|
هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز
|
|
۱۸:۴۶, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۲:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان گرامی . خواهران . برادران ارجمندم . این ارسال شبیه ارسالهایی هست که هر از گاهی برای دوستان جدید الورودی که از فضای تالار چندان اطلاعی ندارند ارسال می کنم . ببینید گرامیان
منتها اقتضای حضور ِ مثبت و موثر ِ من در چنین جمع هایی ، رعایت بعضی موارد هست که لازم به اجراست . از دوستان تقاضا دارم همانطوری که در جمع های واقعی ادب و شخصیت خودشون رو به نمایش می گذارند ، سعی بفرمایند در این تالار و در موقعیت مجازی هم از شوخی های بی مورد و مزه پرانی ، اجتناب کنند . نگویید : این روش من هست ... من اصلا همینطوری حرف می زنم ...تو خشکی ... کسی پست من رو دید نخونه ... یا من همینم ... یا تو داری من رو زده می کنی ! نه ! نه ! نه ! ما همه اینجا هستیم و می خواهیم همه باشیم و اضافه هم بشویم . به همدیگر کمک کنیم . من از شما چیز یاد بگیرم ! کسی هم قهر نکند و برود . من به شخصه محتاج حضور همه شما هستم ولیکن دوست دارم این حضور ما در کنار هم موثر باشد . قدمی در جهت احیاء اسلام و ظهور مولایمان . از صمیم قلب خواهشمندم از ارسالهایی که حاوی " مزه پرانی و شوخی های بی مورد " هست ، خودداری کنید . متشکرم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۶, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۲ ۱:۵۲)Havbb 110 نوشته است: خب اینا که موارد کلی هستن آره آقا حامد بنظرم مورد دار بود ، خودم واردش شدم دیدم کلکل با نامحرم جالب نیست ، یه شعر نوشتم و ختمش کردم. |
|||
|
|
۲:۱۱, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
منم چند تا نکته بگم 1. بعضی ادم ها ذاتا شوخن بعد اینجا نه که طرف مقابلت رو نمیبینی کمتر حس برخورد با نامحرم بهت دست میده اون وقت شاید گاهی از دست ادم در بره 2.ببینید مثال خوبی زده شده مثلا همون استاد رائفی پور .خب مخاطب هاش هم اقا هستن هم خانوم حالا ایشون گنا میکنن که شووخی میکنن؟ یا خیلی اشخاص برجسته دیگه ای هم هستن که اینگونن. پس وقتی مخاطب همگانیه برا خالی نبودن عریضه شوخی نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست راستش رو بخواین مثلا برادر علی 110 اگه به تاپیکاشون توجه کنین خیلی جدی و معنوی در عین حال با سبک خشکی مینویسن میشه گفت ربط به مباحثشون داره اما کسی که اهل مزاح باشه قران رو هم که بخواد تفسیر کنه مزاح رو وارد میکنه(نمونش اقای قرائتی ) بارها پیش اومده که پست های ایشون رو خواستم بخونم اما وسطاش کشیده شدم به پست های دیگه .حالا نه اینکه محتوا بد باشه بخاطر اینه که اصلا نیازه وقتی من دارم یه تاپیک بلند میخونم همش مفاهیمی قابل تامل توشه چهار تا جمله که شبیه ایستگاه استراحت برا مغز منه هم توش باشه دقیقا مثل آنتراک دادن یه استاد وسط درسش. یه پیشنهادی برا شکلک ها دام مثلا بجا این شکلک تابلو مورد دار که ادم اب میشه وقتی ازش استفاده میکنه این رو بزارین-------»![]() بجای اون گریه تابلو هم ------------------------------» این![]() این شکلک ها رو هم اضافه کنین (برا مواقعی که بعد از مجاهدت زیاد حرفی رو تفهیم میکنی)اینم خوبه ![]() ![]() اینم خیلی شبیه بعضیاست اینم بزارین
|
|||
|
|
۳:۳۷, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۳:۴۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
هر کس که خسته میشود فقط نظرش رو بنویسد و قسمت خودش رو بخواند .
