|
حاشیه های بحث با کاربر عایشه
|
|
۱:۴۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شما کاربران اهل سنت را مرتب مسدود نکنید. برای بستن سایر مناظرات به کاربران متوسل نشوید تا به ما اهانت کنند. بفرمایید روزی هزار بار دخترانتان را صیغه کنید و طلاق بدهید . به هرحال اهل سنت هرگز به سراغ دختران و پسران شیعه برای ازدواج نخواهد رفت چون به نجابت اهمیت میدهد و اگر تمامی دختران جهان بمیرند بنده هرگز برای پسرانم دختر شیعه که صدها بار رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته نخواهم گرفت. اگر هم واقعا مایل به مباحثه در این باب هستید تاپیکی هم درخصوص شهادت حضرت زهرا بزنید که بارها درخواست دادم و موافقت نکردید. تاپیک خانم فرمیسک که محب الزهرا هم بسته در خصوص خلفای راشدین را هم باز کنید. در غیر این صورت ثابت میشود : رابطه جنسی از شهادت حضرت زهرا و جانشینی پیامبر برای شما مهمتر میباشد. |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۰, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۲ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
جناب این المنتظر این نقشه خود مدیران از جمله وحید 110 است که طبق شنیده ها وقتی نتوانند کاربری را با منطق رد کنند خودشان را پنهان کرده و به مدیران و ناظران و کاربران دستور فحاشی میدهند که مستمسکی برای اتمام مناظره و مسدود کردن آن فرد بیابند!
این کار یک بار یا دوبار نبوده که بگوییم تصادفی است. مثلا بنده جواب میدهم پستهای مرا نگه میدارند. امکان ویرایش آن را حذف میکنند بعد فحاشی های کاربران به بنده را حذف کامل میکنند. (همان اتفاقی که برای خانم فرمیسک افتاد و فحاشی های ابوتراب حذف شد و فقط کلمه دشمن گفتن ایشان باقی ماند تا بگویند خانم فرمیسک به خاطر اینکه به ایشان دشمن گفته شده ناراحت شده!!) مثلا عبدالرحمن بارها برای بنده پیام فحش فرستاد بدون اینکه بنده حتی به یکی از آنها پاسخ بدهم! حال میگویید دروغ میگویم و آنها را علنی کنم؟ بنده تمایل ندارم ولی چون تصور میکنید دروغ گفته ام یکی را نشان میدهم. http://upload7.ir/imgs/2014-03/45360338198087836356.jpg آقای وحید 110 به جای اینکه فرار کنید و به دیگران دستور بدهید به بنده اهانت کنند و ویرایش پستهای بنده را حذف کنید! بایستید و پاسخ بدهید. فرار نکنید |
|||
|
۲۰:۵۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
آقای وحید 110 به جای اینکه فرار کنید و به دیگران دستور بدهید به بنده اهانت کنند و ویرایش پستهای بنده را حذف کنید! بایستید و پاسخ بدهید.
فرار نکنید |
|||
|
۲۱:۰۶, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
خانم عایشه.
تابحال یادم نمیاد که به شما توهینی کرده باشم. بنده با اکثر این مدیران دیدار حضوری داشتم. بنابراین، چند شخصیتی بودن این مدیران ، و اینکه هر مدیری چند نام کاربری دارد، تهمتی است که شما به مدیران میزنید. و اینها نزد خدا محفوظ است. این نکته ای که الان هم گفتید، حقیقتا تهمت است. و بترسید از این تهمت ها. در فقه ما تهمت یک گناه کبیره است. فقه شما را نمیدانم. اما من شیعیانی که با حرف هایشان باعث وهن مذهب شیعه میشوند و کمی صبر ندارند و اخلاق علوی را رعایت نمیکنند و عمل به حدیث «کونوا لنا زینا و لا تکونوا علینا شینا» نمیکنند را نمیبخشم... |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
خانم عایشه.
تابحال یادم نمیاد که به شما توهینی کرده باشم. بنده با اکثر این مدیران دیدار حضوری داشتم. بنابراین، چند شخصیتی بودن این مدیران ، و اینکه هر مدیری چند نام کاربری دارد، تهمتی است که شما به مدیران میزنید. و اینها نزد خدا محفوظ است. این نکته ای که الان هم گفتید، حقیقتا تهمت است. و بترسید از این تهمت ها. در فقه ما تهمت یک گناه کبیره است. فقه شما را نمیدانم. اما من شیعیانی که با حرف هایشان باعث وهن مذهب شیعه میشوند و کمی صبر ندارند و اخلاق علوی را رعایت نمیکنند و عمل به حدیث «کونوا لنا زینا و لا تکونوا علینا شینا» نمیکنند را نمیبخشم... |
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
پناه بر خدا
واقعا نمیدونم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چه وظعشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجوری دارید به هم دیگه توهین می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا مسئولان کجان که نظارت نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اجازه میدین چنین تایپک های تاید بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ از این همه ی این حرف ها گذشته مسئولین محترم شما که میدونید مناظره کردن هیچ نتیجه ای نداره قبول دارید که بین اهل سنت و اهل تشیع تفاوت های وجود داره چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا همچین تایپک های میگذاریدکه هم به اهل سنت و هم به اهل تشیع توهین میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ میخاین به چه نتیجه ای برسید؟؟؟؟؟؟؟ اصلا گیرم یکی از طرفین با دلیل و منطق توی یکی ار مباحث جلو افتاد که چی؟؟؟؟؟ها؟؟؟؟؟؟؟که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟ که اثبات کنید یکی بر دیگری برتری داره؟؟؟؟؟؟؟؟ ا.نم توی این دورانی که پیدا کردن یه مسلمان واقعی ......... جای این مناظره ها من پیشنهاد میدم دنبال شباهت ها بگردید نه تفاوت ها چرا که بااین کاری که شما در پیش گرفتین دارید هدف دشمن های اسلام رو توی این تالار رقم میزنید. حق نگهدار |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بهتر بود اینجا چیزی نمینوشتید.
