکلک ها دام
مثلا بجا این شکلک تابلو مورد دارBig Grin که ادم اب میشه وقتی ازش استفاده میکنه این رو بزارین-------»[تصویر: 37.gif]

بجای اون گریه تابلو همCrying ------------------------------» این[تصویر: 7.gif]

این شکلک ها رو هم اضافه کنین[تصویر: 42.gif] (برا مواقعی که بعد از مجاهدت زیاد حرفی رو تفهیم میکنی)
اینم خوبه[تصویر: 8.gif]

[تصویر: 38.gif]

اینم خیلی شبیه بعضیاست اینم بزارین[تصویر: 51.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، هانا ، السا ، fafa* ، MohammadSadra
۳:۳۷, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۳:۴۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #23
آواتار
هر کس که خسته میشود فقط نظرش رو بنویسد و قسمت خودش رو بخواند .
تشکر از همه عزیزان

(۳/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۸)عبدالرحمن نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

میشه دقیقا توضیح بدید منظورتون رو؟

مصداقش دقیقا چیه؟

اگر من هم شاملش میشم برم رو مُد جدی
منظورم عمومی هست برادر .
خیلی شایع شده متاسفانه .

(۳/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۲)Tishtar نوشته است:  شما پیش فرض هاتون غلطه(مودبانه بودBlush)
ببینید،شما استدلالتون رو بر این بنا گذاشتین که
شوخی و خنده و مزه پرونی مخالف یا سد راهیه برای آماده کردن زمینه ظهور حضرت مهدی

اگه اشتباه متوجه شدم بگید...
اگه هم درست متوجه شدم که خب این اشتباهه!

بزارید از یک زاویه دیگه هم بگم.الان خیلی ها هستند که با گوش دادن سخنرانی های آقای رائفی پور به دین،مسائل دینی و دشمن شناسی علاقه پیدا کردند،خب این یک نوع زمینه سازی برای ظهوره.ولی یه سوال!مگه ما قبلا سخنران نداشتیم؟؟
چیزی که آقای رائفی پور (یا آقای قرائتی) رو ممتاز و پرطرفدار میکنه چیه؟
صد البته که اطلاعات بالای علمیشون هم مطرحه
اما مهم تر از اون ، سادگی بیان و استفاده از شوخی و خنده در سخنرانی هاشونه.

ببینید مایک دین داریم که ناب هست . یک دین داریم که ما می خواهیم باشد (واقعی نیست) . در دین ما قصاص داریم شهادت داریم . بخشش هم داریم . آیا می توانیم قسمتی از دین رو به خاطر خوش آمد ملت سانسور کنیم ؟!
هم نمایش تنهایی قصاص بد هست . هم نمایش تنهای بخشش .
دلیل نمیشه من بخواهم آقایی رو الان هدایت کنم پس با خنداندنش این کار رو بکنم . این اصلا هدایت به درد نخوری هست.
جناب قرائتی و رائفی پور عمومی صحبت می کنند .
من خودم از شنیدن سخنرانی هر دو خندیدم . خنده که بد نیست . ولی خصوصیش مشکل دارد .
همین آقای رائفی پور رو از نزدیک دیدم ایشون سرش رو بالا نیاورد ! این یعنی ایشون حد رو میشناسد .

مثلا الان تاپیک بسیار خوبی داشتیم با عنوان
نظرات،سؤالات و تمرینات برنامه نویسی
در این موضوع با شیوه بسیار فرح بخشی برنامه نویسی رو آموزش دادند .
من موقع خواندن این موضوع مدام می خندیدم(حالا شما ممکن هست خندتون نیامده باشد :| )
ولیکن خندیدن عموم فرق می کند با اینکه من بگم شما بخندی . با کسی با متلک بخواهد بگوید مثلا خیلی بانمک هست و بقیه تشکر بزنند که بله !

