|
«مهم» (مجردها حتما بیان تو) از ازدواج چه می دانیم؟؟؟ «مهم»
|
|
۱۶:۱۸, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۶:۳۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
تشـــنه مـينـالـد که اي آب گوار
آب هـم نـالد که کو آن آب خـــوار جذب آبست اين عطش در جان ما مـــــا از آن او و او هم آن مـــــــا حـکمت حـق در قضـا و در قــدر کــرد مــا را عـاشـقـان هـمـدگــر جمله اجزاي جهان زان حکمِ پيش جفت جفت و عاشقان جفتِ خـويش هست هر جزوي ز عالم جفت خواه راســت هـمـچون کـهربا و بـرگ کاه آسـمـان گـويـد زمـيـن را مـرحبا بـا تـو ام چــون آهـن و آهـن ربــا آسـمـان مَـرد و زميـن زن در خرد هــرچـه آن انـداخـت ايـن مي پرورد عرض سلام و وقت بخیر خدمت برادران و خواهران عضو و میهمان تالار بیداری اندیشه. بحث ازدواج اینقدر موضوع مهمیه و اینقدر درباره اهمیتش شنیدیم که دیگه نیاز به توضیح دادن بیشتر دربارش نیست. ![]() از بین مشاوران و کارشناسان زیادی که در این حیطه فعالیت میکنند، همچون دکتر فرهنگ، استاد دهنوی، دکتر انوشه و... بنده چند وقتی هست که با دکتر حبشی آشنا شدم. ایشون اهل مشهد مقدس هستند و از کارشناسان و مشاوران بسیار قوی در بحث ازدواج، خانواده و تربیت فرزند هستند. من بطور تصادفی یکی از مجموعه های ایشون بنام «پایه ریزی ازدواج موفق» (کلیک کنید) بدستم رسید که حدود 7 ساعت فیلم بود. این مجموعه رو مشاهده کردم که بسیاااااااااااار مفید و جالب بود. مطالب جدید و نابی که هیچوقت و از هیچکس تابحال نشنیده بودم. از طرف دیگه ایشون از کارشناسان و مشاوران مذهبی ما هستند. گرچه الان فرصت مشاوره حضوری به هیچ وجه ندارند، ولی افرادی که در این موضوعات، مشکلات و یا سؤالات خاصی دارند، میتونن با این شماره که شماره مستقیم آقای دکتر هست، تماس بگیرند. ایشون گفتند که میشه بصورت تلفنی با ایشون تماس برقرار کرد: 09155011764 در ضمن: یک سایتی هم دارند که میتونید سؤالاتتون رو بعد از عضویت در اون سایت، از ایشون بپرسید. معمولا زود هم جواب میدن: مجتمع فرهنگی شاهدان *** اما علّت اصلی ایجاد این موضوع... بنده مباحث مجموعه «پایه ریزی ازدواج موفق» رو بصورت خلاصه و جمع بندی شده در آوردم. إن شاء الله قراره تو این موضوع بصورت مداوم این مباحث رو خدمت شما تقدیم کنم. و در پایان، word و pdf این مجموعه رو برای دانلود قرار بدم. جهت دانلود فایل PDF این مجموعه ، کلیک کنید. جهت دانلود فایل WORD این مجموعه ، کلیک کنید. سرفصل مباحثی که قراره ارائه داده بشه: الف) ضرورت شناسي ازدواج ب) انگيزه ها ج) معیارها: 1. سن 2. اشتغال و اقتصاد 3. زیبایی 4. مهر و انس 5. خانواده ، تحصيلات ، اخلاق و ايمان ، فرهنگ ها د) گزینش ه) جلسه خواستگاری إن شاء الله تا پایان همراهی میکنید... |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۸, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۳ ۱۹:۵۶)mohsen110 نوشته است: سلام ضمن تشکر از مطالب جالب درباره ازدواج بنظرم تا وقتی که عقل و سواد حکم می کنه جای استخاره نیست. واس داداش اولم استخاره گرفیتیم از قضاخوب بود ولی ازدواجش الان ناموفقه. واس داداش دومی نگرفتیم الان ازدواجش موفق بود. بنظرم مطالعه کتاب هایی که باعث پیشرفت قابلیت هایی در آدم برای شناخت دیگران می شه لازمه همچنین اینکه دوران نامزدی خیلی مهمه که آدم بتونه طرف رو بشناسه. کل اینا به کنار یه مقدار شانس هم تاثیر گذاره! |
|||
|
۱۱:۴۳, ۱۵/تیر/۹۵
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
فقط عشق است و مجردی من اصلا دوس ندارم ازدواج کنم.
|
|||
|
۱۲:۳۴, ۱۵/تیر/۹۵
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۷/خرداد/۹۵ ۱۶:۵۸)hassanseo نوشته است: ضمن تشکر از مطالب جالب درباره ازدواجبستگی به این داره نیت استخاره چی بوده؟ و اینکه ممکنه استخاره به خیر بودن قضیه حکم کنه و از نظر شخصی شماست که میگید موفق نبوده شاید همین موفق نبودن صلاح ایشون بود. پس باید قبل استخاره خوب سنگ ها باز بشه و نیت درست درمون انجام بشه. (۱۵/تیر/۹۵ ۱۱:۴۳)somayeh72 نوشته است: فقط عشق است و مجردی من اصلا دوس ندارم ازدواج کنم. ![]() ![]()
|
|||
|
۲۰:۴۱, ۱۵/تیر/۹۵
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده نکته ای رو شنیدم در مورد ازدواج که آویزه ی گوشم شده. ازدواج یعنی اینکه من به سرنوشت فرد دیگری علاقه مند شدم! به نظرم خیلی جمله ی جامعی هست. |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۱۵/تیر/۹۵
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۷/تیر/۹۵
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
جدا از مسائل مالی متاسفانه جامعه ما طوری شده که نمیشه یک شخص بدور از فساد های اخلاقی پیدا کرد!
|
|||
|
۲:۲۴, ۲۵/مهر/۹۵
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
با سلام
خدمت جناب نویسنده مطلب عرض کنم که این سلسله مباحث تا آنجایی که در خاطرم هست برای 9 سال قبله و عملاً با توجه به گذشت زمان هم بخشی از مطالب باید به روز شوند و هم با مسائل جدید تطبیق پیدا کنند. اگر با آقای حبشی ارتباط دارید پیگیری بفرمایید. |
|||
|
۱۱:۴۷, ۵/آبان/۹۵
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
کلا ازدواج داستان ه
قبلش یه داستان بعدش هم که بخای بگیری هر مرحلش هزارتا داستان نمیدونم والا امیدوارم خدا آخر عاقبت هممون رو بخیر کنه فقط دوستان در حق همدیگه دعا کنن که زودتر به اجابت میرسه موفق باشید.
|
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
بسیار مطالب آموزنده و خوبی بود و فایل را دانلود نمودم واقعا عالی است و دید انسان را تغییر میدهد
|
|||
|
۱۵:۵۱, ۲۷/تیر/۹۶
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
ازدواج به نظرم یه اتفاقه
که بموقعش میوفته |