چون باتوجه به اینکه شما تازه ثبت نام کردید، راحت میتونن به شما تهمت بزنند که شما هم یکی از کاربران قدیمی تالار هستید. (ترجیحا یکی از مدیران) جناب آرامش. بحث کردن خوبه. جدال احسن خوبه و مورد تإیید قرآن و روایات. اما جدال غیر احسن متأسفانه ... ... .... ما بعضی تاپیکهای مناظرمون هنوز شیوه جدال احسن خودش رو حفظ کرده الحمدلله. ولی بعضی از تاپیک ها بخاطر بحث های حاشیه ای پوچ و تهمت های طرفین به همدیگه ، از ریل خارج شده. فضای مجازی، فضایی هست برای اثبات عقاید صحیح خود و بطلان عقاید باطل دیگران. |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۴۸)عایشه نوشته است: (همان اتفاقی که برای خانم فرمیسک افتاد و فحاشی های ابوتراب حذف شد و فقط کلمه دشمن گفتن ایشان باقی ماند تا بگویند خانم فرمیسک به خاطر اینکه به ایشان دشمن گفته شده ناراحت شده!!) بسم الله الرحمن الرحیم سرکار خانم عایشه برادرم ابوتراب به من گفته: « به شما و جناب فرمیسک و هر کسی که تو تالار هست خبر بدم اگر چنانچه توهینی از بنده دارید رو نماییدتا همه ببینند و ابوتراب را بهتر بشناسند وگرنه اینقدر با گفتن ( فحاشی های ابوتراب )آخرت خود را به باد ندهید .» در ضمن بنده تا بحال بی ادبی چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی از برادرم سراغ ندارم اونم در گفتگو با یک خانم چه شیعه باشه چه سنی . چون من و داداشم رو سفره پدر و مادرمان بزرگ شدیم بر دشمن مرتضی علی لعنت بر دوستان علی مرتضی رحمت |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:آقای وحید 110 به جای اینکه فرار کنید و به دیگران دستور بدهید به بنده اهانت کنند و ویرایش پستهای بنده را حذف کنید! بایستید و پاسخ بدهید. پستهایی که به ملت فحش ناموسی دادید رو بزارم؟!!! اگر میخواهید برمیگردونم. من هستم پاسخ هم میدهم این شما هستید که بحث ها را ول کرده اید هر شب میاید یک سری توهین مینویسید میرید تا شب بعد |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
الان کدوم پست زدید که جواب نگرفتید؟!!!!!!!!!!!!!!
فرار من کجاست دقیقا؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
جناب معاون
دیشب شما بارها به بنده تهمت فرار زدید! امروز کاربر دیگری به نام فرشید 200200 به بنده تهمت فرار میزند. میشود بفرمایید بنده کجا و کی فرار کردم؟! از آن گذشته جنابعالی خودتان پست نمیگذارید و آیدیهای دیگر پست می گذارند و در حین پست توهین میکنند. بنده بارها گفتم همانگونه که کاربران اهل تسنن مسدود هستند و نمیتوانند پست بگذارند هیچ کاربری حق ارسال پست ندارد. اگر مناظره است فقط طرفین بنده و شما پست بگذاریم. این همه به بنده از سوی کاربران شما خصوصی و عمومی توهین میشود آنها را پنهان میکنید بعد می نویسید: نقل قول: مدتهاست داره به ما توهین میشه . توهینهایی که هر کس دیگری بود کلا نام کاربریش هم حذف شده بود . معمولا بحث رو ول میکردن . اما گویا ایشون به جنگ روانی و زمینه سازی برای اخراج خودشون علاقه دارند . اینها مظلوم نمایی است. یا همان طور که گفتم برنامه است برای اتمام مناظره! آقای محترم اگر نمیتوانید ادامه بدهید بگویید. دیگر این همه فیلم بازی کردن ندارد. بعد میشود بگویید به چه دلیل امکان ویرایش ارسال را برای بنده برداشتید؟!! بنده امیدی به مناظره با شما ندارم .زیرا متاسفانه نه علم کافی دارید. نه اخلاق مناظره. اینکه پست بگذارید و بعد تاپیک را ببندید تا بنده نتوانم از خودم دفاع کنم از اخلاق بدور است. چگونه است فحشهای ناموسی عبدالرحمن - فایترز و محب الزهرا به بنده اشکال ندارد پاسخ بنده اشکال دارد؟! ختم کلام: شما خودتان به تنهایی پست بگذارید و به هیچ کاربری اجازه ارسال پست ندهید. اگر کوچکترین بحث و درگیری پیش آمد بنده خودم از تالار میروم. اگر هم نمیتوانید مناظره کنید بگویید نمیتوانم. تمام. من واقع از اهل تسنن به خاطر اتلاف وقتشان در این تالار عذرخواهی میکنم. بنده را عفو بفرمایید. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عایشه،ام المومنین؟ | Ali#59 | 1 | 1,715 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۱۰ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| عایشه بنت ابی بکر بن ابی قحافه و حفصه بنت عمر بن خطّاب | محب الزهرا | 9 | 5,599 |
۲۹/دی/۹۲ ۱۴:۴۷ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|