(۳/اسفند/۹۲ ۲۱:۱۶)moze84 نوشته است:  فکر کنم منظور من بودم.
به روی چشم فاطمه خانم!
هر چند با آقای تیشتر در مورد آقای رائفی پور اینا خیلی خیلی موافقم...
لحن شوخی آدمها رو سر ذوق میاره برای گوش دادن و خوندن.
اما اگه منظور من بودم، چــــــــــــــــــــــشم!

نه جانم . من منظورم کلی بود .
البته شما هم با خانومی که من ازت سراغ دارم بیشتر رعایت کنی خوبه Smile
چشمتون روشن .
(۳/اسفند/۹۲ ۲۱:۴۵)Reza2035 نوشته است:  سلام .

میتونین پست های منو حذف کنید , چون بنده نمیتونم اخلاقمو تغییر بدم Smile

نه برادر !
با شما اصلا نبودیم .
(۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۱)آیلار نوشته است:  میشه لطفا این مورد رو باز کنین و توضیح بدهید فاطمه خانم
یعنی کلا ارسال داشتن در مثلا خنده حلال هم پس مشکل دار میشه
فکر کنم اگه مزه پرانی مخاطب خاص داشته باشه مورد داره؛ یا کلا منظورتون هست؟
راستش من اگه با خانم ها شوخی کنم بد هست چون عمومیه؟ یه نفر این رو توضیح بده
آقای درست پسند هم خیلی این موضوع رو برای من توضیح دادند دستشون درد نکنه تذکرات بجایی بوده مخصوصا «در خنده چیست حلال چیست»
اگه مثال زدن سخت هست از ارسال های خود من استفاده کنین
ممنون
من خنده حلال چیست رو که می فرمایید اولین پستش رو فقط خوندم متاسفانه بی اطلاعم .

ببین منظور ما شوخی عمومی نیست . مثلا من بارها شده خاطره تعریف کردم . برای خودم بامزه بوده .
ولی انتظار خاص نداشتم آقایی رو بخندانم .
یا با مسخرگی تعریف نکردم . خخخخخخ هم نگذاشتم .
کلی تعریف کردیم برای شادی عموم . نه کسی صدای ما رو شنیده نه تصویری دیده . خاطره ساده بوده .
حالا یکی میاد و میگه همه دستها بالا برای آقایون دست بزنید!!
اینها چه فرقی می کنند باهم !؟!

(۴/اسفند/۹۲ ۰:۳۹)zahra11 نوشته است:  ضمن احترام به صحبت های فاطمه خانم !

1_ بعضی آدم ها ذاتا شوخ طبعن کاریش نمی شه کرد و نباید به این بهانه از یه تالار مهدوی که توش پر از حرف حسابه طردشون کرد ( ما برای وصل کردن آمدیم )

2-- عمده ی این شوخیها توسط ناظران محترم هر روز داره حذف میشه !

3_ به هر حال شوخی مخاطب داره خب و یه محیط عمومی باید خشک نباشه و جاذبه هایی هم داشته باشه تا مخاطب جذب کنه و کابر ها هم ان شاءالله جنبه دارن!!!

4- کاربرها یکسان تلقی می شن و همه کمابیش با هم نا آشنا هستند !

5_ در صورتی که تالار بخواد خشک و قلمبه سلمبه و عاری از مزاح باشه من یکی دیگه جام اینجا نیست !!