تشکر از همه عزیزان (۳/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۸)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیممنظورم عمومی هست برادر . خیلی شایع شده متاسفانه . (۳/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۲)Tishtar نوشته است: شما پیش فرض هاتون غلطه(مودبانه بود ببینید مایک دین داریم که ناب هست . یک دین داریم که ما می خواهیم باشد (واقعی نیست) . در دین ما قصاص داریم شهادت داریم . بخشش هم داریم . آیا می توانیم قسمتی از دین رو به خاطر خوش آمد ملت سانسور کنیم ؟! هم نمایش تنهایی قصاص بد هست . هم نمایش تنهای بخشش . دلیل نمیشه من بخواهم آقایی رو الان هدایت کنم پس با خنداندنش این کار رو بکنم . این اصلا هدایت به درد نخوری هست. جناب قرائتی و رائفی پور عمومی صحبت می کنند . من خودم از شنیدن سخنرانی هر دو خندیدم . خنده که بد نیست . ولی خصوصیش مشکل دارد . همین آقای رائفی پور رو از نزدیک دیدم ایشون سرش رو بالا نیاورد ! این یعنی ایشون حد رو میشناسد . مثلا الان تاپیک بسیار خوبی داشتیم با عنوان نظرات،سؤالات و تمرینات برنامه نویسی در این موضوع با شیوه بسیار فرح بخشی برنامه نویسی رو آموزش دادند . من موقع خواندن این موضوع مدام می خندیدم(حالا شما ممکن هست خندتون نیامده باشد :| ) ولیکن خندیدن عموم فرق می کند با اینکه من بگم شما بخندی . با کسی با متلک بخواهد بگوید مثلا خیلی بانمک هست و بقیه تشکر بزنند که بله ! (۳/اسفند/۹۲ ۲۱:۱۶)moze84 نوشته است: فکر کنم منظور من بودم. نه جانم . من منظورم کلی بود . البته شما هم با خانومی که من ازت سراغ دارم بیشتر رعایت کنی خوبه ![]() چشمتون روشن . (۳/اسفند/۹۲ ۲۱:۴۵)Reza2035 نوشته است: سلام . نه برادر ! با شما اصلا نبودیم . (۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۱)آیلار نوشته است: میشه لطفا این مورد رو باز کنین و توضیح بدهید فاطمه خانممن خنده حلال چیست رو که می فرمایید اولین پستش رو فقط خوندم متاسفانه بی اطلاعم . ببین منظور ما شوخی عمومی نیست . مثلا من بارها شده خاطره تعریف کردم . برای خودم بامزه بوده . ولی انتظار خاص نداشتم آقایی رو بخندانم . یا با مسخرگی تعریف نکردم . خخخخخخ هم نگذاشتم . کلی تعریف کردیم برای شادی عموم . نه کسی صدای ما رو شنیده نه تصویری دیده . خاطره ساده بوده . حالا یکی میاد و میگه همه دستها بالا برای آقایون دست بزنید!! اینها چه فرقی می کنند باهم !؟! (۴/اسفند/۹۲ ۰:۳۹)zahra11 نوشته است: ضمن احترام به صحبت های فاطمه خانم !حالا از ارسال زهرا خانم به صورت کلی در توضیح حرفهام استفاده می کنم . بنده خودم (بر فرض مثال )خیلی شوخ هستم یا خوش خنده ام . آیا در اتوبوس که نشستم بلند می خندم ؟ یا کسی چیزی تعریف کند در جمع یهو میزنم زیر خنده ؟! از دست در رفتن نداریم . ادم مسئول کار خودش هست . هر محلی شانی دارد و چون بنده شوخ هستم مجوز نیست که بخواهم ابرازش هم بکنم . 1- نه طردشون نمی کنیم . ولی شیوه زندگی کردن در تالار مهدوی رو باید کم کم یاد بگیرند چون ما میخواهیم برای زندگی در آرمانشهر مهدوی زندگی هم باید آرمانی باشد باید این رو یاد بگیریم . پس باید رعایت همدیگر رو داشته باشیم . خنده حلال هم داریم ولی خنده به جا نه همه جا 2-خوب یعضی ها هستند در شهر آشغال می ریزند می گیم نریزید می گویند پس رفتگر شهرداری را بیرون کنند ؟!! شهر بی آشغال رفتگر می خواهد چه کار ؟! پس چرا ناظرا رو اذیت کنیم ؟! 3- شوخی هم حد داره . بله 4- اینطوری نیست ... خیلی ها خوانوادگی هستند اعضا هم زیاد همدیگر رو میشناسند .5- نگفتیم خشک باشه . گفتیم حدود رعابت بشه . اینر و هم یکی از کاربرها فرستادند : نقل قول:... اینکه بعضیا می گن اشکال نداره با من شوخی کن، جواز طرف ملاک نیست و قبح کار رو از بین نمی بره...باقیش رو عرض نمی کنم چون مقداری تند بود ![]() اگر گرامی سوال داشت بنده در خدمتم یک چیزی هم که هست ما در دین تنبیلم ! یا باید بهش شکر بپاشیم یا نمک ! این چراییش رو من هنوز در نیافتم !! |
|||
|
|
۸:۰۱, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۸:۰۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
تو سن ماها اکثرا طبع شوخی داریم اما منم گاهی اوقات ارسال هایی خوندم که خندیدم اما از حد گذشته بود احتیاج به منشور نیست من با این حدیث جلوی خودمو میگیرم که البته گاهی از دستم در میره و خدا هدایتم کنه پیامبر صلوات الله علیه: هر کس با نامحرم شوخی و مزاح کند خداوند در قیامت در برابر هر کلمه ای 1000 سال او را نگه خواهد داشت در ضمن یه شیطنت داریم و یه مزاح که طرف یکم پستش رو شنگولی مینویسه تا از خشکی در بیاد اما مخاطب خاص نداره اما کل کل خیلی جالب نیست نفس هر کسی هم به اعمالش بصیره هر وقت دیدید میخواید یه کاری بکنید و نفستون داره توجیه میکنه اون کار مورد داره و بیشتر فکر کنیم |
|||
|
|
۸:۵۱, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۸:۵۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
خب پس تا اینجا به این توافق رسیدید که :
شوخی با مخاطب عام مشکلی نداره... ؟؟؟ ... ... ... ... خب من هم که هیچ وقت (به غیر از رفقا) با مخاطب خاصی شوخی نکردم... ![]() ![]() ![]() پس خداحافظ ![]() الان این تبرئه خودم بود...! |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
درسته که اکثرا شوخ طبع هستن ولی دلیل نمیشه که با هرکسی شوخی کرد و....
