کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود سخنرانی های دکتر روازاده در مورد طب اسلامی و سنتی
۲۳:۴۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
انواع مزاجهای چهارگانه و نشانه های آن در انسان، در طب اسلامی .
قسمت اول . به مدت 10:13 حجم فایل : 7.68 MB
http://mov.tebyan.net/1388/09/mazajhaye-...v61793.wmv

انواع مزاجهای چهارگانه و نشانه های آن در انسان، در طب اسلامی .
قسمت دوم . به مدت 10:00 حجم فایل : 7.47 MB
http://mov.tebyan.net/1388/09/mazajhaye-...v61788.wmv
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، zaeim ، ضد ماسون ، vavp ، janali ، MohammadMeraj ، تفکر ، netlog36 ، سلامت ، آیات

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۰, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
سخنرانی های دکتر روازاده پیرامون موضوع تغذیه اسلامی
دانلود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، سرباز سید علی ، Fatemeee ، سلامت ، fazel
۱۹:۵۳, ۱۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۵/تیر/۹۰ ۱۷:۳۹)bagheri4 نوشته است:  من سخنرانی روازاده را دیدم ولی مشکلات وایراداتی بارزی در ان دیدم . پزشکان حاذق و کار درست بسیاری در حوزه طب سنتی هستند چرا ان ها را معرفی نمی کنید روازاده به قول استاد رائفی پور درست وغلط به مردم تحویل می دهد یک مورد درست که همه میدانند وچند مورد جعلی وگمراه کننده به مردم القا می کند از ان جمله ریختن اب اسفند در چشم که مثل زهر تلخ است وحتی در صورت خوردن باید معده را شستشو داد.
با سلام خدمت شما دوست عزیز ومحترم
فرموده بودید که دکتر روازاده برای چشم ریختن آب اسپند را توصیه وتجویز میکند
باید به عرض برسانم بنده حدود 6 سال قبل دید چشم چپم دچار مشکل شدبه چند دکتر مراجعه کردم که یکی از آن پزشکان فوق تخصص در زمینه چشم پزشکی را داشت وبعد از معاینات فراوان بنده را به بیمارستان فوق تخصصی فارابی در تهران ارجاع داد
در بیمارستان فارابی نه تنها که دردی ازبنده درمان نشد بلکه اظهار داشتند چشمان من سالم هست ونیازی به بررسی ندارد سپس نزد پزشکی در مطب خصوصی ایشان مراجعه نمودم که ایشان تمام آزمایشات را انجام داد وبه این نتیجه رسید که قدرت دید چشم چپ من بیشتر از چشم راست بنده است درحالی که هنوز دچار سیاهی در دید چشم چپ بودم با راهنمایی یکی از پزشکان به دکتر روازاده مراجعه نمودم
دکتر روازاده که الحق والانصاف استاد بی نظیری است بدون آنکه از بنده بپرسد کدام چشم بنده دیدش سیاه شده فقط با دست زدن به پشت دستم ومشخص نمودن مزاج گفتند چیزی نیست وجای نگرانی نمیباشد و چکاندن آب اسپند را تجویز کردند که با این نسخه سه روزه بنده دید چشمم برگشت و مثل روز اول شدم این بیماری با این نسخه بسیار ساده وارزان درمان شد درصورتی که طب رایج وغربی صهیونی نتوانست حتی تشخیص دهد
خداوند به تمامی افراد فعال در زمینه احیای طب اسلامی وسنتی طول عمر باعزت وسلامتی عنایت فرماید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احیاء ، fazel ، یاســین
۹:۳۷, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام
سایت روازاده چرا باز نمیشه کسی میدونه علت چیه
http://www.ravazadeh.com/fa
http://attari-online.com