مهمتر از همه اینکه شوخی بد نیست حتی اگه مخاطب داشته باشه ! ولی هر چه از حد بود بد بود!!! شوخی هم باید حدودی داشته باشه !!!
حالا از ارسال زهرا خانم به صورت کلی در توضیح حرفهام استفاده می کنم .
بنده خودم (بر فرض مثال )خیلی شوخ هستم یا خوش خنده ام .
آیا در اتوبوس که نشستم بلند می خندم ؟ یا کسی چیزی تعریف کند در جمع یهو میزنم زیر خنده ؟!
از دست در رفتن نداریم . ادم مسئول کار خودش هست .
هر محلی شانی دارد و چون بنده شوخ هستم مجوز نیست که بخواهم ابرازش هم بکنم .
1- نه طردشون نمی کنیم . ولی شیوه زندگی کردن در تالار مهدوی رو باید کم کم یاد بگیرند چون ما میخواهیم برای زندگی در آرمانشهر مهدوی زندگی هم باید آرمانی باشد باید این رو یاد بگیریم . پس باید رعایت همدیگر رو داشته باشیم . خنده حلال هم داریم
ولی خنده به جا نه همه جا

2-خوب یعضی ها هستند در شهر آشغال می ریزند می گیم نریزید می گویند پس رفتگر شهرداری را بیرون کنند ؟!! شهر بی آشغال رفتگر می خواهد چه کار ؟! پس چرا ناظرا رو اذیت کنیم ؟!
3- شوخی هم حد داره . بله

4- اینطوری نیست ... Smileخیلی ها خوانوادگی هستند اعضا هم زیاد همدیگر رو میشناسند .
5- نگفتیم خشک باشه . گفتیم حدود رعابت بشه .

اینر و هم یکی از کاربرها فرستادند :

نقل قول:... اینکه بعضیا می گن اشکال نداره با من شوخی کن، جواز طرف ملاک نیست و قبح کار رو از بین نمی بره...
باقیش رو عرض نمی کنم چون مقداری تند بود Smile
اگر گرامی سوال داشت بنده در خدمتم

یک چیزی هم که هست ما در دین تنبیلم !
یا باید بهش شکر بپاشیم یا نمک !
این چراییش رو من هنوز در نیافتم !!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، آیلار ، یاســین ، help me ، علمدار133 ، Reza2035 ، حسن عزتي ، سیمرغ ، Bahar ، السا ، درست پسند ، fafa*
۸:۰۱, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۸:۰۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام
تو سن ماها اکثرا طبع شوخی داریم

اما منم گاهی اوقات ارسال هایی خوندم که خندیدم اما از حد گذشته بود
احتیاج به منشور نیست
من با این حدیث جلوی خودمو میگیرم که البته گاهی از دستم در میره و خدا هدایتم کنه

پیامبر صلوات الله علیه:
هر کس با نامحرم شوخی و مزاح کند خداوند در قیامت در برابر هر کلمه ای 1000 سال او را نگه خواهد داشت

در ضمن یه شیطنت داریم و یه مزاح که طرف یکم پستش رو شنگولی مینویسه تا از خشکی در بیاد اما مخاطب خاص نداره
اما کل کل خیلی جالب نیست

نفس هر کسی هم به اعمالش بصیره
هر وقت دیدید میخواید یه کاری بکنید و نفستون داره توجیه میکنه اون کار مورد داره و بیشتر فکر کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، عبدالرحمن ، help me ، فاطمه خانم ، سیمرغ ، السا ، شیدا ، fafa*
۸:۵۱, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۸:۵۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #25
آواتار
خب پس تا اینجا به این توافق رسیدید که :
شوخی با مخاطب عام مشکلی نداره...
؟؟؟

...
...
...
...

خب من هم که هیچ وقت (به غیر از رفقا) با مخاطب خاصی شوخی نکردم...
Big GrinBig GrinBig Grin