بعضی پستا رو که ادم میخونه!! من خودم خیلی شوخم و اون اوایل غافل بودم ولی به لطف تذکر دوستان دیگه رعایت میکنم خیلی مواظبم ولی اگه مخاطبم خاص باشه(خانوم) یکم فرق داره.... بعضی شکلکها خیلی خوبه که بکار برده نشه مخصوصا واسه خانوما.... اینجا خیلی ها همدیگرو از نزدیک ندیدند و باهم اشنا نیستن یه شوخی بی مورد میتونه تاثیر منفی از شخصیت شما بجا بذاره ... در صورتی که ممکنه مثلا من اینجا با یه نامحرمی شوخی کنم ولی تو فضای بیرون نه ولی دیگه دید همه.... |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۲ ۸:۰۱)nina نوشته است: سلامسلام نینا جان بله با کلیت حرفهای شما موافقم . آفرین . یک وقتهایی هست ما نفسمون یک چیزهایی رو که خط قرمز هست بهمون اجازه می ده . در نامه خصوصی که از برادر ما آمده خوب اشاره کردند که : نقل قول: اینکه بعضیا می گن اشکال نداره با من شوخی کن، جواز طرف ملاک نیست و قبح کار رو از بین نمی برهمن یک وقتهایی نفسم بهم می گه اشکال نداره و این رو به عقل خودم توجیح می کنم . وقتی یک مسئله ای 10 نفر رو اذیت می کنه پس من باید لااقل رویش بیشتر فکر کنم . به عبارتی خودم رو دوباره بسنجم . من همینجوری هستم و از دستم در رفت که نمیشود توجیه مناسب . باید در رفتار خودمون اندیشه کنیم . میانه رو نگه داریم دیگه . (۴/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۵)help me نوشته است: در صورتی که ممکنه مثلا من اینجا با یه نامحرمی شوخی کنم ولی تو فضای بیرون نه ولی دیگه دید همه....آفرین به شما . من هم خواستم همینو بگم . درسته کسی اینجا ما رو نمیبینه و صدامون رو نمیشنوه . ولی باید یک چیزهایی رو به عنوان یک خانم و آقای باشخصیت ، رعایت کنیم . |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
چقدر عجیب
![]() چقدر از پست من میشه برداشت متفاوت کرد منظور بنده این بود که من هم با شوخی و کل کل مخالفم بخاطر همین اون حدیث رو اوردم و اگه گفتم ممکنه از دستم در بره به این علت بود که یادم نیست قدیما شوخیی داشتم یا نه گفتم بگم که دوستان جستجوگر همیشه در صحنه فردا نیان بهم بگم رطب خورده منع رطب نمیکند |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:بعضی آدم ها ذاتا شوخ طبعن کاریش نمی شه کردمیفرمایند بعضی افراد به شوخی تمایل دارند! چطور علت شوخی نکردن افراد دیگر رو عدم تمایل دونستید، در حالی که سخن افرادی که دلایلی برای شوخی نکردن ذکر میکنن رو میخونید و پاسخ میدید؟ آیا از این نتیجهای غیر از اون نمیگیرید؟ |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سرمه کشیدن هم اسباب ظهور را فراهم میکند؟؟؟؟!!!
مدتهاست این تالار به چاه افتاده جای جدی و خنده به این تاپیکای آبکی و بی استفاده رسیدگی کنید تالار مهدوی و مهدویت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است | Ali#59 | 59 | 28,298 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: ADAM |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)

که ادم اب میشه وقتی ازش استفاده میکنه این رو بزارین-------»![[تصویر: 37.gif]](http://bachemazhabi.chata.ir/images/smiley/37.gif)
------------------------------» این![[تصویر: 7.gif]](http://bachemazhabi.chata.ir/images/smiley/7.gif)
(برا مواقعی که بعد از مجاهدت زیاد حرفی رو تفهیم میکنی)![[تصویر: 8.gif]](http://bachemazhabi.chata.ir/images/smiley/8.gif)
![[تصویر: 38.gif]](http://bachemazhabi.chata.ir/images/smiley/38.gif)
)