پس خداحافظCool
الان این تبرئه خودم بود...!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، سیمرغ ، السا ، هانا ، fafa*
۱۲:۰۵, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
درسته که اکثرا شوخ طبع هستن ولی دلیل نمیشه که با هرکسی شوخی کرد و....
بعضی پستا رو که ادم میخونه!!
من خودم خیلی شوخم و اون اوایل غافل بودم ولی به لطف تذکر دوستان دیگه رعایت میکنم خیلی مواظبم ولی اگه مخاطبم خاص باشه(خانوم) یکم فرق داره....
بعضی شکلکها خیلی خوبه که بکار برده نشه مخصوصا واسه خانوما....
اینجا خیلی ها همدیگرو از نزدیک ندیدند و باهم اشنا نیستن یه شوخی بی مورد میتونه تاثیر منفی از شخصیت شما بجا بذاره ...
در صورتی که ممکنه مثلا من اینجا با یه نامحرمی شوخی کنم ولی تو فضای بیرون نه ولی دیگه دید همه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، فاطمه خانم ، سیمرغ ، السا ، درست پسند ، fafa*
۱۳:۵۶, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۴/اسفند/۹۲ ۸:۰۱)nina نوشته است:  سلام

نفس هر کسی هم به اعمالش بصیره
هر وقت دیدید میخواید یه کاری بکنید و نفستون داره توجیه میکنه اون کار مورد داره و بیشتر فکر کنیم
سلام نینا جان
بله با کلیت حرفهای شما موافقم .
آفرین .
یک وقتهایی هست ما نفسمون یک چیزهایی رو که خط قرمز هست بهمون اجازه می ده .
در نامه خصوصی که از برادر ما آمده خوب اشاره کردند که :
نقل قول: اینکه بعضیا می گن اشکال نداره با من شوخی کن، جواز طرف ملاک نیست و قبح کار رو از بین نمی بره
من یک وقتهایی نفسم بهم می گه اشکال نداره و این رو به عقل خودم توجیح می کنم .
وقتی یک مسئله ای 10 نفر رو اذیت می کنه پس من باید لااقل رویش بیشتر فکر کنم .
به عبارتی خودم رو دوباره بسنجم .
من همینجوری هستم و از دستم در رفت که نمیشود توجیه مناسب .
باید در رفتار خودمون اندیشه کنیم .
میانه رو نگه داریم دیگه .

(۴/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۵)help me نوشته است:  در صورتی که ممکنه مثلا من اینجا با یه نامحرمی شوخی کنم ولی تو فضای بیرون نه ولی دیگه دید همه....
آفرین به شما .
من هم خواستم همینو بگم .
درسته کسی اینجا ما رو نمیبینه و صدامون رو نمیشنوه .
ولی باید یک چیزهایی رو به عنوان یک خانم و آقای باشخصیت ، رعایت کنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، سیمرغ ، یاســین ، السا ، شیدا ، درست پسند ، fafa*
۱۴:۱۵, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
چقدر عجیبDodgy
چقدر از پست من میشه برداشت متفاوت کرد
منظور بنده این بود که من هم با شوخی و کل کل مخالفم
بخاطر همین اون حدیث رو اوردم
و اگه گفتم ممکنه از دستم در بره به این علت بود که یادم نیست قدیما شوخیی داشتم یا نه
گفتم بگم که دوستان جستجوگر همیشه در صحنه فردا نیان بهم بگم رطب خورده منع رطب نمیکند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، شیدا ، درست پسند ، help me ، آیات ، فاطمه خانم ، السا ، fafa*
۱۹:۵۶, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #29

نقل قول:بعضی آدم ها ذاتا شوخ طبعن کاریش نمی شه کرد
می‌فرمایند بعضی افراد به شوخی تمایل دارند!
چطور علت شوخی نکردن افراد دیگر رو عدم تمایل دونستید، در حالی که سخن افرادی که دلایلی برای شوخی نکردن ذکر میکنن رو میخونید و پاسخ میدید؟ آیا از این نتیجه‌ای غیر از اون نمی‌گیرید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، فاطمه خانم
۲۱:۴۳, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
سرمه کشیدن هم اسباب ظهور را فراهم میکند؟؟؟؟!!!
مدتهاست این تالار به چاه افتاده جای جدی و خنده به این تاپیکای آبکی و بی استفاده رسیدگی کنید تالار مهدوی و مهدویت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]